World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én két accra csinálom. A kis accon egy T14 és egy E5 van csak
Felecsd' el...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

650 Ft és nyugodtan alszol.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.21. 22:39:49
HTS s3rg1nh00
jesus,30 csatából 3/10...elmennek ezek a jó qva anyjukba-.-

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hát azokból nem lehet sok profitot kisajtolni, így telibe vannak szarva. Ahogyan a t3-as prémiumok is. Az új jelszavuk: csak a t8!

#389194 : szerintem a holnapi hányadék lesz. A mai se volt piskóta, de mindig tudnak még rosszabat kiírni, ami után azt érzed, hogy azt megelőző misszió könnyebb volt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tényleg felfrissíthetnék már a tier 5 ösöket
A T14-el nem terveznek valamit? 0,43-as pontosság...ekkora egy fos prém tankot.
No, ismét nem megy valamelyik szerver? Csak a Connecting pörög...
Frequency
Már fáj a kezem,de meglett a mai küldetés is..remélem holnap ismét lazább lesz,mondjuk foglalási pont szerzés vagy ilyesmi.

Én nem tudok azzal a tankkal játszani. Tízből kilencszer egy lövéssel kib@"" az arty. A maradék egy csatában pefig azért nem mert nincs arty.

Ha T5 HT kell, akkor százszor inkább KV-1, vagy OI Exp. A KV-220-on gondolkodtam el az advanti naptárban, de végül is a KV-5 mellett döntöttem.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sherman0070
Lassú.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Például én. Az egyik legjobb prémium tank tier 5-ben.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Ez komolyan mi?
1600 wn8-as pali elkezd meccs végén lőni rám. T67-ben vagyok utolsó win+top3 kell erre elkezd rám lőni.
Hát az a mamlasz azért lőtt, mert neki is 1 kellett volna és a lassú szar KV-1ével nem tudta tartani a tempót...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Még van, aki churchill 3-azik? 😄

Komolyan mondom, hogy jobban tolerálom, ha valaki szimplán nem tud játszani. Soha senkit nem b***tatok a statja miatt. Attól viszont hányok, amikor idióta stat buzik leszaroznak, kitolnak a spot bokorból, vagy kilőnek, mert nem úgy játszom, ahogy ők képzelik.

Ha látok egy zöld, cián játékost pl. Churchill III-ban, akkor tuti biztos vagyok, hogy a következő pillanatban fossa a goldot a KV-1-emre.

egy tier 8-as e25....
Ha új nem is lesz attól még folyamat visszakerülnek a shop-ba ilyen-olyan csomagokban szóval nem szabadulnak meg tőlük.
Én most lőttem rommá egyet,igaz t54-el.
Nem tudom mi a jó édes isten retkes f betűvel kezdődő némiszerve volt a csapattal,de egyből 3 csapattárs bele fulladt a vízbe.Mondanom sem kell hogy nem a legkisebbek.
Azt hittem hogy valami rossz álom,E100 meg én maradtunk az egyik oldalt,3 hülye öngyilkos lett a többi meg zsinórban elindult a hegy felé.
Az e100 egy idióta volt kiállt a domb tetőre td-k elé.Én meg ott maradtam egyedül rahedli med meg td gyűrűjében.

Akkor vlaszleg buffoltak rajta, teszten még sokkal tohonyább volt.
Nem tom mi a frász van ma,mindig 3-6 arty oldalanként.
Jah és csupa állat csapatok,most is volt egy félperces csatám,az összes barom el bal oldalra és ott maradtunk ketten egy ferdivel védeni a bázist,naná hogy egy nagy csapat t10 med meg bejött.<#whatever>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.21. 16:06:47

Mor3llo
tanks.gg-n 16 szerepel, hangyafasznyival még jobb is, mint a 103-0-é. Persze ez valószínűleg nem fog annyinak érződni, mert a talajellenállása jóval nagyobb.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Javítottak a végleges verziónál a LE/tonnán? Mikor legutóbb láttam a szupertesztes adatait, akkor még valami erősen fos adat volt (13, vagy akörül).
Mor3llo
Az összes svéd TD papír, a 9-10-es is akkor pattint ha csumára szemből lőnek, vízszintben. Nem erre kell alapozni.

A mozgékonysága hasonló a 103-0-hoz, rosszabb talajellenállással és fordulási sebességgel. Ettől függetlenül teljesen mobilisnak mondható a lóerő/tonna tekintetében.

Erre jön a patent ágyú, 1450-es shell velocityvel, nagyobb dpm-mel mint az UDES-é, 288-as átüéssel. Pazar.

Egy szó mint száz, aki igazán tud vele játszani, annak egy szörnyeteg lesz a kezében, aki meg nem, annak úgyis mindegy 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Akkor kikapcsolom a gyorsított képzést.
Már úgyis az ötödik skillt húzzák.

Feltehetőleg magával viszi. Ha nem, kitör majd a lincshangulat, ezt meg nem hiszem, hogy megkockáztatják.
Nincs, már ezer éve megmondták, hogy nem lesz több limites prém, sőt, a meglévőket is ki akarják vonni a rendszerből (aminek fényében mondjuk érdekes, hogy a 112 pont most került be az ingame shopba).
Vajon van neki könnyített MM?
Vagy csak most volt mákjuk T8 csatában?
Szerinted ha T49-en elkezdem gyűjteni xp-t akkor azt magával viszi t9-be vagy sem?

Sherman0070
Tier X tankkal kell együtt platoonozni. Ott lehet aprítani 288 pennel.

Persze, rosszabb a döntöttsége a T9-10 sima svéd TD-knél, vékony mint a taknyos zsepi, és semmi spaced armor nincs rajta. A mozgékonysága is fosnak tűnik, az egyetlen, ami vonzó rajta, az az álca meg az ágyú, de azon meg a 288 pen feleslegesen sok.
Találkoztam az új prém svéd td-vel,T6-8 csatában,de ezeket szarrá lőtték,ennyire papír lenne?
Sajna velünk voltak.Viszont ha mindig t6-8 csatába kerül az nem lehet rossz.

Sherman0070
Sajnos az ilyen behemót tankokra csak gold fog esni. Szinte értelmetlenné van téve a Super Heavy tank típus. (talán a Maus az egyetlen, ami használható Super Heavy a buffja óta)

voivod32
O-Ho-val. 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én még egyetlen egyszer nem lőttem vele goldot.

Sherman0070
Nincs baj a lőszerével csak a szórása nagy 100méter után. Mivel voltál, hogy goldot lőtt rád?

voivod32
Én még nem találkoztam olyan Obj. 252U-val, amely ne okádta volna a goldot. Ennyire szar az alaplőszere, vagy mindegyik ilyen gyökér?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sherman0070
Nem, még gyerek vagyok... 😄

Te nem dolgozol ugye sehol.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
10-ből 7 már megvan a maiból. Artyzgatok egy kicsikét most. <#email>

ROMOTO
Időszakos, egyenlőre, egyébként ha fixen bekerül valami arról van wg-s közlemény.
Mor3llo
A svéd TD-t később lehet normálban venni a wg oldaláról állandóként? Vagy ez csak időszakos?

Be akarok rá ruházni majd mindenféleképpen, nekem a svéd TD vonal 8-tól 10-ig egészen elképesztően bejött. És ezen is az 288-as ágyú van, egy álom az a szerszám...

Én nagyon sokáig csak az alap, ingyenesen cserélhető felszereléseket raktam a tankjaimra, így nem sokat kellett agyalnom a kombinációkon. A Crusaderről nincsenek szélsőséges emlékeim így sem. Duplázgattam, mint az összes többit, aztán egyszer csak meglett a következő. A brit, és német med ágakat az elsők között húztam. A Cromwellt érd el minél előbb, és az egy megtartós tank lesz szerintem neked is. Annak idején minden tankon a BIA skillel kezdtem, utána a hatodik érzék, és a többi személyzet specifikus skillek.

joe662
Igen az van,most néztem Qukibébi bemutatóját,7 skilles legénységgel<#eplus2>
Az ágyú nem tűnik rossznak,viszont ezen is csak dísznek van a páncél,aki rálőtt,8as az be is ütötte.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A defender ellenszere 😊

Ezt a karaktersorozatot pontosan ebben a formában láttam a PH-n... <#nezze>

joe662
Passz,kuplungos az autóm,úgyhogy most csak nézegetem a boltot<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Én már letettem róla,hétvégén nem tudtam játszani így kimaradt két nap,tegnap T49 legénységének húztam az ötödik skillt,mással nem is foglalkoztam.Így már kimaradt 3 nap.

Ezen is már a spéci felfüggesztés van?
A top 3 sebzéssel nincs gond hanem még nyerni is.Mondtam a gyereknek hogy nyomja délután majd éjszaka én folytatom neki.Szeretném ha neki meglenne én beleszarok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Biztos vesz belőle a sok 200 WN8-as bot azt gondolván, hogy legyőzhetetlen lézerágyút vesznek. :-)

joe662
Azt a f@stalicskát minek<#hehe>
Tessék csak tessék,friss és ropogós az uj 8as Svéd Td<#eplus2>
OlcsóJánosverzió:-)
De akinek ez nem elég,van ultimate is<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.21. 08:29:16

Újra elővettem a Crusadert, és új felszereléseket kapott. Eddig ventit és távcsövet. Harmadiknak gld-t gondolnék jelen állapotban 2.06 a töltésidő, viszont 2.16 a célzásidő. Nem látom értelmét tovább turbózni a dpm-et, miközben nem id céloz be annyi idő alatt. Vélemények?