World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki ezeket a küldiket kitalálja az játszik egyátalán ezzel mert nem hiszem.Ezekkel a küldikkel jól ki is szórták azokat akiknek nem ez a játék az életük.Persze hát minek adjanak olyannak ingyentankot aki nem pistul bele ebbe a játékba.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyedül a két defender ment a nehéz tankok útvonalán...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.19. 21:29:41
angelus1991ster.blogspot.hu
Mekkora az is6 haspáncélja? A mausomnak belövik a hasát minden szarral akárhogy forgatom. Olyan mintha ki lángvágták volna róla a lemezt.
Most ezzel a amx milével nem tudtam belőni a hasát, kétszer lőttem rá mind a kétszer középre céloztam egyszer láncoltam egyszer kritical.
Ő meg simán szarrá lőtt..... 175 pennell, menet közben eltalálja azt a kis csíkot a hasamon.
Az amx mile kupoláját is akárhogy belövik? Nem kell középre céloznia elég, hogy eltalálja akárhol akár az ív szélén is. olyan mintha az én kupolám nem kör alakú hanem kocka....
Másrészt meg ha alt accountal játszom arról még képet sem rakok be nem hogy replayt,csak fő accról rakok be képet max.
Azt hogy mostanában nagyon megszaporodtak az olyan csaták ahol az idióták egymást öldösik csata indulása után.
Már az is szar ha 1 csapattagot kinyírnak,de mikor 3-4 tk van induláskor olyankor nagyon el tud romlani a kedvem.
Mond a T49-el mi lesz ha T9 lesz?Mármint a T49-en nekem most van álcafestést feliratok és két spéci matrica.
Azokkal mi lesz?Eltűnnnek vagy átkerülnek a T9 T49-re?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.19. 18:46:13
Olyan jókat lehet vele játszani.
Múltkor stvr-vel felmentünk hegyre irtó jól összedolgoztunk.
Sosem láttam előtte a srácot,segített felmenni a hegyre,feltolt.
Utána onnan osztottuk az észt.Majdnem 3k sebzésem össze jött,meg több mint 4k spot sebzés,vagy mi a tökömnek nevezzem,direkt láncra mentem,én láncot lőttem strv meg kilőtte őket.<#hehe>#hehe>
Ha egyszer lesz valami pénzes event,kezdek svéd td ágat,én is akarok úgy hegyre mászni,az is buli lehet.de most nincs kreditem svéd td ágra,.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.19. 18:45:32
Ha feladtam volna akkor sosem lett volna t7 Td-vel 12 killes csatám,igaz ahhoz kellett 26 idióta is.
Tizennégy az én csapatomba 12 a másikba.<#banplz>#banplz>
Zsír hogy T49 ágyúja megmarad,lesz miért játszani.
Sheridan ágyúja lószar,ok hogy 8 másodperc a töltés idő,de 380-420 sebzéseket csinál?
Na nemááár.Jpanther 2-t mikor seggbe lőtte 386-al asszem,majdnem sikítottam.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.03.19. 18:04:27
A móka meg a hangulatomtól függően változik,van amikor az a jó móka ha rammolom a népet.<#hehe>#hehe>
Van amikor az ha szekálom őket közelről,van amikor az ha ha hegytetejéről a pálya másik végéről sniperkedek.
Kivétel amikor nagyon fáj a fejem,olyankor a bazdmeeeg stílus jön.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.19. 18:00:31
Ha hazaérek megnézem.
Kint mucsában mobilnetről adatketet nélkül nem megy.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.19. 17:10:09
Trance&Friends nothing more..
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Trance&Friends nothing more..
Fejlesztők helyében már egy ilyen direkt lövés után napos bannt osztanék.
Ha többször csinálná jöhetne a hetes-hónapos bann.
Közben jött 290k kredit is.
De ha a továbbiak is hasonlóak lesznek akkor ennyi. Hétköznap nem lesz rá idegem