World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Örök igazság: nincs ingyen leves!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Victory
Ensk
M10 Wolverine
Experience received:1 602 Credits earned 34 490
Battle achievements Top Gun, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward: Personal Reserves: Additional Free Experience per Battle
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.03.24. 22:00:50
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ügye őszinte lenne a mosolyod<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mondjuk nem lesz álmaim tankja, valószínűleg enni fogja a goldot. 1 free premiumnak jó.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De mint mondom ,ez csak vélemény.
Esetleg a randomot levihetnék max 15%-ra,ha más nem az átütés/sebzés kombóra.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.03.24. 15:29:23
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
A hétvégi küldinél mit jelent az hogy harci XP? Az amit el tudok költeni fejlesztésre nem? Szóval ha prém tankkal megyek és be van kapcsolta a legénység gyors képzése, akkor az mind a legénységre megy?
BattleTag: kabel15#2672
Pilot nekem is meglett. Nagyon rusnya szegény. A hétvégén kívül, mikor ott kellett ülnöm 5-5 órát nem volt nehéz sztem.
Artykhoz meg annyit, hogy azért óvatosan kell duhajkodni, nehogy felboruljon a balansz. Bár én is örülnék neki ha kiszednék őket a picsába, jobban járnánk szerintem. Kompenzálni úgy tudnák, hogy vissza az összes kredit és XP ami elment a járgányokra és modulokra + a legénység nyilván megmaradna.
Ez a területsebzős nekem se nagyon tetszik, meg a mostani se. Pont azon gondolkodtam, hogy még ha a francia artyk lennének, akkor ok. Max 155-ös löveget engednék nekik, és 1 csatában max 1 löveg. Az még talán tűrhető lenne. De sztem ha megválnánk tőlük, az lenne a legjobb. Kíváncsi vagyok akkor min menne a sírás, jó igen a gold lőszeren xd
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.03.24. 14:29:06
Már ha lesznek olyan modulok, amik nem azonosak a nyolcason levőkkel.
Legalábbis én így értelmeztem.
Most erről eszembe jutott, mikor még a tier V-ös derpek HEAT-je 150 pennel bírt....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az viszont ellene szól, hogy ha sokaknak meglenne a megfelelő mennyiségű XP, akkor a kilencesekkel már nem nagyon játszanának.
Akinek megvan rá a kreditje, az megvenné a tízest, sokaknak meg csak ott állna a garázsban a kilences light kihasználatlanul.
Még is volt hogy m4 shörmivel egy csatában 2 Tiger 2-t is öltem.
Én szinte sosem használok,de nem is érzem a hiányát.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bosszantana a sok felesleges XP. Mert aranyat nem nagyon költenék konvertálásra.
Nembaj, Legalabb lesz lehetőségem további 150 csatát menni a ru-val immár tier 9-ben.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Úgy látszik, hogy ez az egyik "elátkozott" tankom. Más tankokkal "simán" hozok 55-58%-et, ezzel a szegénnyel meg valami katasztrófa. Mintha "direkt úgy csinálná a játék", hogy egy magyarnak magyar tankkal nehogy már jó menjen. <#zavart1>#zavart1> (Ez csak a vicc kategória volt! Nem összeesküvés elmélet!)
de hogy kompenzálnák az artysokat így?
angelus1991ster.blogspot.hu
Figyelembe veszik, mint lehetőséget, ha negatívan lenne megítélve a stun effect. Statisztikát és közvéleménykutatást lehet készíteni...
Most nem vészmadárkodásként, de így szokott lenni itt-ott...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...