World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, méghozzá 360 fokban.

WoT: Nishizumi77

Csak gonoszkodtam kicsit, de egyébként kíváncsi leszek ezekre az új hang effektekre 😊
Végülis ezek is színesíteni fogják a játékot. Viszont amit tényleg várok, az majd az országonként eltérõ legénységi szinkron lesz. Az szerintem tényleg sokat fog dobni a hangulaton, ha el nem szúrják majd.

Jaa, már értem, köszi!

Valakinek esetleg talalt mar uj techt treet ami majd lassan jon?! 😛
Miért, Karélián van békabrekegés is. 😉

Reballanszolják a KV-4-et is, reméljük játszhatóbbá teszik.

The Matrix has you...

És ha Én mindent így csináltam és a dokan is fel van rakva - gondolom mûködik is -, de akkor is csak 2.0-át ír mint verzió és hogy rakjam fel az újabbat, holott az van fent, akkor mit kell csinálni?

The Matrix has you...

Eagle16
Igen, az a splash sebzés...csökkentik a kritikus 0 sebzéses találatokat, cserébe az SPG még nagyobbat sebez ha 3m-re melléd lõ 😄 Akkor már inkább kritikus találat...

Az utolsó a Tier 8-as francia SPG miatt van, a célkörbe berakják hogy még mennyi lövésed van hátra a tárból, mint a BatChat-nál pl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hoppá jól látom,hogy végre a repair kit mindkét láncot javítja???
Ez lenne a legjobb dolog az egész peccsben,ha tényleg jól értelmeztem!!!

Lesz pár érdekesség!

-"In some cases, may increase the damage and critical hits from roadside bombs." - van egy gyanúm, hogy ez a "roadside bomb" az arty splasht fogja jelenteni -.-'
-"Now the repair kit (large and small) using the mend once both tracks if they are damaged." - ez viszont tényleg jó hír
-"Added an indicator drum howitzer firing modes." - errõl viszont fogalmam sincs, hogy mit jelenthet... tipp valakinek?

Ja és mostmár madár hangok is lesznek, nem csak a látványukat csodálhatjuk 😄

Jopofa? Katt a kepre. Jobb sarka kilog a toronynak, nem szimetrikus. Szoval akkor francia arty forgotornyos lesz?! 😮😮 xD
Hát igen. Hiába 200 mm, ha olyan csatába teszi be, ahol csak az nem lövi át a Ferdit, aki nem akarja. Persze a hasonló osztályú szovjet páncélvadász láthatatlanul lövöldözhet és sebezhet akár 900-at is...

A többi nemzet TD-ivel én sem nagyon akarok t7 fölé merészkedni egyelõre. De egy t10 TD-t egyszerûen muszáj beszereznem, mert megesz a kíváncsiság, hogy milyenek lesznek.
És még a német ágon vagyok a legközelebb hozzá. Bár a napi duplákon felül így sem szoktam erõltetni a ferdit így prémium nélkül.

darki81
hoppá! na ezt kösz! <#eljen>
(újrahúztam a win-t, és ezért nem másoltam vissza a modot! De így már lehet visszateszem, köszi!)

jah és még a dokan program is kell hogy mûködjön!!!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Még annyit ehhez, hogy ha a mod filejai közül a VehicleMarkersManager.swf filet nem másolod be, akkor az XVM mod nem fogja módosítani a tankok feje feletti kijelzéseket, és simán lehet használni az alap gyári kijelzéseket.

Én az összes high tier TD-rõl letettem, pont ugyanezért. Pedig ki van fejlesztve a Ferdi, de egyszerûen azt látom hogy nincs értelme az agyonpáncélozott döglassú TDk-nek. Ferdinek 200mm a frontpáncélja. Na és? Olyan ellenfelekkel találkozik a Tier8-Tier9-Tier10 tankok személyében akiknek bõven 200 felett van a penetrationjük. T28-as 250mm-es frontpáncélját se nehéz ügy átlõni T9 és T10 tankok számára.

Szerintem eleve hibás dolog volt csak a frontpáncélra rágyúrni, és feláldozni érte minden mást.

darki81
nem szar, tökéletesen mûxik, csak azt kell csinálni amit korábban leírtam: #132012

szóval akinek nem mûködik az eff.. az nézze át mit hova másolt 😊
<#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ja, nekem is bejön ez a steampunk kinézet. FCM 2C Bis lesz a legkeményebb ilyen téren 😄

Már amikor megláttam, akkor szerelmes lettem belé, tiszta steampunk!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Franc megette ezt a ferdit!

Hogy tud valami ennyire fos lenni?
Mozgékonysága nincs, álcája nincs, de még a páncélja se ér semmit! Mindenki nyugodtan lövöldözik rám, azt se tudom, honnan. A KV-2-est se látom meg, még azután se, hogy szembõl belémsebzett 700-at... Még szerencse, hogy nem kellett sokat idegeskednem, mert pár másodperccel késõbb kiszedett az arty.

Ha nem tetszene annyira a Stug E-100, tuti nem kínlódnék vele.

Szerintem igenis nagyon komoly létjogosultsága van az efficiencyt mutató modnak. Nyilván nem azon kell versengeni, hogy kinek van 50-el több vagy kevesebb efficiency értéke. De arra, hogy azonnal meg tudjad állapítani, hogy ki az inkompetens, akitõl nem várhatsz semmit, arra nagyon jó.

Ahogy én tapasztaltam, az ahogy a színkódozással jelöli az egyes játékosok tudását, teljsen megállja a helyét. Akinek annyira alacsony a pontszáma, hogy piros a neve, na õk tényleg használhatatlanok. Õk azok, akik Redshiren percekre megállnak a középsõ hegyre vezetõ hegygerinc tetején, és szitává lövik õket, mert egyszerûen nem érzékelik hogy rossz, kiszolgáltatott helyen állnak. És õk állnak neki kempelni heavy tankal. Vagy nekik tart öt percig megtalálni Himmelsdorfon a pálya közepén lévõ óriási teret, ha valaki emlékszik még a tanulságos Mátyáshun-Ilasion összecsapásra.

A sárga nevûek valóban középszerûen játszanak, és tényleg csak a zöld nevûektõl látni szép húzásokat, brilliáns játékot.

Szóval szerintem nagyon megéri használni az XVM modot, mert a csata kimenete szempontjából nagyon nem mindegy, hogy tudod hogy például a jobb szárnyat vezetõ E-75nek 600 az effje vagy éppen 1600. A jobb szárny túlélése múlik rajta. És ha tudod hogy láma az E-75, rögtön mész te is velük, és mindjárt nagyobb esélyük van.

Eagle16
0.7.4 változtatások, google fordítós.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Added two new modes of random battles, "Storm" and "meeting engagement".
"Storm", one team defends a base, the second tries to capture or destroy all enemy tanks. Mode is active on the cards: Erlenberg, Prokhorovka, Westfield, Karelia, robin, Sandy River, Siegfried Line.
"Meeting engagement": the seizure of "no man's land" in the center of the base map or to destroy all enemy tanks. Mode is active on the cards: El Halluf, Murovanka, The Barrens, Ensk, Himmelsdorf, Ruinberg, robin, Sandy River, Siegfried Line.

Added two new maps "Airport" (North Africa) and "Wajda Park" (European city).
Subtitle PT-ACS France: Renault FT AC, Renault UE 57, Somua Sau 40, S 35 CA, ARL V 39, AC Mle.1946, AC Mle.1948, AMX 50 Foch.
Added Art ACS France: Renault BS, Lorraine 39 L AM, AMX 105 AM, AMX-13 F3 AM, Lorraine 155 (50), Lorraine 155 (51), Bat. Chatillon 155.
Cars IP-6 and JagdTiger mit 8.8cm KwK 43 L/71 added to the store for all players.
To test the machine supertesterami added: Dickermax - German Fri ACS Level 6, and T26E4 SuperPershing - U.S. CT 8 level.
For each nation added a camo tank.
Added the ability to study skills for the combined specialty tanker (eg learning and skills wireless operator, if the commander combines specialty commander and radio operator).
In order to reduce the problems of "strange" no penetration / penetration reworked damage system, and armor-piercing high-explosive shells. In some cases, may increase the damage and critical hits from roadside bombs.
Changed a great job kit: a fight to the end of the bonus is added to the constant "5% by avoiding the critical damage to the crew" (even if you spent kit).
Changed the work of a large repair kit: a fight to the end of the bonus is added to the constant "10% of the rate of repair" (even if the repair kit used up).
Now the repair kit (large and small) using the mend once both tracks if they are damaged.
Ability to change the server (RU1, RU2, RU3) without waiting for the tank from the battlefield.
Added benefits for the injured player is proportional to the applied timhit his injury.
Now, if applied timdamag, but by the same bullet damage an enemy tank - for timdamaga take into account the reduction factor.
Added information to the player on the existing discounts on the client.
Added voice keystrokes interface.
Added the voice of the surrounding area: birds, rivers, seas, forests and villages.
Fixed effects and finalized in the wood and hit the snow surface.
The description Fadina medals.
Given to the historical dimensions of machine models: JagdTiger, Object 261.
Fixed the damage model and fine-tuned tank: M2 lt, M3 Lee, JagdTiger, Gw E, T-28.
Corrected or refined models of tanks: ARL-44, KV-1C, Pz III, T-54, Valentile LL, T1 hvy, M41, VK4502A, IS-8.
Fixed some bugs with the cross on the maps: Siegfried Line, El Halluf, Ensk.
Modified bases and points indicate the start command on the minimap.
Changed level of fighting ACS LeFH18 B2.
Fixed costs camouflage tanks: T30, HF-2 HF-3.
Rebalanced some of the parameters of the tank KV-4.
Fixed a rare client crash after loading a map.
Fixed inability in some cases to obtain the status of "elite" in tanks T-34-85, T-43 and KV-13.
Added an indicator drum howitzer firing modes.
The errors in some of the French camouflage.
Fixed mask camouflage tank IS-7.
The errors in the mask, camouflage PT-ACS Marder II.
Fixed rare "freeze" the game client at the entrance to the sniper mode.
Reduced the "neon" glow in the interface elements "carousel" tanks in the hangar, and tool tips.
Changed conditions for the issuance of medals Lavrinenko, Abrams and Leclerc.
Markers bases and launch points on the minimap teams added to the mode of "color blindness".
All changes are conditional

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
A Tier 6tól Tier 9 TD-ig elég aranyosak 😄
Kíváncsi leszek rájuk

I met God. She's black

Én ha med-el vagyok csak akkor "bandázok". Megvannak a kedvenc helyeim heavy-vel, TD-vel minden pályán, két de van hogy három irányban. Amerre kevesebben mennek arra tartok.Közben összekeveredik mindenki, már nem tudom ki milyen felszerelt tankban volt, ha egyféle tankban ülnek, és nem látom real õket.
Alien69
Nekem koránt sem annyira jó az eff-m, de mégis, ennek ellenére ehhez képest mindig az "élmezõnybe" zárok. Kivéve, ha nem. <#idiota> De az esetek többségében igen. Néha még totál vesztésre álló csatából is ki tudok hozni relative jó eredményt, most az "mellékes", hogy nyerünk-e, mert hiába ölök meg mondjuk 5-6 tankot, ha a többiek közben megnyekkennek, vagy befoglalják a bázist.
De pl mostanában akartam volna eladni a T20 medemet. Szerintem, megérezte, mert egy jó ideje tök jó köröket tudok vele menni. <#vigyor5>

Itt is van pár kép + képek az új városi mapról
Ami tuti jó lesz, idáig az összes városos map jó volt.

Amúgy nagyon sok képet szellõztetett ki a WG, ezek szerint lassan lehet hogy várható lesz a teszt szeró? Végül is júniusban akarják kiadni szóval 1-2 héten belül jöhet.

Ez wtf? 😄

További képek:

50mmes oldalát és hátulját szeretni fogja a vk2801esem 105ös APja 😄

Én az elején szoktam ezekre figyelni, próbálok egy vagy több használható emberkét kiszúrni akire valamennyire lehet számítani és ahhoz csapódom, egyedül életveszély ez a sport 😊
Ettõl függetlenül ez sem mûködik mindig természetesen, de az eff. sem mérvadó emiatt. Na meg a lol-faktor is ott figyel, szóval elég nehéz ezt így megjósolni. Nagyon sokszor megleptek már, mindkét értelemben.

The Matrix has you...

AMX 50 fos vagyis foch:

Nem, nem az ellenségrõl beszélek, csapattársról. Ott a nagy rombusz pl. a hídnál.Ennyit látok abból nem derül ki semmi.Igyekszem különbözõ helyekre, nincs arra idõm hogy minden csapattársam lestíröljem.
Ja, ez amúgy automatikus. Elõször a tank saját tapasztalati ponjtait veszi figyelembe a játék, utána számolja a free XP-t hozzá. Példa kedvéért, ha egy ágyú 9800 XP-be kerül és neked van 9000 XP-d az adott tankon és 1589 Free XP, akkor a hiányzó 800-at pótolhatod a Free-bõl.

The Matrix has you...

höhöhö,ezzel 60 ponttal többet kapok. <#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Jópofa:

Azt bármelyik tankhoz fel tudod használni, arra jó. Ha már türelmetlen vagy és idegesít, hogy alap dolgokkal kell menned, olyankor jól jön, hogy hamarabb felrakhatsz egy új fejlesztést.

The Matrix has you...

Sziasztok! Már elég sokat játszottam, de sehogy se tudtam rájönni, h mire jó a szabad tapasztalat? Elvileg át tudom váltani rendes tapasztalatra de hogy?
válaszért elõre is köszi!
Sztem 100-as gun alatt felesleges rammer.Felette kötelezõ.
na igen, ha ellenségrõl szeretnél képet kapni akkor bevállalósnak kell lenni és magadon tesztelni..esetleg megvárni egy közeli õrültebb társat aki ezt megteszi helyetted 😄

The Matrix has you...

Igen ez így van, de sokszor nem látom mert takarva van pl. ház vagy szikla csak alt hogy ott van és mivel.
Azt gondoltam meg tudom, hogy típusfüggõ is, a ventit már többször hallottam, hogy jól használható, azt mindegyikre rakok lassan, ahogy engedi a lóvé. Töltésgyorsítót érdemes ezekre vagy az inkább heavy-kre menjen?

The Matrix has you...

Típusfüggõ, de sztem Venti+felfüggesztés+szerszámos jó választás.
Erre a stock tankos dologra az az egy megoldás, ha megtanulod felismerni a tankokat, fõleg ugye a torony és az ágyú a lényeg - utóbbi fontosabb. Nekem KV-knál nincs gond többnyire, a trollgunt messzirõl felismerni 😊 na meg a 107-est. A német tankoknál is látványos többnyire, tegnap láttam egy Panther-t egy 4 méteres ágyúval 😄 nem tudom melyik az, mert nem játszottam még olyannal,de meggyõzõ volt, hogy azzal tud valamit kezdeni 😄

The Matrix has you...

Keletkezése: KV-1 megerõszakolt egy német csónakot. ( azért német mert ennek az .... izének átlapolt görgõi vannak ) 😄

De hát ez a winrate dolog sem ok igazán. Összességében persze támpont ha valakinek magas, nyilván sokat hozzátudott tenni a csatákhoz, de lehet az aktuális tankjával nem igazán jó az illetõ. Ha pedig lebontva nézzük nekem pl.volt TD-ém amit nem kedveltem egyáltalán(amit nem szeretsz azzal a játék se nagyon megy), "és nem néhány hanem 200 party-t mentem vele", de olyan "mázlim" volt vele hogy béna volt az ellen, vagy épp az én csapatom volt nagyon jó. És így kialakult egy egész jó gyõzelmi arányom vele. Egy másikkal imádtam lenni, sokkal jobban ment vele a sebzés, kilövés stb. De ott pont fordítva, legtöbbször nagyon gyenge csapattal voltam, és a gyõzelmi arány is elég pocsék lett. Fals ez minden hogyan sztem. Játszani kell és nem táblázatokat elemezni. De ez xvm mod érdekes lehet, mégis csak valami támpontféle, pl. egy csapat társam tart egy hidat vagy támad egy pontot és én úgy gondolom rendben minden, elindulok másfelé, közben egy tök béna béla, kilövik, és én már nem érek oda vissza. Azt is hiányolom, hogy nagyon sokszor valaki stock tank-al indul nem írja ki a játék elején.Csak amikor másodpercei vannak hátra, nyomja a segítség gombot és küldi pl. novice E-50 üzenetet.
Mit szoktál rakni medekre?

The Matrix has you...

Ez mondjuk tényleg érdekes, hogy a capture-t "leminõsitik", elvileg ez lenne a végcél igazából, több pontot is kapunk érte, mintha vérfürdõt csinálnánk. Szerintem baromság volt ezt megváltoztatni. Oda el is kell jutni és meg is kell tartani azt 100 pontig...
ha közben kilõnek vagy vesztünk akkor úgysem ér semmit az egész, nem? fél munkáért nem adnak pontot vagy igen?

The Matrix has you...

ja, KV-3-al mentem, ezt elfelejtettem írni. Szerintem nem egy kategória a két tank, többnyire Én húzom a rövidebbet.

The Matrix has you...

A stat nem pontos, de viszonyítási alapnak megteszi...

Én is találkoztam már 1200 eff körüli síkhülye játékossal... de 6-700 effes próval viszont még nem.
1-1 körben lehet, hogy bemákolnak valamit, de akinek sok lejátszott meccs távlatában is nagyon gyenge statisztikái vannak, arról az esetek többségében elmondható, hogy fogalma sincs a játék alapjairól sem, és borzasztó rosszul is játszik.

A winrate meg nagyon jó mérce lehetne, fõleg mikor pl T32-vel belefutottam egy 17 meccses vereség sorozatba és egy nap alatt romlott 4%-ot. Pedig nem játszottam vele máshogy, mint egy nappal korábban.

Azért valamilyen formában csak fedi a valóságot, hiszen mentél olyan tankkal amivel nem tudsz játszani, nem fekszik Neked, de akkor is mentél vele, pontokat és pénzt generáltál magadnak - igaz nem sokat -, talán még foglaltál is velük néha-néha, azaz kihatással voltál a végeredményre is. Nem pontos az igaz, de egy viszonyszámot azért kapsz, hogy mégis mit várhatsz a többitõl, netán az ellenségtõl.
Nemrég összefutottam egy IS-3-al akinek 600-as volt az eff-je és hát sikerült is legyûrnöm. Mondjuk szerencsém is volt, de ez ugye minden meccsben benne van.

The Matrix has you...

Alien69
Jaja, valóságba szart sem ér ez a stat. Több szempontból sem. Adott tankra kellene vetíteni, még úgy talán-talán, de figyelembe kellene vennie az "idõ" vonalat is. Hiszen, mondjuk én anno relative sok gyõztes csatával léptem át a ruszki T-26, T46 tankokat. Aztán, vissza vettem (mondjuk fél évre rá), és máris leesett a francba.
Erõltettem a ruszki artyt, ami szét cseszte a statomat. Pl SU-5 számomra a kínszenvedés volt, túl sok(k) kört mentem vele, nagyon szarokat. Volt, hogy afk-n filóztam, de csak azért nem hagytam ott, mert ha már sebeztem 1-2 ellenfelet, akkor több pont jött be vele. Tehát, el lett cseszve vele (IS) a statom. Meg a ruszki TD alsó ággal se ment valami fényesen.
Érdekes, a német ággal sokkal késõbb kezdtem, és valszeg a csaták száma, és az itteni fórum társak kevés (de hasznos) tanácsa meghozta gyümölcsét (egészen tier 7-ig). Az esetek NAGY részében már érzem a csaták számát, és a fórum hasznosságát. Persze, nekem is vannak mumus tankjaim most is, de vannak olyanok, melyekkel nagyon eredményes is tudok lenni.
Ez a stat ergo nem fedi a valóságot! Talán a win ratió lehetne egy jobb mérce ebben. <#idiota>