World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feka Chrysler.K
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csata indulás után 20 mp-vel menet közben one shoot-olt az ellen artyja. Simán blind shoot-olt a mákos rohadék. Hát bassza már meg a WG, gondolom vérpiros pistikének szokás szerint guided missile-re váltott az artyja hogy sikerélményt generáljon neki a játék.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

T7-ben már szenvedős, de T5-ben nagyon brutális dolgokra képes. Ezzel van szerintem a legtöbb Top Gun, meg High Caliber medálom. Elég jó a sebessége, és a 100 tonnája mindent visz, a múltkor egy T1 Heavy-t ütköztem le majdnem full életről. <#awink>#awink>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ma láttam ilyen dögöt csatában.
Artyval voltam,próbáltam neki segíteni.De bc meg tvp 50 vagy mi a rák szarrá lőtte.
Bc tuti goldal lőtt mert minden lövése sebezte.Két táras vacak gyorsan kinyírta.
Nyílt terepen a heavyknek semmi esélyük sincs, meg most már az arty oda is belő ahova eddig nehezen.
Mész heavyvel vagy valami lassú szarral rád lő az arty, javítasz rád lő a másik már kábulsz 15-20-25 másodpercet, jön két X tier light és véged.
Most nem az arty miatt mész egyből a garázsba hanem mert szétszednek a light tankok.
Amúgy meg olyan 2-3 percesek a csaták 😄
Amúgy egyedül a WZn marad meg az XP mert ott nem dobja fel 9esbe hanem csináltak két új 9-10es tankot.

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.31. 12:15:59
https://www.youtube.com/watch?v=OowJCIX2ays
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.31. 12:04:55
Maus e50m is3 vk42b lövöldözött rám meg egy kis pöcs ru251,de őt gyorsan jegeltem.
341 hp-ról nem tudtak megölni,a láncom lőtték le és nem sebeztek belém semmit.<#wilting>#wilting>
Maus-t úgy lőttem ki hogy a láncára lőttem,csak a láncának a legeleje látszott ki szikla mögül,arra lőttem,és le szedtem a láncát de sebeztem is vele,végül így öltem meg.E50m meg nem tudott megölni,mindig láncon lőtt.Én meg ki lőttem,igaz egyszer mikor menekült volt egy vicces dolog,seggbe lőttem nulla sebzés és critical hit.
Nem hülyék, hogy bármilyen kis rést hagyjanak a jogi furfangok számára.
De ha megkapjuk a kilencest a garázsba, akkor az a sok XP a nyolcason gyakorlatilag haszontalan.
Egy újabb kis ösztöke, hogy vegyél aranyat, és konvertáld. Előbb utóbb ezzel sokan fognak élni.
Egyedül a kínai, ahol a nyolcas marad a helyén, azon lehet farmolni az XP-t a kilences fejlesztésére.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.03.31. 09:58:28
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.03.31. 00:34:00
625-öt ver HE-vel a új német 10-es heavy tornyába. Elég jó lett.
Nekem meg van az orosz hetes, az LTTB, és a nyolcas is.
Az LTTB felkerült nyolcasba, a nyolcast megkaptam kilencesként, de a hetes csak kifeljesztve van a sorban.
Amcsinál megvan a T71, meg a T49. A T71 megmaradt hetesként, megkaptam a korábban eladott Bulldogot nyolcasként, és a T49-est kilencesként.
Vagyis csak akkor kapod meg a hetest is, ha az változatlan maradt. Egyébként vagy felmegy nyolcasba, vagy csak kifejlesztve Lesz.
De ugyanaz érvényes a hetesre is, ha van rajta új modul, azt fejleszteni kell.
Szovjet: T7:LTG, T8:LTTB, T9:T-54 ltw, T10:T-100LT
Német: T7:SP1-C, T8:HWK 12, T9:RU 251, T10:RHM. Pzw.
Amcsi: T7:T71, T8:Bulldog, T9:T49, T10:Shariden
Francia:T7:13 75, T8:BC 12t, T9:13 90, T10:13 105
Kínai: T7:WZ-131, T8:WZ-132, T9:WZ-132A, T10:WZ-132-1
Akinek garázsban van a jelenlegi nyolcas, az megkapja ugyan abban az állapotban a kilencest, és az új nyolcast is.
Illetve ha az új nyolcason, ( ami bent lesz ilyenkor a garázsban ) Van olyan modul, ami eddig nem szerepelt, azt ki kell fejleszteni,
ha akarod használni.
Ha csak ki van fejlesztve a nyolcas, de nincs a garázsban, akkor a kilences sem lesz, ki kell fejleszteni, és megvenni.
A tízeseket értelem szerűen nulláról kell kezdeni.
Ész kellene hozzá hogy legyőzzék csak hát nincs.Ennyi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kína: először ki kell fejleszteni a 9-est 133.000-ért, majd azt kifullozni (114.600) és már "csak" 244.000 a 10-es WZ-132-1.
Orosz: 279.800 a T-100 LT.
Amcsi: 229.000 a Sheridan.
Német: 298.000 az Rhm. Pzw.
Francia: 261.000 az Amx 13 105.
*helyettesíthetném vagy 5 tankkal legalább...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D