418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #395279 talán... erőlködés nélkül nekem is meg lehet ez a japán tigrinc... most járok a 3. küldi felénél... annyi, hogy csak játszogatni kell... -
sokszor ez a játék tök random dob be elképzelhetetlen dolgokat.az előző körben a scorpionG trackje mellett 6,4 cm-el robbant a mocskos clicker lövésem,10 hp sebzés és még le sem trackeltem,tegnap úgy telibe kúrt egy arty ugyanazzal a tankkal kezdés utáni blindshottal hogy 100 hp-m sem maradt...fml -
Plata #395277 Ma Sheridannel sikerült oneshotolnom egy T10 tankot.
Saját magam.
40-50 pingről felugrott a pingem 900 fölé,annyit láttam hogy robogás közben fagyi majd a tankom halott.Be repültem a városba. -
Plata #395276 Elővettem egy duplázóra E75-öt,kár volt.
Iszonyat gáz csapatot kaptam és párizst.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
valamit nem értesz.a nem prém tankra legyen képezve a legénység,aztán azokat a legényeket akik beleillenek a prémbe simán berakod átképzés nélkül és nem vesztenek a skillből.szóval a VKP-re legyenek képezve jelen esetben és akkor jó lesz. -
Plata #395274 Vk-ból prémbe lehet,prémből vk-ba nem.
Vagyis a Vk legénységét ha átrakod prémbe akkor büntetés nélkül melóznak tovább.
Ha felhúzod őket pár skillel és vissza raknád akkor ugyanúgy visszamennek,de ha prémbe raksz legénységet és azt akarod át tenni akkor fizetned kell az átképzést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.06. 18:12:13 -
A prémium tankoknál a legénység áthelyezése hogy működik? Azt írja hogy elvileg a legénységet büntetés nélkül át helyezhetem ugyan olyan típusú és nemzetiségű tankba. Akkor Mutz ból miért nem tudok a srácokat átrakni a VK 30.01 (P) be? Német-Német Med-Med? Hol itt a probléma? -
Plata #395272 Ma láttam egy Lőwe-t akit hárman is lőttek de nagyon sokáig bírta.T6 svéddel voltam.O-ni is3 meg lóri lőtte.
Érdekes volt hogy japó trollgunja nem sebezte.Igaz csak egyszer találta el.Többi mellé.Bezzeg nekem 3 tárból csak 2 lövés sebezte japót. -
yossarianHUN #395271 A buffja óta azért keményebb, de még mindig nem az a páncélkirály, távolról sem. -
Löwe meg maga a gyenge pont szerintem. -
yossarianHUN #395269 Azért almát hasonlítasz a körtéhez. Lóri persze hogy papír, mert med. Nem sok kemény med van, és a legjobbak nem közülük származnak. Nemtom, hogy lőtted be a Patriot tornyát, de azért hidd el nyugodtan, hogy rohadt kemény az a torony, gyakorlatilag csak a kupola alatti vékony sávon lehet belőni, JP E 100-akat úgy pattogtatja, hogy öröm nézni. Libertének meg persze, hogy van egy weakspotja, anélkül mocsok OP lenne. Nem értem, tökéletes, gyengeség nélküli tankot vársz? Akkor sokáig fogsz várni :) Az IS-6 ezeknek a nyomába se érhet, de ha már mindenképp az kéne, vegyél 112-t. A buffolása óta RoF-on kívül mindenben feltörli a padlót az IS-6-tal. -
Lowe utan nehez jo tankot talalni. Van mutz om de miota megvan a Lowe nem mentem vele max 10 kort, a nyomaba se erhet sajnos. A lori papir, patriottnak odakat zengenek a tornyatol, ( tegnap egymas utan 2x lottem be lowe vel a lovegpajzs szembol) libertenek meg ott a gyenge pont a tornyan. IS6 lenne a legjobb valasztas, de jo lenne ha a penje nem 170 hanem 230 lenne. -
yossarianHUN #395267 Én most vettem meg egy hete, nem bántam meg. Tetszik ez a siege módos marháskodás, álcára gyúrva meg hót pofátlan dolgokat le lehet vele művelni. Ruinbergen itt simán spottoltam és lőttem a szemben lévő Borsigot úgy, hogy nem látott. -
Rammsch31n #395266 én egy STRV-re... :) csak kár, hogy 12k HUF... :( -
yossarianHUN #395265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #395264 Egy pofás T7-8 amcsi light tank,esetleg britt. -
yossarianHUN #395263 Mi kéne? Ha a Liberté, a Patriot és a Lóri nem jók, akkor nemtom mire vágysz :D -
yossarianHUN #395262 Azt mondták, jó ideig nem lesz megint Defender a shopban a nagy shitstorm miatt a tank körül. -
Plata #395261 Nekem is jött 60%-os kupon,de elfelejtettem felhasználni.
-
diegho™ #395260 Hogyan lehet ilyen kupont szerezni? Pont gondolkodtam egy új prémen a patriot, m41, skorpion g hármasból, ha ezekre még lehet szerezni 30% kupont az úgy elég jó lenne. Jött egy anniversary gift-es email-em, de még nem néztem meg, az lesz az? -
Defendert nem igazán akarnak árulni. Túl OP lett. Talán karácsonykor fogják adni.
Most szerintem ez akar jönni.
Ahogy hallom, mindenkit a Defender érdekelne. :-D -
Szerintetek ha véget ér a hétvégi "akció" keddtől lesznek új dolgok leakciózva a shopban? Még 4 napig jó a 30% os kuponom, de semmi értelmeset nem találok a shop ban. Igazából Defender érdekelne, de nem látok esélyt hogy kapható lesz az elkövetkezendő 4 napban. -
viszonylag sok olyan barom van,aki csak azt látja a HE sebzi a legnagyobbat,de az átütést nézni már meghaladja a szellemi kapacitásukat. -
Plata #395255 Nem sokat foglaltam,22 bázisfoglalási pontot szereztem.
Mire én elértem a bázisukra akkorára a maradék életben lévő már a mi bázisunknál volt.
Ha el is indultam volna vissza max jutok 200 méterre és vége.Azon a szar pályán volt hogy csak 10-el ment OI. -
Plata #395254 Prém nélkül.
Volt 3 nap prémem artys küldinek hála,E75 is termelt még hasznot,de prém nélkül akkora minuszokat csinál mint fene.
Prém nélkül sima t8-9 tankok csúnya minuszokat csinálnak,kénytelen vagyok prémekkel menni.
Az előbb t34-el is mentem egy kört.Lóri lövöldözött rám,de a tornyomat lőtte,azt meg nem hatotta meg a sima lóri lőszer,azt hittem a prém lóri ágyúja ütősebb,300-as sebzések pattantak le a toronyról.
Barom emil2 meg asszem he lőszerrel lövöldözött,valami 56 meg 141-et sebzett,ha átütött.Gondolom he lőszere volt. -
És bosszúból befoglaltál 
Én hiába erőlködök,csak bukta van,Simán nyerhettünk volna,ha az idióta jp nem a mező közepére áll ki,és a retard lori meg nem mögülünk nézelődik,hanem spotol.
Prém nélkül? -
Plata #395251 Basszus,megint nulla sebzéses kör,hátul kullogtam a csapat után,nem láttam semmit.végén mérgemben a levegőbe lőttem egyet. 
Plata #395250 Én azért megyek velük mert kell,t8-9 tankok zabálják a pénzt. -
Heh, azért nem fogok egy tankkal menni, hogy másikba legyen legénység (amit egyébként is csak duplázókkal húzok), wtf, dupla munka.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.06. 14:27:08 -
Plata #395248 Orosz angol amerikai cseh prém tankjaim vannak,így ha húzok valami újat ezekből oda nem nehéz rakni jó legénységet. -
fighter_hu #395247 Tudom csak arra értettem hogy t4-be nem szokott csatát találni t4be teszten sajna.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.08.06. 14:12:33 -
T5-nél kezdek én is csak húzni legénységet, addig csak 75%-os, és mennek a következőbe - már, ha kellenek. Alatta nem érdemes 100-asat venni, ha csak nem használod sokat, mert fun (T1, régi T18, Hetzer...)
T5-ön már elég XP-t gyűjtesz, hogy kredites újraképzésnél ne le legyenek újra 75%-osak, mikor mész fel T6-ba. -
Letöltöd a teszt szervert,és kipróbálod.Ott kapsz 20k goldot,100m creditet+100m free xp-t.
Azt húzol ki rajta amit csak akarsz. -
Plata #395244 Én is most lúzer crew-el húzom a japcsi ágat.Nem volt pénzem 75%-osra. -
fighter_hu #395243 Azt tudom csak hogy, használni meg a semmiből új crewt faragni van-e értelme a su85b-m mellett :D. -
Plata #395242 Ugyan már t4 td az kb olyan 6k xp,azt freeből is meg tudod csinálni. -
fighter_hu #395241 Ó akkor nem emlékeztem annyira rosszul csak ez az infó kimaradt nekem szerintem,köszi a választ :).
A tier4-es érdekelne egyedül csak gyanítom esélytelen hogy kitudjam próbálni :(.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.08.06. 13:42:07 -
Plata #395240 Valaki azt mondta ide is jönnek mert megszavazták vagy mi.