World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
650 Ft és nyugodtan alszol.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.21. 22:39:49
#389194 : szerintem a holnapi hányadék lesz. A mai se volt piskóta, de mindig tudnak még rosszabat kiírni, ami után azt érzed, hogy azt megelőző misszió könnyebb volt.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ha T5 HT kell, akkor százszor inkább KV-1, vagy OI Exp. A KV-220-on gondolkodtam el az advanti naptárban, de végül is a KV-5 mellett döntöttem.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
1600 wn8-as pali elkezd meccs végén lőni rám. T67-ben vagyok utolsó win+top3 kell erre elkezd rám lőni.
Hát az a mamlasz azért lőtt, mert neki is 1 kellett volna és a lassú szar KV-1ével nem tudta tartani a tempót...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha látok egy zöld, cián játékost pl. Churchill III-ban, akkor tuti biztos vagyok, hogy a következő pillanatban fossa a goldot a KV-1-emre.
Nem tudom mi a jó édes isten retkes f betűvel kezdődő némiszerve volt a csapattal,de egyből 3 csapattárs bele fulladt a vízbe.Mondanom sem kell hogy nem a legkisebbek.
Azt hittem hogy valami rossz álom,E100 meg én maradtunk az egyik oldalt,3 hülye öngyilkos lett a többi meg zsinórban elindult a hegy felé.
Az e100 egy idióta volt kiállt a domb tetőre td-k elé.Én meg ott maradtam egyedül rahedli med meg td gyűrűjében.

Jah és csupa állat csapatok,most is volt egy félperces csatám,az összes barom el bal oldalra és ott maradtunk ketten egy ferdivel védeni a bázist,naná hogy egy nagy csapat t10 med meg bejött.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.21. 16:06:47
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A mozgékonysága hasonló a 103-0-hoz, rosszabb talajellenállással és fordulási sebességgel. Ettől függetlenül teljesen mobilisnak mondható a lóerő/tonna tekintetében.
Erre jön a patent ágyú, 1450-es shell velocityvel, nagyobb dpm-mel mint az UDES-é, 288-as átüéssel. Pazar.
Egy szó mint száz, aki igazán tud vele játszani, annak egy szörnyeteg lesz a kezében, aki meg nem, annak úgyis mindegy 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Már úgyis az ötödik skillt húzzák.
Vagy csak most volt mákjuk T8 csatában?
Szerinted ha T49-en elkezdem gyűjteni xp-t akkor azt magával viszi t9-be vagy sem?
Sajna velünk voltak.Viszont ha mindig t6-8 csatába kerül az nem lehet rossz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Be akarok rá ruházni majd mindenféleképpen, nekem a svéd TD vonal 8-tól 10-ig egészen elképesztően bejött. És ezen is az 288-as ágyú van, egy álom az a szerszám...
Az ágyú nem tűnik rossznak,viszont ezen is csak dísznek van a páncél,aki rálőtt,8as az be is ütötte.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tessék csak tessék,friss és ropogós az uj 8as Svéd Td<#eplus2>#eplus2>
OlcsóJánosverzió:-)
De akinek ez nem elég,van ultimate is<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.21. 08:29:16