World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kemény ez a játék; mást is berak 4-es szintû harckocsival Type-59 meg Királytigris ellen? Végre megvettem az én kis elsõ 4-es szintû A-20 páncélosomat, na mondom legalább nem az enyém a legkisebb szint veszek bele löveget azt jó lesz, erre mi ellen rak be????? 7-es meg 8-as szintû ellen. A poén az, hogy korábban ha 3-as szintû vel voltam akkor a 4-es szint már nagyon a tetejét karcolgatta esetleg még volt 5 ös szintû , most meg már örülök ha 2 3-as szintû van ellen.
Én szeretem az artykat, és mondom ezt úgy hogy nekem az alant szólóval ellentétben több tier 9-10 tankom is van, és pontosan tudom azt is, hogy milyen érzés amikor egy elite T92 telibenyom hátulról.
Na és akkor mi van?
Igen én se szeretem amikor van az ellenfél oldalán 4 arty, és amíg letolok pár heavyt sérülés nélkül, akkor egyszercsak mellémver a kisebb arty és lelánctalpaz, aztán telibe ver a nagyobbik, az ledobja a másik lánctalpamat is, aztán vagy bebasz a harmadik is vagy, már a második lövés után kihalok mint a liba.
Ugyanez van hogy úgy megtörténik, hogy egy huncut sebzést nem osztok ki, csak egy scout veri a faszát a bokorba, és 14.00 kor már nem élek.
Na és akkor mi van?
Persze én is kurvaanyázok akkor, de ennyi, hamar elmúlik, nem értem mit össze tudnak itt egyesek stresszelni a fórumon.
Ha nagyon felbasznak néha, akkor van beülök egy gwbe, és kiosztok úgy 3000nyi sebzést, meg kiszedek pár noob artyt, vagy beülök a loltraktorba és egy bokorban állva telibeviritom az egész noob lemming bandát valami random mapon, és nevetek, hogy õk sem értik.
És már helyre is áll a lelki egyensúlyom, ennyi.
Az artyk ellen meg igen is lehet védekezni. Tényleg artyzni kell jó sokat, és kitanulja az ember hogy hol vannak a sötét foltok a pályán.
Tény hogy vannak nagyon nyílt mapok, ahol egyszerûen nem lehet védekezni, de az is tény hogy a legtöbb mapon minimális odafigyeléssel könnyen el lehet kerülni a -1000hps anyázásokat.
Lehet szidni az S51eket például, de aki letol vele vagy 100 kört az éppen eléggé tudni fogja mennyire kurva nehéz vele célozni, semmi oldalra mozgás, gyorsan szétugrik a kereszt, és még jó lassan is zoomol. Én toltam vele pár kört, és tényleg csak a nagyon noobokat tudtam vele kiszedni, akik nyílt terepen kirakták a kéziféket azt felkínálták magukat mint egy thai kurva.
Szóval azzal sem egyszerûbb játszani, mint egy M6al a tier10 csatában, és ha meglõ egy ilyen, el kell gondolkozni, hogy biztos az õ kurvaanyát, vagy talán fedezék nélkül dekkoltam nyílt terepen fél percig bespotolva.
És igen, lehet teljes odafigyeléssel is eldobni a tankot full hpról, mert fullgázzal fedezékek között is kiszed egy lövésre valami 600effis balfasz, de ez benne van. És nem annyira gyakori azért.
Na ez vitaindítónak jó lesz.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Köbö ennyi 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Elterveztem, hogy pár órát nyugodtan tudok játszani, erre tessék, nem tervezett leállás.
Ilyen az én szerencsém.
Am ma tapasztaltam egy érdekes dolgot. Egy IS-8-as hadakozott éppen egy Tiger-rel meg még egy VII-es tankkal. Nem állt túl jól, 40% volt a HP-ja, a másik kettõnek meg 60 körül. A környéken nem volt másik csapattag csak én. Hát gyorsan berongyoltam közéjük, lõttem õket folyamatosan, persze semmit se ért, de mindkettõ rám kezdett koncentrálni(mondjuk ez szerintem elég amatõr dolog volt). Ez alatt az IS-8 szépen az oldalukba került és két lövésbõl leszedte õket. Aztán jött amin meglepõdtem: a csávó dobott nekem egy "Thanks, kid"-et. Azért ilyet még nem láttam, és jól is esett. Aztán szépen lekísértem a bázisig, ott kilõtt még valamit és ezzel nyertünk.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nézem a WOT honlapot, de szó sincs róla, mégse tudok belépni.
Nekem az e-75 vagy a is-8 kilövése a siker, és nem a 4-5 kis szutyok-é.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mindíg jön egy újonc aki Tier7-es tankig eljutva felteszi a nagy kérdést hogy miért ez a nagy sírás az SPGk miatt, amikor nem is olyan szörnyû... 😊
Ilyenkor a kiégett öregek megfeszítik, feldarabolják, testének 4 részét feltûzik Erlenberg várának meg Karélia, Murovanka és Prokhorovka templomának csúcsára majd az élet megy tovább....
az egyik tábornok rámutatott a szemközti hegyre, "Azt!" parancsolta a lövegeknek,
negyedóra múlva ott egy síkság volt 😊))
¥ xfire: kistekila
De tény, lightok szeretik az artykat.
A plusz 2 T9-ünk vagy a lightok?

Battle: Ensk 2012. május 23. 11:15:16
Vehicle: KV-2
Experience received: 2 300 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 25 450
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Reaper, Sharpshooter
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
A tüzérségbõl pedig ha max 5-ös szintûek lennének a megvehetõ utolsók akkor még korrekt is lenne. Odaszúrogatnának, de nem döntenék el a csatákat azzal, hogy egy mellélövéssel is egyhitelnek 7-es tankokat, közvetlen találatnál meg akár 9-eseket is. Ez az emi megöli a játékot szerintem.