World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alacsony szintû tankként egy ilyen manõver (figyelemelterelés) szerintem nagyon rendben van a csapat gyõzelme érdekében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amikor alacsonyabb szintû tankkal, vagy sokkal gyengébbel kilõsz egy nálad erõsebbet azt én is nagyon szeretem. Még ha utána ki is lõnek, már sikerélménynek könyvelem el. Valamelyik nap kilõttem egy Tiger-t, majd egy Ferdinándot is M4 Shermann-al, majd még egy Löwe-t is sebeztem. Nagyon jó körként õrzöm emlékeimben (mondjuk meg is nyertük!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Segítek, jó?

Olvasd el a következõ bekezdést is. 😛
Tegnap esti cikk annak aki esetleg lemaradt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Üdv

Kemény ez a játék; mást is berak 4-es szintû harckocsival Type-59 meg Királytigris ellen? Végre megvettem az én kis elsõ 4-es szintû A-20 páncélosomat, na mondom legalább nem az enyém a legkisebb szint veszek bele löveget azt jó lesz, erre mi ellen rak be????? 7-es meg 8-as szintû ellen. A poén az, hogy korábban ha 3-as szintû vel voltam akkor a 4-es szint már nagyon a tetejét karcolgatta esetleg még volt 5 ös szintû , most meg már örülök ha 2 3-as szintû van ellen.
Na ha úgyis uborkaszezon van, akkor hozzászólok a témához, legyen egy kis flém.
Én szeretem az artykat, és mondom ezt úgy hogy nekem az alant szólóval ellentétben több tier 9-10 tankom is van, és pontosan tudom azt is, hogy milyen érzés amikor egy elite T92 telibenyom hátulról.
Na és akkor mi van?
Igen én se szeretem amikor van az ellenfél oldalán 4 arty, és amíg letolok pár heavyt sérülés nélkül, akkor egyszercsak mellémver a kisebb arty és lelánctalpaz, aztán telibe ver a nagyobbik, az ledobja a másik lánctalpamat is, aztán vagy bebasz a harmadik is vagy, már a második lövés után kihalok mint a liba.
Ugyanez van hogy úgy megtörténik, hogy egy huncut sebzést nem osztok ki, csak egy scout veri a faszát a bokorba, és 14.00 kor már nem élek.
Na és akkor mi van?
Persze én is kurvaanyázok akkor, de ennyi, hamar elmúlik, nem értem mit össze tudnak itt egyesek stresszelni a fórumon.
Ha nagyon felbasznak néha, akkor van beülök egy gwbe, és kiosztok úgy 3000nyi sebzést, meg kiszedek pár noob artyt, vagy beülök a loltraktorba és egy bokorban állva telibeviritom az egész noob lemming bandát valami random mapon, és nevetek, hogy õk sem értik.
És már helyre is áll a lelki egyensúlyom, ennyi.
Az artyk ellen meg igen is lehet védekezni. Tényleg artyzni kell jó sokat, és kitanulja az ember hogy hol vannak a sötét foltok a pályán.
Tény hogy vannak nagyon nyílt mapok, ahol egyszerûen nem lehet védekezni, de az is tény hogy a legtöbb mapon minimális odafigyeléssel könnyen el lehet kerülni a -1000hps anyázásokat.
Lehet szidni az S51eket például, de aki letol vele vagy 100 kört az éppen eléggé tudni fogja mennyire kurva nehéz vele célozni, semmi oldalra mozgás, gyorsan szétugrik a kereszt, és még jó lassan is zoomol. Én toltam vele pár kört, és tényleg csak a nagyon noobokat tudtam vele kiszedni, akik nyílt terepen kirakták a kéziféket azt felkínálták magukat mint egy thai kurva.
Szóval azzal sem egyszerûbb játszani, mint egy M6al a tier10 csatában, és ha meglõ egy ilyen, el kell gondolkozni, hogy biztos az õ kurvaanyát, vagy talán fedezék nélkül dekkoltam nyílt terepen fél percig bespotolva.
És igen, lehet teljes odafigyeléssel is eldobni a tankot full hpról, mert fullgázzal fedezékek között is kiszed egy lövésre valami 600effis balfasz, de ez benne van. És nem annyira gyakori azért.
Na ez vitaindítónak jó lesz.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

valamiért nem tudom mûködésre bírni:/ valaki?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Több mint 2000 csatát mentem tier 9-10-ben.
Több is van! A legtöbbet használt: két arty jobb közép egy kisebb gyorsabb és egy nagy, két arty bal közép szintén egy kisebb és egy nagy, kettõ középen.Egymást keresztbe fedezik. Scout a két szög között. Alig van a pályának arty elöl rejtett része. Persze ez is pálya függõ.
Vannak értelmes emberek. Olyankor lehet leginkább észrevenni õket, mikor a lemingvonat elindul egy irányba. Olyankor ha ven értelmes, az beáll védeni a másik oldalt. Meddel ilyenkor szoktam odamenni elé valahova vdettebb helyre, hogy mutassak a félvak heavynek/TD-nek. Általában meg lehet védeni az oldalt, mert nekem csak elõre hátra billegve fent kell tartani az ellenfél érdeklõdését, amíg a nagy kiszedi õket hátulról. A végsõ roham pedig csak hab a tortán. Az ilyen meccseken szoktuk a végén "egymás faszát szopni", hogy te voltál a nagyszerû, nem te voltál... 😊

Visznek egy rakat Object261 és medet.AP lövedékkel megtöltve+némi extra táp az artynak és kilõnek a gányba.
Köbö ennyi 😊

Ezt már mások is mondták, én is mondtam. Majd ha vagy 150 csatát mentél tier X-ben, akkor tudod mirõl van szó. Addig szerintem hallgass. És ezt jó indulatúan mondom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Dávid, ha gépközelben leszel, keress már Skype-on.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

csaba90
csak újraindítás volt most már felenged...

Csaby

Miert, mi a pirates taktikaja? Sose jatszottunk ellenuk.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Fasza, most lett volna egy szabad délutánom.
Elterveztem, hogy pár órát nyugodtan tudok játszani, erre tessék, nem tervezett leállás.
Ilyen az én szerencsém.
A fórumban azt írják, hogy nem tervezett leállás, amint lehet újraindítják...

csaba90
engem elõbb dobott ki hogy újraindul a szerver...

Csaby

És most én lennék ez az újonc 😛
Am ma tapasztaltam egy érdekes dolgot. Egy IS-8-as hadakozott éppen egy Tiger-rel meg még egy VII-es tankkal. Nem állt túl jól, 40% volt a HP-ja, a másik kettõnek meg 60 körül. A környéken nem volt másik csapattag csak én. Hát gyorsan berongyoltam közéjük, lõttem õket folyamatosan, persze semmit se ért, de mindkettõ rám kezdett koncentrálni(mondjuk ez szerintem elég amatõr dolog volt). Ez alatt az IS-8 szépen az oldalukba került és két lövésbõl leszedte õket. Aztán jött amin meglepõdtem: a csávó dobott nekem egy "Thanks, kid"-et. Azért ilyet még nem láttam, és jól is esett. Aztán szépen lekísértem a bázisig, ott kilõtt még valamit és ezzel nyertünk.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Volt szó tervezett karbantartásról?
Nézem a WOT honlapot, de szó sincs róla, mégse tudok belépni.
Ez érdekes amit mondasz. Tele a fórum azzal hogy a tier 6-7 egy nagy szívás hogy vegyél prémet. Akko most mi van? Ha annyira nyírnak az artyk miért nem mennek tier-7el?Sokszor tier 10-es tankok ellen rak be az mm. Gondolom az a fasza helyzet mikor álldogálok a t25/at-vel és jön szembe az E-100 szarjával, arty nyista, és nekem kéne megállítanom, ami persze nem sikerül.Félre értés ne essék szeretek a nagyok közé kerülni.
Nekem az e-75 vagy a is-8 kilövése a siker, és nem a 4-5 kis szutyok-é.
Fel kell készülni mert jön a nyári szünet és egyre több kisiskolás akar tank ász lenni. <#hamm>

Pluskast
Én még Lakeville tavába is bedobom a feldarabolt testrészeit!! 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

jaja 3-4 körül lenne az optimális sztem is, de úgyse fogják bekorlátozni, CWre is korlátoznák na az érdekes lenne, mit csinálna a Pirates??? xd sok artys taktikáik mehetnének a kukába😊
Csak ma kezdõdött megint.
Mindíg jön egy újonc aki Tier7-es tankig eljutva felteszi a nagy kérdést hogy miért ez a nagy sírás az SPGk miatt, amikor nem is olyan szörnyû... 😊

Ilyenkor a kiégett öregek megfeszítik, feldarabolják, testének 4 részét feltûzik Erlenberg várának meg Karélia, Murovanka és Prokhorovka templomának csúcsára majd az élet megy tovább....

..elkezdodott az uborkaszezon h harom napja csak artysirdogalas megy?
Igen pontosan tudom az átlag artysta hova nem tud lõni. (kivéve az új pályákat) Az artyval is sokat lehet szenvedni. Van sokszor hogy semmit, még álló célt sem lehet vele eltalálni "ezt nem tudom miért van" aztán következõ csata és megint rendben minden. A nagy ágyú néha jó, néha nem. Szívatnak a felderítõk, felderítenek általában véged. Sokszor az elsõ percek meneküléssel telnek.A big gun-nal betesz kicsik közé. Van ott is szívás rendesen. A legrosszabb winratam artyval van. Ötbõl talán egy olyan csata amit gondoltok, hogy hátra dõlsz és kényelmesen lövöldözöl. Én max. 3 artyt engednék egy csatában 1 nagy és két kisebbet.Artyval sem jó lenni ha 5-6 van egy oldalon.
Pluskast
Halál utca? 😊 Ezt még nem hallottam, én váraljának hívom😄

😄 Én ezért vettem, S-51-et, olyan jó érzés oda lõni a pálya másik sarkába és látni a sárga kiírást, hogy egy artistával kevesebb. Szerintem azzal a tankkal a killjeim 40% ellenséges arti. Imádok tracelni, hulljon csak a sok noob paraszt! 😛

Yan
annak idején éles lövészeten voltunk a ruszkiknál.
az egyik tábornok rámutatott a szemközti hegyre, "Azt!" parancsolta a lövegeknek,
negyedóra múlva ott egy síkság volt 😊))

&#165; xfire: kistekila

hát a random az 50-50 kb, szóval azon nem szabad idegeskedni, ha kikapsz, de attól függetlenül jól jön az ha tudod mire számíthatsz, hová menj stb. A kedvencem amikor himmelsdorfon 3-4 top heavy közül 1 felmegy a dombra ami még nem is akkora gáz, mint amikor a másik 3 elmegy a sínek felöli részre és üresen hagyják a halál utcát. Na attól agyvérzést lehet kapni😄
ezek közül mindegyik akkor húzta fel az spg-t amikor kivették a tracert vagy wattafuck? ha ennyire nem mozognak vehetem vissza az s51-et kilõdözni õket.
Pluskast
Igen a CW-n sok mindent tudsz tanulni csak hát az a CW 😊 Random battle-ben meg majdnem olyanok a nyerési esélyeid mintha elkezdenél rulettezni😊 Hiába tudod, hogy hova nem szabad "állni" egyedül kevés vagy, - az esetek 99%-ban - hogy megnyerd a csatát.

Az egyetlen ami idegesít az artysban, ha oda lõ amikor ott vagyok én is fõleg akkor, ha már nagyon alacsony a hpja az ellnnek stb, egyszóval a remeg a killért, de az igazából nem az arty hibája, hanem a aki használja, tudni kell mikor hova kell lõni...
s pont magyar volt az egyik most nézem lol 😄
hát nem tudom azért CW-ken meg lehet tanulni az alap taktikákat, hová nem lõ be az arty, hol vannak a populáris helyek, nem igazán szokott gond lenni ezzel. Ha több arty van lassabb a játékmenet. Ez van, hiába húzod ki a tier10es heavyt nem egy sérthetetlen isten tank, és ez így van rendjén. Meg van 4 top heavym maus és 50b kivételével, de maus nem is kell, de heavyvel csak CW-re megyek ha kell. Nem élvezetes velük annyira a játék, bár a t110 nagyon tetszik. Randomba inkább meddel szeretek menni, t-54, e-50, na meg fõleg batchat, ha tehetem CW-re is azzal megyek, na meg ha nem rossz a videokártyám😄😄 kényszerpihi van most még vagy 3 hétig😄
azt még mindig nem bírja az idegrendszerem, hogy 5k/1k nyerésre állunk campinovkán majd kicounterezik az egyik artynk... beírjuk a másiknak MOVE AFTER SHOOT!!! erre a következõ lövése után kicounterezik õt is és vesztünk.... ennyire nem lehetnek retardok könyörgöm elõtte kapja a másik artynk a countert és leszarja ül a bokorban ugyanott nem bír megmozdulni! az artyra tényleg kellene eff korlát mert ez így felbasz. is7 lelõve 800-ra t110 400-ra is8 120-ra és azért kapunk ki mert bal kézzel recskázik lövöldözés közben. 450 csatám van artyval(semmi egetrengetõ eredmény nem vagyok jó artis) s51 de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor countereztek ki...
Pluskast
Na igen mondod ezt amikor scout vagy. Amikor meg heavy-vel vagy akkor meg anyázól és szidod az artyt meg a többieket, hogy micsoda noobok, hogy beengedték a scoutot. Szóval ez egy ördögi kör.

Hidd el, jön a tracer akkor is ha nincsenek artyk, csak egy picit többet kell várni.

De tény, lightok szeretik az artykat.

Pluskast
Tök mindegy mert eleve eszement a tier. 10 arty.... no comment.

nem olyan szórakoztató elõrerohanni a battel artyk nélkül, mert kiszednek a kempelõ heavyk, viszont sokkal viccesebb ha felspotolom valamelyiket és már látom is repülni a 4-5 tracert a levegõben😄
Igen, sajnos ez egy hátrány. Szóval valójában semmi elõnye nincs, fenemegeszi 😄

Na mi volt az értékesebb,ha már "kedves" artykok a téma😉?
A plusz 2 T9-ünk vagy a lightok?

Victory!
Battle: Ensk 2012. május 23. 11:15:16
Vehicle: KV-2
Experience received: 2 300 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 25 450
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Reaper, Sharpshooter

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Pluskast
Mondjuk, hogy kellenek, bár személy szerint nekem nem lenne bajom vele ha nem lennének😊 Egyébként meg kár ezen vitázni bent fognak maradni és kész. Ami a 2 arty per oldalt illeti, errõl már volt vita a hivatalos fórumon is és overdög oldalán is egy szavazás formájában. A nagy többség azt mondta, hogy túl sok artyt rak be a gép úgy általában egy csatába. A szavazás végén annyi kommentet fûzött hozzá overdög, hogy ez fontos információ volt számukra - mivel majd 15 ezren szavaztak - és átgondolják, hogy mi legyen. Ez úgy kb fél éve volt. Én nem hiszem, hogy ezen a téren (is) lenne majd bármi változtatás a fejlesztõk részérõl.

Pales27
Köszi!

Miért a csapatnak nem lehet felderíteni? Ha nincs tüzérség akkor kempelsz hátul? Jajj, nem értem ezt a hozzáállást...
A tüzérségbõl pedig ha max 5-ös szintûek lennének a megvehetõ utolsók akkor még korrekt is lenne. Odaszúrogatnának, de nem döntenék el a csatákat azzal, hogy egy mellélövéssel is egyhitelnek 7-es tankokat, közvetlen találatnál meg akár 9-eseket is. Ez az emi megöli a játékot szerintem.

pointer4
link 😊
Jaja, egy képrõl beszéltünk. 😄
Kell azért arty is a játékba, ha nem lenne akkor nagyon a heavyk dominálnának. Max annyit kéne csinálni, hogy korlátozni õket csatánként kb4be az úgy elég lenne. Amikor már oldalanként van 5-6 az már tényleg sok. De egyébként ez a sírás arty miatt általában azért megy mert a többség heavy tankkal megy. Én mondjuk mint megrögzött medes szeretem ha van 2-3 arty, lehet kinek spotolni. Egy jó felderítés + jó tüzérség eldöntheti a csatát. Sokkal színesebb így a játék szerintem. Jöhetnek a mínuszok😄