World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre sikerült eltüntetnem őket .
Vajon csak bolondok napja vagy tényleg lesz?!
A @worldoftanks Twitterén megjelent bejegyzés szerint 2017. Április 1-jén, 24 órára elérhetővé teszik a Prémium Boltban az M6A2E1 nevű Tier 8-as amerikai prémium nehéztankot. A csomag ára $89.99, vagyis 25.875 Forint. Akinek esetleg van már, ők egy speciális ajándékot kapnak a WG-től, ezzel megköszönve a deikációjuat.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amikor azt irtam, hogy 500 meterrol szetszedik a nehez tankokat szembol akkor azt a HEAT loszerre ertettem aminek nem befolyasolja a tavolsag az atuteset.
Mikor nem volt creditert prem loszer akkor sem az altalad felhozott sandboxos tapasztalat volt a jellemzo. Az egy a mostanihoz kepest nerfelt normal loszer atutes miatt alakult ki. Meg mert a jatekosallomany 80%-a annyira elkorcsosult, hogy keptelenek a szembol lovoldozestol eltero jatekstilusra.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
The Matrix has you...
Ezt sajnos nem mindig sikerül még a legjobbaknak sem minden helyzetben megoldani."
Ahogyan Romoto írta, a játékot más-más szinten lehet játszani. A random csatákat kár magas elvárásokkal kezelni, mert nem mindenkinek ugyanazt jelenti a szórakozás, plusz van aki fáradtan munka után játszik 1-2 órát, családdal a háta mögött, így nyilván nem tud úgy összpontosítani, rákoncentrálni 1-1 csatára, mint az, aki nyugodt körülmények között kipihenten rá van pörögve a játékra. Szóval, elviekben igazad van, és tényleg mindenkinek meg kellene fogadnia a Diegho által leírtakat, de ez elvárhatatlan.
Magamon is látom, hogy amióta dúsabb lett a napirendem, azóta kisebb csataszám mellett is nagyságrendileg 500 wn8-cal gyengébb a recent teljesítményem, egyáltalán nem tudok úgy odafigyelni, mint azelőtt, és ez meg is látszik. Ezt el kell tudni fogadni, nem csak saját részről, hanem az aktuális csapattársak részéről is. Randomban mindenki a saját szórakozásáért felel.
Most mivel már elértem rengeteg tankon a 4. skillt, inkább prém tankokkal húzom a legénységet (értelemszerűen a jobb legénység fejlesztés miatt, de ezt sem úgy csinálom, mint az itt jelenlévők, prém tank = 3-4 perc alatt annyi xp-t összeszedni amennyit lehet - természetésen személyi tartalékkal - ha nincs esély valami kifejezetten extrém eredményre, akkor rush és menni a következőre, mivel így sokkal több xp-t szedek össze 2 óra alatt, mintha 10 percig tökölnék a csatákban, így pedig kredit is jön. Legutóbb kellett egy legénység a Bat-be, így CDC-vel mentem elég sok kört, mellé ott volt az FV és az STRV, de így is volt, hogy mindhárom csatában volt, emiatt csináltam meg a T25 küldetést, hogy legyen 4, annyi biztosan elég a legénység húzásra. Így igazából, ha legénységet húzok, akkor jön a kredit is dögivel.
Ezt sajnos nem mindig sikerül még a legjobbaknak sem minden helyzetben megoldani.
Ez a végtelen sokoldalúsága az egyik legnagyobb vonzereje a játéknak. Állandóan pörögni kell az agyadnak, hogy a folyamatosan változó szituációt hogy kezeld.
Imádom. <#vigyor0>#vigyor0>
Korrekt. Ilyen egyszerű. <#vigyor0>#vigyor0>
Még most is röhögök,a múltkori Ph-s mutatványodon<#eplus2>#eplus2>
-T57ht+E100-al farmolsz.<#hehe>#hehe>
-És még goldal is +os. Ahogy elnéztem ezzel elég sokaknak okoztál lelki törést<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindkettő a játék tartalma, amit elfogadtunk, mikor telepítettük a játékot és részünkről jóváhagytuk az EULA-t. Hogy egyetértünk-e vele az egy másik kérdés (ezt röviden jelezni is lehet a megfelelő fórumon). De az, hogy erről a két dologról havonta napokat "vitázunk", kicsit demoralizáló... Személy szerint már nem szívesen olvasom reggelente felgyűlt több tíz hsz-t mert untat.
Van mindkettő? Jah.
Más lesz ha szájkaratézunk? Nem!
Akit zavar(t), írt a játék kiadójának/fejlesztőjének? Én személy szerint nem...
A legnagyobb gondot a feleslegesen nagyot sebző tankok okozzák. Azok a tankok, melyek vagy nagyot sebeznek, vagy rövid idő alatt kitáraznak és úgy sebeznek hatalmasat. Mióta ezek bejöttek, azóta vannak hatalmas kempelések. Régen is volt Maus, IS7, O704 és 5 arty oldalanként, mégis jobb volt a játék, mert nem volt olyan 10-es, ami oneshotol minden 8-ast, nem volt goldspam, amivel a 8-as medium szemből kifilézte az E100-at. A probléma az, hogy rengeteg egymásra hatással lévő dolgot kellene megváltoztatni ahhoz, hogy végre balansz legyen, de ha visszajön a régi balansz, akkor mi lesz?
Tegyük fel kiveszik a gold lőszert, kiveszik az artyt, kiveszik a nagyot sebző TD-ket, eltűnnek a táras szarok, mi fog változni? Sokkal több sírás lesz! Az oka ennek egyszerű, el kellene kezdeni gondolkodni. Úgy játszani, mint régen, amikor jön a 10-es Heavy és csak 9-es meddel vagy nem lesz 2-es gomb, hanem ki kell játszani a helyzetet. Na ez újra problémát okozna, mert bármennyire is nem tetszik (és bunkó, köcsög f@sz vagyok tudom) a játékosok nem gondolkodnak.
Ezt a játékot nem a fejlesztők tették ilyenné, hanem a játékosállomány túlnyomó része, akik mindenhol csak sírnak mindenért, ahelyett, hogy elfogadnák, hogy ennyire képesek ebben a pofonegyszerű játékban. Mindig a másik a hibás, a wg a hibás, az mm szar, az rng szar, ez szar, minden szar és minden amiatt van, mert nincs konstans sikerélmény. El kell fogadni, ha nem megy és tenni kell ellene, ilyen egyszerű. Az alapokat nagyon egyszerű megtanulni, kb 3000 csata + 2 óra böngészés, onnantól csak a korábbi csatában látottakat kell alkalmazni. Elmész jobbra egyedül és szidod a csapatot, hogy nem mennek oda? Miért? Mi értelme? Nem jobb lenne vezetni a támadást a bírkák előtt és letolni azt az oldalt, ahol sokkal többen vagytok, majd a térképet figyelve visszamenni védeni? Vagy hátrébb maradva lőni azt, akit spotolnak, hogy minél gyorsabban visszaérj? Ugye milyen egyszerű lenne, ha nem a többieket anyáznád, hanem a kialakult helyzetből szeretnéd kihozni a maximumot?! Nem mennek a medek a helyükre? Hol a helyük? Mert nem himmelsdorf hegy, mines hegy, malinovka hegy stb a helyük, legalábbis nem mindig, minden attól függ, hogy milyen 30 tank került össze. Van az ellenfélnél 3 autoloader med, nálatok van 3 sima, felmennek a hegyre mind a hatan, az autoloaderek bedarálnak kettőt és simán elmennek mielőtt egy is meghalna, máris 0-2 van pedig a medek oda mentek, ahol a "helyük". Ez sajnos nem fekete-fehér, gondolkodni kell. Van amikor heavy-vel fel kell menni a mediumok helyére és fordítva. Aki lejátszott 10k csatát, annak tudnia kell, hogy mikor hol a helye. Ha nem tudja, akkor nem érdekli a győzelem, innentől pedig nem kellene szidni a többit... ja és továbbra is csak egy nagyképű arrogáns fasz vagyok, szóval amit írtam az mind bullshit.
A játékkal semmi bajom, a goldhasználat se izgat. A community pedig olyan amilyen, egyszer-egyszer mindenkiből feltörhet a slájm, és mivel nagy a közösség, soknak tűnik. A gond ott kezdődik, hogy valaki elhiszi magáról hogy csak ő a helikopter, és a többi előtt vergődik folyamatosan... kinek kell ez? Francért nem tudsz legyinteni a gold témára, akit rág miatta az ideg, az úgy járt. De a provokálás a te sarad.
Bocs, de tényleg most hallok ilyenről először...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ezt te irtad: "egymásra ugyanúgy golddal lőnek egyébként a heavyk is de ne zavarjon... "
Ezt megabbol a kommentembol masoltam amire valaszoltal is:
"Nem volna szabad 4-500 meterrol szembol kifillezni egy E100-at vagy IS-7-et egy mediummal de meg egy masik heavy-vel sem"
Ez a mondat azt jelenti, hogy heavykkel sem lenne szabad golddal szetloni 500m-rol a masik heavyt. Remelem segitettem kicsit.
A jelenlegi heavy taktika, hogy megallnak egy sarkon es golddal, szembol megeszik a masik heavyt aztan lehet tovabb menni. Ehhez nem kell sok esz.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Polák 2.0 közel az egész magyar közösség. Nem elég, hogy hónapokkal, évekkel vannak lemaradva de mindenért a WG és a "csalók" a hibásak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Csak mert külső szemlélőként már marhára unalmas ez a gyerekes mártírkodás, meg az is hogy rólad szól ez a topic. 😊
Weakapotokat sem ismerjük csak a könnyű utat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Mr Scheff, TRIGG-esek, FAME-esek, KAZNA stb. mind gyengék?
Es vannak olyan jatekosok akiket nem elegit ki a szembol golddal mindent belovok jatekstilus. Vannak akik szeretnek hasznalni az agyukat nemcsak agyaggalambra lovoldozni.
Az inteligencia nem csak az alkalmazkodasbol all.
Ez kb. olyan volt, mint amikor a politikusok azzal mentegetőznek, hogy a másik is lopott. Hidd el nem mindenki használja. Én és szűk wot-os ismeretségem pl. nem. Mégpedig azon egyszerű oknál fogva, mert még nincs sok tízezer csatám, és szerintem a goldlőszer teljes mellőzése mellett lehet legjobban megtanulni a tankokkal játszani. Arról nem is beszélve, hogy az intenzív fejlesztés is viszi a kreditet eléggé. Mellesleg sportszerűtlennek tartom azon tankok ellen, melyek a páncéljukból élnek.
Azért, hogy megnyugodj, megígérem neked, amint meglesz az összes általam megcélzott tank (már közel járok) direkt ráállok majd az intenzív goldfosásra, egyrészt feszültséglevezetésképp, másrészt azért, hogy gúnyt űzzek a játék elcseszett gold ammo rendszeréből. Minél több a goldnoob, annál hamarabb tűnik fel WG-nek, hogy valami nem jó... Ha kell, a cél érdekében beállok közéjük én is, csak csináljanak végre valamit azzal ami most van.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.29. 20:59:35
A másik oldalról, aki folyamatosan prém fiókkal játszik és az aktuális OP prémtankokkal nyomja, az mi a francot tud csinálni a töménytelen kredittel? Nézegesse a garázsban? Én sem tenném, miért várnám el mástól.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.03.29. 20:53:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

:-DDD
Az hogy mi volt hat évvel ezelőtt, mire optimalizálták akkor a játékot, az ma már történelem.
Nem érdemes mindig ahhoz viszonyítani, amit már nem tudsz vissza állítani. Nosztalgiázni lehet, de az alapján ítélni a jelenlegi helyzetet nem érdemes.
Én tettem egy megjegyzést, hogy nem kellene már a gold használatot állandóan szóvá tenni.
De mindegy is.
A masik, hogy olyan teljesitmennyel buszkelkednek egyesek ami nem tukrozi az igazi tudasukat. Biztosan pont ezert buszkek ra ennyire.
Az olyan jatekosok akiket nem elegit ki a szembol mindent belovok golddal jatekstilus es tenyleg rendeltetesszeruen hasznaljak a tankot normal loszerrel meg soha nem kapjak meg a 3. gunmarkot mert a goldfosok feltornazzak a damaget.
Ennel erthetobben nem tudtam megfogalmazni.
Ezek az alap érvek.
De hangsúlyoznom kell, hogy a játék változik, a feltételek változnak, a lőszer használata szabályos, ezért aki elfogadta a játék szabályait amikor regisztrált, annak semmi alapja nincs az ég világon arra, hogy bárkit amiatt ócsároljon, hogy él a szabályos lehetőségekkel.
Mindannyian megtanultunk ezzel feltétel rendszerrel játszani, mindannyiunkat lőnek gold lőszerrel, sokszor akkor is amikor indokolatlannak tűnik, de eszembe sem jut emiatt bárkit kritizálni. Joga van hozzá, van rá kreditje nyugodtan tegye.
Nekem meg olyan taktikát kell választanom, hogy beleépítem ezt a lehetőséget is.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.29. 19:33:16
Van és kész. Csak ti annyira rágörcsöltetek erre a jelenségre, hogy nem értitek meg azt, hogy a játékszabályok nem a ti óhajotok szerint alakulnak. Ennyi.