World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve minden kb 10. 60-65% de akkor 0 heavy vs 4-6heavy a felállas: epic lost.
Ez megint 650 Ft befektetés lesz.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.23. 22:25:16
replay
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2017.03.23. 21:41:34
A lényeg, aki most gyűjti az exp-et a lightokon az b@szhatja, mert a T8-on marad, nem viszik át a T9-re... kapják be.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.23. 21:39:45
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.23. 20:53:14
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
random AI.
-lesz egy megfelelő tankod (t37,spic),ezt leginkább azért hogy berakja magas tierbe ahol van elegendő összhp az ellenfélnél amit lehet lőni
-lesz bele megfelelő crew,100% és 1.skillsor 70-80% körül kezd igazán jól működni,ahol situational awareness megy a kommandernek a nagyobb látótávért és camo a többieknek hogy ne vegyenek észre,emellé camo net+bino+venti felszerelésnek
-lesz egy megfelelő térkép és csapat,ahol meg tudsz állni passzív spotra egy bokorban,nem lősz csak várod hogy a többiek lőjék a sebzést,szerintem ezt a türelmet a legnehezebb megtanulni+kifogni ahol nem balfaszok.
én még nem igazán láttam olyat,ahol aktív spottal+sebzéssel sokra jut az ember,maximum amikor már van egy bulldogod táras ágyúval akkor lehet kombinálni,addig csak ki kell tapasztalni hol tudsz úgy villantani a többieknek,hogy téged nem aprítanak miszlikbe 😊
ez nem azt jelenti,hogy lehetetlen az aktív spot,de szerintem lényegesen eredményesebb a passzív.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Toldim nekem nincs, de a Turánra beírtam, hogy legyen több lőszer, bár valóságban is csak 32 volt neki. <#rinya>#rinya>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Ha nem gond szavaznál, és esetleg kommentenél valamit (angolul, moderátorok sajna tisztogattak egy hete a nem angol nyelvhasználat miatt) ezen a szavazáson? Talán lesz valami eredménye ennek a szavazásnak 3 év múlva <#idiota>#idiota>
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/615356-toldi-iii-and-turan-iii-pt-need-a-little-upgrading/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.23. 15:04:39
angelus1991ster.blogspot.hu
http://classicswotworkshop.weebly.com/
A tankok kinézetének testreszabhatósága a WoT esetében 2-es a 10-es skálán, a War Thunder esetében meg 10/10-es, az AW estében meg 2/10-es.
Angolul:https://thearmoredpatrol.com/2017/03/01/possible-hungarian-emblems-insignias-and-colors-for-world-of-tanks/
Magyarul:https://wothungary.hu/hirek/130-lehets%C3%A9ges-magyar-fels%C3%A9gjelek,-jelv%C3%A9nyek-%C3%A9s-sz%C3%ADnek-a-world-of-tanks-ban.html
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.23. 14:51:47
Ez az SP I C nem régóta van meg, de nagyon rapszódikus tud lenni az ágyúja. Néha egész jó, néha meg az arcom leszakad tőle. Hiába van három lőszer a tárban, és elvileg 720 HP potenciális sebzés, sokszor volt úgy, hogy a három lövedékből egy elszállt Kenyába, a másik nem ütött át (volt, hogy tüzért sem!!!!), és csak egy sebzett, és persze innentől vége a dalnak.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.03.23. 14:11:12
Amellett eléggé általánosan használták ezeket.
Az meg hogy csak pár alap motívum közül lehet választani a katonai rendszeresítés következménye.
Még jó, hogy nem a tank parancsnokok egyéni ízlésére bízták a mázolást. <#vigyor0>#vigyor0>
Ha mind a 15-öt megcsinálom adnak még ráadást? 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Töröltem a Jacktor packot, most már jó.
Nálatok okés a tech tree? Nálam csak pörög a betöltés percek óta.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyik nap nem ugyanez volt Top3-al?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://wot-news.com/main/postmsg/179924/36097/3/obaekt-268-variant-5
Mire odajutnak a nagyobb tanképítő nemzeteknek, orosz-német-amcsi, lesz 3-3-3 td-heavy és akár med vonala is, legalábbis erről már volt párszor szó. Persze szeretnék ha némileg különböző játékstílusa lenne minden top tiernek, ahogy nézem a németekkel jól elboldogultak, van a Maus agyonpáncélozott lassú kis alfás, van az E100 mobilisabb lób@szó löveges, meg a hátsótornyos lézerpontos vk...mind a 3 más-más játékstílust igényel....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.22. 19:54:25