418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Akkor így lett belőle Ciff. XD Már mindent értek.
  • tutyimutyi2
    reggel tök jól megy erre 12kor átmegy +2 tier-es paradicsomcsapatos rémálom vereség cunamiba a játékom
  • barret
    Scheff is bevallottan mélyrepülésbe kezdett! Ha már neki sem megy,akkor van benne valami...
  • Sir Charles
    Hát igen, én sem gondoltam, hogy visszasírom a régi MM-et, de ez a mostani talán még fosabb.
    Az lehet, hogy kiegyenlítettebbek a csapatok, viszont a szar besorolás miatt tier 5-6 csak nagyokat lát, a tier 7 nekem kb fele-fele top és bottom tier, a tier 8 csak tier 10 ellen megy.
    A tier 9 az, amivel szinte csak top tier vagyok, 10-el ritkán megyek arról nincs tapasztalatom, úgyhogy nem csak neked szar, mindenki ezt kapja.
  • Lokker
    e-sport szint :D
  • joe662
    Nekem a 9es el van már vagy 100wn8-am
  • Plata
    Csak 1? Akkor mázlista vagy.
    Húznám T5 japánt,de szinte csak T7 csatát látok vele.
  • Gyuszopapa
    Kérdés?Többnyire 5-6-7 tankokkal játszottam az elmúlt 1-2 hétben.De valami miatt már saját tierű csatákba sem rak be velük nemhogy kisebb tiert is lássak,csak +1 és +2.
    Nem beszélve észrevehető az is hogy totál 0 a csapat amiben benne vagyok.Azt is észrevettem hogy tier 6-os csaták után tier 7-esbe ugyan azt a majmot aki a 0 sebzéses állományt gyarapította rakta be mellém.Screenshotok vannak mindenről.Ez csak nállam van vagy más is szenved ezekben a tierekben.A játékosállomány az egy nagy rakás szar,volt olyan is hogy 9 csapattársam sem érte el a 300 wn8-at.Mondjuk az életben is vonzom a hülyéket lehet itt is?
    Igazándiból az nem zavar annyira hogy nem vagyok top tier de az már igen mikor a 3 top tier tankból a csata első percében megfullad 1.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.07.29. 03:48:28
  • HTS s3rg1nh00
    ez a sau40 egy igazán jellemformáló tank...
  • Plata
    Az mi?
  • Angelus1991ster
    Túl sok Sickratman-t hallgattál...
  • Plata
    Na összefutottam megint egy idióta magyarral.
    Felváltva káromkodott magyarul meg angolul.
    Ha játszani nem is anyázni azt tud.

• Sherman0070
    van 26 nap prémem most
  • HTS s3rg1nh00
    van prémed?mert akad a shopban 7000 gold+30 nap prém ugyanannyiért,esetleg 1300 HUFért hozzá lehet csapni még egy ezrest.
  • ROMOTO
    Én Crossoutozni szoktam néha, így jobb a wot is, azt is csak ritkán veszem elő. Nem nagyon van időm rá mostanság.
  • joe662
    Egy ipari hulladék volt mindegyik,emlékeim szerint.Holnap megveszem én is a 9est,még hiányzik 400k pénz,azt este kifarmolom. Egyébként kíváncsi leszek meddig fog tartani nekem,mert nem szeretek direktbe tankot húzni,de itt ugye időre megy a dolog. Úgy is van 525db szem tartalék,legalább lesz valami hasznuk
  • Sherman0070
    Hétvégén 1/35-ös free exp átváltás. Szerintetek megvegyem az 5500+2500 goldos csomagot?
    BC25t ágra használnám el.
  • Rammsch31n
    ...hát egy jó ideje nem találok "értelmes" multit (ez a játék is kezd eléggé deviáns lenni :D)... ebben meg már benne van a belefeccölt idő... nem kell előröl kezdenem semmit...gyakorlatilag azt csinálok benne, amit akarok... :D

egyébként meg ha nagyon ráunok, akkor ott a Civ6, vagy az F1 2016... néha a WoWs... meg még a Total War Arena closed alpha... amit szintén a WG csesz szét, és alakítja grind fest-té...
  • R3nton
    borzalmas a 8as is. Nekem most kell megvenni a 9-est. Megpróbálom kihúzni a 10-est, de sztem egy szar :D
  • Lokker
    De azért bőszen tolod bele a játékidőt. :D
  • ROMOTO
    Akkor rosszul emlékeztem, a híreket csak átfutottam és nem sok maradt meg, ha buffolják nyilván jobb lesz mint volt és simán megéri...
  • MuldR
    A régit is buffolják.
  • ROMOTO
    Megéri annak aki karnyújtásnyira van tőle, egyébként ha jól értem annyira el volt baltázva hogy inkább beraktak egy újat helyette, tehát a reward a régi marad ami egy kalap szar, cserébe ha beülteted akkor minden francia td legénységel bele lehet kóstolni milyen is az...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 15:41:53
  • Rammsch31n
    te nem vagy észnél, kérlek másold már be mikor írtam azt, hogy a WG-t az időjárás, és a benzin miatt szidom? lol...
    Azért szidom, amit megérdemel... mint ez lent...a szar döntéseik miatt... a hülye hazudozásaik miatt...
  • Rammsch31n
    szerintetek megéri ez a reward tank foch 155 majd? :) nekem egy teljes ágat kéne kihúznom, szal kicsit irigylem azokat, akiknek megvan már a foch... de ez van... ahogy észrevettem szerintem az az ág is a 8-asnál kezd el használható lenni... az meg 0-ról elkezdve nagyon messze van. :D
  • Rammsch31n
    most nézem... az OBJ 268 kifejlesztés ára 239k lesz a 301k helyett... nos 7k exp és akkor megvan a 10-es... csak meg kell várni a patchet... még jó, hogy észrevettem... különben tolhattam volna még egy csomót vele... :)
  • ROMOTO
    Annyira kamu mint a játékban lévő tankok elég jó része, eddig jól megfértek a valós tankok mellett azok is, egyébként teljesen hihető darabok, nincs elszállva a design, simán passzol a többihez és kevésbé feltünőek mint annó a waffentróger volt, a népszerűségét úgy is a használhatósága adja, az meg olyan lesz mint az oroszoké, jó kajla lövegek nagy alfával szarabb gunhandlinggal, semmi extra.
  • yossarianHUN
    Engem speciel zavar, hogy nulla valóságalapjuk van. Tudom, eddig is voltak fake-ek, blabla. Azoknak sem örülök. Legalább tervrajzon létezzen az a fránya tank.
  • ROMOTO
    Nem tudom miért zavarnak azok a TD-k, lesz egy normális kínai ág, a heavy-med-light ág mellé simán elfér a másik kettő, semmit nem befolyásol amíg nem jönnek a többi extrém prém szarokkal ide.
  • yossarianHUN
    Ezen nem tudom miért kell meglepődni, logikus, hogy a legnagyobb játékosszámmal rendelkező szerveren tartsák a közvélemény-kutatásokat, márpedig az oroszoknál majdnem kétszer annyian játszanak, mint nálunk.

Egyébként elrepült a fejed mellett a mondanivalóm, pont azt mondtam, hogy EU-n is ugyanúgy megszavazták volna, ez baromira nem szerver-specifikus. Az a pár tucat ember, akit te itt, meg a WoTInfón, Status Reporton, TAP-on stb.-n látsz hevesen tiltakozni a fake tankok ellen, csepp a tengerben a siemkák tömegeivel szemben. Lehet a WG-t fikázni az időjárásért meg a benzin drágulásáért (ahogy te teszed is ezt előszeretettel), de ezt akarta a nép. És akkor is ezt akarta volna, ha az EU-n csinálják a kérdőívet, ami egyébként tök logikátlan lett volna tőlük, és az oroszok joggal lettek volna felháborodva miatta.
  • Rammsch31n
    jajj ne sírj már annyit, persze, hogy az EU-t nem kérdezik meg... mi csak a fejős tehén vagyunk, akit fejni kell... egyébként meg a ruszkik számítanak csak, nem jöttél már rá? :D
  • yossarianHUN
    És tényleg megszavazták az oroszok a kínai TD vonalat... Ezért szoktam mondani, hogy tök mindegy, mit lát az ember itt a fórumon, vagy akár a hivatalos fórumon, azok az értelmesebb játékosok, akik mondjuk azzal kezdődik, hogy tudják, hogy van fórum. A döntéseket végül úgyis annak a 99%-nak a véleménye alapján fogják meghozni, akiknek fogalma nincs róla, hogy van olyan, hogy WoT fórum, és akiknek a túlnyomó többsége vér paradicsom, és csak az érdekli, hogy minél több szép nagy tank guruljon fel-alá a játékban, amiket aztán ő majd kihúz, és rövid idiótáskodás után elhal vele a csata harmadik percében.
  • Rammsch31n
    ... ööö nekem bőven elég lesz, hogy a t10-es viszi a pízt...arany dolgok nem játszanak majd... de egy 5k-s bond erejéig tuti játszani fogok vele...
  • ROMOTO
    30 perc helyett 15 perces csaták lesznek mint a többiben, a pálya méret mellett az is probléma volt hogy túl sokáig tartott. Mondjuk aki győzi kredittel a non-stop tier 10-et goldammo-fogyóeszköz-javítással annak jó móka lesz...az IM eket legalább sokkal egyszerűbb összehozni, valszeg az új októbernél hamarabb nem lesz.
  • R3nton
    Mondjuk az IM TD 8k lehet könnyebb lesz így, hogy ilyen sok tank van, ha el tudsz bújni valami jó kis helyre az strv-vel
  • Angelus1991ster
    Na akkor nagy grindelés lesz t10-ben :D Már csak a 121 megvételén gondolkodok, hammá 3 év alatt csak sikerült kifejleszteni.
    Mert kell a sok bón a két magyar tank fejlesztett felszereléseihez. :)
  • ROMOTO
    Jah és aug elején 9.20 1. teszt, közepén jön a 2. teszt és a végén jön a 9.20, októberben a 9.21
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 13:07:28
  • ROMOTO
    A sandboxban valszeg kiderült hogy önállóan nem fog tartósan népszerű lenni, túl nagy pálya-túl sokáig tart, stb. mint ahogy a bónos full tier 10 játékmód is hamar besült, a sok goldammos, (vérpista-kocka izlés szerint) görcsölés hamar a végletekig eszkalálta a szebb jövőre érdemes játékmódot, szerintem ennek a kettőnek a tanulságaiból a legjobb megoldást választották azzal hogy véletlenszerűen rak be ebbe a játékmódba az MM, nincs akkora lóbaszó méretű pálya, sok a lelőhető hp és a random bekerülés miatt nem lesz unalmas, meg nem alakul ki nagyon hamar fix halálbrigád a szó jó és rossz értelmében, ja és 4 arty lehet oldalanként, szal a köcsögöknek továbbra is szabad bejárásuk lesz...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 13:02:25
  • barret
    Tier 10 Mittengard?
  • ROMOTO
    A legénység sokat ront egy kajla lövegen, minden jóság kell neki hogy jól üzemeljen sajna, rammer, célzásgyorsító, lövész skillek, bia, úgy teljesen más, bár nekem csak a kv2 ilyen, a japó srácok még elég csirkék vlmi 1,5 skill van nekik, de a járgány fullosan szerelt.