World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De egyik másik röhejes volt.
Volt 15-0-s csata is.
Na meg olyan csatában is voltam amiben az ellenség el sem talált,pedig foglaltam a bázisukat.
Plusz Foch-al volt hogy minden lövésem iszonyú messziről átütött mindent.
Pedig nem goldot használok.de 500+ méterről mindent keresztül lőtt.
Hatodik csata után inkább kiléptem,mert ennyi nyertes csata után tuti szopó ág jönne.
Hat csata alatt egy rakás idiótával találkoztam,barom Bz-176 letámadott miközben t10-ben voltam,Foch-nak meg rhino-nak még csak nem is volt kihívás.Igaz tegyük hozzá ezek olyan állatok voltak hogy roham közben lőttek és találni azt nem sikerült,újra tölteni sosem volt esélyük.
De szerintem mindenkinek ki küldték,csak éppen jól el tolták.
Miért vennék meg egy olyan tankot ami már meg van? XD
Na és van egy kedvezményes ajánlatuk nekem,egy tank kedvezmény.
Kíváncsian nézem vajon milyen tank,csak nem olyasmi amire vágyom tán.
Nem,egy olyan tank ami már a garázsban van. XD
Ezeknek el mentek otthonról.
Na és ezek kötvényes tankok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.22. 22:32:25
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.22. 13:19:17
Trance&Friends nothing more..
És a field mod bónusz nem hat rájuk.
Vagyis jobbak is meg nem is.
Viszont 74-el repeszt a kedvenc medem velük. XD
Úgy gyorsul mint állat.
Elkezdtem kapni a kísérleti felszerelések cuccokat, tokeneket, de eddig nem sikerült igazán képbe kerülnöm, hogy mi is ez, és hogy lehet használni, fejleszteni.
Pár szóval el tudnátok mondani a lényeget?
Az hogy egy O-Ho le előz terepen ciki,betonon tud menni 25-el,ha fordulni kell akkor a sebessége nagyon lecsökken.
Vér ciki hogy legtöbbször nem jutok el vele csatába.Vk is mozgékonyabb nála.
Másik meg passz.
De ez talán segít.
Most nagyon sokan tolják az AMX M4 54-et,de szerintem az a tank nagyon gyenge,még akkor is nevetségesen könnyű belőni ha rejti a testét,a tornyán szép nagy pattanás van.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.15. 10:05:59
Egy tankra csak 1 vagy akár 3 bondos modult is fel lehet tenni?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Keményen hülyék vannak mindenhol,ezért eléggé játszhatatlan.
Addig gyártom az XP -t, és várom, hátha jobban megy majd vele.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2023.01.11. 15:43:06
Olyan átlagos.
Prémmel én is találkoztam,de az sem üt mindig nagyot.
Azt hiszem gold lőszerrel 49-et lőtt belém.
Free xp-ből megvan a 8-as,tovább nincs mert elfogyott,T9 kifejlesztve tervrajzből,de még nem vehetem meg mert az előző modul nincs meg.Bele tettem a winter eventes lányokat.
Szemben a prémmel no chance, mert az előlről sokkal erősebb, + megkínál 850 -el ,viszonzom 390 -el. jah, és eddig 5x lőszer rekesz. Másnál jól muzsikál?
Sőt szerintem egyik német spot sem jó,kivétel a prémek,bár a prém M41 német változata a legvacakabb az m41 változatok közül.Ha jó ligth kell akkor orosz vagy kínai.Vagy francia kerekes.
Más. Én mindig arra a tankra szoktam megcsinálni a fieldmodot, ami éppen a hónap tankja. Ez a 10es német light eléggé jellemformáló. Amúgy se nagyon tudok lightozni, de ez a kínszenvedés kategória.
Csak két hétig tart,de egyedi tarminátor témájú jutalmakkal.
Mutatták lesz új térkép is frontvonalon.
Jövőhéten jön az új tank ág.
Gépházban,rendszer-hang.
Ott pedig az alkalmazások hang és eszközbeállításai.
Majd egy következő frissítéstől elmúlik.
Amugy nem tudom mi lehet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Van egy olyan gond, hogy nincs a játékban hang. Előszőr csak 2.1 ment el, most már a headsetnek sincs hangja. Minenhol máshol van hang. Másik gameben, windoswban oké. Néhány napja sikerült az elosztóba beleönteni a szörpöt, és kicsit sistergett a cucc. Elosztót kicseréltem. Lehet köze hozzá? Alaplap döglődik? Az a furcsa mindenhol máshol működik a hang. Mit lehetne szerintetek tenni? Milyen drivert frissítsek. Ja wotot letöröltem és újra felraktam nem segített.
Köszi!
Táras ágyúval.
Prémium Tier 10-es lesz.
116-F3 lösz a neve,állítólag CW tank lesz.
Szóval a múltkor vettem 200 ládat, abból szinte csak a kötelezőt adta, igy meglett az összes ttank.
Most vettem még 80at,abbot 5x esett 8as tank,igy lett 80k arany +4m kredit,+50 prém nap,ez szerintem alsó hangon is a 3xosa a ládák árának.
Én elégedett vagyok igy ezzel<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ebbe a fosba csak olyan beállítás van, hogy normál csata mellett esetleg berak nagyba.
Az a módszer meg eléggé uncsi, hogy nyomom a w-t amíg lehet, vagy dezertálok, mert 10:1-hez adja be kb.
14-1-re buktuk az első meccset AT-7 járművet vezetve Top XP lettem 857 sebzésre 283 ponttal...
240 felfogott sebzéssel holtversenyben 3. lettem, tehát sikerált:)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
GSOR-ban egyedül maradtam 3-4 ellen a bázist védeni, miután kihaltak körülöttem a kicsik és a team másik fele a fszát lógatta a térkép túlsó végén. Bázis megvédve, 7 kill. Aztán a megmaradt ellenfél T-50-2 platoon ledarált mindenkit, én tölteni voltam, azok meg azt sem tudták, hová meneküljenek.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2022.12.19. 17:15:51
Ma az utolsó meccsen a szupernehéz bálnámmal lezúztam egy Skoda T56-ot és egy Bz-t.

Skoda-t elkezdtem tolni de béna volt és felakadt az egyik ház boltívére.<#nyes>#nyes>
A bz meg gold lőszerrel próbálkozott de csak 60 valamennyit sebzett,fel kentem egy törmelék kupacra és belehótt a találkozásba.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.12.18. 22:29:28
Ezzel a bövitménnyel meg még kattintani se kell,automatán átveszi a droppot,ha megkaptad<#hehe>#hehe> Automatic Twich drops
Nincs semmi modom.

Elég jó twitch time dropok vannak hirdetve, adott ideig nézve jönnek elvileg. Van linkelt accountom, elkezdtem nézni.
Lehet látni valahol, valamilyen felületen azt, hogy mennyi ideje nézem, hol tartok?