418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #395078 Ezek a lőszerrekesz "élettartamát" hosszabbítják meg, de a sérülékenységet nem. Szóval nem fogsz robbanni(legalábbis nagyon nehezen), de a rekesz sérülni fog. Sajnos az erre érzékeny tankoknál ez van. Én az IS-3-mal vagyok így. Esetleg vigyél 2 javítót! -
Lokker #395077 A biztonságos elhelyezés nem csak 100%-on fog működni? Én a centurion 7/1-el vagyok így. Kabaré de ez van. Legalább már többször lehet javítócsomagot használni csatában. -
viper07 #395076 Szeretnék tanácsot kérni. A WZ-111-14 tankkal játszom. Van vizes lőszerrekesz + biztonságos elhelyezés 86 % -on. Minden azaz MINDEN csatában ammorackot kapok, nemritkán kettőt is. Csipszarok - Bulldog rám néz lő ammorack, Wz132 rám néz lő ammorack. Írom a statot, az utolsó 12 csatában 9x ammorack, 3x dupla ammorack. Mi a faszt kell csinálni, hogy ez ne legyen ? Köszönöm szépen az építő jellegű tanácsokat. -
Angelus1991ster #395075 Kínai TD ág a tech tree-ben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hàt nem olyan mókàs vele a jàték mint pl a Type4-el:-DD -
Plata #395073 Én azzal 1k csatát sem birnék ki.
Nincsenek benne igazi tankok.
Ami miatt a WoT-al is játszom még. -
lammaer #395072 Hát annyi van hogy ez a gold ingame is megszerezhető, tehát itt is van grind, csak nem tankokért hanem alkatrészekért megy. Csak megnehezitették kicsit, hogy a kevésbé kitartóak hamarabb nyúljanak a pénztárcájukhoz.
De vay 30K+ WOT csatával a hátam mögött (béta is volt ugye), asszem elbírog a grinddel. Itt pörgősebbek a meccsek, max 3 perc egy menet... nade nem offolok. -
Lokker #395071 Így hamar kikopik a játék nem? -
lammaer #395070 Semmi nincs, most nerfelték szét amúgy is az összes bónuszt (a ládákból eső cucok time limitesek, minden cappelve van, és mindenütt az ingame goldot akarják hogy költsd :) ) De funnak jó... -
Plata #395069 Basszus,mentem egy kört ezzel a fossal.
Nincs is rendesen felszerelve mert nem volt rá pénzem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
bekescsaba #395068 A crossotba már nincsen belépési bónusz?
-
lammaer #395067 Jaja, asszem megyek vissza a posztapokaliptikus WOTba (Crossout), akkor ott marad a napi grind... -
Lokker #395066 Semmi extra. Az utolsó küldetés nehézségét figyelembe véve nem éri meg görcsölni érte.
Shop-ban 4700 Ft.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.08.01. 15:34:51 -
lammaer #395065 Hátmost néztem... TOPnak lenni azé nem egyszerü, akármennyire is OP player vki... lehet igy nekem is kimarad... TOP3 az még OK, az még artival is ment tier9ben :D -
lammaer #395064 Elvontaa figyelmed az STO :D -
lammaer #395063 Oszt milyen ez a Heavy Tank No. VI ?
Egy 6os prémtank akár fun is lehet... -
Plata #395062 Mi a szösz már van ez a küldetés? -
bekescsaba #395061 Nekem van 48 tankom, amivel lehet menni a top 1 50 000-ért, így elég egy napi duplázó, és megvan. -
bekescsaba #395060 sőt, a booster is játszik. -
bekescsaba #395059 Olyan mint sajtreszelővel rejszolni. Kicsit szórakoztató, de leginkább fájdalmas. -
R3nton #395058 Az a baj ezzel a Fochal, hogy olyan érzés vele játszani, mintha a WC-n ülnék és szorulásom lenne, és erőlködni kellene -
bekescsaba #395057 LAssan meg van az 50 000 a top 3-ban. Az jó, hogy nem alap xp-t számol. -
Plata #395056 Szerintem Conway szarabb,sebzése szar,lassan céloz,nulla páncélja,camo ritka rossz,az ágyú full beszűkülve képes két kilóméterrel mellé lőni. -
Hányszor megsz..tott,hogy mikor ráfordultam az ellenségre,és gondoltam most mát ennyi elég,azt mégse
kalimpálok vele jobbra balra néha
A legjobb az volt mikor rájött egy E100,de nem tudtam meglőni a hasát mert nem hajlott le a cső,pedig még volt vagy 20m köztünk,egyenes úton
Amugy kezdek megbarátkozni vele,nem olyan szar mint annak elötte gondoltam,Elég sokszor rak top nak,akkor lehet nyomni előre,szemböl elég jo a páncélja sztem.Tegnap belémtárazott egy 57ht,0 sebzéssel,persze a következő tár már gold volt
,de én is így szoktam,úgyhogy ez nem is érdekelt.
Álcafestésen gondolkozok,hogy megéri e tenni rá,ilyen 1 hónapost,nem tudom menyit dobna rajta.
Edig 2 nap alatt beletekertem 80k xp-t,de rengeteg a vesztes csata,még szerencse,hogy van rengeteg boosterem.Igaz csak napi 2x2 orát tolom,de már így is néha idegölő,nem vagyok hozzászokva a grindhez. De most tolni kell,mert utána meg kell majd a credit is.
Pár tegnapi csata,
R3nton #395054 borzalmas szerintem is. Még maga a tank nem is lenne olyan szar, de ez az ágyú. Ilyen szar szűkülés egy 9-es TD-re 400-as alfa mellett teljesen indokolatlan. -
Ez a Fosch,valami borzalmasan nagy retard mágnes
még szerencse,hogy vannak ezek a boosterek,igy 400xp helyett kapok 800at
.Így mindjárt jobban lehet haladni
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.01. 00:20:11 -
tutyimutyi2 #395052 Ma hogy beléptem az oldalra 2 ilyen üzenet fogadott: Congratulations! Your recruit TeliHUN has achieved great results. You can send one more invitation. Miközben nem is értek el semmiféle mérföldkövet illetve gyanus nekem hogy hozzám vágott 1-1 milkát a játék ezért mert hirtelenjében 7 millám lett wot-on. -
Myke28 #395051 De legalább nem kell hogy win legyen :P
-
Lokker #395050 "If you complete the mission "Experience Challenge – Best of the Best", even though you already own the Heavy Tank No. VI, you'll be compensated with 1,500,000 and a garage slot." -
realcsabi #395049 Akinek esetleg megvan, az gondolom kredót kap helyette. :)
Egyébként kellemes tank, én nagyon kedvelem, konkrétan a kedvenc prémiumom tier 6ban. -
Kihagyom én is.Nekem nem éri meg idegrohamot kapni egy 4e forintos tank miatt.Ha becsúszik örülünk,ha nem,nem.
Mondjuk pont húzom a Type4-et,de annàl a tanknàl nem érzem szükségét,hogy prémiumban képezzem a legénységet.Szórakoztató az még fos legénységgel is:-DD -
Rammsch31n #395047 lol az 1. kettő az semmi... na de az utolsó 2... 50k exp top 3-ban csapatban... 50k exp top 1-ként... asszem ez így kimarad... :D
úgysem japán heavyzek... -
Rammsch31n #395046 kösz, mikor néztem még nem volt kint ez a hír... :D -
Plata #395045 T34 röhej könnyű volt.
Sokszor napi 1 csata elég volt. -
Ezt a kis sz@rost még mindig szeressük 
Angelus1991ster #395043 Heavy Tank No. VI -t lehet majd szerezni egy többlépcsős misszió keretében.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/xp-challenge-august2017/
Legvége ez:
Earn 50,000 XP over any amount of battles.
Only battles in which you are number one in your team by base XP count towards the mission's progress.
Restrictions:
Only Random battles
Once per account
Tier VII or higher
"Experience Challenge – Elite" must have been completed first.
T-34-85M 10x-er könnyebb volt :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.31. 16:28:29 -
Rammsch31n #395042 Holnaptól kezdődik valami exp-es mókaság valami prém tankért de többet nem tudtam kideríteni... :D -
Én simàn megvenném:-)
Szerintem csak idő kérdése,és berakjàk.
Gondolom az új jàtékmódokhoz nem fognak extra kreditbónuszt adni,nehogymà a p@raszt sima tankokkal farmoljon. -
suba53 #395040 Arra a legénységre és tankra kapod, amelyikkel a 25. meccset teljesíted. ( Már ha be van kapcsolva a legénység gyorsított képzése, mert egyébként XP formában lesz meg, aztán konvertálhatod egy vagyonért. )
A 25. győzelem után még kell menni egy kört, hogy elszámolja. -
bekescsaba #395039 Hali hó.
A hétvégi küldetéssel kapcsolatban kérdezném. Úgy is ki lehet venni a jackpot xp-t, hogy mondjuk a 7-es m10 pantherba a ru legénységét ültetem?