World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Egyébként én is kaptam 500 goldot.. de a másik accomra nem amit nem használok érdekes:S
Csaby
A chaten azt mondják hogy a WoWP alfa teszterek kaptak...aki kapott az mind tesztelte.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
itt regelj
Ez az ugye? 😊 sose csináltam ilyet...
Talán a német tank tulajokat kárpótolják elõre 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De vajon mi a rossebbre használhatják ezt?
Az a lényeg, hogy 1 képet megoldani 15 sec idõ van, különben új képet dob
Ezzel a körrel meglett a legjobb motor, és végre fullos a kicsike. <#eljen>#eljen>
A 122-es löveget természetesen kihagyom.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 1. 11:45:16
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 2 013
Szerzett kredit: 59 638
wot nick: PsychoTrooper
Én már nyomogatom egy ideje. Ha belépsz látod, hogy idõzónákban vannak a különbözõ dijszabások. Nekem mondjuk 5mp/kép a sebességen átlagban, ezzel összejön napi 1 órában a heti 2-2500 Ft. Persze van amikor jobban pörög a cucc, de van a kedve a halálnak egész nap captcha-t nézegetni meg beirogatni :S
Ezt most kezdted el vagy már kaptál is pénzt érte? 😊
meg kell nézni, hogy az elmúlt 2,5 évben hogy változtak a dolgok, kockáspapír, mint régen, ha itt bárki kihozza, hogy adott idõszak alatt a német tankokat jobban ajnározták (darabra lebontva) mint a szovjeteket, annak veszek egy rekesz sört, a fairplay jegyében, ha fordítva jön össze, az nekem vesz egy rekesszel.
A német váltók elõre játék azért is mókás, mert mint veled már átbeszéltük hibás koncepció.
Bármilyen meglepõ, de én egy olyan Németfun vagyok akinek van memóriája, és nagyobb súllyal esik latba az, hogy a KT-n 1,5 évig nem volt páncél, mint az, hogy az elmúlt pár hónapban hiányzik róla egy weakspot, ahogy pl a SU-85rõl a játék eleje óta, illetve ottvan Odball blogja, ott is szépen látszanak a lefelejtett weakspotok.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ITT A LINK
És nagyon gyors....
Én nem vittem el odáig, videóban láttam.
De ha már így megemlítetted én azon kevés elõrelátó játékosok táborába tartozom akik kifejezetten nem szerették volna ha bejönnének ezek az új módok. Ez a játék a jelenlegi formájában alkalmatlan arra, hogy akár támadó akár védekezõ játékot folytathasson egy csapat, köszönhetõen a spotting systemnek, az artilleryk mint fegyvernem kiegyensúlyozatlanságának... Nem véletlen az hogy aki nem tud játszani elmegy artizni és máris veszélyes játékossá válik. Az más kérdés, hogy vajon a sok birka meddig tûri azt hogy pár gyáva idióta tönkreteszi a játékát 900-1500 méterrõl....
Remélem ez a modell is kijön majd hamarosan más festéssel is, mint ahogy a modolt Type-nál sem kellett rá sokat várni.
Jóféle cucc!
Persze ezek nem számítanak. Mindegy miben erõsek, milyen buffot kapnak a németeknél mindig csak azt szabad nézni miben rosszak, milyen hátrányt kapnak...
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy karakterisztiájában mennyira hasonló a tier5 francia artyhoz. Csak mert ezt úgy elég durvának érzem.
Ezt persze a tigris2 új MG nyílása miatt csarébe 😄
IS4 bugfix: hotfix (pár hét)
IS8 bugfix: 1 patch
Német tankok bugfix 1-1,5 év
ilyenkor mindig olyan jó derülök a "németfunok ok nélkül sírnak" mantrákon :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
https://wotinfo.hu
iSS!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A füst-robbanás effecteket ki lehet venni valami moddal? Valamiért azt nem bírta.
De az is lehet, hogy a tesztszerót fekúrták az EU éles mellé és amiatt van.
WoT: Nishizumi77
Csaby
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”