World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
Igy megy ez az eletben is. A jólét sem jar alanyi jogon. Meg kell erte kuzdeni. Aztan valakinek konnyebben megy masoknak egyaltalan sehogy. Vagy vagyuk peldanak a tudast. Egyesek megtanulnak dolgokat egybol masoknak meg soha nem fog sikerulni mert meghaladja a kepessegeit. De ezt mar megszokhattad volna a jatekbol.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
eddig 5 van meg
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A tier 7-es, 8-as és 10-es light legénység fejlesztéséhez pont jó a Toldi III. Mert ahogy néztem parancsnok, vezető és lövész van mindhárom tanknál, pont ahogy a Toldi III-nál is.
Toldi : Parancsnok (Rádiós), Lövész (Töltő) Vezető
SPIC (jelenleg, de szerintem nem fognak változni a szerepkörök): Parancsnok (Rádiós, Töltő), Lövész (Töltő) Vezető
HWK 12: Parancsnok (Rádiós ?), Lövész (Töltő ?) Vezető - erről még találtam pontos infót, valószínűleg hasonló lesz mint a másik kettő legénysége
RHM Panzerwagen: Parancsnok (Rádiós), Lövész (Töltő), Vezető
angelus1991ster.blogspot.hu
Ezt se akaják csak időmiliomos vagy jól játszó illetve a MM kegyeltjeinek odaadni.Se magas tierben se kicsiben nincs normális tankom.
Az IS-4 az egy vicc,mikor elkezdtem húzni azt az ágat még távolról jónak tünt.Lószar az egész se frontpáncél se ütős damage.Ja sidescrap az jó lenne.De kapom a HE-et azonnal és annyi.Vagy jön egy táras szar ami leforogja.A másik 10-esem a Cent AX.Jó míg el nem talál valaki.Első találat lőszerrekesz megjavítom második találat lőszerrekesz ez megy a csaták 90%-ában.Minden gyors tank rámjön mert tudja hogy azonnal löszerrekeszt kap ez a szar.A régi 10-es FV sokkal jobb volt.
A lánca is egy vicc itt nincs sárgulás minden lövés pirosra sebzi és letalpalnak azonnal.Persze én még a lightoknak is csak sárgát lövök ja meg nincs átütés.13-90-ről lepattanok ja.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Akkor én hülye vagyok igaz . Vasárnap indult H-K-SZ-CS-P- Szombat nálam ez 7 !!
Most akkor mi is van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem nem néztem be eddig mindet megcsináltam..........
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.03.19. 11:49:37
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Egyszer sem tudtam belőni így az is6ot pedig ha jol tudom 240 penes az átütésem, az is6 é meg 175...... De amikor én így megyek ki lőni az is6 tal szarrá lövik a hasamat akárhogy forgatom.....
Beálltam úgy is, hogy a Löwének betettem az elejét teljesen a falnak de úgy is belőtt......

JA meg ez is durva, hány méterről kéne felderíteni az ellenséget akármi is legyen közöttünk?
A térképen ott álldogált már régen a BC és nem vette észre az artyt, nevetséges... Sőt még belém is lőtt mikor a bc környékén voltam.
Akkor vettem észre az artyt mikor ott a bokrok közül kiértem, egy kicsivel hátrébb amint a képen van 10 méterrel talán.
Ez mi?

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.19. 09:31:09
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.03.19. 08:50:35
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Eddig a mai nyerő páros (tegnap is ők voltak) a KV1S és OI Exp. Eddig 2/2 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Saor Alba
Lehet, hogy a WN9 hamarosan jön modként? (az már a spot sebzést is nézi a stathoz)
WN9-et mutató oldal

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D