World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a legviccesebbet vagy 3 hete láttam, amikor szintén is4-el meglövök szembõl egy T-95-t AP-val, persze nem sebeztem viszont az erre lekezd égni. Na az volt az epic. 😛
Csata: Westfield 2012. május 23. 10:53:39
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 3 720 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 076
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun
A fosch D-25T löveggel,annyi volt a mázli,hogy T8-as mezõnybe rakta ezt a szerencsétlenséget!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tehát nem véletlen az, hogy ha egy nyílt pályán van 6+ magas szintû arti akkor garantált az elhúzódó meccs, a kempelés és a 15 perces draw. Ezt szerintem mindenki tudja: swamp és társai...
link
De nem kell fosni, nem látszik a tracer nagy távolságból 😄
(pedig direkt feltettem az artyzoom modot is, hogy minél jobban láthassam az artikat).
Victory!
Battle: Steppes 2012. május 23. 9:47:18
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 144 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 272
Bár kreditet adhatott volna többet is.
Type bújócska, löwe csak kicsit lehetett morcos 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Pár napja próbáltam megint a GWP-t, de annyira kinlódtam vele (uncsi, meg nem rajtam múlik hogy mellélõ) hogy inkább elsüllyesztettem megint pár hónapra. AMX a király meg a T50-2 😊
Mert egyedül tenni semmit nem lehet, akkor már inkább legyen egy defeat és ne kelljen fizetni a repair költséget, plusz a bolyban haladva több esély van leadni pár XP/creditszerzõ lövést mint egyedül tartva egy oldalt.
Ha vagyunk 2-3-4-en egy oldalon (nem platoonban, csak úgy randomice) igen nagy eséllyel jól szokott elsülni a dolog (persze ha nem a lista legalján figyelünk).
De még akkor is jó hangulatban el szoktunk társalogni, ha a túloldalon kiszúrjuk egymást. Jól elbeszélgetünk miközben megy a gyilok, majd miután leöltük egymást békében elválunk 😊
Kivétel az olyan magyarok, akiknek okádék nevük van (szar/geci/fos meg hasonló szavakból), az olyanoktól nem várok semmit, mert ez már önmagában minõsít.
Amennyiben látom a hajlandóságot, hogy nyomulás legyen, akkor persze topként megyek éknek, hogy benyeljem a lövéseket. Sokszor elmegy a csapat 3/4 része nagy lendülettel egy irányba és félpályánál beássák magukat. Majd egyenként elhalnak.
Mi maradék meg nem tudjuk bevédeni a másik oldalt.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
türelmes de béna Ödönke vesz egy t110-et mert az milyen OP, mit tapasztal:
egy-két tankot megsebzek, de engem mindenki szarrá lõ 37 mp alatt QQ
ezért Ödönke tovább türelmeskedik meg elkölt sok sok pénzt és vesz egy OBJ artyt:
jaj de jó, néha eltalálok pár leláncolt ferdit, júúúj mekkorát sebeztem, jujj senki nem lõ vissza, csak a maphackes csaló noob artyk (gyk: counterarty), de õk csíííterek.
és sajnos Ödönkét klónozták mert elég sok ilyen szaladgál. Vagy mondjam, azt, hogy mindenki artystának születik, de valaki tovább fejlõdik? :-)
és ugye 2 év puffogás ellenére le se szarják a fejlesztõk. Na de az arty védõk kedvéért egy kis csavar, némi politikával, hátha jobban megértik:
Magyarország map-en élsz, ahol azt látod, hogy van artybûnözés, molesztálják B8-ban a loltrakikat, lopják a bohócskines-roncsokat de a 4 évente megválasztott adminok szerint nincs is olyan, hogy artybûnözés. Amit meg látsz, az csak látni akarod, mert noob vagy, esetleg gyáva. Hát csoda, hogy sokan nem kedvelik az artysta csoportot? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
na az már nem valami sportszerû 😊
(ezért vettem én is egyet ha felhúznak akkor beindul a trollgun 😄)
ui.: amúgy én nem engednék 300hp-nál nagyobbat sebzõ spg-t a játékba!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
T7-ben még én sem értettem ezt az arty rinyát. <#vigyor0>#vigyor0>
Talán mert te is ott vagy!😊
Igazából ez nem törvényszerû.Csak mivel Magyarok(látszik a nevükbõl,vagy a chat-en)ezért jobban figyelsz rájuk.
Ha elkezdenéd külön nézni csatánként a többi nemzet tagjait is,akkor látnád,hogy ott is van bõven tehetségtelen.
Persze ha tizenéves debilgyerekek állnak össze idétlenkedni és jönnek a chat-re a
-gec kemény vok! -nyírjuk ki a buzikat!-
tipusú hozzászólások,akkor azért 2-3 minusz tankot elkönyvelhetünk saját oldalon.
Ha pedig pro,vagy legalább is magát pro-nak tartó Magyar(ilyenbõl is van pár) van jelen a csatában,akkor természetesen rajta kívül mindenki hülye.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ma hajnalban artyval voltam és Sand River-en bekempelt a csapatunk a kezdõn. Na mondom garantált bukó a kör.
A végére hárman maradtunk. Én és a két top tankunk egy Tiger és még valami. 4 killt szereztem és a végén én indultam el foglalni, mert a két top tank max életerõvel nem mozdult. Holott a maradék túlélõket legyalulták volna...
A végén rájöttek, hogy a maradék ellenség afk lehet és a nagy lelkesedéssel megindultak lealázni õket.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nem szoktam ugatni az artyk miatt, de mostanában inkább csak t5-ös csatákban megyek, mert ott nem zavaróak, nem róluk szól a játék, sokkal felszabadultabban lehet játszani, nem azt kell figyelni, hogy a ház mögül nehogy kilógjon valami a tankból, mert akkor azonnal jön az áldás 3irányból, és közvetlen találat nélkül is leamortizálják a tankot.
Én már nem ugatok ide bele a topicba, inkább csak read-only, de már régóta csak a hiszti megy... (fõleg artillery téméban - bakker az is tank, nem?)
Szemetek az artyk mert a semmibõl sunyin lõnek! nerf nekik!
Szemetek a heavyk mert erõsek és nagy tûzerõvel rendelkeznek! nerf nekik!
Szemetek a TD-k mert nagy látótávolsággal láthatatlanul lövöldöznek! nerf nekik!
Szemetek a medek mert gyorsak és csapatosan támadva bárkit kivégeznek! nerf nekik!
Szemetek a light-ok mert össze-vissza száguldoznak és képtelenség eltalálni õket! nerf nekik!
ugyanakkor.
Szar arty-val lenni, mert lassú a töltésidõ, és nagyon pontatlanok, valamint ha felderítették gyakorlatilag vége van.
Szar heavy-vel lenni, mert ha jó a gun vékony a pajzs,lassúak így a kicsik könnyen mögé kerülnek, valamint artyk kedvenc célpontjai.
Szar TD-vel lenni mert kevés olyan hely van a pályákon ahol a gyenge oldala védett, két akármilyen kis szar a legnagyobbakat is megeszi, és ha felfedezték vége. Arty-k is szeretik mert sokszor egy lövés és kész.
Szar med-el lenni mert állandóan lesik a lánc, kigyullad, minden modul baj éri.
Szar light-al lenni mert ha csak egy kicsit képzett az ellenfél az összes tankja He lõszerre vált és ha mellé is lõ valamelyik lesik a lánc és vége.
Azért ezt a red screen dolgot és a sok sziklatövében fennakadásos dolgot kijavíthatnák!
Na egy kis tapasztalat (kb 15 csatára alapozva) a hatodik érzékkel kapcsolatban: Egyszer fordult idáig elõ, hogy úgy kaptam valakitõl lövést, hogy nem világított a lámpa. Kerültem olyan kritikus szituációba, hogy egyedül maradtam tank + 3 arty a csapatomba és nekem kellett spotolni. Hihetetlenül hasznos volt, az ellennél 2 jagdtiger (mindketten védekeztek), 1 IS-3 és 3 artyt és hoztuk a meccset. Sokkal óvatosabban játszom, így legalább késõbb halok meg = több sebzést viszek be. Még vannak olyan tulajdonságai lámpának melyet nem tudok, de egyenlõre nem negatívak a tapasztalataim. A mentor és ez hasznosak.
Kipróbáltam én is sokféle típust, többek közt az artikat is, és az érzelmeim vegyesek velük kapcsolatban. Megértem mindkét oldalt, hisz én sem mosolygok, mikor erõsen célzok egy heavy-re 1v1-ben, erre szarrá lõ 3 grill, roszabb esetben oneshot-ol egy T8-as arty, és én is ammoreck-eltem már obj261-el IS7et, T110et stb, de valljuk be: hozzá tartoznak a játékhoz, úgymit a háborúkhoz anno. A normálisabbja ilyenkor allchatbe nyom egy "nice shot"-ot. Ennyi erõbõl a mesterlövészeket is lehetne szidni, mert fedezékbõl, távolról, sunyi módon lövöldöznek. Tényleg probléma, amikor mindkét oldalon 4-5 van belûlük (bár szeretek counter-ezni, ha viszont nem jön be - esetleg magasabb a ping, késik a trace - akkor nooboznak), de ez nem az õ hibájuk, ilyen az MM, mint tudjuk. Volt már olyan körüm is, ahol 8-8 arty volt...na az a heavy, melyiket spotolták, annak annyi volt...
Azt senki nem tudja elhitetni velem, hogy amikor 3vs1-ben harcol az ellennel, nem esik jól neki, hogy ha az arty odalõ (term. talál is) és megmenti a seggét. Nagyon soxor elõfordul, hogy a sokat emlegetett lemmingvonat bénázik és csak néhány "rutinosabb" róka védi a másik oldalt, aminek általában az a vége, hogy: "Arty help!" vagy "plz arty support".
Persze elõfordul olyan is, hogy egyesek azt hiszik az arty képes belõni a ház ablakain, átlõni falakat, sziklákat és közvetlen tud tüzelni a hegy lábához a másik oldalról, és amikor ezt valahogy mégsem sikerül neki véghezvinni, akkor õmiatta bukik a csapat, mert "no arty support" XD. Dehát minden éremnek két oldala van....