World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Ma megint szép napra ébredtünk egy 48%-os retard T49 nekemjött a meccs kezdetén, 20 HP-je bánta, oldalba lőtt -1050 hp és még ki is gyújtott. Instant bekékült, de ez lófasz büntetés..

Trance&Friends nothing more..

Meglett, hát ez a mai is vagy 5 óra tuti volt. Bulldoggal kellett volna kezdeni. Lightok jól adják most amúgy. E-25 végül nem került elő.
"Ezt se akaják csak időmiliomos vagy jól játszó illetve a MM kegyeltjeinek odaadni"
Igy megy ez az eletben is. A jólét sem jar alanyi jogon. Meg kell erte kuzdeni. Aztan valakinek konnyebben megy masoknak egyaltalan sehogy. Vagy vagyuk peldanak a tudast. Egyesek megtanulnak dolgokat egybol masoknak meg soha nem fog sikerulni mert meghaladja a kepessegeit. De ezt mar megszokhattad volna a jatekbol.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Sherman0070
Ez a mai misszió már köcsögség. Nyerni szinte lehetetlen olyan csapatokhoz tesz.
eddig 5 van meg

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zegi Norbi HUN
Nálam ugyanez 😄 Állandóan +1-2 tier-be megyek. Oké, hogy szerencsétlen játékosnak el kell venni a kedvét a grindeléstől és inkább a pénztárcáját próbálják előcsalni a zsebéből, de akkor is csinálhatnának már valamit ezzel.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sunsetjoy
Szerintem fordítási hiba, az a szám lehet hogy pont azt jelenti, hogy mennyi kell még. Kérj meg egy angolnyelvű klienst használót, ellenőrizze, hogy az ő számai hogy adják ki.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Nekem hiányzik a kis kedvenc RHM- Borsig, ami még régen volt. Most szerintem megfeszem 4.-jére... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

voivod32
Eleve, úgy kezdődik, hogy GYŐZELEM, és top 3 -ban legyél. Ha győzelem van, az azt is jelenti egyben, hogy 15-2, 15-0, stb. Úgy meg nem sok idő van. Csak szerencsejáték az egész.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sherman0070
Aufklarungspanzer Panther-t nincs kedvük visszatenni tier6-os prémium ként?

Sherman0070
Hawk mittoménmi lesz a neve. SP I C kicsit jobb adatokkal talán.

https://ritastatusreport.live/2017/01/23/supertest-hwk-12-light-tank/

A tier 7-es, 8-as és 10-es light legénység fejlesztéséhez pont jó a Toldi III. Mert ahogy néztem parancsnok, vezető és lövész van mindhárom tanknál, pont ahogy a Toldi III-nál is.
Toldi : Parancsnok (Rádiós), Lövész (Töltő) Vezető

SPIC (jelenleg, de szerintem nem fognak változni a szerepkörök): Parancsnok (Rádiós, Töltő), Lövész (Töltő) Vezető
HWK 12: Parancsnok (Rádiós ?), Lövész (Töltő ?) Vezető - erről még találtam pontos infót, valószínűleg hasonló lesz mint a másik kettő legénysége
RHM Panzerwagen: Parancsnok (Rádiós), Lövész (Töltő), Vezető

angelus1991ster.blogspot.hu

Na én befejeztem ezt vicc az egész.A tegnapinál is hirtelen elfelejtettem játszani.A tetejében tegnap is 20 csatából 3-szor voltam saját tierben.Nagyon atraktív Hetzerrel meg ilyen gyenge szarokkal OI-k,KV2,T-150 és társai ellen harcolni.
Ezt se akaják csak időmiliomos vagy jól játszó illetve a MM kegyeltjeinek odaadni.Se magas tierben se kicsiben nincs normális tankom.
Az IS-4 az egy vicc,mikor elkezdtem húzni azt az ágat még távolról jónak tünt.Lószar az egész se frontpáncél se ütős damage.Ja sidescrap az jó lenne.De kapom a HE-et azonnal és annyi.Vagy jön egy táras szar ami leforogja.A másik 10-esem a Cent AX.Jó míg el nem talál valaki.Első találat lőszerrekesz megjavítom második találat lőszerrekesz ez megy a csaták 90%-ában.Minden gyors tank rámjön mert tudja hogy azonnal löszerrekeszt kap ez a szar.A régi 10-es FV sokkal jobb volt.
A lánca is egy vicc itt nincs sárgulás minden lövés pirosra sebzi és letalpalnak azonnal.Persze én még a lightoknak is csak sárgát lövök ja meg nincs átütés.13-90-ről lepattanok ja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Defenderrel nagyon adta.Meg is lett a mai.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Kérdés: aki eddig minden nap megcsinálta (mint én) kivéve a mait ,annak mennyi tokent ír a küldinél mert nekem csak 6 -ot.
Akkor én hülye vagyok igaz . Vasárnap indult H-K-SZ-CS-P- Szombat nálam ez 7 !!
Most akkor mi is van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem nem néztem be eddig mindet megcsináltam..........
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.03.19. 11:49:37
voivod32
Játssz, csak a játék kedvéért, mindjárt jönni fog az eredmény.

30 csata 2 mission van meg aszem itt hagyom abba .
voivod32
Senkit nem jelentek fel indokolatlanul, csak a goldfosó gyökereket. Tudom, hogy semmit nem érek el, vele, de olyan jól esik!

Lol. Feljelentelek indokolatlan jelentgetésekért, dezertőr magatartásért. 😊
voivod32
Már én is a leszarom -módon nyomom, és így egész jó lett a játék. Minden gold használót feljelentek sportszerűtlen játék címszó alatt, (az a baj, hogy 3-4 meccs alatt elfogynak a ticketek), ha két perc alatt 1-10 az állás, kilépek a csatából, ha golddal lőnek rám kilépek, ha mindenki egy irányba indul kilépek. Így egy csomó frusztrációtól megkímélem magam.

A németeknél mi lesz az új T8 LT?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Ok!Köszi!Este ha hazaértem kiprobàlom.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Másnak is behalt a klán és egyéb megírt chat csatorna? Vagy a mód zavar be?

Solten
Tartalmazza. Grafikus beallitasoknal ki tudod valasztani melyik fusson.

Saor Alba

joe662
Valaki tudja,hogy az Hd kliens tartalmazza e az sd klienst is?És rà lehet e venni hogy az fusson,vagy le kell tölteni külön?Mert Hd van de nem akarnàm gyötörni az Intel4600at

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem idáig jobban adja, mint tegnap. Jön a dolog a duplával. 9-es skoda 6000 sebzés tankász, STRV 4000+ sebzés nagykaliber, harckocsizó mesterlövész. Oho-val is jött a top 3 a végén telibe basztam Emil2 toronyoldalát 1000 sebzéssel. Még elő se kellett venni idáig az e-25-t 😊
Meglehet csinálni a napi missziót, csak ülni kell egésznap a WoT előtt 😄 Tegnapi is minimum 4 órába telt megcsinálni, hozzá teszem, hogy az sokkal könnyebbnek tűnik maihoz képest. Félek a fennmaradó 7-9 missziótól.<#idiota>

Par napja rajtam van a szarok az egesz maratonra erzes, ma mar szarok a jatekra erzes. Az mar nem is zavar hogy a csapatom hulye. Az inkabb hogy a wg es a random jatszik a tankommal nem en...

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Dobj egy replayt és megnézzük
Erre kérnék magyarázatot ezt nem értem.
Egyszer sem tudtam belőni így az is6ot pedig ha jol tudom 240 penes az átütésem, az is6 é meg 175...... De amikor én így megyek ki lőni az is6 tal szarrá lövik a hasamat akárhogy forgatom.....
Beálltam úgy is, hogy a Löwének betettem az elejét teljesen a falnak de úgy is belőtt......

JA meg ez is durva, hány méterről kéne felderíteni az ellenséget akármi is legyen közöttünk?
A térképen ott álldogált már régen a BC és nem vette észre az artyt, nevetséges... Sőt még belém is lőtt mikor a bc környékén voltam.
Akkor vettem észre az artyt mikor ott a bokrok közül kiértem, egy kicsivel hátrébb amint a képen van 10 méterrel talán.
Ez mi?

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.19. 09:31:09
Egyre durvább a dolog, na megint elő kell venni a cockroach of doom alias e-25-t a garázsból.
9 csata alatt sikerült 1,ebből 3 volt nyertes csata.Ez így vcc.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.03.19. 08:50:35

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Solten
Bakker ezek mekkora kocsogok... 😄

Saor Alba

Tegnap T5el végig toltam, hozott 270k kreditet.
Eddig a mai nyerő páros (tegnap is ők voltak) a KV1S és OI Exp. Eddig 2/2 😄
Sunsetjoy
T14-el már az 5.-nél járok indítás óta...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az első 5 küldi könnyű volt, hogy berántson mindenkit... most már lehet kinyitni a pénztárcákat! 😄
Hehe, ma már szopás van... 10 win.. + top 3xp csatában... buzi WG...
Solten
Na ez a 20x gyors es konnyu volt. Kosz WG, meg ilyet ha a sajat csapatod kell uberelni. Ez volt a valaha eddigi legertelmesebb kuldetes, hetvege, tele agyhalott joszaggal.

Saor Alba

Sherman0070
Jelenleg artykkal a statja mindenkinek gyenge, mert még a 0.8.6 előtti arty nerf sebzés adatai is bent vannak az állományban és ez feljebbtolja az elvárásokat. Na ezt is megoldják majd.

Sherman0070
"WN9 is based primarily on damage, and to a lesser extent on frags, spots and defence. Players generally get similar results in these stats regardless of whether they platoon. However, very strong platoons (eg. triple unicum platoons in low tiers) may cannibalize each other's stats to some degree."

Sherman0070
Ez a wn9 a statpaddolást fogja nehezíteni, mert sokkal jobban kell majd teljesíteni stathúzáshoz.

Sherman0070
Srácok, bővült a wotinfo.net-en található adatok listája.
Lehet, hogy a WN9 hamarosan jön modként? (az már a spot sebzést is nézi a stathoz)
WN9-et mutató oldal

HTS s3rg1nh00
ma mountain pass-on a kv2-vel a látóhatár legszélén lévő T150-et kv2-vel kb.90%os crew-al 3 sec szűkülés után -873 sebzéssel küldtem garázsba,úgy kifakadtunk a röhögéstől hogy alig bírtunk odaérni a heavy oldalra<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Egy van csak hát.. 😄
joe662
Most barkácsoltam ki a Gpu-t a gépből,próbálnám ki,hogy megy e Igp-röl erre nincsenek szerverek<#falbav>

Minőségi szerverek és minőségi cégtől. 😄 Szargaming foreva<#idiota>

Igazából nem fér a fejembe, hogy egy ekkora cég hogy engedhet meg magának ilyet? Ráadásul ilyenkor. Mellesleg amióta két fele szedik a népet EU-ban azóta egy rakás trágya a szerver (mindkettő). Szóval nem is új keletű a probléma..
akkor elmennek a jó kurva....3 top 5 kör kellett volna már csak a 20-ból...
esélyes
szervers dead?
Ha működni is fog az is biztos hogy nem az első napokban.