World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eddigi tapasztalatomból azt vettem észre, hogy folyamatos szar besorolást a VK szériáknál kapok, melyek nagyon fájnak. Más tankoknál is olykor alulra kerülök, de azért sikerül helyt állnom és nem érzem úgy, hogy haszontalan vagyok. Talán T-150 az ahol ha legalulra kerülök, akkor anyázok.
Na de a VK sorozat 3 tagja nekem gyötrelem! A 3001 H még oké, mert fürge és azt sikerült is átvinnem. Na de a másik kettõ a halálom! Felénél feljebb nem nagyon sorol.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Jgpz E-100at még a 150 L/68al se tudtam volna elképzelni T9nek, baromira le kellene nerfelni ahhoz. 1800 vagy 1900 HPval hülyén nézne ki szerintem. Mondjuk páncélban semmi extra, ugyanolyan gyenge és gyúlékony esz szembõl mint az E-100.
WoT: Nishizumi77
Drágább a lõszer, ami csúnyán elcseszi a jövedelmezõségét egyes tankoknak, továbbá az esetek nagy részében azért a mezõny 3/4 részét 88-al lehet szépen csipegetni.
10,5 lassú, pontatlan...
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
2-2,5ös rof, 1400as HE sebzés ( GW tigerbõl kiindulva ), APt 1000 köré saccolom :D
Remélem nem olyan lesz átütésre mint az E-100as. Úgy értem jóval kevesebb mint a vele egy kategóriások ( obj,JT, T95 top ágyú ).
We decided to do 17cm on this machine."
Lesz rajta 170mm-es.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
link
Rendesen megy együtt a másikkal.
Valaki nem tud oroszul? Sajnos egy print screen van bevágva. Amit leszûrtem belõle hogy A Jagdpanzer E-100ason nem 150mm L/68 lesz. Viszont Storm ír valamit 17cmes ágyúról, jó lenne tudni hogy mit mond, lehet mégiscsak 170mmes ágyú lesz hozzá? Viszont akkor nagyon vékony az a csõ.
Pedig csak amiatt megyek az E-75 felé is, hogy E-50-nel egybõl a fullos motorral kezdhessek. De mire elszánnám magam rá, hogy megveszem, mindig jön egy ilyen vagy hasonló komment, ami totál eltántorít az egész E-50 projecttõl...
A másik a piros képernyõs probléma ami a "patch"-el jött. Megoldottam a problémát az itt adott hasznos útmutatásokkal. Szóval vagy buherálsz a windowsban, vagy telepítesz 64 bites windows-t? Minek? Miért telepítsek egy 64 bites win-t ha a játék még arra sem képes 2012-ben, hogy kezelje a többmagos processzorokat? <#wow3>#wow3><#levele>#levele>
Ja és megbízható információim szerint a játék 2020-ra végre eléri az 1.0-ás verziószámot, amit a teljes szerverpark végleges leállításával fognak ünnepelni.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
néhány huszárezred megjelent Olaszországban

Na aki nagy wotos ehhez szóljon hozá! :)
A 88 lövésenként 22-t hoz vagyis 10,5 jobb.
T7-el nem nagyon vagy top, azt kell lõni aki szembe jön, nem igazán lehet válogatni. Mint említettem a rövid 88 akkor jó ha top vagy, de minden más esetben szerintem hasznosabb a 10,5. Mivel a Battle! gombra kattintva ezt nem tudod így hasznosabb a 10,5.
Érdekes a logikád. :D
Adatokkal, számokkal meggyõzhetõ vagyok (érzések, szerencse nem játszik) de ebben semmi ilyesmi nem volt. :P
Azért kíváncsi lettem volna a 183 mm-esre. Irgalmatlanul kicsi RoF-al mint opcionális löveg bekerülhetett volna.
R3nton: Szerintem ne számíts a Centurionnal kapcsolatban nagy végsebességre. A valóságban az Mk5-nek is csak 35 km/h volt a végesebessége. A játékban talán kap +10 km/h-t balanc miatt és akkor már örülhetünk.
Szerintem is tetszetõs harckocsi. A motortér teteje olyan angolosan elcseszett. Meg az Mk1 tornya is elég rusnya, de szerencsére késõbbi verzióké már jól néz ki. Szerintem én is beszerzem majd az egyik Centuriont, de csak a heavy ág után.
Én a rövid 88asal kerestem volna más célpontot.
Gyõzelem
Sand River 2012. május 30. 23:17:58
PzKpfw V Panther Szerzett tapasztalat: 2 500 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit 25 367
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Igaz T9-et nem találtam így egy Masu lett az "áldozat". 2,5 perc alatt HE-vel 10,5 vs rövid 88, 150 méterrõl. Gondolom nem nagyon kell szembõl Masu-t Ap-val próbálgatni...
Cél az elején a sofõr nyílásánál található taréj (ott sebez).
10,5 19 lövés 960 HP mínusz:
Rövid 88 24 lövés 525 HP mínusz:
Elég jelentõs a különbség, nem?
Ezek a tények, nem csak beszéd a levegõbe.
"Tehát 105 csak a legkisebbek ellen jó.": Sikerült kiválasztani a legkisebb állatot. :P
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Múltkor valaki linkelt egy olyan modot,ami arty kizoomoláshoz jó.
Dobnátok róla egy infót?
A 130-ra pár helyen 133mm-ként utalnak, lehet tudnak valamit amit mi nem. Talán QF 5.25 inch Mark I naval gunnak találtak valami fantázia anti-tank változatát.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ