World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem megy

wot nick: PsychoTrooper

szabii98
IS-7tel kapcsolatban, múltkor IS-szel akcióztam, mikor egy IS-7est akartam hátba nyomni 1-2 skulóval. Megfordult, és a V alakú frontja oldalát mutatta, rálõttem, de esélytelen volt átütni. A legjobb löveggel(D-25T-vel) átüthetõ-e úgy, mint pl. az IS-3?

I met God. She's black

marhaság

wot nick: PsychoTrooper

popey8
"Hadd kérdezzem meg; miért érdekel téged ez ennyire? Keress magadnak egy klánt, kérdezd meg a Field Commandereket, majd húzd ki a megfelelõt, ha szeretnéd."

Mondjuk ezt.

"Nagyon sok mindentõl függ, hogy melyiket használja az adott klán. A teljesség igénye nélkül pl. a pályától, a rendelkezésre álló artyk számától, a taktikától, de még a vezetõk ízlésétõl is függ."

Ennyi bõven elég lett volna, bár R3nton válasza számomra kielégítõbb. Pl. az Obj.-et nem érdemes kihúzni, mert a francia arty hasznosabb lesz nála. Tehát az oroszt már meg sem próbálom elérni. Jelzem, hogy ez hasznos infó volt, mert pont azon gondolkoztam, hogy a tûzgyorsasága miatt biztos jó lesz és akkor megpróbálom minél hamarabb megszerezni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Június vége fele kb.
Sippie
semmi gond nincs az IS7-el. Sõt lényegében mindegyik Tier10-nek lehet szerepe, Mausok E100-ak is ugyanúgy játszanak. Talán csak az amx50b ritka mint a fehér holló.
darki81
amikor leesik az elsõ nagy fehér esõ <#vigyor1> kb. (szerintem)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
de jobb az ha több tier10-es tank van, mert ha kilõnek a területért szóló harc közben akkor zárolják és nem használhatod egy ideig a végharcban. Nekem 160óráig volt zárolva ha jól emlékszem!
Viszont minden másra viheted: század és sima csata meg cw, de cw-n csak az elsõ 3 körben..

Hell Girl
Gyors kérdés:

Francia arty + td patch mikor jön kb ? thx.

Koridor
gyüjtöm is a free-t a francia artykra

darki81
az IS-7 az CW-re tökéletes!!!

Szerintem teljesen korrekt hangnemben válaszoltam neked. Mit találtál benne sértõnek?

popey8
Köszi az infót.

Szakesz: Látod lehet normális hangnemben is válaszolni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ha nem tudsz értelmes hangnemben válaszolni, akkor inkább maradj csendben. Azért érdekel te nagyokos, mert nekem nincs idõm 6-7-8 órákat gép elõtt ülni és állandóan WoT-ozni. Nem akarok úgy járni, hogy elindulok egy ágon és a végén derül ki, hogy CW-re vagy companyba egy másik nemzet tankja kellene inkább. Így kb feleslegesen töltöttem el az idõmet. Az IS-7-et is azt hiszem 1 év alatt tudtam kifarmolni (legtöbbször csak a duplákat csináltam meg) és erre tessék, CW-re már inkább a T110 a jó. Szal, nem tudom kihúzni egyik hónapról a másikra, amit akarok.

mind3, bár az obj261 felé ne indulj el, mert a francia arty garantáltan nyugdíjba küldi. t92 hatalmas sebzés, gw type-e szinte mindenhova be tud lõni, mert nagy szögben tud lõni, obj261 meg gyorsan tölt és gyorsan mozog, de a francia pont ezekben a tulajdonságaival lesz nála jobb.
Hadd kérdezzem meg; miért érdekel téged ez ennyire? Keress magadnak egy klánt, kérdezd meg a Field Commandereket, majd húzd ki a megfelelõt, ha szeretnéd.

Nagyon sok mindentõl függ, hogy melyiket használja az adott klán. A teljesség igénye nélkül pl. a pályától, a rendelkezésre álló artyk számától, a taktikától, de még a vezetõk ízlésétõl is függ.

akinek jelentõsen csökkent az eff azok inkább támadó jellegû játékosok, akiknek nõtt inkább deffenzív campelõs stílusuk van. Azért azt beláthatnátok, hogy az artyk heavyk td-k nagyobbakat, többet sebeznek a jobb ágyúikkal, könnyebb velük killt elérni, viszont a mediumok, lightok a spotolással zászlóhúzással, flankolással, kisegítéssel, artyk kivégzésével oroszlán részt vállalnak a csata kimenetelébõl, és ez így ebben a formában, nem adja vissza a statisztika fõleg ezzel az alternatív móddal. Szóval valahol ezt azért ki kell egyensúlyozni szerintem!
popey8
CW-n, esetleg companyban melyik nemzet 8-as artyja a "legkelendõbb"?

Az IS-ekek méretein talán a rejtett buff miatt kellett csökkenteni, kisebb célfelület...

Nem értelek. Kifejtenéd érthetõen megfogalmazva?

noname23
Biztos nem figyelsz valaki már leírta összehasonlítás képpen hogy 3x többet ad foglalásért akkor ennyi erõvel elég csak a win-rate<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Koridor
akko' ez maradt ki

A többi mellé:
\World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\flash

Koridor
Ezt a fájlt - \xvm-doc\samples\Full config EN\XVM.xvmconf- hova kell rakni?

Koridor
Csatakezdésnél a map neve mellett fentvan hogy xvm 2.3 mod, de csak alapadatokat ir.

Nálam semmi baja. Az új 2.3-as verziót használom.

ajaj... xvm nem megy?
anélkül...pppfff anélkül... el se tudnám képzelni már hogy xvm nélkül megyek.

remélem nekem megy, kipróbálom.

War. War never changes...

Bármelyiket olcsóbban resetelheted, nemcsak a másodikat. Elsõdleges képesség az az, hogy hány százalékos a lövész a lövészkedésben pl. 😄
Másodlagos képességek pedig azok amikbõl válogathatsz és idõvel többet is összegyûjthetsz. Javítás, álca, mentor stb.

Koridor
Tegnap lecseréltem a nemmüködö 2.2-es xvm-et a 2.3-ra és ez se megy <#pardon1>

Random_
Érdemes lenne összemérni a tankokat egymáshoz viszonyítva és a valós méretüket nézve. Szerintem hasznos lenne. Na majd vizsgaidõszak után. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alien69
THX, akkor az elsõ része tárgytalan, számomra. Még csak az elsõ képesség fejlõdik a tankjaim nagy részében. Alig van 2. képességû. <#vigyor5>

Amikor pénzért és nem aranyért reseteled a legénységed másodlagos képességét, felével kevesebb XP veszik el. Tehát ha másik másodlagos képességre akartad átképezni valamelyik emberedet, azt most tedd meg.

A másik, hogy az event ideje alatt a legénység dupla sebességgel fejlõdik minden tankban, minden csatában.(nem csak a duplázónál)

Az "új" eff számítási móddal kapcsolatban:

Ez nem az új számítási mód, hanem ez egy alternatív eff számítási mód. Az XVM mod, amivel mindenki kiíratja a játékban az effeket továbbra is a régi számítási módot alkalmazza. Mellesleg ez az alternatív számítási mód nem újdonság, hónapok óta elérhetõ. Mégis mindenki a régit használja. Szóval igaz, van egy ilyen is, de kit érdekel.

Ami nem baj, mert szerintem elég hajmeresztõ ostobaság a bázisfoglalást kihagyni a hatákonyságból, az ugyanis fontos része a játékmenetnek. Nyerni bizony foglalással is lehet ebben a játékban, nem csak killekkel. Tehát természetes, hogy a hatékonysági mutatóba bele kell kalkulálni, ki mennyit foglalt bázist. A bázisfoglalás amúgy se egy passzív és könnyû tevékenység, hanem többnyire a védõk/visszatérõ ellenségek kemény ellenállását kell leküzdeni/elkerülni hozzá. A light és medium tankok harcmodorában fontos szerepe is van, hiszen ezzel a módszerrel az ellenség heavyjeit kijátszva lehet gyõzni.

Szóval ez az alternatív számítási mód elég nagy marhaság, és egyedül a bázisfoglalásban totál passzív arty játékosoknak kedvez, a light és med játékosokkal meg kiszúr(holott jól tudjuk hogy medet és különösen lightot játszani körülbelül tízszer akkora hozzáértést és tehetséget követel meg mint artyt játszani). De nem baj, mert amúgy is mindenki az eredetit használja, nem ezt.

Alien69
Mi a helyzet a Medium Tank Melee-vel? Nem teljesen tiszta. <#help>
Ez a része mire vonatkozik:
"50% discount on crew skill resets.

In addition, the experience rate for crew members has been doubled for the duration of the special!

So don’t wait! Enjoy your new tanks, give them a brand new look and train your crew for success!"

Meglévõ tankokra nem érvényes (pl M4 Sherman)?

Ezek szerint nem csak én jártam ma így. 50-100 méterrõl lõdöztem oldalba mindenféle kv, + m4 vackokat. de még véletlenül sem sebzett egy lövés sem,legalább is hp-ét. XD.A végén kiírta 15 lövés 6 találat egy sebzés XD
Nekem 148X-rõl 1435-re esett vissza. Annyira nem is gáz.
noname23
Oda lõ ahova akar meg se kell várni a célkör összeszûkülését néha mert ha az erõ veled van úgyis eltalálja.
Sokszor nincs idõ rá mert az ellen elmozog vissza megy az óvóhelyre ilyenkor jobb azért megpróbálni, de a kedvencem mikor kilövik az ágyút úgy hogy már nem lehet javítani és eltalálok vele bármit mert szeret a szerver<#nevetes1>

Vannak még hibák? Muhahhhhaaaaah
Az eddig sharshooter M4A3E2-vel az elõbb semmit sem tudtam eltalálni pedig a teljes célzókört kitöltötték. (Máskor menetbõl találom el az ellen szintén mozgó tankját.
Fehérorosz barátaink miért nem rakják ki valahova qrva nagy betûkkel hogy BETA vagy jelzik valahol hogy a rendom-generátor folyamatosan megy?

Ráadásul magukkal is kiszúrnak, mert egy idõ után annyi jármû lesz, hogy már õk sem fogják tudni, hogy melyik a jó model. Azt hinné az ember, hogy a tervezõ programban megadják a 3 méretet (m/h/sz) és azon belül rajzolgatnak a grafikusok. Az összes jármû méretét felülvizsgálni valószínüleg semmi kedvük, pénzt se hoz, csak azoknak szúrja a szemét akik értenek hozzá, jártak már tankmúzeumban. Pedig igazán odafigyelhetnének erre, nem tûnik olyan bonyolult dolognak. :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hoppsz... sikerült megismételnem amit te is írtál XD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

a CW hogy mûködik? kell fizetni arannyal hogy Warozzál?
amúgy a bannerben van egy magyar klánlista link csak annyi magyar klán van?
a miénk nincs benn! van már két X tiere tankom is 7 és is 4 azzal lehet menni CW re?
csak az a baj hogy a többi klántagnak nincs még!
5-7 szer voltam században de mindig kikaptunk! hehe de nem a klántársakkal voltam! mindenki arany lõszerrel lõ!
van egy olyan sanda gyanúm, hogy vannak még ilyen hibák a játékban

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Na igen. Még az IS-ek átméretezése elõtt a fórumokon a KT-hoz hasonlítgatták az IS-eket. Ez oké, csökkentették a méretüket 5%-10-al. Erre a KT-ét meg növellték, ami lehet jó döntés volt, mert kisebb volt mint a szinte ugyanakkora méretû E-75, és a T29, T34-hez képest is kicsi volt. De akkor mi szarért kellett csökkenteni az IS-eket? Azok úgy voltak jók ahogy régen voltak. Szerintem nem azok voltak túl nagyok, hanem a KT volt kicsi.

5-10%-kal el vannak csúszva a méretek. A probléma az, hogy nem tudjuk melyik harckocsi modellje van teljesen jól megcsinálva, nem tudjuk mihez kéne viszonyítani a többit.
Tegnap platoonoztunk Oddball, mondja hogy valaki behozott egy M5-öt. Nézem, mondom megvan látom. Erre egy Sherman volt. A Sherman is olyan kicsi, nekem az se tûnik jónak.
darki81
ez neked új? 😄
tier 6-os tankról van szó, ami azt jelenti hogy általában nem az az op tank a szerveren!
kb a pályák felén hasznos dolog, mert azzal nem fogsz minden körben elõre menni az elsõ vonalra.
Továbbá álcaháló - periszkóp, és 300 felett sebzel 10 másodpercenként ha minden szép és jó 😊

Amire nem kell álcaháló azok a tier 8-tól 10-ig tankok, ott lehet menni elõre mert a legtöbb tankon van páncél és hp.

ui. ha felül a tank még akkor is hasznos, engem többször lõttek már szét a láthatatlanok!

Koridor
Az mennyit ront az eff-en ha a csatáknak kb 20%-át artyval toltam?

A kérdõjel lemaradt.
noname23

noname23
Jaja nice catch<#nyes>
wot és a méretei olyan mesevilág amit nem kell komolyan venni mert eleve hobbitokra méreteznek.

Tudtok olyan statot, ami sebzés alapján állít fel ranglétrát? Egy T9-es heavy-nél milyen sebzésszám minõsül átlagosnak / jónak
Mostanában két nagy kedvenc játékos típusom van.
1. Általában USA alacsony szintû light vagy med. Már az elsõ másodperctõl lõ folyamatosan, általában hátulról (igaz minimálisan) sebezve a társait. Némi chat dorgálásra (rakja fel a kis tankját a seggébe) a lövöldözést abbahagyja és minimális térközt hagyva oson az ember után vagy mellett. Az utóbbi azért jó mert oldalról dörgölõzve megakadályozza, hogy gyorsan jó pozíciót foglaljunk el. Az elõbbi miatt nem tudsz visszahúzódni a fedezékbe.
Gyakran elpattan bennem valami és átlövöm a tornyukat...
2. Top és második -harmadik legerõsebb heavy (T34, IS-4, ...). Sokáig sunnyognak hátul majd látva, hogy melyik oldalon alakul ki nagyobb küzdelem direkt a másik oldalon elosonnak bázist foglalni. Amikor szól nekik az ember akkor nagyhangon felhozzák, hogy már kinyírták az ellen egy artyját vagy egy szerencsétlen AMX 12-jét. Természetesen a foglalásból nem lesz semmi, mert a nélkülük gyenge másik oldal likvidálása után -mivel a másik oldalon nem csak idióták vannak top tankban - valaki visszamegy védeni és minimum folyamatosan nullázza õket.