World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem a mukit hát 6-os átlag tankszinttel 333 sebzés csatánként valami állat. Minden 3. csatában lõ ki valakit és ugyan ilyen gyakorisággal fedez fel egy ellenséges tankot. Védeni szinte semmit nem véd de azért valamit foglal. 26k csata alatt elérte a 600 körüli effit. Még belegondolni is szörnyû hogy amíg tapasztalatlan kezdõ volt akkor milyen szinten nyomhatta.
Ti játék közben meg tudjátok különböztetni, hogy a jármûre milyen ágyú van felszerelve???

Stugon HE nerf elõtt jó volt az még, én szerettem vele.
Kicsik simán röpültek egy lövésbõl, volt vele 9 killes köröm is 😊
Nerf után mondjuk már más a helyzet, egyszer Tiger P oldalába lõttem pár 0-t vele, na ott szakadt meg a közös pályafutásunk.

Random work
Hetzer az más, ott az tuti.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na végre. Már csak 7k xp és megvan a kisegérke. Alig várom, hogy vége legyen a melónak. Csak azt nem tudom, hogy mi legyen a next. AMX50B vagy E100? E100 hamarabb meglehet mert tigerp elit és tiger egybõl fullosan indítható, de a tigerp után félek nagy csalódás lesz a tiger. Viszont utána a tiger2 mérföldekkel jobb, mint a vk ausfa.
Francia ágtól viszont rettegek amx40 tapasztalatai után 😊
Vagy még egy lehetõség, kihúzzam a T95-öt? Mert azért az is nagyon odaver, bár kicsit lassú 😊

100-as legénységgel tûrhetõ a pontosság, Hetzerrel köszönhetek neki pár top gunt <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rosszul írtam,nem tudom hogy tudott annyit menni,akart lenni.Csak siettem, és nem figyeltem.<#rolleyes>

Hát nem tudott annyit menni M7-el.De biztos nem scoutnak használta,nekem csak 8k csatám van de majdnem ugyanannyi detected van mint neki.
Mondjuk én is jól elbaszom a saját statom azzal hogy van 4 scout tankom,amivel fõleg csak szórakozni szoktam.

Random work
a pontatlansága és a tûzgyorsasága jobban zavar, szeretem eltalálni az ellent fõleg ha lassan tölt, mert könnye beszopatnak

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sajna én késõbb leszek,de ha még teszteltek jönnék én is,van Is,T34,Tigris,T28,M103,T54,Slugger.Így hirtelen ezek jutnak eszembe.

Nem bot. Mozgott a csatában, ráadásul lõtt is folyamatosan. Bement az ellenfél E-75 mögé, ami rám lõtt és láttam 12-23-32-37 sebzéseket, elõször azt hittem valami kis tankunk lövi, aztán rájöttem, hogy bizony ez a mi E-75ünk. Amúgy felhívták a figyelmem az E4-re nála, tehát zárt bétás az élõlény.

Tier 5-ben még viszonylag jó az ágyú a baj akkor van ha nagyok közé tesz. Tier 6 medeknek is akkora páncélzatuk van hogy alig vesz le már valamit a 105-ös szembõl. Kipróbáltam VK3001P-n mint alternatívát amíg nem volt meg a torony de viharos gyorsasággal raktam vissza azzal az elánnal a 75-öst pár csata után 😄
Vannak jó pillanatai de hosszú távon sz*r.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

T32-vel de imádtam tigriseket ölni.<#banplz>
Ha lesz egyszer sok pézem visszavásárlom,lehet el kéne adni m103-at.Úgysem szeretem,T110-rõl is simán lemondtam,olyan hülyén néz ki hogy kell a francnak.Nekem is van Tigris,de nem mondanám hogy túl jó.Napi duplára szoktam elõvenni.

A 88-sal legalább lehet lõni a weakspotokat már közepes távolságról is. Ha nem megy szembõl, a tetején a parancsnoki kupolát talán eltalálja és átviszi.

Az más tészta,M4 sörmi csakis is a 105-össel jó.Volt olyan csatám hogy hét killt szereztem,abból 5 oneshot volt.Ha mákod van pz4 is csak 1 lövés.

Oké. KV3-Löwe-Maus-E100. Ezek ellen kirpóbálhatjuk ha megfelel. Olyan hét óra után érek rá-talán.

De !

Én nem fogom hagyni hogy célba lõjj rám. Rendes harci körülmények. Ennyi. Csatában se áll meg neked egy Maus, hogy 19-szer bele lõjj!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

- Pistike mit csinálsz?
- FERAKKOMA 105-t A PANYZERNÉGGYRE!
- Pistike, tedd szépen le azt a játékot, és inkább játssz azzal a fakockával ott a sarokban.
/Elképzelt beszélgetés a speciális bentlakásos iskolából/

Anno még a nerf elõtt kipróbáltam a stugon a 105-t, de már oda is kevés volt a jószág.

1452 csata M7-el?Úristen,én alig bírtam ki hogy meg legyen vele az M4.Nem hiszem hogy ép ésszel ki lehet bírni annyi csatát abban a szarban,szerintem Bot.

Írj rám este a játékban, ezen a néven megtalálsz, megnézzük T8-T9-T10 ellen melyik mennyit ér, melyik okoz nagyobb sebzést mielõtt a Tiger elhal, elvégre a sebzésért kapod a pénz és Xp-t. Aztán levonjuk a következtetést. Ennyi.
Ja, én is szerettem. Jó kis tank.

Na most még Tigris 105-össel. Ügye, Tier 9-10 ellen szart sem ér. Lassú és nem sebez. Oké, a rövid 88-as sem ér semmit ellenük.

Tier 7-8 ellen a 105-ös szintén szart sem ér.
De a rövid 88-as már igen . Oké nem szembõl egy Tiger II-õt...de lehet a rövid 88-assal már itt sebezni.

Na akkor melyik a használhatóbb ágyú?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A 22% hitráta se semmi komoly egy "lény" ez is...<#banplz>

Ja a vékony páncélos artyk 1 lövések vele, de volt már olyan hogy lepattantam GW tigerrõl 😄
VK2801esen elég jó a 105, mert a mozgékonyságnak hála van értelme az APt is használni, vicces mikor 350eket sebzek vele, 1v1ben 100%ról lebontottam egy AMX M4et 0ra kb 4 lövésbõl 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Meg a Crusader-hez is 52 tonna van írva...valaki ezt nagyon benézte 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én az M4 sörment azzal húztam ki, baromi jó mikor pz4 oldalából kikap 400hp körül, a t-50 meg egyszerûen elpösszen. Valszeg az E2-ön is használni fogom a 105-öst.

wot nick: PsychoTrooper

Szerintem egyszerû a pinges válasz: T-Home.

Úgy néz ki ott ahol Te laksz nem jó a szolgáltatás. Nos ezt orvosolhatod egy bejelentéssel, kérdés, hogy mennyire foglalkoznak vele. Érdemes másik céget nézni inkább.

The Matrix has you...

Pz4-et imádtam azzal a kurva pontos ágyújával,állati jó csatákat lehetett menni vele,sose harcoltam vele közelrõl.Kv 107-ese után az volt a kedvencem.

Random work
Eleve nem atombunker a PzIV ezért inkább hátul érdemes állni, akkor meg sniperkedni kell. 😊 Egyszerûen arra tökéletes.

Ezt itt is meg kell osztanom, bemásolom a másik fórumról:
Megtaláltam a legkitartóbb balféket a játékban. (most nagyon enyhén fogalmaztam) Ugye ismerjük a 9-es tankkal 3-4000 csatával HE-vel lövöldözõ állatfajt? Na most ugyanezt képzeljétek el 26ezer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csatával: íme E-75el állt egy másik E-75 mögött és HE-vel lõtte 37 volt a legnagyobb sebzése, természetesen az én csapatomban volt, top tank volt, de szerencsére ST-I-vel voltam, így nem volt nagy gond belõle. Mondjuk érdekes, hogy 26k kör kellett neki, hogy elérje az E-75öt, ez az egyetlen 9-es tankja, de minek?

Random work
Ja imádom, ha idõben felfedezed, akkor szarrá lehet szopatni. 😊 Olyan lassú a lövege, hogy míg lõ egyszer én hármat beleeresztek és a csapattársaim is.

Még Tier 5-ben elmegy...de Panzer IV-en meg ott a remek 75 mm-es ami nagyon pontos és magas az átütése. Fel nem tenném Panzer IV-re a 105-öst én se.

Eagle16
Amúgy mintha a Cromwell nem 58 tonna lett volna... link

Vagy majd a méretén is változtatnak és akkora lesz mint egy Tiger II ? 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jah láttam már olyat hogy dagi leó 1 lövéssel két artyt nyírt ki.<#wow1>

Ja ha az ellenfélnél van én is örülök neki. Gondolj bele, megyek KV3-all, jé, Tigris 105-össel...na akkor lassan lõ, pontatlan és szart se ér vele..én is pontatlan vagyok a 122-essel és keveset üt át...de kiröhögöm a 105-öst.

VK2801ben elég jól muzsikál még. T5 fölötti tankokon viszont nincs értelme használni.

Ahh a Leóról elfeledkeztem. Arra még érdemes felrakni, mert legalább valami minimálisat sebez. Mondjuk nem szembõl kell E-100-ra vadászni azzal sem. 😊

Random work
Néha látom PzIV-en a 105-öst... nagy az isten állatkertje.

Errõl van szó. Az a baj, az ilyen csak a csapatának van a kárára. De tudom rühhelni ha ilyet látok. Ugyanígy, mint amikor IS4 megy a 122-es D-25T-vel, vagy E75/VK45 a 88-assal...atyaég.

Lehet maus fixációja van és mindenáron azt akarja sebezni. 😊

Duplán zseni a kölyök, mert ugye maus ellen eleve szart sem ér, de így legalább semmi más ellen sem fog. Ha meglát valaki egy 105-sel rohangáló tigrincset, álatlában úgy megrohamozza, hogy attól kódul.

Újragondolván triplán zseniális ötlet, mert semmi visszatartó ereje sincs.

Nincs egerem,de T34 van,tegnap dagi leó próbálkozott be azzal a szar he ágyúval,sivatagban robogott felém pattant toronyról a lövése,én 500-as puszival fogadtam ami után sikítva menekült a bázis felé,két lövésbõl 0 hp-t vett le.

Én használtam 105-ös ágyút.Hetzerben,akinek van egy csöpp esze másra nem rakja fel azt a szart.Van tigrisem,de nem vagyok olyan elme háborodott hogy azzal a szarral lövöldözzek.

Ezt magyarázza neki mindenki de nem fogja fel...nem. Mindenki hülye és a 105-ös jó, mert 19 lövéssel 960-at sebzett egy Maus-ba.,...50 HP lövésenként. Hû de fasza...50 HP...jujuj. Én is félnék Maus-bna, hogy 50 HP-t le szed egy lövéssel.

Amúgy tényleg nem két lövés a Tigris, legyen 4. Annyival egész bizotsan kiszedi a Maus. Kell rá neki mondjuk 1 perc. Ugyanennyi idõ alatt a 105-össel max 3-at ha tud lõni a Tigris. De vegyük figyelembe a Maus pontosabb, és messzebbrõl is talál. Ez a szar 105-ös meg pontatlan. De még ha talál is...hû. Le szed 150 HP-t maximum. Juj de jó. Félelmetes.

Az a szerencse, a német tier X-esekre nem lehet feltenni a 105-öst, mert biztos ott is lenne aki használná.

Kb a hetzer volt az elsõ és utolsó jószág, amire anno érdemes volt feltenni a 105-öst, de az is még a nerf elõtt volt. Azóta még arra sem.

De lehet, egyesek arra verik a suliban a farkukat, hogy belesebeztek 1 HP-t egy maus-ba. 😊

Trabant93
Na az ilyen kis pöcsök miatt nem lehet normálisan játszani:

Voltak oly kedvesek és a segítségkérés ellenére sem jöttek,inkább a bokorban szopkodták egymás faszát,ráadásképp még platoonba is voltak.Úgy gondolták,fel kellene tartóztatnom 5 tankot,amik minden oldalról lõnek.Hát persze...

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Trucker39
Mai bemelegítõ kör. Érdemes figyelni a saját oldalunkon az IS-3 megnyilvánulásait. Lehet, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, de rendkívül zavaró számomra a "kispadról" történõ, építõ jellegû beszólások. Ha nem lõtték volna ki már korábban, néhányat szivesen beleeresztettem volna a tankjába.

Gyõzelem!
CsataCliff 2012. május 31. 9:15:47
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 2 242 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 67 912

Replay

A 183mm-est 100%, hogy látjuk még, ha nem is t9 td-ben, de t10-ben biztos.😊 Szerintem leginkább ezért kapott a fv215 másik gunt, hogy megmaradhasson unikumnak az ágyú a top td-re.

Így viszont elvették a fv215-tõl a cw lehetõségét, így csak egy tucat heavy lesz, arra a feladatra meg van jobb. Félek, hogy ez is csak e-pénisz növelõ tank lesz, mint a t10 td-k többsége... cw-n csak a fagyás miatt fog szerepet kapni.:/

Más: Valaki felfedezni vélte a brit videjóban az object 268-at, én kikockázva végignéztem, de nem láttam. Talán kiszúrja valaki itt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Figyelj öcsém. Nekem mondod, hogy olvass, értelmezz? Miközben olyan ostoba vagy, hogy a szar 105-össsel ,mész? És te sértegetsz meg osztatsz ki engem.

Szerintem egy kicsit tapasztaltatabb vagyok nálad. Tegyük fel, hogy kicsit már többet mentem Tigrissel . De érdekes mások szerint is hülyeség a 105-ös. Szerinted õk se tudnak se olvasni se értelmezni?

Mi volt az értelme a tesztnek akkor? Mikor van olyan a játékban, hogy egy Maus hagyja, hogy 150 méterrõl 19-et belelõj?

A tesznek lényege, hogy a harci körülményt teszteli! Teszteld le velem. Este ráérek. Mutasd már meg, hogy ütöd ki a modulokat. De én vissza lövök, annak semmi értelme, hogy hagyom 150 méterrõl 19-szer belém lõjj...az nem teszt, az baromság.

Aki elõbb meglátja a másikat lõ. Aztán hajrá. Lássuk. Nem kell hogy tier X-el menjek, jó lesz tier 8 is. Sõt, KV3at is hozhatok, kisebb nincs Szedj szét azzal a remek 105-össel. Ha igazad van ,menni fog.

Random work
Találtam egy érdekes oldalt, ha valakit érdekelnek ilyen adatok, akkor tud szemezgetni.

Soviet Union's Gun Penetration Table

Hát komám ha olyan magas lennél, mint amekkora az IQ-d, kellene egy jobb fajta elektronmikroszkóp hozzád. 😄

Tudod, írtam már: Olvass, ÉRTELMEZZ...

De segítek: a teszt nem errõl szólt. Amúgy is 3 lövés kellene, minimum. 😄
Eff mod szerint 15% esélyünk volt a gyõzelemre:

És a végeredmény:

Brummbar tierje 5 vagy 6 lehet, ha prémium spg lesz aminek nem örülnék akkor tier 5 lesz, ha meg td akkor tier 6. Panzer IVre van építve, az méretben nem valami nagy, szóval nagy lövegek nem mennének bele. De egy tier 6 150mmes derpnek simán jó lenne, pont mint a su-152 szóval ez is mehetne.