418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
fighter_hu #395239 Ez lehet nagyon hülye kérdés :s de ezek a kínai td-k az eu szeróra is jönnek? Valami halvány emlékem mintha lenne hogy csak ázsiaira de lehet én vagyok eltévedve nagyon :d. -
Plata #395238 Először azt hittem hogy a t29 prém tank az amcsi t29 prém változata lesz,de szerintem olyat sosem adnának ingyen,max az ezredik évfordulón.
-
yossarianHUN #395237 Nekem is kevésnek tűnt elsőre, de jobban belegondolva a slot, meg a 16 barakkhely sokkal hasznosabb, mintha kaptam volna megint valami kis T3 prém szutykot, amivel aztán az életben nem játszanék egy kört se. Bár még valszleg kapok is, mert a T-29 állítólag jutalom tank lesz. -
Plata #395236 Én nem foglalkozom vele,japán prém heavy jó lenne,de ez a japcsi tigris nem jön be.
Bár ha a legénysége átültethető Oi-ba akkor lehet kéne.
Megnéztem wikin,tigrisbe kevesebb legénység megy.Így tényleg nem jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.06. 13:03:03 -
lammaer #395235 a tigris missziót én nem tekintem ajándéknak, de jah végülis csurran-cseppen vmi :D -
Plata #395234 Találkoztam Vk43-al T6-7 csatában,top tank volt de még T6 tank oldaláról is pattant.
Vk43 t29 a44 2 Arl44 meg még egy rakás T6 tank harcolt csupa T6-al.
Ugyanis a mi T7 tankjaink is idióták voltak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A prém T7-ünk a házakat lövöldözte,de tényleg.Nem tudom hogy hülye volt vagy csak idióta.
Erős a gyanúm hogy valami új játékos lehet,mert azt a házat amit nem tudott lelőni azt megpróbálta eltaposni.
Nem jött le neki elsőre hogy nem lehet elpusztítani.
-
Plata #395233 Újra T8 csatába kerültem OI-val.
O-Ni harcolt Is csapattársal.O-Ni pont az oldalát mutatta nekem,az O-NI túloldalán ott volt a Is csapattárs,belelőttem O-NI oldalába és meghalt,de az ON-I túloldalán lévő IS csapattársat is sebeztem.
(bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 594)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.06. 12:36:27 -
Plata #395232 Vk43 elég vacak,nem sok páncélja van.
Szerintem ha berakja T8 csatába az már szívás.T9 csatában már nem sok mindent tud elérni.
Én most oi-val T8 csatában voltam,láttam ahogy egy Jpanther 2 középen kamikaze módra elindul az ellenség felé,gondoltam mért ne,akkor jövök én is,ketten szípen odapusziltunk az ellenségnek.És még túl is éltem.Azért az mókás volt mikor skorpió rám fordult én meg oneshotoltam.Be voltam szarva rendesen azé.
Előző csatában 0 lövésem volt és nulla sebzés,Swamp-on mire elértem a pálya negyedére a csapat már az ellenség bázisán volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.06. 12:13:41 -
TiborTamas #395231 Nyilván nem akarnak mindent egyszerre ellőni. Pl. a gamescom alatt mindig 5x-ös szorzó szokott lenni, meg 15%-os leárazás a tier 8 feletti tankokra, stb. De fogunk kapni megint egy kis szintű ajándék tankot (T-29), meg ott a japán Tigris misszió, előtte a T-34-85M. Szerintem még mindig nincs miért panaszkodni akciók terén. -
És a matrica az smafu? 
-
lammaer #395229 Jól látom, idén 1 darab garázshellyel meg egy barakkal szúrják ki a szemünket, sehol egy OP prémtank? :D -
okkkééé
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #395227 azért elvagyok vele...... -
yossarianHUN #395226 Minek? Ha a VK4503-ról beszélsz, annak tudtommal 130 mm körüli az effektív frontja, ami forgatással 150-ig növelhető. Ez azért még T7-ben sem valami acélos. -
bekescsaba #395225 valami kurva jó a frontpáncélja -
Ez most egy ingyenes su122/44 akarna lenni?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.08.06. 00:31:42 -
bekescsaba #395223 Na megvettem a Vk45.03-at.
eddig bejön. NAgyon jó, pontos ágyú, jó mozgékonyság (tényleg), az IS 6 lövésből egyszer ütötte át a tornyom, és egyszer a frontom. 2100 sebzésre adott 67 000 creditet. -
Plata #395222 Múltkor láttam olyan játékos aki nem emlékszem már hogy 5 vagy 6k csatát tolt le Bishop-al. -
diegho™ #395221 Az emberek gyorsan átugorják. -
Ugye az emberek gyorsan átugorják az 1-es szintet,hogy haladjanak tovább!?Átugrotta gyorsan. -
Plata #395219 A probléma az volt hogy én mindig elsővonalban keménykedtem.
-
bekescsaba #395218 Szerintem a 7-es vk03 a-s német heavy sem rossz...sőt.. -
Krájzler eléggé ellenségtől függ, hogy hogyan teljesít.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fullosan kihúzva,rendeltetésszerűen másodvonalból használva bizony egész korrekt köröket lehet vele hozni.a faszfejekkel meg nem kell törődni akik t10 csatában pingelnek hogy mi a szarért hátulról lövöldöz az ember,általában ez szokott előfordulni,amikor meg látják az 1500-2000 dmget akkor elkussolnak-saját tapasztalat :)
ahogy egy bölcs mondaná:nem rossz tank,de a jó nem ez :) -
HT VI. küldi kész.
O. 140-el mi ez a top of the tree matrica? Nyerek vele 50x, és megkapom a 10-10 cuccost? -
Plata #395214 Kt-t kb 2 vagy inkább 3 év alatt húztam ki,nem szerettem soha,ott rohadt hónapokig néha a hangárban,néha elővettem egy napi duplázóra,de nem szerettem,aztán ahogy olyan 20k-ra megközelítettem az E75-öt meg szerettem.Nem tudom miért,de akkor már szerettem is vele menni.Egy két nap alatt több xp-t húztam bele mint előtte fél év alatt.
Jah most ugyan ez van e75-el,utálom,heti egy csatára kb előveszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.05. 20:12:38 -
true true,én is az előbb pattantam 112 pennel type64ről holott telibe a közepét céloztam,ettől nem én vagyok balfasz hanem az rng ami elviszi szélre a lövést.a botok/szerencsétlenek tökmind1 milyen tankban ülnek,ki lehet őket lőni,a Patriot meg Liberté kifejezetten jó választás.aszerint venném,hogy melyik kell legénységhúzásra. -
yossarianHUN #395212 Bármilyen tankot könnyű kilőni, ha egy degenerált ül benne, ez nem a tankot minősíti. Ezeket az eposzokat meg bocsáss meg, ha a régi T49-esekhez hasonlóan egy csipet sóval kezelem, ezeknek a prémtankoknak a bármelyike átcsapja a KT UFP-jét golddal, neked pedig ahogy elnézem, 1000 átlagsebzésed van vele. Az, hogy kilőttél vele egy-két 300 wn8-as botot, még nem jelenti, hogy gyenge a Liberté vagy a Patriot. -
Plata #395211 Jah a nagyobbik tigris.
Vége felé olyan jó tank lett hogy sajnáltam eladni,de nemvolt más választásom,nem volt elég pénzem. -
Prém nagy cica?
Legkirályabb tigris? -
Plata #395209 Sajna lolkopterem nincs,de ha lesz szólj. 
De nem rég húztam tigrist,szerintem jó pár képet raktam be róla ahogy chrysler defender meg egyéb op tankot sikerült kilőni,vagy azért raktam be róla képet mert gold lőszerrel nem tudták kilőni tigrist én meg kilőttem őket.Végén amennyire eleinte nem szerettem annyira megszerettem a tigrist.
Ha jönne prém nagy cica biztos vennék,mert nagyon a szívemhez nőtt. -
yossarianHUN #395208 Semelyik tank nem jó két tierrel feljebb, de ezek még jobbak, mint a többi. És tudom, te múltkor Lolkopterrel ugratásból, 360-at pördülve ammo rackot lőttél nekik, úgyhogy szar mindkettő. Kímélj meg. -
Plata #395207 T8-ban tényleg jók de T9 vagy T10-ben már nem igazán.
De balfék játékos kezében már T6 tankkal verhetőek. -
yossarianHUN #395206 Az OP prémhullámból származik mindkettő. Patriotnak viszonylag erős a teste (200 körüli effektív, ami forgatással növelhető), brutál erős a tornya, mozgékony és jó kis gyorstüzelő, 230 penes ágyúja van. Libertének a frontja betonkemény, 250 effektív (csak forgatni nem szabad), 210 körüli LFP-vel. Tornya még durvább, 300 effektív körüli all-around, csak a tetején a kis pukli ami beverhető. A Defender mellett ez az a két tank, ami miatt a WG máig kapja a savazást, hogy pay to win content.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.08.05. 18:14:49 -
Mesélj, mitől olyan jók? :-o
Liberté, Patriot tornya is OP, talán a Patriotét könnyebb beütni? -
yossarianHUN #395204 Mindkettő jó tank, a Patriotot konkrétan a Defender mellett a játék legjobb prémjének szokás tartani. Én a Libertét venném, de csak mert a Patriot megvan. -
Bár ahogy nézem egyik se egy jó tank "már" -
Nekem az istenért nem akar a 8k dmg összejönni élesen. T_T Irity vatyok. :-S -
AMX M4 MLE. 49 LIBERTÉ – ULTIMATE
T26E5 PATRIOT – ULTIMATE
Ezek talán amik szóba jöhetnének.
-
Hát ez nagyon mókás szerkezet,ha leárazzák meg is veszem 
8.5k dmg lol,+még buffot is kap,drága lesz vele az élet,de legalább szórakoztatni fog.Amikor beadja az 1800+okat,akkor őszinte a mosolyom
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.05. 16:46:03