418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Csak mert azt iszik?
  • joe662
    Már a múltkor is pedzegetted vele kapcsolatban a gold témát.Ugye ezt te magad sem hiszed el,hogy valakiből unikum válik csak mert azt lö?
    Egyébként régebben rakott fel sok replay-t és még videókat is csinált,ott se goldal lövöldözött.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.11. 14:17:21
  • Lokker
    Jó de OP prémium tankkal könnyű.
  • joe662
    Vicces,mert ugyan ezt hallgatom napi szintek a klán Ts-en,hogy már megint full t10,és mikor fogok majd én is t8-akat pedozni a 10es tankommal?
    Mondjuk,mos t így utánagondolva én szinte csak prémekkel megyek ,sokszor t10ben,Nem mondom,hogy örülök neki,de pl:egy skorpioG vel szeretem,mert van mit lőni,és sok sok kredit jön így,de amit észrevettünk,hogy a szakaszokat meg szinte csak oda dobálja.
  • Plata
    Mi a szösz,akkor rossz a memóriám.
  • diegho™
    Én nem is vagyok jó játékos, ráadásul pont rossz helyen próbálkozol gold lőszerért nyihogással.
  • Plata
    Ciki,de ha tudnám hogy jó játékos vagy talán hallgatnék is rád,de így nem.
    Majd ha gold ammohoz kell tanács szólok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.11. 14:00:54
  • diegho™
    Ciki, hogy bitang szar játékos vagy és mégis úgy adod elő, hogy mekkora király vagy. Saját HP-d kisebzésétől is messze vagy átlagban, tehát teljesen haszontalan tagja vagy a csapatodnak, hiszen a MM által veled szembe rakott tankot nem tudod kilőni, akkor miről beszélsz? Hagyd már ezt a szar szöveged, te vagy a wot Carlos Henrique Kaiser-e. Nagy szöveg, nulla tudás, sose bizonyított semmit, nem unod még?
  • Lokker
    m103 az év vicce, t10-el egyet tudok érteni a maradék kettő meg nem tud meghatni. A type4 is addig visszatartó erő amíg nem lövi el magát és mellé még bitang lassú és batár nagy. Mellesleg a gold ammo ellen melyik heavy tud valamit is kezdeni?
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.08.11. 13:43:54
  • Maala
    Auto aimmel 600-at, az a HE-t jelenti a trollágyúval? Mert mindenki azt ajánlgatja Type 4-re... Lassan meglesz rá az XP, kérdés, hogy érdemes-e feltenni rá?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.11. 13:34:18
  • Plata
    Ciki hogy E75 stock ágyúval pont 2 wz111-1-4 nevezetű tankot lőttem ki.
  • Maala
    Meh, benyomhatták volna múlt héten is ezt a fost, lenne ingyen B2-m... :-S
  • diegho™
    T10, 111-1-4, M103, Type4 ezekkel elég jól lehet még mindig játszani. Az E75-el az a legnagyobb baj, hogy a 2-es gomb ellen semmit nem tudsz csinálni és még a dpm is szar. A többi pedig vagy mozgékonyabb és nagyobb a dpm, vagy jobban páncélozott és auto aim-el 600-at oszt.
  • Plata
    Nem olyan rossz az,az enyém még stock.

De most O-NI-ra koncentrálok.De ma nagyon szar a felhozatal.
  • Lokker
    Nekem régen nagyon feküdt. Imádtam, mondjuk ez is volt már másfél-két éve. :D De se a brit, se az amcsi 9-es nehezekkel nem ment úgy mint azzal. Francia szerintem vicc, akár csak a svéd. Talán a ruszki t-10 amivel ugyan olyan jól megy.

De szerinted melyik a 3 legjobb?
  • diegho™
    Az E75 talán a legrosszabb heavy, ha jól és eredményesen akarsz játszani. Lassú, a frontját a 8-asok is beütik, kevés a dpm. Persze egy szintre jó, de ha igazán dominálni akarsz, arra nem alkalmas, mert nem érsz oda időben a helyekre, nincs elég dpm-ed és bizony elég keveset pattint. Tudom-tudom itt mindenki profi és baromi jól tolja, de az E75 még a top3-ban sincs a T9 heavyk között.
  • Lokker
    E75 bitang jó tank. Talán legjobb 9-es nehéz. Gondolkodtam hogy visszaveszem csak hát az a fránya lustaság hogy creditet farmoljak. :D
  • Lokker
    Vagy 5 db 10-es. :D Leginkább az a fájó hogy már az első találat tőlük megpecsételi a csatát. Felőlem nem probléma a +2 tier de 10-ből 8 alkalommal már frusztráló mintsem élvezetes. Az meg már külön kategória mikor egy stock tankkal kerül be oda az ember, az már egy új szintje a játéknak szerintem. :D
  • Plata
    Iszonyú szar ma,megint lemming hordák.Vagy az összes gyökér egy oldalra megy és kempel az erdőben vagy egy vonalban megindulnak mint a birkák vagy a bázison kempelnek.
  • Plata
    Basszus olyan hülyék vannak most játékban,az előbb T7-9 csata két defender volt a csapatunkban,challenger beáll a bokorba erre gyökér defender belemegy szándékosan,challenger szépen meg kérdi tőle hogy még is mi a k mamájáért ment belé erre a defender meglövi,szép kék is lett.
    Bemennék E75-öt leduplázni,Fjord és T9 csata,ugye szegény E75 stock így lassan haladok,kb félpályánál járok mikor oldalról lőnek rám,rakás gyökér kempel a domb mögött,2 amx cdc,udes,t34-100 Is és egy Reva.Szembe fordulok velük oszt kiosztom őket mint a huzat,ezek a balfaszok meg azt hiszik szemből van esélyük.
    Az egyik hülye amx úgy dönt nekem ront,elindul lefelé a lejtőn de valamin felborul és a dombról nem le jön hanem legurul,jót röhögtem rajta ahogy gurult lefelé egyet a hasába egyet a tetejébe kapott.
    Jah és volt arty is,én ezt a sok gyökeret fel spotoltam az arty meg közéjük csapott rendesen,2.8k spot sebzés.
    Kb ugyanennyit osztottam ki nekik én is.
    Jah és basszus 22k pénzt kerestem E75-el.
    Mert a sok balfasz nem tudott kilőni persze.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.11. 11:35:22
  • yossarianHUN
    Mondjuk az új MM óta én T8-cal szinte csak T10 csatába kerülök. Ami mondjuk profit szempontjából jó, meg vannak prémek, amik direkt jól érzik magukat kettővel feljebb, de azért hosszútávon elég idegőrlő, hogy folyamatosan résen kell lenni, mert az első figyelmetlenségnél szájbarúg egy JP E 100 vagy Grille, és oda a HP-d háromnegyede. Meg mondjuk azt nem értem, hogy ezekben a csatákban kik ülnek a T10-ekben. Én T10-zel hónapok óta csak full T10 CW csatákba tudok kerülni, hatalmas élvezet.
  • Gyuszopapa
    Több lennék mint most(inkább a lilák esnének sokat mert az ellenség is visszalőne rendesen golddal úgy mint ők),mert nem kéne több majom helyett játszanom meg talán nem nekem kellene a +2-seket lekezelnem.Mert a top tier pistike nem az arty mellett reszketne a frissen vásárolt Löve-ben.Meg nem az A0-ból sníperkedne az Amx-12-es.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.08.11. 11:24:05
  • joe662
    Én nem érzem akkora szenvedésnek a t8at.Leginkàbb csak ott jàtszok,az a 3db 10es amit néha betesz,nem olyan leküzdhetetlen akadàly.Ha azokkai talàlom szembe magam,ott a 2es löszer:-DD
    Van 21db t10em de nem tudnàm megmondani mikor mentem velük randomban.:-)
  • Lokker
    Ha meg nem lennének ezek a "40-215 véennyolcas barmok" akkor meg a profik ennének meg keresztben minden csatában és te is "40-215 véennyolcas barmok" lennél. :D
  • Gyuszopapa
    1200 ajándék.
    Én nem a bottom tier miatt vagyok mérges hanem hogy a top tier kicsikét nemügyes.Ezek a 40-215 véennyolcas barmok miért nem mennek el WOW-ozni ott nyugodtan szaladgálhatnának a mezőn csapkodni az npc-ket.Senkit nem zavarnának.Közben húzogathatnák a bőrt a 2 centisen és meglenne az örömük.
  • Lokker
    Itt lassan elfogynak a t9 tankok és mennem kell t8-ba szenvedni a t10 tankok ellen. Akkora szakadék van t8 és t10 között hogy már 1 bekapott találat is komolyan megbosszulja magát.
  • joe662
    Valamit valamiért,ennél nem lehet nyavajogni,hogy egész nap alúlra rak a renccer:-DDD
  • Plata
    T4 az túl kicsi.
  • joe662
    Az àllanxóan bottom tierben szenvedökre gondolt a Wg eme remekajànlattal :-D Ez only top tier.:-)
    Igaz most kb1200ft maga a tank nem pedig ingyé van,mint ahogy màskor szokott lenni,de talàn kibirható az összeg:-D
  • Plata
    Jah.
  • Gyuszopapa
    Tudom.Irónia.
  • Plata
    Ruszki T29 és nem amcsi.
  • Gyuszopapa
    Nem baj úgy is kifejlesztem.HAHAHAHAHAHAHAHA.
  • joe662
    Àllifólag nem lesz T29 ajàndékba,mert túl ópé lett:-DDD
  • Rammsch31n
    lehet, hogy félre értettem. :"D
  • Kozslazs
    Szerintem azt mondja hogy ha van már ilyened akkor a 9.20 után csak kötvényért szedheted le, ezért a verzió váltásnál a biztonság kedvéért ingyé leszedik neked azért hogy tényleg arra a tankra rakd amelyikre biztos szeretnéd.
  • Rammsch31n
    Improved equipment can be demounted for bonds only. Upon release of Update 9.20, Improved equipment will be automatically demounted for free from vehicles of all players so that they can mount it as they think fit.

ha egyszer szereznék egy ilyen felszerelést... bárhova tehetem majd *evilface*
  • Plata
    Japán tigrisben kevesebb tag van mint a japó heavykben.
  • Plata
    Nekem is volt 2.2k xp vesztes csatára O-Ni-val.
  • besti
    Boostert is használva 4-5 nap körül. Ja, és nekem a T7 light jött be, Type 62 and T71 (mondjuk booster és napi dupla együtt - 5000 XP is lehet egy karika).
    Utoljára szerkesztette: besti, 2017.08.10. 17:27:38