World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherman magasság 2.79 m
KT 3.09 m

jó pár tank modelje el van cseszve :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

álcaháló heavy-re? ez új.

The Matrix has you...

én eleinte vittem pár AP-t a kis csaták miatt, de aztán leszoktam róla, majd ha meglesz az intuició perk, lehet berakok párat megint. Szóval most csak HE.

most így néz ki a statom vele úgy, hogy csak 152-essel használom. Az avg xp külön vicces, fõleg, hogy csak pár csatát mentem prémiummal, a többi sima acc. Persze majd vissza fog esni, ahogy a winrate is, de átlag fölött fog maradni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na ma reggelre hipsz-hopsz megjavult az XVM mod magától.
Ez azért volt jó mert második játékra kaptam egy 17% nyerési esélyû csapatot, ahol én középtájon voltam a Jumbo M4-gyel. 4-15-re kaptunk ki, úgy hogy voltam scout, aztán támadó (2 kill) majd végül rohanva vissza az idióták által nyitvahagyott mások oldal miatt kaptam egy védõ kitüntetést.
Sajnos az ellenfél maradék 3-4 heavy-jével nem bírtam el.

darki81
a francia tankok lövöldözése az nemes cselekeded! Értékelem! <#eljen>
csak ha látok egy troll kv2-t akkor inkább azt kezdem el lõni mint a T150-t! Továbbá ha 6-os 7-es tankkal találkozom trollal, akkor sokszor csak 2-300-at sebzek rájuk, és fél napig töltök. A T150-el meg 300 felett, és 10mp a reload.
Ki mit szeret, én már csak azért is a T150-et választottam, mert közel 800 csata után már halálosan untam mindég azt a nagy bojlert bámulni a tank tetején 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

uhh, ennyire magas volt egy sherman?😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

HE.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Random_
kipróbáltam trollal, érdekes...

lehet intézek rá töltésgyorsítót és megtartom, milyen lõszerrel érdemes használni? még sose trollkodtam, nincs tapasztalatom benne. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Persze,prémmel.
De itt inkább a jó kör egy nem túl fényes tankkal a lényeg,nem a credit mennyiség,nem fogok nekiállni ezzel farmolni.(a napi duplánál többre nem is vagyok hajlandó ezzel menni valami buffig)

viszont a KV2 trollgunnal mindenhol jól muzsikál, szépen hozza a pénzt és félnek tõle rendesen, ráadásul jó eséllyel átüti a francia tankokat, múltkor egy lövéssel lekönnyítettem 1100 HP-t egy lóriból. :-)
Ja és nem utolsósorban meglepõen pontos.

Random_
Milyen lenne leláncolni valakit, majd beletolni egy árokba amibõl nem tud kijönni... 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Logikusabbnak tûnik, mert a KV-2 hasonló tier, de kevesebb páncéllal.

Nohab
Akkor Lakeville pályán különösen élvezetes lesz a tó felett úton leláncolni a könnyû tankokat.
darki81
én a T-150-et hagytam meg tier6-ban, fullosan nagyon jó! Elég rendesen pattognak róla, és én meg 300 felett sebzek 😊
Amit javasolni tudok rá: célzásgyorsító - periszkóp - álcaháló!

Random_
A KV-t kedveltem, de most az új tankokat nem érzem még igazán. Keresem azt a farmolóst ami a KV volt régen. A KV-1 -et eladtam, mert nem tetszett. A KV-2 és T-150 közül is egyiket tuti eladom. Ritkán játszom velük, csak napi duplázót, de most véletlen lett egy jó kör T-150-el. Pedig elég sokat bénáztam a házak között és a végén már lélekben feladtam, mikor egyedül maradtam 4 tank ellem.

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. május 26. 11:53:41
Jármû: T-150
Szerzett tapasztalat: 2 410 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 981 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 180)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun

Azt is tedd hozzá,hogy prémiummal.
Én speciel löwe-el prem nélkül nem tudok átesni az 50K-n
Ha T8-as a mezõny semmi gáz,sõt<#nevetes1>:
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. május 26. 11:52:05
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 3 746 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 477
Csatában elért Achievement: Páncélvadász, Szárnysegéd, Acélfal, Mesterlövész

Ja és mindezt D-25T-vel.

darki81
igen, a retardáltaknak!

Van egy ilyen ha érdekel, itt darabonként megnézheted.
http://wot-dossier.appspot.com/
Ez azért van mert az arty a legfontosabb a játékban. Én már belátom

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Husimoto
Egy pár játékost megnéztem, olyanokat is akikrõl tudom és látom is, hogy füleg artyznak. Na nekik egyértelmûen nõtt az effije de nem kicsit. Aki meg keveset artyzik vagy heavizik, annak meg csökkent valakinek nem kevéssel. Szóvel ezzel megint egy kicsit az arty pártot támogatták a votka vedelõk. Bár nyilván azért sokan leszarják ezt az effis témát, de ebbõl is látható, hogy a statisztika viszonylagos. HA erre nézem ez a jó, ha arra meg az.

Tegnap nekem majdnem volt egy lose emiatt. Sok csira elkezdett kergetni egy JgdPz4-et, Én egyedül foglaltam, ott rimánkodtam nekik, hogy cap, már majdnem megvolt, erre 2 db Stug III betoppant hátulról, na meg közben Õk is elkezdték foglalni a mi bázisunkat. Szerencsére észbe kaptak páran és segítettek kiszedni a Stugokat, egy másik meg hazaért így éppen el tudtuk csípni a gyõzelmet. Nem sokon múlt és sima gyõzelem elé néztük 2 perccel korábban. Végül is életszagú volt, de izzadtságos 😊

The Matrix has you...

Tudom hogy csak nekem heppem a t-50/2, de ezek már platoon nyomják XD Az imént 4db. volt egy clan-ból. Arty nem volt, viszont tele voltunk med-el. Jól megszívták, szinte csak azt derítették fel aki kilõtte õket XD
Nekem 90-el csökkent. Igazából én akkor lennék elégedett ha legalább fajtánként (td,med, arty, heavy, light, puli, vizsla stb) adná az effit. Ha meddel megyek akkor a med játékszámom és az effim jelenne meg a csatába felette. Példa: 4000 csata és 1600 effi után valaki megveszi az S-51-et akkor az elsõ csatába nem azt írná ki hogy 4000 csata és 1600 effi hanem 0/0.
nekem is majdnem 200al csökkent, picit erõsnek érzem😄 most jól jártak a sokat artyzók😊
Nekem vagy 200-al csökkent így. Pedig nem is foglalok sokat, de ha már elverkedtem magam a bázisig, csak foglalok. Nem állok neki kergetni valami kis izét aki elbújt a pálya közepén.

No meg sokszor láttam, hogy ne foglaljunk ne foglaljunk, hanem harcoljunk...ja...és közben meg a mi bázisunkat foglalták be.

Az a biztosabb megoldás ha a zászlóig eljutok foglalok.

né má mit találtam, persze le se szarják a fejlesztõk, nem úgy mint a túl nagy az IS3, QQ (persze nem) topikot :-)

Az érdekes lesz, néha így is majd 360 fokot fordulok amikor leláncolnak az E-50ben vagy batmobilban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Érdekes, nekem meg 20 ponttal nõtt az effim. Viszont megnéztem annak az effijét akinek nem mondjuk ki a nevét, na neki így már csak 481 😄, szerintem ez valósabb képet mutat róla 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

+1 tank a gyûjteményembe 😄 ez KELL!: D
Malyd? Hú, ez aztán fájt 😄

én mostanában szinte csak meddel 40% körülire jött ki, mondjuk a heavy még most is 50%, de leszarom már, akkor is meddel fogok játszani mert azt találom a leg élvezetesebbnek, szarok rá az effire
bár arra is kíváncsi leszek új fizikával, milyen lesz ez a láncolás, ha valaki éppen 65-70el megy és kap egy trackelést, olyan jelenetek lesznek majd mint a cobra11-ben😄😄😄😄😄
ja, lehet defekt xd durr defekt és fejre borul 72es tempó mellett xd
Solten
Aki foleg mediummal/lighttal tolta, az jo megszivta az uj forradalmi kalkulaciot. Nekem minusz 330, nem azert mert cap addict vagyok, hanem tonnanyi jatekot ily modon nyertuk meg, sokszor tulerovel szemben. Jol meg lettunk jutalmazva erte. 😊

Saor Alba

1750

bazd ezzel 1380-ról 1220ra esett az eff xd Éppenhogy még good players kategória😄😄
nem tudom Neked mennyirõl csökkent oda, de nekem 400 pontot minuszolt 1250-rõl. Mivel nincs sok heavy-m, ezért inkább foglalni szoktam, meg persze közben amit tudok sebzek, de így egyértelmûen látszik, hogy mire játszom 😊

The Matrix has you...

húúúh ilyen nekem is kell!

War. War never changes...

Solten
Arra alkalmas egyedul hogy kiszurje ki a csimpanz a csapatodbol. De ha a piros csimpanz rajon arra hogy ongyilkos scoutolassal efficiencyt tud novelni, egybol sarga, majd zold lesz.

Saor Alba

KV-4 módosítva lesz? Van errõl valami info valahol? Még a végén jó lesz - mondjuk most is jobb volt a statom vele, mint IS-3al, de a közelében nincs a T32-nek.

Majd

WOT nick: tepi1

Malyd ezután már leláncolni se lehet malyd õkket.Vagy ha meglövöm defektet kap?

WOT nick: tepi1

az gyönyörû mototank, lánctalp nélkül, nem arról volt szó, hogy nem tesznek bele ilyet még halftracket sem??? Ez sztem még brutálisabb lesz, mint t-50-2.
nem tetszik, ezzel csak 1620 az effim :-(

darki81
naná, már így is rohadt sok van ezekbõl a szánalom artykból, de a peccs után már teljesen játszhatatlan lesz ez a játék az artyk miatt! -.-

Hat ez telleg a jovo zeneje. 😄 En azthittem francia a'gasat fogsz adni. 😮 😄 Mire itt angol a'g lesz...:ASD

Telleg halottam valami olyan pletykat, hogy a T5 pzIV prem lesz? Ti errol tudtok valamit? 😮
A "legközelebbi" ami jön, a brit tech tree lesz valamikor 2025-ben. Legjobb esetben karácsonykor magkapjuk a wg-t ismerve.:/

A felépítésérõl kb semmit nem tudunk, mivel nem adtak ki róla hivatalos tech tree-t még. Szvsz szépen megvárogatták, amig a fanok elkészítik a maguk tech tree-it - amik szerintem nem egy esetben sokkal ötletesebbek, jobbak, mint amit a wg összehozott ( fan made tech tree frissitések)- és onnan ötleteket lopkodva készítik el a sajátjukat, majd nagy büszkén mutogatni fogják, milyen jó munkát végeztek.

Eddig az biztos, hogy lesz lee, t6 nem prém firefly, 2 churchill és a tortoise-t t8 td-nek akarják.

Ezt szívesen elfogadnám:

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hála istennek. Végre valami jó hír. Most már szerencsére úgy is belém ver ezer sebzést ha 3 méterrel mellém lõ. Tényleg jó. Ennek örülök. Jobb is így. ÍGy legalább hiába vagyok fedezékben mégis ki tudnak majd lõni még könnyebben.

Szépen megkérném az összes artizó játékost (akinek nem inge) ha face to face párharc megy egy másik tankkal 10 centirõl vagy várják meg még teljesen összeszûkül és a másik oldalára célozva inkább mellé lõjenek, vagy ne próbáljanak segíteni mert elég idegesítõ mikor engem vág telibe a top artink.