418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #395479 látom tesztszerón vagy kék... adjál a ruszkiknak... xDDD -
Tényleg beteg az álcája 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy szemezek már vele egy ideje,de előbb megvárom ezt a gamescomos akciót,hátha,lesz leárazás.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.13. 16:35:20 -
yossarianHUN #395477 Pedig van benne igazság. Milliószor meg lettél már kérve, hogy ne okádd ide a legkisebb közérdeklődésre se számot tartó mozzanatait a napodnak attól kezdve, hogy láttál egy anyázó magyart a játékban, odáig, hogy beszólt a csapattársad, mert nem mentél előre, de elegánsan a füled botját se mozgatod. A kettő között meg napi átlag egy tucat hasonlóan érdektelen infómorzsa. Ez nem egy magánéleti blog, hanem egy játék topikja. Még ha valakit valami érthetetlen okból érdekelne is, hogy anyázó magyart láttál a játékban, elhiheted, hogy huszonhatodik alkalomra már őt is rég elvesztetted.
Márpedig én már csuklóból fújom az összes sztoridat, amit napi öt példányban megkapunk: anyázó magyar, hegyet mászó hülye, aki leesett és felborult, téged lőtt meg a saját artytok, 800-at csaptál valamibe trollgunnal, szentségelés, mert felhívtak/postás jött/elment a net játék közben, vagy csak egy atomrészletes leírás egy csatáról, amiben az égadta világon semmi szokatlan vagy érdekes nem történt. Többnyire már zsigerből átugrom a hsz-eidet, de láthatóan másnak is gondja van ezzel, és nehogy már a többség alkalmazkodjon, csak mert te imádod hallgatni a hangodat. Ha valami közérdeklődésre számot tartó megosztanivalód van a világgal, ne fogd vissza magad, sőt felőlem csatás sztorikat is mesélhetsz (már ha tényleg van miért), csak normális mennyiségben. Ettől viszont, hogy levegővétel nélkül idetüsszented a napodat keléstől fekvésig én is agyhúgykövet kapok, meg - ahogy a lenti példából látható - mások is lelépnek a topikból, mert megunják, hogy hetek óta bármikor feljönnek a fórumra, semmi értelmes információ, csak Plata nyomja a tizedik hsz-t a semmiről. Ennél még Foxi alkesz sztorijai is tolerálhatóbbak voltak anno az ősidőkben. -
Plata #395476 Kedvelem ph fórumot.De a wot topic nem ismerős.
Gta wow meg egyéb mmo topicba járok.
Lacimama nyűgje nem izgat.
Sajna mobilon nincs smile. -
yossarianHUN #395475 Ha még csak a bánatát fosná ide... -
Népszerű vagy
A Ph-n találtam.(#144403) lacibacsi
"Olyan, mint például az Sg fórumon a Plata nevű lény. Már nagyon régen nem olvasom azt a fórumot, aminek többek között az ilyen "bánatomat ide fosom" stílusú floodolás az oka." -
Plata #395473 Az előbb láttam egy nagyon mókás ölést,Su101m a dombon ült nem tudott rálőni domb alatt lévő T20-ra így fogtam magát és ráugrott.És sikerült neki,megölte.
-
Akkor azért nem mindegy, hogy a +25%-al még a lightokat is 400m környékéről spotolod...
Jól néz ki, hogy ugyanaz a legénység megy bele, mint a T10be. -
Rammsch31n #395471 nem rossz... :D -
yossarianHUN #395470 Gondolkodom a csigaszem lecserélésén ventire, mert úgysem gyakran spottolok magamnak, még így se. Viszont hatalmas fegyvertény, hogy a svéd TD-knek forgolódás közben se esik le se az álcaháló, se a csigaszem, úgyhogy még latolgatom kicsit a dolgot. -
yossarianHUN #395469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És a parancsnokon csak 72%-os az álca. -
Rammsch31n #395468 mennyi a camo értéked meg a látótávod vele? gondolok itt a felszerelésekre...miket raktál rá? -
Plata #395467 Az előbb csatában magyar srác félig magyarul félig angolul szidta a csapattársat.
De igaza volt,otthagytak minket 8 ellenséggel egyedül.Inkább elmenekültek.
Viszont volt még egy magyar,de az hülyébb volt mint a nagy átlag,nyolcan lőttek engem,de ez nem tudott kilőni,én viszont kilőttem a prém szarjából,sok gyökér majdnem mind gold ammoval lődözött.
Strv s1 nincs benne a jelentésben,ami fura,ő mögöttem volt,hat előttem kettő mögöttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.13. 12:59:08 -
yossarianHUN #395466 Eszement ez az S1.
Itt úgy spottoltam és lőttem meg a TVP-t (a képen már halott prém bulldoggal együtt kukucskáltak ki), hogy nem spottolódtam. Sőt, lövés után egyből elmozogtam, gondolván hogy úgyis spottolódni fogok, de nemhogy a lövéstől, de még utána a mozgástól se villantam fel.
Néhány perccel később, miközben szép kényelmesen szitává lőttem a heavy chokepointon erősködő keménycsávókat, csak úgy casually spottoltam ezt a mögöttem hegyet mászó Skorpiont, mondanom sem kell, hogy ezt is spottolódás nélkül, pedig onnan még a bokor sem takart rendesen.
Ez számomra az utóbbi idők legjobb prémtankja. Különösebb erőlködés nélkül hozom vele a kétezres átlagot úgy, hogy azért mióta het/havi egy-két csatát játszom (az elmúlt egy-másfél évben), azóta azért az én játéktudásom is érezhetően megkopott. Csak ismerni kell vele a jó búvóhelyeket a mapokon, és fossa a kreditet. -
tutyimutyi2 #395465 Ma egyik csatában beírta valaki hogy pl? erre egyik csapattárs beírta azt hogy: pl=permanently lost
-
igazán felvehetnének valakit,aki tud mapot tervezni...cliffen az egyik cap védett középről,a másik full nyitott...természetesen mi capeltük a nyitottat,hiába volt 20s előny nem tudtam resetelni ezért defeat... -
nem mondom hogy nem sejtem miről beszélsz,az előbb északi oldalról indulva redshire-ön K1-J1 határán spottolták az ellen AMX AC 48át... -
Plata #395462 Jobb későn mint soha.
-
diegho™ #395461 Ma meggyőződtem róla, hogy sirfoch tényleg egy bitang szar játékos.
Gondoltam fenézek a streamjére pár percre. Éppen a 111 5a-t savazza, hogy milyen szar tank. Azt a tankot, amivel 4k átlagsebzéssel még 2 gunmarkot sem biztos, hogy el tudsz érni. Azt a tankot, amivel minden erőlködés nélkül 3800 felett átlagolok. És szerinte azért szar, mert szar a lövege és nincs páncélzata... írom a sok birkának, hogy ez egy kicsit sántít, erre kitiltanak :D ez az alkoholista szarházi meg csak tovább nyomja a szarságát és szidja a tankot, direkt tolja is vele az olyan köröket, amiben úgy játszik, mint egy 6 éves kezdő, elhullik és szidja a tankot... szánalmas. -
Lokker #395460 Sok modulfejlesztés miatt annyi. Emlékeim szerint a Caernarvonra volt mit fejleszteni. -
Általában összxp-t néz az ág, pl a 268 olyan drága, és ezért lesz vmivel olcsóbb az új ágyú után.
(BL-10 mindenképp megvolt ISU-ról, ezért gyak. csak láncot kellett\lehetett a 704-re kifejlesztened)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.12. 16:02:06 -
tutyimutyi2 #395458 Hogy kéne játszanom evvel a világító toronnyal (AMX AC 48)?
Tekintve hogy td de ehhez képest bármi ami velem egyszintű med vagy heavy az hamarabb spotol engem mint én őt mint pl mostani csatában 2 bokor mögött álltam erre a 325 méterre lévő O-HO felspotol és csak azután látom meg hogy ő rám lőtt. -
Egy stat+kódeltávolítóm van,ezek nem hiszem h bezavarnak.Viszont a kifullozásuk az irdatlan mennyiségű ikszpé
-
yossarianHUN #395456 Hopp, nem. Tényleg annyiba kerül. Érdekes, erre már nem is emlékeztem. -
yossarianHUN #395455 Valami interface bug lesz, gondolom valamelyik mod miatt. -
Az valami bug,hogy a 8as angol hevi,és a 9es is egyaránt 110k xp be kerül??
Mert más tankoknál,majdnem duplázódik a fejlesztési költség. -
Polák divízió
Már pedig ez az ö helye
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Still_I_Rise #395452 Az a baj, hogy amikor mindenki fullba tolja a kretént, akkor XP bácsi kevésbé gyün' a vereség miatt.
-
Lokker #395451
-
Plata #395450 Most is az. -
yossarianHUN #395449 A hatos Church, legalábbis mikor én húztam, még az volt. Undorító egy fosrakás. -
yossarianHUN #395448 M46 Patton. Egyébként a Pershingek is rendszerben voltak még, de a füstgázelszívós ágyú miatt felismerhető.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.08.12. 12:44:56 -
Plata #395447 Kép feltöltés behalt.
Nekem ma a legemlékezetesebb csatám egy vesztes csata volt,t8-10 csata,visszaszámlálás alatt gondoltam hogy jó szar csata lesz,vacak pálya és csupa gyors tank,én meg csigával,gondoltam nem fogok megint látni semmit sem,de nem így lett.
Visszaszámlálás vége,indul a csata és Is3 véletlen meglövi asszem stb1-et,bocsánatot is kér,de stb visszalő és a kettejük közé berobogó wz132a-t meglövi,wz valamit ugatva belemegy m41-be.Én megálltam mert éreztem buli lesz.Wz lőtte stb-t stb is3-at m41 wz-t,ebbe még egy obj med meg mittomén milyen td becsatlakozott,a vége az hogy is3 túlélte de -3.Épp csak vége a banzájnak mire az ellenség bejött,asszem megunták a várakozást,vesztettünk,de én nagyon jól szórakoztam. -
Still_I_Rise #395446 Sajtófigyelés
A hómezőn araszoló vas Pershing? -
bekescsaba #395445 apropó 6-os svéd TD. egy rémálom. 5 csata full tier 8. -
bekescsaba #395444 Akkor neki esek én is. A 6-os már ki van fejlesztve. Van 76 000 free xp-m. Melyik a leggyalázatosabb angol heavy? melyikre tartogassam? -
bekescsaba #395443 Akkor elmondom az én összeesküvés elméletemet. Szerintem bizonyos pályákon a foglalók plussz camót kapnak. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan nem láttam a foglaló IS2-őt, ami 163 - 213 méterre lehetett tőlem, és nyilván mozognia kellett, hogy bejöjjön a körbe. Más pályán is tapasztalni ilyet. Ruinberg északi bázis, Provhorovka Déli bázis....
Nem lehet képet feltölteni?
Egyébként a 6-os SvéD TD-vel voltam, periszkóppal, Fisherman Északi bázist foglalták, ém meg ott álltam, ahol az artyk szoktak. -
Plata #395442 Mai nap is jól kezdődik,egyből kifogok egy tk-zós köcsög prémet. 
Szépen bekékült,de hogy mi baja volt azt nem tom.Csata indulása után egyből lőtt. -
Plata #395441 Basszus ember,Arctic region,t7-9 csata,E50 T10 Skoda T50 felmegy a bázis mellé a dombra td állásba és ott kempel. 
10 csapattagnak 500 alatti sebzése lett,abból 4 0,1 18 többi 200 és 400.
Fv201 9 lövés 1 találat 18 sebzés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.12. 00:15:32 -
Lucifer001 #395440 Az , hogy gyenge csapatban vagytok simán nagy segítség a küldetéshez ! Könnyű top 1 nek lenni . Szinte 10 csatánként látok banolást csapat sebzés miatt . cirka minden 3. ban bekékül valaki . És minden csatában van lökdösődés , belefullad , meglöki stb . Csata végefele szokott elkezdődni az , mikor már tényleg taktikázni , gondolkozni kell. És nem nehés a top 1 ILYEN CSAPATBAN . Persze meg is kell élni a csata végét . Ha meg nem , akkor miről van szó ??