418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #418635 Hol találom ezt az Integrity check funkciót a Game Centerben? -
Elég sok helyről olvasni ezt most. Bár én nekem nem szokásom minden sz..a ráklikkelni,de azért bekapcsoltam:-)
Amúgy ez nem az a scam,amin a replay linkeket küldözgetik ingame?
Mondjuk 1x kaptam ilyet, onnantól kikapcsoltam az üzenetküldést ,csak barát irhat.
Most megnéztem nekem 185 db van:-o
Utoljára szerkesztette: joe662, 2023.10.26. 11:27:17 -
Mester61 #418633 A mai napon 12:37-kor kaptam egy sms-t,hogy jelszót akarok változtatni. Érdekes mert pont dolgoztam. Majd 13:07-kor kaptam egy email értesítést, hogy valaki be akart lépni a fiókomba. Majd a wargaming is írt, hogy vegyem fel a kapcsolatot velük. Megnéztem a támadás Primorszk megyéből volt Oroszországból . Ha nincs két szintű belépésem az accomnak annyi. Vigyázzatok a szemetek megpróbálnak mindent. Én a 13 éves játékomat nem adnám semmiért. 106db prémium tankom van. Mindenkinek javaslom nagyon figyeljen oda. Élvezetes jó játékot mindenkinek,----Ja az acc megmaradt. -
A game centerben van integrity check,azt futtasd, hátha segít. -
Plata #418631 Modok vannak fent? -
suba53 #418630 Srácok!
A legutóbbi frissítés óta rendszeresen befagy a játék. Annál a képernyőnél akad el, ahol két oszlopban felsorolja a két oldal résztvevőit.
Onnan nem lép tovább. Látom az oszlopokon a csata "alakulását" beszürkülnek a kilőtt tankok, s a csata végéig ez megy.
Aztán a következő csata már normálisan indul. Ha kilépek, majd vissza, akár a gép újra indítása után is, ugyanez a képernyő jön be, vagyis valami szösz lehet a szerveren is, nem csak a gépemen. Ez vajon hogy orvosolható? -
Plata #418629 Ki próbáltam én is a roham módot,eddig valahogy kimaradt.
De elég jól lehet vele keresni néha.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #418628 Tegnap nem tudom mi ragya ütöt a Foch 155-be,de négy csatából háromban megkaptam a robbantási szakértőt.
Első csata 5 lövés 3 kill.
Második nem tudom hány lövés 3 kill,
Harmadik nulla lövés mert hamarabb haltam minthogy lőni tudtam volna. XD Csapat hozta a hülye birka stílust.
Negyedik csata megint 3 kill és ammo rackek. XD
Többet nem is mertem menni,minden küldim kész lett és ilyen mázli után fix hogy 200 csatányi szívás jön. -
Norbertboy #418627 Nem tudom mi volt a gond, viszont egy router reset megoldotta. :) -
Norbertboy #418626 Sajnos modok nélkül is csinálja, először én is a modra gyanakodtam. Aztán rájöttem az ALT+Tab miatt van.
-
Pár évvel ezelőtt gondolkoztam épp, hogy egy kicsit mintha jobban pörögne a prociventi a garázsban. Mint kiderült, nem a wot garázs volt bugos (mint régen), hanem közben bent voltam egy másik "garázsban" is, az Armored Warfare-ben. :D
@Norbertboy:
Két wot-patchel ezelőtt csinált olyat a modoktól mentes WOT telepítésem, hogy csata után garázsba kilépéskor hibaüzenetet dobott és kilépett a játékból - de ez nem ilyesminek tűnik.
Alapból valami modra gyanakodnék, de lehet hogy valami apró hülyeség miatt fut ilyesmire. Ha nem akarsz újratelepítőset meg problémakutatást csinálni most, megvárnám a hamarosan jövő patchet. -
Plata #418624 Nem tapasztaltam ilyet,sőt az sem probléma ha közben másik játék is fut. -
Norbertboy #418623 Sziasztok!
Ha le alt tabolom a játékot a csata kezdetekor kilép, sőt néha még párszor a csata közben is. Más tapasztalt ilyent?
Nem hinném a gépem lenne gyenge, más játékoknál nincs ilyen és lényegesen jobb mint az ajánlott gépigény. -
Plata #418622 Bizonyos dolgokat csak akkor kapsz meg ha megveszed az improved battle passt és be fejezted mind a három részt.Megvan az összes stílus maxra fejlesztve.
Ha jól tudom. -
Lucifer001 #418621 Sziasztok . Segítség kellene a bettlapassal kapcsolatba . Gyűjtemény elemeket hogyan tudom megszerezni ? Hol találok róla pontosabb infót , egy bizonyos meghatározott " Gyüjteményelem , Gyüjtemény Amfiteátrum , KONKRÉTAN ezt kellene megszereznem . Képen Colosseum van . -
Plata #418620 Félre értesz,nem nagyon szoktam PH fórumon nézni a wot fórumot,azt tudom hogy sokszor bezárták mert hatalmas balhé volt.
De konkrétan nekem játékban akadt bajom PH fórumon jelen lévő játékossal.
Nem egyszer még Ph fórum bannal is megfenyegettek,pedig félre értették amit írtam,nem a Ph fórumba tettem be róluk képet amikor olyasmit csináltak,hanem a hivatalosba és aztán kaptak egy kis banánt.De azt hitték Ph-t írom és megfenyegettek hogy ha nem kussolok ki bannolnak.
általában olyan gusztustalan stílusban írtak cseten ami miatt én biza reportoltam őket.
Ph fórumon fent vagyok,de a WoT fórumon nem tudom írtam-e egyáltalán.Más játékok topicjait használom.
Azt például tudom hogy GTA Online-ban a PH crew normális és értelmes tagokból áll.
De a Ph-s WoT-osok szerintem több cset bannt kapnak mint amennyi banán terem egy banán ültetvényen. XD -
Kancsalborz #418619 PH-n sincs több "toxikus hülye" mint itt a fórum fénykorában, amikor ez itt napi min. 50-60-hozzászólást produkált, egyszerűen -mint látod- az SG halott, de magával a WoT-al is érezhetően kevesebben játszanak, így mindenhol panganak a fórumok.
Ha még játszol ezzel, a wotinfo maradt az egyetlen magyar fórum mára, ha érdemi, aktuális infókat, válaszokat akarsz.
Még én is oda járok vissza két-háromhavonta -amikor kedvet kapnék menni pár kört- elolvasni az újdonságokat, hogy miért is ne telepítsem vissza a game-et még véletlenül se...XD -
Plata #418618 Igaz,egyszer nyertem is ott egy prém tankot. -
Plata #418616 Most is vacak a fórum,látom írt valaki,de nem látom mit. :D -
Kancsalborz #418616 Ott van a wotinfo.hu... -
Plata #418615 SG fórum eléggé szét van esve,meg elég vacak is.
Sajnos másik WoT fórmot nem ismerek,vagyis ott van még a PH,de ott csupa toxikus hülye van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.02. 12:33:52 -
Lucifer001 #418614 Sziasztok . Nagyon haldoklik a fórum . Alig találtam ide . -
Plata #418613 Úgy nézem a WoT kicsit zizi.
Felmentem játékban és ott volt hogy 6 küldim van,3 napi 3 prém.
Vissza mentem garázsban mert mi az hogy prém küldim van amikor nincs prémem,nézem valóban nincs prémem,újra megnyitom a küldetés ablakot,akkor már nem elérhető a prém küldi. XD
De elsőre még ott volt. -
Igen erre,de én azt hittem hogy azért extra adnak vmit,De akkor benéztem:-D
Köszi!
-
Ez az amit minden héten az 5. küldiért lehetett kapni? Asszem bal oldalon felülről a 3. menüben volt ez és alul volt egy csík is. Ott számolta a zsetonokat és ha megvolt mind a 6, akkor kaptál 2d skint, piros könyvet, meg "sok" kötvényt meg még vmiket, de másra nem emlékszem. Erre gondoltál? -
Valaki tudja hogy azokért a Roham módos szerencse zsetonokért mit kaptunk?
Mert semmi infód róla, csak annyi hogy majd beváltják értékes nyereményekre. -
Plata #418609 Tudom.
oda is van írva valahol hogy csak paródia,de azért elég közel áll az igazsághoz. -
ez fake ,illetve valaki vicces vót :D
amúgy szomorú de kinézem belőlük :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.06.13. 09:41:35 -
Plata #418607
Jön a négy ágyús FV,csak olyan 300 ezer aranyba kerül. XD
Vagy a hat ágyús Foch 155. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.12. 20:41:45 -
Plata #418606 A hülyeségre ez jó példa.
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: AMX 50 Foch (155)
Szerzett tapasztalat: 1 683 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 17
Megszerzett kötvények: 7
Szerzett kredit: 23 536
Csatában elért kitüntetések: Tüzelj és ölj, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2)
Arty a csata elején meglőtt mikor még el sem értem a kívánt célt,felkaptam a vizet és áttörtem az ellenségen és meg kerestem az artyt. XD
Poén hogy egy sebző találatot kaptam be,pedig átmentem a T10-es td-k közt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.06. 10:51:30 -
Plata #418605 Nem egészen értem én ezt a havi WoT jelentést.
Mindig olyan jelentést kapok ami szerint hú de jó játékos vagyok.
Közben meg tudom hogy nem,mert ha olyanom van úgyis elmarháskodom a csatát.
Jelentésben meg 4-5 csillagot kapok,akkor a jó játékosok mit kapnak?
-
Plata #418604 Mivel mostanában komolyan tele a játék hülyékkel és néha agyzsibbasztóan nehéz le tolni a napi küldiket,gondoltam vissza rakom újra a War thunder-t.
Azt hittem idővel az a játék is fejlődött,mekkorát tévedtem,valami cseszett ronda az a játék,WoT is ultrán fut,de az szép és klassz,ehhez képest a war thunder baromi ronda,a Wot rengeteget fejlődött az elmúlt 13 évben,szebb lett és a játék is átalakult,de a war thunder ugyanolyan maradt.Kivéve hogy bejelentkézésnél a launcher vacakol és csak negyedik ötödik próbálkozásra fogadja el a jelszavamat. -
TiborTamas #418603 Nem lehet, hogy valamilyen mod miatt bugolt be nálad? Én teljesen modmentes klienssel néztem. -
viper07 #418602 Hát kösz, hogy megnézted, nálam nem látszik, érdekes dolog, soha nem volt még ilyen. -
TiborTamas #418601 A replayen pedig végig látható a Centurion AX. -
viper07 #418600 Sokat láttam már ebben a játékban, de ilyet még nem. Az, hogy az általam felspottolt IS7 -et nem látom még hagyján, de az, hogy az enemy Centurion úgy lövöldöz meg közvetlen közelről, hogy nem azt sem látom, na ez azért durva. Érdemes megnézni a replayt.Replay link -
Na sikerült a jelenlegi verzióban a legtöbb dmg-t összelőni a wotreplays-en a svéd amx-el :) nyerhető lett volna, de a lefh arty persze belőtt fedezék mögött és utána már kb túlélésre ment.
4.5k sebzés, 1.6k spot, 5 kill
http://wotreplays.eu/site/6540949#province-fulcrum11-strv_m_42-57_alt_a_2
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2023.04.24. 20:22:14 -
Plata #418598 Nekem is felajánlhatná a Caliban-t,vagy Bisonte-t. :D -
MuldR #418597 Nekem is beadta az E75TS-t aranyert. -
Plata #418596 Nem tudom mi van ma,de hat csatát mentem abból ötöt megnyertünk.
De egyik másik röhejes volt.
Volt 15-0-s csata is.
Na meg olyan csatában is voltam amiben az ellenség el sem talált,pedig foglaltam a bázisukat.
Plusz Foch-al volt hogy minden lövésem iszonyú messziről átütött mindent.
Pedig nem goldot használok.de 500+ méterről mindent keresztül lőtt.
Hatodik csata után inkább kiléptem,mert ennyi nyertes csata után tuti szopó ág jönne.
Hat csata alatt egy rakás idiótával találkoztam,barom Bz-176 letámadott miközben t10-ben voltam,Foch-nak meg rhino-nak még csak nem is volt kihívás.Igaz tegyük hozzá ezek olyan állatok voltak hogy roham közben lőttek és találni azt nem sikerült,újra tölteni sosem volt esélyük.