418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MuldR #395038 A FOXCONN igazgatójának a fiának. :) -
AMX 50 100
Changed the gun depression angle of the 100 mm SA47 gun from -6 degrees to -9 degrees
Hoppá. Ez jól fog esni neki. -
Vállalható összeg 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.31. 00:03:49 -
MuldR #395035 30 000 arany. Szép. -
Nem jön, Pankov határozottan lenyilatkozta, ami azt jelenti hogy ha úgy akarja, pár év múlva benn lesz, elvégre ő a marketing atyaúristen ... -
WT kíváncsi leszek, hogy jön EU-ra
Lehetne itt is 10-es prém
-
Bicigglis VK168.01 (P) a public teszten
HD waffentróger
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.30. 20:05:44 -
suba53 #395031 Conway-nek papírból van a tornya. Ha átüti, akkor belül robban a lőszerekkel együtt, és valóban lehet kampeca.
Heavy tankoknál meg jó, ha 3-400-akat sebez, nagyon ritkán többet, ha pont a gyenge motorfedelet találja el.
Szerintem most pont jó az arty szerepköre. -
Én "rebalance" óta nem nagyon találkoztam ilyen esetekkel.
Régebben emlékszem, hogy nagyon sok meccsben kaptam az artytól kritikusan veszélyes találatot de most jön 200dmg splash-ből és megyek tovább. -
Plata #395029 Jah poén hogy épp előtte mondtam platoon cseten hogy csak arty ne legyen mert arra érzékeny a conway. -
Plata #395028 Basszus ez nagyon nem igaz.
Conwayből engem egy lövéssel kilő obj vagy britt vagy amcsi arty.
Mostanában sokszor fordul elő.
Múltkor is platoonoztunk,bokorban ülök majd visít majrélámpa oszt kampec.Arty odalőtt a conway meg egylövés volt. -
Pff,Hát ez igy el fog tartani egy darabig 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
suba53 #395026 Korábban a nagy sebzése, a valóban megállító szerepe miatt prüszkölt ellene mindenki.
Most is meg lehet vele találni az élvezetes játékmenetet. Nagyobb lett a szórási sebzése, és ezt ki lehet használni.
Jó kis támogató szerepkör, a brutál one shotok helyett. -
R3nton #395025 Szerintem sokkal jobb, mint volt. Nem vágja haza a gamedet, ha eltalál. Viszont ha játszol vele, sokkal jobb érzés. Kapod az assistot folyton, gyorsabb reload nem unod el vele magad, és nem kapsz ideggörcsöt mikor mellé lősz és nem sebez semmit. Sztem nagyon jól sült el az arty change. -
Az a gond, hogy az arty idegesítésen kívül nem sokra jó.
Régi állapotában azért lehetett vele befolyásolni néhány ellenséges megmozdulást de most már semmi megállító szerepe nincs. -
suba53 #395023 Én rendszeresen csinálom azt, hogy ha fedezék mögött áll ugyan, de a szélénél, akkor mellé lövök, és szépen sebez a szórásból is.
Akár szikla, akár nem rombolható épület, lehet vele idegesíteni a bujkálót.
Remélem ez megmarad. -
Artyktól elveszik a 9.20 ban a tereptárgyon keresztül nyomott stunt, a fedezék fedezékként fog működni. -
R3nton #395021 De a T49-ek élete nem csak móka és szórakozás, ott csúf gonosz artypók, szegény artypók mindig mellé fog aztán mérgesen morog -
TiborTamas #395020 A gyorsított képzés miatt a legjobban lemaradt tag (jelen esetben a parancsnok) duplán kapta meg az 50000 xp-t, a többi pedig egyszer. -
suba53 #395019 Érdekesen oszlott el ez az 50000XP, amit a nyolcas eventre adtak. A T25 Pilotra raktam. Előtte az összes legénységi tagnak a második skillje 94%-on állt. Miután megjött a csomag, a parancsnok 3. skillje 43% ra ugrott, a többi legénységi tagnak meg a második ugrott egységesen 99%-ra. Fura. Jobb lett volna ha egyenlően osztja el.
Vajon mi alapján osztódik ilyenkor ? -
Plata #395018 Ha előmerem venni Conway-t vagy E75-öt minimum 2 van. 
Köcsög Conway-t szinte oneshotolja akármelyik.
-
Hàt nekem sokszor csak akkor tünik fel,hogy van arty,ha néhanapján belémb@sz 1et.De az sem olyan vészes,pedig sokat megyek papir tankokkal. -
MuldR #395016 Az arty nekem nagyon gyanús. Amikor bejött a nerf, nagyvasakkal+spallinerrel csak röhögtem rajtuk. 19-120 at sebeztek a 10-es artyk is. Arannyal is. Most meg 400-600-akat vernek belém pedig ugyanazzal a tankkal megyek. Nem mondom, hogy silent buffolták őket, de lehet kaptak egy módosítót az RNGjükre, mert senki sem játszott már velük. -
Plata #395015 Én szokta látni sűrűn 3-3 artyt.
Az meg hogy arty nem sebez nagyot nem igaz.Ugyanúgy tud még sebezni sajnos. -
MuldR #395014 Azért ha egy ilyen új 30v30 csatát bedob a gép akkor az 60 db tier 10-est vesz ki a queueból. És 10essel amúgy sem eoskan randomoznak.
Szóval megint a tier 9 lesz a random ura.
Agyhalottakon meg ne csodálkozzatok. Nyáriszünet van. -
Still_I_Rise #395013 Sírva röhögök... -
Lokker #395012 El vagy tévedve. 1-2 artyt látok csatánként de javarészt egyet se. Még mindig ritkán lőnek, keveset sebeznek. Ru-ba eddig talán 550 körüli volt a legnagyobb amit arty vert. Egy TD találat sokkal nagyobb szopás. Az elsősegélyt meg jókor kell elnyomni, pl ha egyedül vagy, mert fél percig biztos nem lő az arty, bár akkor is rád mennek ha nem stunol. Egy fecske ugye nem csinál nyarat. -
Gyuszopapa #395011 "arty nerf már megvolt, szóval nem tud molesztálni az arta már semmit sem."
Ez elég meredek kijelentés.Persze sebzése kevesebb de papírtankokba ugyanúgy nagyokat vernek pontosabban.
Sőt visszatértek ez miatt a jobb játékosok is mert kiszámíthatóbb és ha valaki jó legénységgel hajtja még mindig veszélyes.
A stun miatt meg más módon lehet szívni,akkor nagy szopás mikor épp facehuggozol vagy közelharcot csinálsz és kapsz egy stunt és még nem töltődött újra a gyógyító.Törnek rád azonnal mint a talajvíz mert látják a szopásod. -
Rammsch31n #395010 értem... de szerintem akkor sem lesz akkora hatása, mint várjátok... de majd meglátjuk, aztán reméljük a legjobbakat. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.29. 21:26:11 -
Mert ez + 1 játékmód amiben csak 10 esek mehetnek, ha az mm full tier 10 et dobna be akkor helyette benyomja az új csatamódot, meg gondolom egyébként is válogat hozzá tier 10 et, adott időben ugyanannyi tier 10 ből így a korábbihoz képest sokkal kevesebb marad a sima randomra. -
Rammsch31n #395008 Egyébként már miért csökkenne a 10-esek száma a randomban mikor ez csak egy bepipálható mód lesz, mint az encounter... aztán vagy betesz vagy nem... attól a queu még ugyanaz... ezen csak most töprengtem... szerintetek? -
Q: Will the T-55A be rebalanced to be in line with the planned buffs for the T-54?
A: It all depends on the data collected and the player feedback.
Hát mivel T55A-ja nincs az összes agyhalott orosznak, ezért nem igazán kell neki buff... -
Rammsch31n #395006 pár hétig... míg mindenki rá nem un a gold/camp fesztre, vagy nem vett 1 olyan bondos felszerelést kb...
ranked bétában is úgy szivárogtak el az emberek, hogy csak na... bár ezt okosba megcsinálhatják, ha bőkezűen szórják a bondot, hogy fenntartsa a motivációt, hogy játsszon vele az ember... ha ez nincs meg le fog lohadni a lelkesedés... szerintem...van ebben ráció...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.29. 20:03:08 -
Ahogy bejön az új játékmód elszívja a tier 10 eket és a balansz automatikusan lefelé fog korrigálni, tehát kevesebb tier 10 lesz 8-9-10 tierben és több kilenc-nyolc kerül fel a tizesekhez, ez a vákuum kihat az alatta lévő tierekre, elvileg minddenhol elszívja a túl sok high tiert, csak annyi kell hogy a játékosok kipipálják a csatamódot, minél többen választják annál jobb az MM-et kap mindenki. -
Nekem a régi jobban tetszett, amikor legfelül volt a legtöbb tank. Ez, hogy legkisebből ennyi van, valahogy, olyan mintha tényleg nem lenne csapatod. Azt kellett volna csak kijavítani, hogy a tanktípusok legyenek jól elosztva csapatonként, arty nerf már megvolt, szóval nem tud molesztálni az arta már semmit sem... régi mm jobb lenne szerintem. Full tier8 sem jó szerintem. Az olyan fura és játszhatatlan is legtöbbször...
Ja meg az volt még írva, hogy amelyik tierrel sokan játszanak az nagy valószínűséggel 15-15ös leosztást fog mindig kapni kb.
Erre tier8 megy 3-5-7es lesztásba állandóan. Így még az OP prém tankok sem jók.
pl. én a Krájzler géef-et egy szarnak tartom, ahogy lehet lecserélem valami másra. -
Angelus1991ster #395003 Azt írták anno, hogy pl. 3/5/7-es csata után más leosztás is jön, meg azt is, hogy legelőször egy tieres csatát próbálja majd a rendszer összeállítani és ha ez nem megy akkor van a 5/10 és 3/5/7-es leosztás adott várakozás után. (egyszer 2/2/11-es leosztásom is volt :D)
Kicsit még javítani kell rajta, meg betartani amit ígértek. De még mindig jobb ez az MM, mint az fajta szopatás, amikor 28-29 db t6-es mellett volt 1-2 db t4-es.
-
Nagyon király tank.
Ennyit bírtam vele pár éve.
-
Én is eléggé kötekedő voltam, amikor az új mm-et bárki is leszólta.
DE ez tényleg trash, ahogy van... bezzeg, amikor leírták a WG-sek mi várható... nem ez volt... -
Lel.
Mi már kezdünk barátok lenni,de még nem az igazi
Egyébként sokan tolhatják vele,ha még egy medálra se futja
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.29. 16:50:45 -
kellett nekem megnézni XD
(remélem a 12 kb-os kép maradhat)