World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
"Arty one-shots happen more often that ammo rack axplosions"

Ezen mi akkora dolog? Az megérdemli az 1 hitet, aki egy helyben álldogál a mező közepén.
Érdekes engem nem egyhitel az arty, mivel nem csinálok akkor baromságokat, hogy meg tudja tenni.

Mostanában mentem párat papír, lassú Rhm-el. Nagyjából arty lőni sem tudott rám mert tudom, hogy vannak artysafe helyek.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sztem ja elég a 4 token, de szerintem akár lényegtelen is, ha nem bánod, hogy az 5. token helyett kapsz majd 600 goldot, mert vetted ugye...
Hali.

GYors kérdés.

ha csak 4 tokenem hiányzik, akkor azt kipótolhatom 4 x 1 tokennel is? Vagy venni kell egy 5-ös tokencsomagot hozzá?
Sherman0070
15cm-essel ez az Rhm. Borisg egész jól használható a jelenlegi pörgős meccsekben is.
16mp-ként 750 sebzés sokszor meglepi az ellenséget. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
<#duhos2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

joe662
De azok legalább szórakoztatóak,nem ugy mint a wotzombik<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szép lövés gratula! Nekem is sikerül néha...

Itt is zombik, ott is zombik... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Irtózatosan állatok a játékosok.
Komolyan mondom csupa hülye állat.
Biztos a 3x xp miatt avagy a hétvége,nem tudom,de nagyon állatok.

joe662
Én is kihagytam több mint 1 hetet<#hehe>Amúgy érdemes nekiülni ma wotozni<#fejvakaras> vagy folytassam inkább a TWD 6-7 évadját<#hawaii>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.25. 14:11:24

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Basszus kulcs olyat lőttem most t49-el,amit állati durva volt,T49 padlógázzal haladt vagy 300 méterre,én elébe céloztam kicsit,lőttem,és kampeca.<#wilting>
Nem gondoltam volna hogy telibe kúrja.

Sherman0070
Meg bónusz kódok is voltak.

Igazán lehetne megint arany küldi,régen volt olyan küldi amiért aranyat kaptunk.

Sherman0070
Lehetnének ilyen missziók párhavonta.
Jobb mint az exp grind volt régen.

Én egy hetet lazán kihagytam.<#hehe>
Úgy hogy nekem nincs meg.

Sherman0070
jelen
easy volt

Sziasztok! Kinek sikerült megcsinálni 13 nap alatt a Pilótát?

angelus1991ster.blogspot.hu

Tegnap már meglett a T25, most meg már melóban vagyok. Nem is baj... Kicsit nem árt pihentetni ezt az egészet...
Semmi paradoxon nem volt. Azért nem mert a csaták akkor is rövidek ha használok goldot és akkor is ha nem. Értsd: a többiek attól még ugyanúgy lőnek goldot. Én csak azt dönthetem el hogyan szállok be a körbe, szerencsétlenkedek gold nélkül, várakozok a megfelelő pillanatra, holott idő az nem nagyon van, vagy próbálok minél nagyobb hatást gyakorolni a végkimenetelre. Számomra egyértelmű a döntés. Abban persze igazad van, hogy a goldozás miatt is rövidek a csaták, ezt nem is firtattam. De ezen nem segít ha mától nem lövök goldot, max magammal tolok ki és a csapattársaimmal. 😊 aki taktikázni akar, ott a cw, sh, esl, stb. Randomba én csak azért járok hogy xp-t farmoljak tankokra, felőlem mindenki más azt csinál amit akar. Engem nem zavar sem a gold, sem az arty, sem a cheat és sem a noob csapattárs.
Nem tudom mennyi csatám van,egy időben annyit szoptam csapattársak miatt hogy feladtam.
Amcsi csatahajókat nagyon szerettem,de mikor egy nap többször is kilőtt belőle csapattárs besokalltam.

voivod32
2000 csata körül járok, de talán kétszer , ha előfordult ilyen. Mondjuk , nem is maradtam adósa! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

De várj, ha megkapom és be van kapcsolva a crew accelerate, akkor nem arra megy?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.25. 12:56:54
Az, hogy goldért átváltsd. Ki van ez találva.
-.-" jééé tényleg... az oszt igen... és ennek mi értelme így? crew xp-nek?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.25. 12:33:36
"Premium Vehicles of Tier VIII only"
ja... most nézem, hogy igen... :"D akkor ma lesz egy obj 704-em xD
Jah az igaz,de hamarabb megöl egy idióta csapattárs.
T7 a legnagyobb hajóm,mert nem bírtam a sok idiótát aki nem néz szét csak okádja a torpedókat mindenfelé.

Ez a mai küldetés, hogy működik, hogy 25 csata után 8-asokkal az utolsónak használt járműre kapok 50k expet?
voivod32
Lehet, de ott mégsem tudnak úgy megszopatni. Ott nincs olyan csata, hogy a második percben 10-en rohannak rád, de ha lenne is , azért az még nem instant halál.

Az sokkal rosszabb,ott több a hülye.

voivod32
Na, jól van. Mai 20 vereség, 4 győzelemnél tarok. Azt hiszem, jöhet néhány hét hajózás.

Felhúztam egy Td-t,obj263-at kilőttem majdnem 500 méterről,ammoracket lőttem neki,rám írt csata után hogy noob hacker vagyok és feljelent meg elküldi a replayt is a csatáról.<#mf2><#vigyor5><#fogmosas>
Pontosan fingom sincs milyen messze volt,de 400+.
Szerintem simán kiröhögik a replay-el meg a reportal együtt.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.25. 11:31:02

Győzelem
Map: Redshire

T49

776 17 034

Csatában elért Achievement Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Legénységi XP: 1 164
Javítás: 9 900
Lőszer: 3 750

Összes: 3 384 WN8: 2 560 (85)

Két kill után úgy gondoltam átmegyek kamikazeba,padlógázzal neki conway-nek.<#idiota>
Túléltem basszus.

voivod32
Ne add fel! Tegnap iszonyatosan szopatott, tartottam egy pár órás szünetet, aztán hihetetlenül adni kezdte.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.03.25. 11:11:23

Basszus ember olyan csatában voltam,el sem hinnéd,15-3 lett a vége,de kb 2 percig tartott,az ellenség megvolt hülyülve.Bc-k egyesével berohantak a bázisunkra.Még szinte el sem indult a csata de 3-4 hülye már halott volt,Udes például berohant 6 med meg heavy közé.<#wow2>.
És ez volt végig,jöttek bc-k udes meg az összes idióta.Mire eljutottam az ellenség bázisa mögé hogy megkeressem az artyt vége lett a csatának,1 lövést tudtam leadni.Nem volt esélyem sem lőni,mert az ellenség folyton a csapattársak közé mentek be,ott meg 6-7 tank másodpercek alatt szarrá lőtte őket,Ciki de az ellenség top tankjai közt magyarok voltak platoonban.<#wilting>

13 vereség 1 győzelem a mai mérleg, most érdemes abbahagyni, nem is megy a játék se, inkább magamra fogom, mint az MM-re 😄
Sherman0070
Ez nagyjából így van. A gyors csatáknak csakis a sok med a hibája.
Jöhetne már egy nagy med nerf.
Ha már szétbaszták a TD-ket, akkor a medek ne OPskodjanak már.

Ja meg a szar mm is befigyel.
Amikor HT+TD vs. Med van, akkor a heavyk oldaláé a meccs városi pályán,
nyitotton meg a medek nyernek 2 perc alatt.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.25. 10:32:59

voivod32
A hamburgert, meg a húst én is szeretem, de amit írsz, az egy paradoxon.
" Minden elvesztegetett lövés számít, mert percek alatt dőlnek el a csaták"
Éppen a gold miatt dőlnek el percek alatt a csaták. Nincs szükség összjátékra, taktikázásra, cselekre, és flankelésre. Egy szerűen összeáll 4-5
gyorsan töltő, gyors mozgású goldfosó med, és lerohanják szemből a heavyket, akik, csak egyszer kell , hogy mellélőjenek, és addigra a medek már ott is vannak, és szarrá goldozzák őket. A saját medek, meg elhordanak mindenféle idiótának, noobnak, fasznak, elküldenek tetrisezni, legozni, homokozni, továbbá felszólítanak a WOT -telepítésed eltávolítására, pusztán azért, mert az ellenfél medjei, már az ő seggükett kúrják rommá golddal.
Na, ez az én bajom. 😄

Sherman0070
Elterelni pár retardot jó de kezd idegesítő lenni, hogy elsődleges célpont vagyok az ilyen agyhalottaknak.
még akkor is ha én vagyok legmesszebb.

Sherman0070
XVM-et bannolni kéne a faszba...
xvm fókusz elég röhejes helyzeteket okoz, sokszor azért veszít az ellenség, mert 2-3 balfasz csak engem akar és ha nem megyek bekapni lövést, akkor falon át folyamatosan néznek, várják, hogy kimenjek eléjük

voivod32
Ilyen jellegű haszna , természetesen van, én is erre szoktam használni, de az a baj, hogy főleg a sebzést veszi figyelembe a wn8. Ez pedig gold fosást generál.

Ha viszel goldot még nem hozod le a meccset.

HTS s3rg1nh00
azért az érem másik oldalát se felejtsük el,mondjuk ha van 2 db 50-es wn8-ú paradicsom aki elindul egy irányba,biztos nem megyek velük mert csak megdögölnénk 2 perc alatt aztán néznék csata végén,hogy 0 sebzéssel zárják a kört én meg azt hittem van esélyünk hárman valamit kezdeni...már amennyiben nem blokkolnak a csatában az agyilag szerényebben bútorozottak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hát kinek mi. Szerintem bölcsebb gold lőszerhez nyúlni ha a helyzet azt hozza, mint szerencsétlenkedni a simával. Minden elvesztegetett lövés számít, mert percek alatt dőlnek el a csaták. Persze tiszteletben tartom azokat a nemes lelkeket akik elvből nem lőnek golddal, de én azért mindig csomagolok párat, mert valakinek azért le is kell hoznia a meccset... A vegetáriánusokat is tisztelem, de az én hamburgerem azért inkább legyen extra húsos.
voivod32
Így van. Ezért lenne jó, ha nem létezne xvm. Egyik legfőbb oka a gold-rain-nek.

Kezdetekben gold lőszer csak pénzért volt.
Nem is volt ennyi gold noob.
Főleg csak CW-ben fordultak elő,meg a gyökér stat húzó alamuszi nyusziknál.
Durvábbra gondoltam de inkább így fogalmaztam.<#vigyor5>

voivod32
Messze nem a kezdetek óta.

Akkor sokkal tobbet lonenek vele csak annyit valtozna a dolog. A goldnak csak annyi a baja hogy a kreditmennyisegen kivul semmi hátulütője nincs. Es igaz mar temyleg felesleges téma wg ezt soha nem fogja megváltoztatni , hiszen kezdetek ota ugyan ugy mukodik.
Most voltam egy piszok rövid csatában,gyorsan vesztettünk volna,de hárman befoglaltuk a bázist így nyertünk.<#banplz>
Viszont volt egy vicces dolog,E50m gold lőszerrel nem tudott sebezni.
De én szemből t10 svédbe 728-at ütöttem.
Ennyi volt a javításom.
Javítás: T49 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 413