418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    T6 svéddel szokás szerint T8 csatába kerültem,ami nem nagy újdonság,mindig oda tesz,de T8 jagdtiger csapattárs azzal kezdte a csatát hogy hisztizett az MM miatt.Csak az f betűvel kezdődő szavakat ismételte,f y MM f y WG satubbi.
  • Angelus1991ster
    Még ha pénzem lenne a WoT-ra akkor sem venném meg. Az a KwK 42 L/70 ágyú elég ratyi. 135-ös sebzés míg a svédnek meg 150...oszt alap pen meg az előbbinek nagyobb.
    Remélem majd idővel ingame tech tree-re is bekerül.
  • HTS s3rg1nh00
    pudel szokásos op amikor behozzák aztán meg jön a ninja nerf...ne mondja már nekem senki,hogy a spic 158 pennel 5x lepattan aztán 1 non pen,mert agyhúgykövet kapok...
  • tothgyorgy
    Mondjuk elakarják venni az egyetlen jót tőle: az ágyút.
  • tothgyorgy
    Nekem meg van mindkettő. Nem volt szívem eladni, és azóta is jobban muzsikál, mint a nagytesó.
  • Plata
    Jaj bocs.Teló vacakol.
  • Plata
    De eladtam.
    Kellett a pénz legénység átképzésére.
    Asszem 640 ezret kerestem ma.De 950 volt oi.
  • tothgyorgy
    Ja remélem a kis oi-t nem adtad el?
  • tothgyorgy
    Úgy kell neki. Minek jött jpz-vel? Az 1 használhatatlan sz@r. Ha egyedül van bármi megeszi. Egyet lő, ami vagy talál, vagy nem, ha talál vagy átüt, vagy nem, ha átüt vagy sebez vagy nem. Többet nem fog lőni ,mert bemész a seggébe , oldalába és bedarálod.
    Nincs álcája, nem tud mozogni, csak frontpáncélja van, azt meg beverik golddal. Egyetlen esélye: szakasz. Valaki aki megvédi. Vagy olyan hely , ahol nem lehet a közelébe menni.
    Kedvencem amikor belelőttem a kis könnyűbe 0 sebzést. Legalább 1 éve elő sem vettem.
    Jagdtiger sokkal jobb volt.
  • Plata
    Na nekem megvan Oi végre.
    Kifejlesztve:O-I jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 26950. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
    Megvásárolva: 'O-I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 950 000.
    Ennek örömére mentem egy kört T49-el.
    Strv 103-0 és AMX AC 48 szemből oneshot,JpzE100 két lövés hátulról.
  • tothgyorgy
    Megelőlegezek 1 gratulációt hozzá.
    Én kihagyom.
  • bekescsaba
    Győzelem
    Mines
    Type 62
    Szerzett tapasztalat:4 976 Szerzett kredit 94 304
    Csatában elért kitüntetések Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Így halad a Tigris.....Fel is írta mind az 5000-et.
  • Plata
    Állati poén volt.Le lőtt a köcsög,erre rádőltem.
  • tothgyorgy
    Betakartad mint Moszkvát a hó. :)
  • Plata
    Győzelem
    Kharkov
    O-I Experimental
    Szerzett tapasztalat:1 822 Szerzett kredit 25 404
    Csatában elért kitüntetések Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Ez haláli volt,végén a dombon mentem mikor lelőtt Amx alulról,beszopta meghaltam és a tank lecsúszott a dombról pont rá.
    Kiírta hogy amx összeroncsolódott.
  • Plata
    Győzelem
    Widepark
    O-I Experimental
    Szerzett tapasztalat:948 Szerzett kredit 13 427
    Megvolt az első olyan killem amikor mellé lőttem és mégis talált,med állt a vasúti töltésen olyan 400 méterre,rálőttem erre vissza gurult,a lövésem meg tovább ment az ellenség bázisára és telibe nyomott egy artyt.
    Több lövésem sem volt,mert gyorsan vége lett.
  • tothgyorgy
    Jobban utána gondolva a japó tigris grindnek:
    1. könnyű , jutalom: 0
    2. nem nehéz, jutalom: 00
    3. idővel meg lehet, jutalom: 000
    4. nem nekem való, jutalom: igen itt már jön az adu
    A 4.-hez: ha volna időm, és belefeccölnék napi 10-12 órát meglehetne.(érték kb 100-200eFt)
    Én dolgozom, ami annyit jelent, van napi 2-3 órám, a hétvégén sem sokkal több, mert nem csak játékból áll az életem (család, kert, házi teendők). Egy szuperunikumnak ennyi idő is simán elég, de én nem vagyok.
    Konkluzió: 1 és 2 meglesz, 3. talán, a 4. csak ha isten is úgy akarja, és a goldspam (ami vastagon várható) is messze elkerül.
    A t34 túl könnyű volt, most kompenzálnak. Ha itt kevés nyeremény lesz, a következőn (mert biztos lesz) könnyítenek. Ha még mindig soknak találják, nehezítenek. Én nem hajtok rá, de gratula azoknak akiknek meg lesz!
  • Plata
    Két utolsó csatám.
  • tothgyorgy
    Hát lehet hogy figyel. :) Mire elérek 1 op tankot mindig lenerfeli a nyavalyás.
    Mondtam is anno századtársnak, mindjárt elérem és megveszem a kedvenc tankodat. NEEE!!! Mondta. :)
    De t5 megy t7 ellen , de t7 nem megy t5 ellen. Ezt nem értem én sem, de igaz. 10 t5 meccsből 4 t7 , 3 t6 3 t5, abból min 1 csupa t5.
    t7-nél dettó. Elvétve látok t7-el t5-t. Igaz t7 light. Ott lehet másként számol.
  • Plata
    Ma nekem T5 Oi-val csupa T6 de főleg T7 csata,T6 prémmel T8,T8 prémmel t9-10.
  • lammaer
    Akkor menjél T7el és lődd halomra a T5öket :D

(tudom tudom, SerB téged figyel :), és természetesen ha te T7et választasz akkor T9 ellen fogsz játszani)
  • Plata
    Nem is lőtt.

Nem hiszem hogy net szakadása lett volna,kikerülte a kis bukkanót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.02. 11:22:49
  • tothgyorgy
    De hát elért. Elérte hogy 2mp alatt meghalt. :)
    De az is lehet, net szakadása volt, vagy telefonja.
  • Plata
    Találkoztam egy magyar rambóval.
    T1 heavyvel berobogott közénk,voltunk öten,nem élt semeddig,nem tudom hogy gondolta hogy T1-el be robog t5-t6 tankok közé és bármit is el fog érni.Bár a neve alapján biztos valami kamikaze komandós,hunswat volt a neve.
  • Plata
    Ez lett a vége.

Srácok ez a pudel akkora nulla mint a huzat.
    T6 svéd és cseh prémmel meg T5 oi-val harcoltam vele,t6 svédről lepattant a lövése vagy lófingot sebzett,én meg bele táraztam és ki is gyulladt,skodának sem svédnek nem ellenfél,oi meg akkorát csap bele mint a fene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.02. 10:46:26
  • tothgyorgy
    Nálam is. Meg úgy általában a t5 az t7 ellen megy, ez új fícsör. :(
  • tothgyorgy
    Hát t7-ben nem sokat ér. Olyankor kezdődhet a bujkálás és a hátulról karcolgatás. A páncél egyébként sem erős, de t7 könnyen 1lövésezi. Igaz volt ilyenem t6 ellen is. Rálóttem az oi-ra (elmenekülni nem tudtam, ügyi ez nem versenyautó) pattantam, ő meg szétszaggatott 1 lövéssel.
  • Plata
    Nekem általában ilyen egy csata vele.

Irtó szar az OI-ban hogy egy igazi acél tehén.
    Már volt vele tk-m,úgy hogy hülye luchs csapattárs belém rohant.
  • Plata
    Napi első arty meccs.
  • Plata
    Nekem is kb 10-ből 9 kör szopás,mert t7-be kerülök mindig szinte.
    De néha jön 1-2 jó kör,de a legénységem még csak 78%-os.

• bekescsaba
    megvan a top 3 50 000 xp, és már a top 1-ből is letudtam 12 000-et. Remélem hétvégére meglesz.
  • tothgyorgy
    Imádtam azt a tankot, de napok óta szar köröket megyek vele, a tegnapi tűrhető volt.
    A t34/85m fordítva. Azzal tegnap mentem ócskát.
    Van ez a a japó tigris akció, megnéztem mit kell csinálni hozzá, röhögtem egyet, és felejtem is.
    50k xp topként. Ezért minimum t8 járna, abból is a legjobbak közül. De jó ez így, nem töltök annyi időt a gép előtt.
  • Plata
    Be kell valljam nagyon meg tetszett az Oi exp,igaz a tank maga egy rakás szar még,de a japán legénység dumájától mindig jó kedvem lesz.
  • Plata
    Mai nap szívás,reggel belőttem 200%xp,legénységi xp és free xp boostot,erre cumi elkellet mennem.
  • Plata
    Két küldi kész.Kaptam 3 nap prémet.
  • Plata
    Ma egész jól adja artyval,wz-132 meg akart kerülni én megleptem egy teli találattal,már csak a roncsa csúszott mellém.
  • Plata
    Megvan részben spg-13 küldi,irtó szar csatában,volt pár irtó mákos lövésem,Bc12-t pálya másik feléről lőttem ki miközben robogott,saccra elébe lőttem és telibe,skorpiót meg stunolni akartam,ház mögött volt,nem stunolta,hazavágta házon keresztül.Jah és egyszerre 4 td-t stunoltam egy lövéssel.
    T7 csatában láttam olyan játékost,akinek több ezer csatája volt bishop-al.Bishop-on évfordulós matrica volt ezért néztem meg a játékost.
    Hogy tud azzal a szarral annyit játszani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.02. 00:55:26
  • R3nton
    Hű én ezt nem tapasztaltam. Nekem eléggé megy vele magamhoz képest. Nagyon tetszik a cucc, mondjuk T-10-t is szeretem. Egy jól páncélozott medként használom, mint kb E-50-t. Páncélja baromi jó. Közelharcra kell használni, hogy ne kelljen sokáig kint állni, akkor nem tudják becélozni könnyen az alját. Kimész és snapshot, bumm 500 bele a tankba. 4 lövés és megvan a 2000 dmg, ami sztem nem rossz egy t9 tanktól. Én nagyon szeretem. Jó páncél, jó mozgékonyság, jó ágyú, szar gun dep. Persze a páncél nem bír ki annyit, mint egy Maus, de pl simán van egy st-1 szint, kivéve az oldala, az meg pl még lassú is. Alját ugyanúgy belövik. Nekem stab van rajta, célzásszűkítő, rammer, és a biztonságos elhelyezés sincs még kifejlesztve.
  • viper07
    köszönöm, viszek 2 javítót.
  • yossarianHUN
    Nem nagyon van tuti tipp, próbáld rejteni a hasát. Az orrában van a lőszerrekesz.