World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Netes ellenõrzõ képeket. Lentebb van a link ahol tudsz regelni. Nézd meg.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Igen, gyakorlatilag 1$/óra, ha folyamatosan csinálja. Unatkozó háziasszonynak ideális 😄 Ki kell próbálni, nem mondtam, hogy ebbõl meg fogsz élni, de a befektetett energia arányában nézve szerintem megéri

csaba90
leírnád pontosan hogy mit kell gépelni meg hogyan is van ez? paypalom van...

Egyébként én is kaptam 500 goldot.. de a másik accomra nem amit nem használok érdekes:S

Csaby

??? milyen kérdõ ív ez? 😄
Eagle16
Miféle kérdõívet? 😄

A chaten azt mondják hogy a WoWP alfa teszterek kaptak...aki kapott az mind tesztelte.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szabad ideje az van, csak most így utánaszámolva ez tényleg csak zsebpénz.

Sztem azok kapnak, akik kitöltötté a mailes kérdõívet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt hittem courier-t lõttem ki, de ezek szerint akkor nem. Pont jól jött az arany a cuccok leszedése miatt.

Köszi! 😉
https://www.paypal.com/hu

itt regelj

https://www.paypal-europe.com/magyar/?mpch=ads&mplx=3484-129730-12439-190
Ez az ugye? 😊 sose csináltam ilyet...
Tono34
500 gold ide is, isten tartsa meg a szokásukat 😊

Talán a német tank tulajokat kárpótolják elõre 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nem 1 $/óra, hanem 1$/1000 kép. Lövésem sincs mire használják, a lényeg, hogy minimális izületi kopásért cserébe fizetnek. És ha összejön 1 havi prémre a lóvé, akkor már örülök! xD

pl.: spammelesre
Höhö, kipróbáltam, de 2 centnyi captcha begépelés után meguntam. Ez marha rabszolgamunka, 1 dollárért óránként 😊

De vajon mi a rossebbre használhatják ezt?

Arra tökéletes, ha sok a szabadideje és nem WOT-ozik 😄

Az a lényeg, hogy 1 képet megoldani 15 sec idõ van, különben új képet dob

Az elõbb jött egy üzenet a játékon belül, hogy kaptam 500 aranyat a semmiért... De miért is?

Végre megint szereti az MM a T-44-emet.
Ezzel a körrel meglett a legjobb motor, és végre fullos a kicsike. <#eljen>
A 122-es löveget természetesen kihagyom.

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 1. 11:45:16
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 2 013
Szerzett kredit: 59 638

wot nick: PsychoTrooper

Eagle16
Más is kapott 500 goldot a játékban, vagy csak én nem vettem észre hogy kinyírtam valaki fontosat nemrég? 😄

Paypalt ingyen tudsz regelni., ráadásul ha neked küldenek pénzt, akkor nincs semmi költség. Ingyen tudod a saját bankszámládra is küldeni.

Én már nyomogatom egy ideje. Ha belépsz látod, hogy idõzónákban vannak a különbözõ dijszabások. Nekem mondjuk 5mp/kép a sebességen átlagban, ezzel összejön napi 1 órában a heti 2-2500 Ft. Persze van amikor jobban pörög a cucc, de van a kedve a halálnak egész nap captcha-t nézegetni meg beirogatni :S

Ez tök jó. Lehet megkérdezem asszonyt, akarja-e csinálni. Hamár úgyis otthon van. 😊

Paypal-nak van valami díja ha csinálok magamnak?
Ezt most kezdted el vagy már kaptál is pénzt érte? 😊
áááh ennél lényegesen egyszerübb a történet:

meg kell nézni, hogy az elmúlt 2,5 évben hogy változtak a dolgok, kockáspapír, mint régen, ha itt bárki kihozza, hogy adott idõszak alatt a német tankokat jobban ajnározták (darabra lebontva) mint a szovjeteket, annak veszek egy rekesz sört, a fairplay jegyében, ha fordítva jön össze, az nekem vesz egy rekesszel.

A német váltók elõre játék azért is mókás, mert mint veled már átbeszéltük hibás koncepció.

Bármilyen meglepõ, de én egy olyan Németfun vagyok akinek van memóriája, és nagyobb súllyal esik latba az, hogy a KT-n 1,5 évig nem volt páncél, mint az, hogy az elmúlt pár hónapban hiányzik róla egy weakspot, ahogy pl a SU-85rõl a játék eleje óta, illetve ottvan Odball blogja, ott is szépen látszanak a lefelejtett weakspotok.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azt hittem kicsit azért lassabban fog tölteni. Durva lesz.

Találtam egy fasza oldalt, captcha-kat kell begépelni, és 1000 képenként változó árat fizetnek érte. 0.75-1.25$. Azért valljuk be, hogy nem rossz pénz. Napi 1 órában csinálom, így megvan a heti 2-3000 Ft. Minden hétfõn utalnak paypalra. Legalább megvan a prémiumra a pénz 😄

ITT A LINK

Eagle16
5 mp a lövések közti idõ és 1 percig tölti a 4-es tárat.
És nagyon gyors....

Én nem vittem el odáig, videóban láttam.

Teszt szervereken egy csomó olyan monitoring fut a háttérben, amivel adatokat gyûjtenek és amik olykor okozhatnak teljesítménycsökkenést. Ezek a dolgok az élõ kliensekbe nem kerülnek már be.
+1

Nem tudom miért éppen nekem írod ezeket, mert pl a td-krõl meg az új játékmódokról egyszer sem írtam semmit.

De ha már így megemlítetted én azon kevés elõrelátó játékosok táborába tartozom akik kifejezetten nem szerették volna ha bejönnének ezek az új módok. Ez a játék a jelenlegi formájában alkalmatlan arra, hogy akár támadó akár védekezõ játékot folytathasson egy csapat, köszönhetõen a spotting systemnek, az artilleryk mint fegyvernem kiegyensúlyozatlanságának... Nem véletlen az hogy aki nem tud játszani elmegy artizni és máris veszélyes játékossá válik. Az más kérdés, hogy vajon a sok birka meddig tûri azt hogy pár gyáva idióta tönkreteszi a játékát 900-1500 méterrõl....

Ejha 😄
Remélem ez a modell is kijön majd hamarosan más festéssel is, mint ahogy a modolt Type-nál sem kellett rá sokat várni.
Jóféle cucc!

Igen. De a játékosok számára pozitív hibáikat is 1-1,5 év alatt. A Tiger P tornya és a Vk4502 Aufs A jó sokáig volt bugos. A váltók csak most kerülnek elõre az E-50, E-75-ben. Ezek szerint a KT homlokpáncélján egy ideje nem volt hitboxa a géppuskának.

Persze ezek nem számítanak. Mindegy miben erõsek, milyen buffot kapnak a németeknél mindig csak azt szabad nézni miben rosszak, milyen hátrányt kapnak...
Ha valaki eljutna a Bat artyig teszten, legyen szíves, ossza már meg a nagyérdemûvel, hogy hányas tára van, és mennyi ideig tölt.
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy karakterisztiájában mennyira hasonló a tier5 francia artyhoz. Csak mert ezt úgy elég durvának érzem.

pointer4
Sztálinpapahét páncélzaton még igazítanak kicsit 😄

Ezt persze a tigris2 új MG nyílása miatt csarébe 😄
hihihi

IS4 bugfix: hotfix (pár hét)
IS8 bugfix: 1 patch

Német tankok bugfix 1-1,5 év

ilyenkor mindig olyan jó derülök a "németfunok ok nélkül sírnak" mantrákon :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ok, köszi, wotdb-rõl szedtem. A többit is javítottam... Jöhet még 😊

https://wotinfo.hu

Szerinted attól gyengébb minden mivel teszt jellegû a szerver,vagy azért mert beraktak új jármûveket,pályákat?A játék ugyan az maximum elrontottak valamit a profi Wargamingesek.

Így már érthetõ, miért volt olyan ritkán motorsárülése szembõl jövõ találattól a KT-mnak. Így, hogy legalább háromszor nagyobb méretû a váltó (érthetõ, hogy ekkora) már érezhetõ lesz a változás. Az E-50-nél és az E-75-nél is.
Akkor szopjanak hanyatt egy lovat és vezessék a cigány anyjukra a bikát<#levele>

iSS!

Nincs minden pályán minden mód. Csak bizonyos pályákon van assault, meg a középen egy zászló foglalós.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nohab
Megmaradt és nem is fogják kivenni.
Nekem tegnap este esett le 8-9 környékére. Nagyjából játszhatatlan lett.

A füst-robbanás effecteket ki lehet venni valami moddal? Valamiért azt nem bírta.

De az is lehet, hogy a tesztszerót fekúrták az EU éles mellé és amiatt van.

csaba90
tesztszerón elve gyengébb minden... szóval ez nem a valóság...

Csaby

Kérdezném a tesztelõket hogy ti tapasztaltatok teljesítmény csökkenést?Azért kérdem mert 7.3as klienssel minden klappol 60-100fpsel fut a játék 7.4el viszont 12-50fpst produkál.Nem használok semmilyen modot és a grafikai beállítások is egyeznek.Ötlet?

Remek. Városos pályán nagyon kíváncsi vagyok erre az assault módra. Remélem lesz valami feelingje.
Ja majd meglátjuk, mindenesetre assaultról nekem már akkor is az volt a véleményem mikor bejelentették, mint most.

WoT: Nishizumi77

csaba90
találtam egy ingyeneset is viszont ez elég régi 7.1-es itt!

Csaby

Eagle16
Tehát KV-4-nél: 1530 helyett 1580. Az alap HP nem 1540 hanem 1530.

Szerintem ne ítélkezzünk hamar az új játékmódok felett. Szokni kell ezt még mindenkinek. Kialakul az majd.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Így még lehet meg is fogom venni 😄

Hmm köszi szépen, pont egy ilyet kerestem😊