World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
A Pzpfw IV.tankomon a legénység két tagja elérte a 100%-ott ls választottam nekik képességet de úgy néz ki hogy a többi crew tag mintha megált volna a fejlödésben ez miért van?
Az SU-8 eredetileg önjáró 76,2 mm-es légvédelmi lövegnek szánták. Ebbõl a verzióból 1933-ban készült egy befejezetlen prototípus. De 1934-ben visszalakították. Utána a 1939-ben a T-28 páncéltestére felvázoltak három lehetõséget, 152 mm-es tarackkal szerelt, 203 mm-es mozsárral szerelt, és 76,2 mm-es löveggel szerelt. Mindegyiket elutasították. Szerintem nem volt prototípus se.

Az Object 212-rõl egy képem van (nekem nem jelenik meg stork13 képe, így nem tudom az-e). A képen csak a test van kész, felépítménye nincs. Csak 6 futógörgõs, de a mellékelt szövegben az szerepel, hogy 6-7 futógörgõs.

Az Object 261 is túllépett a papíron, makettként létezetett.
Elvileg ennyi elkészült az object 212-bõl:

A kép a WOT oldalára hivatkozik.
legalább lehetne egy verseny, hogy az amcsi hvykbõl vagy a szovjet artykból volt-e kevesebb :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Oké van 3 Su-5-ünk,max 14 Su-26,2 Su-14,S-51(legalább 1 db),a Su-8 bizonytalan,hogy protó volt-e belõle,Su-18,Object212&261 meg csak papíron "léteztek".

Most néztem végig, a szovjat ágból talán ha 30 darab készült összesen. A másik két arty ág, a német és az usa már jobban muzsikál, párezer darab készült belõlük, de ezeket a számokat is max 1-2 nagy sorozatban gyártott arty adja ki, a nagyobbik fele ezeknél a nemzeteknél is csak papíron létezett, fõleg a németeknél. Az usa artyk nagy részét gyárották de kis mennyiségben. De a szovjet vonal valóban érdekes. 8 artyból 7 tervrajzos. 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Valami minimális szám jönne ki,nagyja nem,vagy csak protónak létezett talán csak a minimális pár darab készült...
(de ha ebbõl indulunk ki nem lennének G(ay)W(agon)-ok sem😊

Ha úgy, mint a su-5-bõl (3) akkor csak a protok épültek.
gondolom 1 et sem
most egy kicsit meglepõdtem, gondoltam megnézem, hogy a játékban fellelhetõ ÖSSZES szovjet arty közül (tudjátok, azok a zöld izék, amik mindent kilõnek, láthatatlanok és pontosak) mennyit gyártottak le.

Na lehet tippelne, aztán csodálkozni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Alien69
Ma megent találkoztam egy "kedves" idióta magyar (direkte így) "játékossal".
vb333
Egyfelõl beugatott (kuss alien), másfelõl nem volt képes egy nyominger PzKpfw 38 kb az A20-l kilõni. Igaz, lehet, hogy a távolabb lévõ M6-ra lövöldözött hótt feleslegesen. Arra ott volt pl egy SU152, meg mondjuk én a K150-l, ami igaz gyengus, de farigcsáltam legalább az enemy-t. Mindegy, megyünk, de közben a másik oldalt át törték, és elkezdték a bázist foglalni. Nyomom, hogy "vissza a bázisra". Írom, hogy "Sok idióta", erre vissza ír, hogy "Az van". Én indultam el vissza, esélytelenül, de hátha.<#gunyos1> Lehet, nem vette magára. <#idiota>

Bocs, véletlenül elnyomtam mert belaggolt ez a szar. Egyébként az IS3-at 1v1-ben simán le lehet verni. A T-34 ilyen rossz lett, vagy csak nem tudják a legtöbben használni. Gyakorlatilag ugyanaz a tank nagyobb löveggel. Mégis a legtöbb csatában alig nyújtanak valamit. Kb 100000 kredit és megvan az M103-as. Valami tanács, hogyan kell használni?
He-t viszek a nagyok ellen is jól tudom használni. Az egyetlen hiba, hogy minden meccsen kilövik az ágyút, ami szerintem elképesztõ.
8-as szinten szerintem a T32 a legjobb fej fej mellett a KT-val. Bár olyanom nincsen, csak látom benne a potenciált. A T32-nak kicsit kevés az átütése, de amióta
popey8
Nektek minden rendben van az eff moddal? Nálam már meccsek óta nem írja az adatokat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hetente frissít a statos mod,a gyerek nem játszik túl régen(211 csata),a kép meg 1-2 csata körüli állapotot tükröz..ezért lehet az anomália.

Gottfried
Elég sok a vörös mostanában pedig soha nem bírtam ezt a színt. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Kösz, az accountja nézegetése nélkül is rájöttem hogy hiba csúszhatott a gépezetbe, de azért poénból be kellett linkelnem.

zsupeti: Ó, feszítettem én volna, de nem volt idõ ilyesmire, mert percek alatt ledózerolták a csapatomat. <#hehe>

Engem az E75 tanított meg végképp gyûlölni õket, imádják, mindenhol megtalálnak, de amíg beérek a fedezékbe azzal a lassú döggel, már le is kapták a HP kétharmadát. Meg az ágyút. Meg a lõszert. Meg a lövészt. Motort. Lánctalpak ugye alap.
Gottfried
Hogy a negetív hsz után legyen egy pozitív is: Az IS3 egy nagyon fasza kis tank !!
Pár napja van meg,de egyre jobban megy vele ahogy kiismerem.Eleinte furcsa volt a BL9 pontatlansága távolra de lassan hozzászokom.Sokkal jobban megy vele mint a KT-vel ment.Tudom hogy ízlések és pofonok különbözõek,ezért nem is írom hogy jobb a KT-nél de én 1vs1-ben már elég sokat vertem meg vele és ha közel tudok menni akkor nem ellenfél.
Szóval szeretem !!!

Gottfried
Na igen,tier5-6 körül még nem zavaróak.Nekem a KV3 volt az elsõ tankom amikor kezdtem "nem szeretni" õket.
Aztán az object702-nél teljesedett ki a dolog mert azt valamiért mindennél jobban szeretik,ráadásul nem olyan egyszerû vele manõverezni mint egy tankkal ha harcolni is akarok,nem csak sunnyogni valahol.

Akkor feszítettél,mint a köpõlégy a szarostalicskán? 😄

Alien69
Megfigyeltem, szar ez a stat vadász rendszer. Nézd meg koto03t statját, és koránt sem 100%-os. Ergo, kérdés, mennyire sûrûn téved a statvadász, mert szerintem túl sûrûn. <#shakehead>

Üdv a nagyvilágban kölyök <#hehe> ennél már csak rosszabb lesz. De majd kivonulunk egyszer a parlamenthez Fuck arty feliratú táblákkal.
Alien69
Én is el fogom adni (SU100-t), meg van az utódja, de még a 85-s löveg hiányzik, hogy elit lehessen. Mondjuk, nekem 49% win rátám, és eleinte rüheltem én is, de most a 100-s löveggel még elvagyok. Sajna, nem olyan, mint pl a stug, amivel azért lehet elõre is menni. Ezzel helyezkedni kell, ha lehet. De ez van. <#nemtudom><#alien2>

Jó társaságban könnyen megy a játék.

Na erre a T14-esre érdemes lesz odafigyelni. <#hehe>

Sunsetjoy
Nem tudom itt mondta-e valaki (nem biztos), hogy a KV-1 nem kerül igazán nagy csatákba, mint bank-tank... de igen. Zsinórban volt vele nemrég 6 olyan meccs, ahol tier4-tier8 tankok voltak...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na most már én is rühellem az artykat. Épp egy jó körben voltam a Gregorommal, nem voltak brutál enemik, csak ilyen IV-V szintûek, szóval korrekt volt a szitu, na. Ruinberg volt a pálya, és épp egy Panzer IIIA-val kergetõztem a romok közt, kevés HP-ja volt már, ezért nekem rohant, de elkúrta mert ettõl még tudtam lõni. Belelõttem egyet, ettõl lement 8%-ra ez élete. Ekkor a semmibõl a saját artym közénk lõ egyet. Az még hagyján, hogy én egybõl kifingtam, de az egésznek a teteje az hogy az a rohadt PIII meg fütyörészve elvonult a tereprõl! El is buktuk a kört. Az a segg meg egy nyomorult "sorry"-t se tudott kipréselni magából.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Morfi
Akkor sem ha 5-5 spg van és a tieitek, counterben kiiktatták õket?

Morfi
Gondolom ha nem 2-3 lövésbõl lõnének ki nekem is lenne ilyen problémám. Nekem szerencsére "csak" a besorolással volt bajom. De azt amit említettek, hogy maradj fedezékben, bújjel az nem rossz nála. És már csak egy pontosabban célzó legénység kellene hozzá.

Na ezzel én is így vagyok.
Gottfried
Annak ellenére hogy finoman szólva,nem szeretem õket,az ügyes artynak én is gratulálni szoktam.Persze ez csak a csata hevének köszönhetõ,normális állapotomban eszembe sem jutna dícsérni egyiket sem. 😄

Sunsetjoy
Nekem a T20 volt a harmadik tank, amit szerettem (persze maxosan) a PzIV meg a Tiger P után.

SU-100: na arra mondtam korábban, hogy szívja magához a vereségeket, olyan 30% körüli winrate volt vele, amíg pénzszûkében félúton el nem adtam egy idõre...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Fedezék = takarás, de persze a fedezék is kell, mert ha lõsz meglátnak. 😊
Akkor ezek szerint csak én vagyok ilyen retard?!
Vagy vmi utángyártott kínai fost vettem.
A ruszki TD-k papírok, maradj mindig fedezékben, camo kötelezõ.

Artyba én egy AP-t szoktam vinni, dupla vagy semmi alapon, ha sok HP-s ellen közeledik TD módban megkínálom vele, ha nem pattan meghal. Viszont tüzér feladatra alkalmatlan szerinte,
Stab, venti.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

az e-100-ra még mit érdemes felrakni? fent van a töltésgyorsító
Morfi
Nekem az a ritka, ha kilõnek valamit belölle, inkább 2 lövésbõl lõnek ki a T8-9es heavyk. Ez jobban idegesít.

Ha rádlõnek,már baszhatod.A SU-100-al is,mint a többi Ruszki TD-vel általában,bujkálni kell.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Morfi
T8-as artynak AP fölösleges, mert ha nem üti át akkor csak didiket mond folyton 😊

Gottfried: az hogy kilõ a sját spg az az Õ "profizmusára" vall, hogy oda lõközétek. Én is csak egyszer vagy kétszer csináltam ilyet, azóta maximum végignézem az esemény és majd utánna, ha kell/tudok lövök.

Minap is volt egy kellemes élményem a T92-vel. Egy löésre két spg-t lõttem ki.

Alien69
Lassan elit lesz a T20-m, de rossz a statom vele, és gondoltam, majd át viszem a legénységet a köv tankra. Erre jön EZ:

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. május 22. 21:53:11
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 3 158 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 734
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

Van olyan itt akinek volt su-100-a ? Egyszerûen nem tudom hogy játszak vele,teljesen megõrit.Minden 3. meccsen lõszer rekeszen lõnek,eszméletlen idegesítõ már.
Most kapott ki egy T8 arty az ötvennel rohanó E-50-bõl egy lövéssel a 30.! másodpercben...
Lehet, hogy eladom a GWT-t? Csak az a baj, hogy hallatlan örömet okoz kiszedni tracerrel az ellenfél artyt. Dilemma...
..hiszti a kobon..
Alien69
Minden kasztban van ûber béna. Én speciel meg szoktam köszönni, ha egy artys segít. Fõleg azé, me nem engem talál el, és ez már soxor "dicsérendõ". <#vigyor5>

elirtam.. sanyi80.. istenem..
..ezuton szeretnek ismet gratulalni sany80nak es baratainak ehhez a fergeteges teljesitmenyhez amit tier9es top platoonkent sikerult alakitaniuk.. egy majom egy bananert tobbet tudott volna nyujtani..
Kicsit bénázok a wot loggerrel, 40 csatát beletoltam pár nap alatt és most betelt a grafikon és nem mutatja az újabb csatákat. Lehet törölni vagy frissíteni valahogy?
Gottfried
Ja,és kaptam 130 kredit kárpótlást is. 😄