World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen mi akkora dolog? Az megérdemli az 1 hitet, aki egy helyben álldogál a mező közepén.
Érdekes engem nem egyhitel az arty, mivel nem csinálok akkor baromságokat, hogy meg tudja tenni.
Mostanában mentem párat papír, lassú Rhm-el. Nagyjából arty lőni sem tudott rám mert tudom, hogy vannak artysafe helyek.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
GYors kérdés.
ha csak 4 tokenem hiányzik, akkor azt kipótolhatom 4 x 1 tokennel is? Vagy venni kell egy 5-ös tokencsomagot hozzá?
16mp-ként 750 sebzés sokszor meglepi az ellenséget. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Komolyan mondom csupa hülye állat.
Biztos a 3x xp miatt avagy a hétvége,nem tudom,de nagyon állatok.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.25. 14:11:24
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem gondoltam volna hogy telibe kúrja.
Jobb mint az exp grind volt régen.
Úgy hogy nekem nincs meg.
easy volt
angelus1991ster.blogspot.hu
Amcsi csatahajókat nagyon szerettem,de mikor egy nap többször is kilőtt belőle csapattárs besokalltam.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.25. 12:56:54
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.25. 12:33:36
T7 a legnagyobb hajóm,mert nem bírtam a sok idiótát aki nem néz szét csak okádja a torpedókat mindenfelé.
Pontosan fingom sincs milyen messze volt,de 400+.
Szerintem simán kiröhögik a replay-el meg a reportal együtt.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.25. 11:31:02
Győzelem
Map: Redshire
T49
776 17 034
Csatában elért Achievement Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Legénységi XP: 1 164
Javítás: 9 900
Lőszer: 3 750
Összes: 3 384 WN8: 2 560 (85)
Két kill után úgy gondoltam átmegyek kamikazeba,padlógázzal neki conway-nek.<#idiota>#idiota>
Túléltem basszus.
És ez volt végig,jöttek bc-k udes meg az összes idióta.Mire eljutottam az ellenség bázisa mögé hogy megkeressem az artyt vége lett a csatának,1 lövést tudtam leadni.Nem volt esélyem sem lőni,mert az ellenség folyton a csapattársak közé mentek be,ott meg 6-7 tank másodpercek alatt szarrá lőtte őket,Ciki de az ellenség top tankjai közt magyarok voltak platoonban.<#wilting>#wilting>
Jöhetne már egy nagy med nerf.
Ha már szétbaszták a TD-ket, akkor a medek ne OPskodjanak már.
Ja meg a szar mm is befigyel.
Amikor HT+TD vs. Med van, akkor a heavyk oldaláé a meccs városi pályán,
nyitotton meg a medek nyernek 2 perc alatt.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.25. 10:32:59
" Minden elvesztegetett lövés számít, mert percek alatt dőlnek el a csaták"
Éppen a gold miatt dőlnek el percek alatt a csaták. Nincs szükség összjátékra, taktikázásra, cselekre, és flankelésre. Egy szerűen összeáll 4-5
gyorsan töltő, gyors mozgású goldfosó med, és lerohanják szemből a heavyket, akik, csak egyszer kell , hogy mellélőjenek, és addigra a medek már ott is vannak, és szarrá goldozzák őket. A saját medek, meg elhordanak mindenféle idiótának, noobnak, fasznak, elküldenek tetrisezni, legozni, homokozni, továbbá felszólítanak a WOT -telepítésed eltávolítására, pusztán azért, mert az ellenfél medjei, már az ő seggükett kúrják rommá golddal.
Na, ez az én bajom. 😄
még akkor is ha én vagyok legmesszebb.
xvm fókusz elég röhejes helyzeteket okoz, sokszor azért veszít az ellenség, mert 2-3 balfasz csak engem akar és ha nem megyek bekapni lövést, akkor falon át folyamatosan néznek, várják, hogy kimenjek eléjük
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem is volt ennyi gold noob.
Főleg csak CW-ben fordultak elő,meg a gyökér stat húzó alamuszi nyusziknál.
Durvábbra gondoltam de inkább így fogalmaztam.<#vigyor5>#vigyor5>
Viszont volt egy vicces dolog,E50m gold lőszerrel nem tudott sebezni.
De én szemből t10 svédbe 728-at ütöttem.
Ennyi volt a javításom.
Javítás: T49 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 413