World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon helyes. Erõsítsék csak a KV4-et. Pár napon belül úgyis meglesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

csaba90
engem td-vel még csak védõkhöz adott be.. de szerintem random ez is.. annyi hogy jobb helyen helyezkednek el... de elég könnyen be tudják verni a védõket.. habár ezek nagy része oroszok.. meg gold amno xd

Csaby

Eagle16
A hivatalos fórumba rakta be egy játékos, amúgy innen van:

link

Tier 6 felett fizetõs.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Vagy a védõknek ne legyen artyjuk, az úgyis támadáshoz kell.

WoT: Nishizumi77

semmi

Én speciel a védõk számát 10-12re levittem volna.

Nehogy véletlenül Tier 7 és fõleg az alattiak át tudják ütni. Tigrisnek meg AMXnek jó ágyúja van, de pl IS-6al meg se tudtam karcolni a 100mrõl lövõ KV-4et, õ meg rommá lõtt.

Nazarov, van valami elõny (tier vagy összetétel) a támadók javára?
Nem tudom, mert nekem valahogy oroszul beszél, és abból nem tudom kiszûrni, hogy mit mond... (Mert ugyebár ez csak a bemondás bugja volt, hogy aszondja talált, közben pedig csak critelt)
Nekem idáig az a tapasztalatom hogy nem nagyon mernek támadni, fõleg magas tierben. Pl westfielden támadók voltunk, a városkás félen kezdtünk, mindenki elment a város széléig, és az összes ház mögé bebújtak ott. Védõk meg a völgy túloldalán kempeltek, abból állt hogy nézelõdtünk össze vissza, én is kinéztem fedezékbõl, azt kaptam a lövéseket úgy hogy azt se láttam mi lõ. Egy idõ után meguntam és kirohantam támadni, elég hamar füstölgõ ronccsá változtam.

Eagle16
KV-4-hez még:

+ 50 HP-t kap, nem 40-et.

A kis torony a nagy torony tetején 180mm páncélzatot kapott, sajnos nem tudom mennyi volt eddig, azt hiszem 120-130 körül.

Alap toronyban is használható a top ágyú.

Is-8: lövegpajzs 90mm helyett 250mm.

Tono34
aki tesztel attól kérdezném, hogy történt-e valami változás a találat és 0 sebzéssel vagy ez még mindig megmarad.

Elég bosszantó amikor 5 lövésbõl 4 ilyen.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

No igen, az a pálya a T95 pályája. Volt hogy IS4-gyel voltam ott és láttam hogy a T95 elindul a halálút felé. Senki más nem ment vele, szóval elkísértem és mögötte haladva az ellen egyik felét még az utcából kiszedtük, a másik felét meg a keresztutcában intéztük el. Közben jöttem a bázisról és a hegyrõl is lõtték volna (seggbe), de ugye ezért voltam én mögötte 😊

https://wotinfo.hu

Épp ez lesz a jó. Vége a kempelésnek végre, vagy támad, vagy veszít, és mivel elõbb utóbb mindenki megtapasztalja mind a két oldalt, remélhetõleg rájönnek, hogy néha támadni is kell, ne adj Isten azt is megtanulják, hogy hogy...

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Húúú, ezeket a képeket honnan veszed?😮
De itt most annyi a különbség hogy az egyik csapatnak assaultban KELL támadnia míg a másiknak elég csak kempelnie. És ha a támadók fosnak akkor letelik a 15 perc és a védõk nyernek.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok a 0hit-es lövésekkel. Állítólag javították a hibát. Érezhetõ a javulás?

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Mármost nem azért, de eddig is mindig ez volt, tisztelet a kivételnek. A rohadt gyáva banda soha nem mer támadni, még akkor sem, hogyha lokálisan kétszeres túlerõben vannak (a pálya azon részén). Vagy ha esetleg mégis, akkor meg az elsõ bekapott találatra az egész csorda megtorpan és elkezd vaksin nézelõdni, akár a nyílt mezõ kellõs közepén!!! ha nem látja, hogy honnan jött az ellenséges lövés, akkor fõleg. Sokszor mikor nagy, erõs tankkal megyek nem is lövök, csak török elõre, hogy haladjon a támadás, ilyenkor szeretnek utánam jönni a többiek, de persze csak addig, amíg az elsõ ellenség láthatóvá nem válik, akkor persze MINDENKI ott ahol van megáll és elkezd lövöldözni, akkor is, ha cél 500 méterre van... Engem persze kilõnek, a csorda meg újra vaksin áll hátul, ahonnan eddig lövöldözött mert nem fogja fel, hogyha az ék eleje meghal, aki eddig spotolt, akkor majd jól nem látnak semmit, és nem lesz célpont, talán haladni kellett volna a támadással, akkor már a túlerõ közvetlen az ellenség pofájában lenne, de nem...

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4HjOZcP8e4Q

ez a német tankok egy korábbi pecsben lett megcsinálva de ezen pontok használhatóak most is jobbára

sumc LvL26

na, a végén még visszajönnek a bétás (+ 3 hónap éles) idõk? Elég ránézni egy német tankra, hogy kigyulladjon :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Na most jön a java...WG WG...

Csak képekben, mert egyértelmû:

Tigris II 0.7.3 modulok és páncélzat:

És 0.7.4:

pff hát ilyen helyzetben én lehet fontolásra fogom venni a kilépést csatából majd.

Újabb vidám dolog assaulton:

Védõk vagyunk, hülyére verjük az ellent 5 perc alatt. Mi 4-en éljük túl, náluk egy kis cuki francia arty. És 10 percen keresztül kergethettük a lassú tankjaikkal, végig kellett várni, hogy leteljen a 15 perc, mert mi ugye nem tudtunk foglalni, csak õ foglalhatott volna, de inkább üldöztette magát...

Olvastam itt a fórumba, hogy az egyes jármûveknek vannak bizonyos gyenge pontjai amiket ismerve elég könnyen kiiktathatók. Errõl hol találok bõvebb leírást, esetleg rajzot, ábrát?
köszi!
swf file-okat mivel lehet szerkeszteni? Találtam egy nekem tetszõ célkereszt mod-ot, csak épp a buta nagy "Redy" feliratot szeretném eltüntetni belõle, mert zavaró.

Eagle16
A T30 ROF-ja: 3 --> 2,96

T30 traverse speed: 24 --> 22

Célzási idõ: 2,8 --> 2,9

<#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Az a baj hogy ezt fõleg az E-50 szívta meg mivel med és annak kell a sebesség. Így viszont hogy front találat simán szétveri a motort problémás lesz. Gyakorlatilag egy jól irányzott front találat KTt csinál az E-50bõl.

dante3
7.4-ben IS8 páncélja változik valamit?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Srácok.

Megpróbálom egy posztban összefoglalni és frissíteni a jármûveken történt változásokat, szóval várom az új infókat is illetve ha hibát találtok szóljatok légyszi.

A poszt: 0.7.4 elsõ tapasztalatok

Az újak ide is jöhetnek vagy közvetlen oda kommentben és berakom õket a posztba.

Köszi

https://wotinfo.hu

Nagyjából egyet értünk, T8-asból egy is elég szerintem, t6-7-bõl meg max kettõ csatánkét.

wot nick: PsychoTrooper

😊
akkor jó 😊

detto
szarkazmus

En ilyenkor azt a tiert hanyagolom ahol a tomeg van.
Tehat megjeleneskor nagy tier, majd mikor megszaporodnak font az SPGk akkor lemegyek kistierezni 1-2 hetre.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Eagle16
Azt figyeltem én is, hogy még lefelé is van egy kis lelógó része...az E-100-nak is ilyen nagy van.

Nem tudom mennyi HP-t adnak neki, de az E-100-asé teljesen random módon megy tönkre és gyulladt ki, néha elég neki egy 300-t sebzõ lövés, néha meg 500-600-as találatoktól sincs semmi baja.

eltalálják azt frankón így is
Nohab
Amikor még jobban kerestek az artik, akkor nem volt ritka az oldalanként 5-nél több SPG. Azóta kicsit elkényelmesedtünk.
Nagyobbra nem bírták volna megcsinálni?

Eagle16
Berakhatod, de felesleges, a teszten rengetegen SPG-t grindelnek mert kíváncsiak az új ágra...azért van ennyi. Ha jön a patch akkor az éles szerveren alig lesz több mint elõtte. Csak elég vicces mikor spotolnak valakit és látni hogy hogy megsorozzák...5-6 csík megy felé azonnal...

Francia TD-bõl is van egy csomó...

Ez az assault ritka szar egy mod, védõk kempelnek mint az atom, mert ez a dolguk, támadók meg nem mernek támadni. Tudtam hogy ez ilyen lesz.

Hogy miért nem vodka volt a magzatvize ezeknek a nyomorékoknak... Még véletlen se lehet elbénázni a váltó kilövését mostantól <#levele><#conf>
Jaj de jó hogy hónapokkal ezelõtt eladtam az E75-öt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

LOL

Eagle16
E-75 és az E-50 a 0.7.4-ben, az orrban látható piros színû váltó...

Oké, nem panaszkodtál. Viszont abban a csatában tankban ülõk joggal tehették volna, mert ez nem állapot, hogy ilyen csaták lehetnek.

És igenis limitálni kéne a számukat. Én nem mondok olyat, hogy vegyék ki, mert elfogadtam, hogy a játék része. Többször idegesít, mint ahányszor hasznomra van, de kibírom. De 7 meg 8 oldalanként? Röhej...

Ha legalább 3-ban limitálnák õket, szerintem majdnem mindenkinek jobban megfelelne, mint a jelenlegi állapot. Mert nem hiszem el, hogy van olyan, aki ép ésszel örülne annak, ha 3-nál több arty van egy csatában oldalanként...

Ja csak itt a portás izomból bebasz a bárba.

Engedelmeddel beposztoltam a hivatalos Q&A fórumra mint elrettentõ példát, felvetvén hogy lehet hogy most már tényleg itt lenne az ideje korlátozni az artyk maximális számát meccsenként.

De ott a bárban biztosan több lesz... <#idiota>
Akkor van gáz, ha véletlenül te is bekerülsz ebbe a bárba, nem biztos, hogy azt élvezni fogod.