World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak hogy jól értem-e:

szóvá tenni, azt, hogy a német tankokkat lassan javítják az felesleg. Akkor mi a részedrõl erre sûrün, pejoratívan válaszolni?

így hirtelen ezt találtam:

nem tudom, mond el te, mert úgy fest kettõnk közül te vagy az aki inkább átsiklik a felett, hogy egy jármûven nincsen hitbox (már ha az szovjet) és elõszeretettel szóvá teszi, ha ezt német vason nem javítják.

Nincsen azzal baj, hogy te is kettõs mércével érvelsz, ahogy azzal sincsen baj , hogy a fejlesztõk haza beszélnek, csak akkor válalják fel, hogy szovjetfunok vagyunk mert....(bármi/akármi)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dante3
jah, ok
<#pias>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

.. premium tank + tesztszerver 10xes szorzoval..
goldból😄
Aztamindenit,he! Ez a kapott lóvé általános, vagy csak neked ez most így összejött?
Nekem eddig egész játék alatt volt összesen ennyi kavicsom...

dante3
IS6 hol helyezkedik el a vehicle táblán, mibõl fejlõdik?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

El tudják küldeni, csak amig nem csatolsz hozzá valós számlát, nem tudod átutalni valós pénzre. De attól még ott lesz, online tudod elküldeni.

Nem vettem észre, hogy átbasztak volna, nem számolgattam, de 2x már küldtek pénzt.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. június 1. 13:09:00
Vehicle: IS-6
Experience received: 17 943
Credits received: 1 012 162
Battle Achievements: Boelter's Medal, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper

Egész tûrhetõ ez a tank 😄
rájöttem, hogy én már regeltem régebben egy hasonlóra megatypers a neve, de tök ugyanaz az egész. Szerintem úgy lesz majd az átbaszás, ha eléred a 3 dolcsit elõtte vmilyen indokkal bannolnak. Egyébként én megadtam a paypaomat amit soha nem használtam, csak egyszer csináltam, hogy legyen, és beléptem megnéztem, de nincs hozzá számlaszám kapcsolva! Attól el tudják küldeni a paypalra??
Új képek a galériában a Tiger P cikkrõl.

Galéria

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kerla
Nem tudtok valami akciós kódról? Utóbbi idõben semmi jó csomag, se újsághoz, se semmi... 😞

Lehet csak teljesen felesleges.

Azért csak mesélj nekem azokról a lefejtett hitboxokról, amik Oddball tesztjein olyan jól láthatóak. Meg akkor is megmagyarázhatnád mi velük a baj.
Szeirintem is igy lenne ertelme, de oroszokban nem keresek ertelmet 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Fulcrum11
Nem hiszem, akkor túl keveset lehetne lehuzni a néprõl😊

Eagle16
Közös lehet, mert egyszerre úgy sem tudsz kettõvel játszani 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

vajon a premium acc kozos lesz?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Fulcrum11
Sziasztok!
Nos az nyert, aki a WoWP alpha-ra tippelt:

Greetings, Fulcrum11!

The World of Warplanes Development Team would like to congratulate you for helping us to reach an important milestone in the life of our project. We have finally reached the Closed Beta Test stage!

Thanks to your feedback, comments, and aerial skills we are all working as a team to make World of Warplanes a better, more exciting and fun game to play. Your input has been truly invaluable, allowing us to improve the game in every possible way.

The Development Team would like to express its gratitude with the following token of our appreciation: 500 game gold will be transferred to your unified account. This gold can be used in World of Tanks for tending to the needs of the arsenal in your garage. Alternatively, you can save it so that you can spend it in World of Warplanes once the game goes live.
stbstb.

Pont jókor jött 😊

csaba90
talán mert egy lesz ez az egész... a szabad xp-t a creditet a goldot bármelyik játékban szétoszthatod még ha a másikkal is szerezted!

Csaby

Nos akkor az 500goldot az kapta aki tesztelte a WoWP-t? 😄 ezt nem értem! Mi köze a kettõnek egymáshoz?
Ez úgy van, hogy minden beirt kód után felirja a balanceot, attól függetlenül, hogy jó-e vagy nem, és ezt korrigálják minden éjjel 1 órakor, amikor megnézik mennyi volt az incorrect és levonják.

Eagle16
Nah, talán még pár kört mehetek vele mielõtt fáklyát csinálnak belõle 😊

Researched:
E-50 researched. Undistributed experience spent: 161 790. Free Experience spent: 0.

"Az miért olyan meglepõ, hogy egy ex-szovjet állam programozói az orosz harckocsikat ajnározzák? Teljesen normális, hogy a sajátjukat fogják, és nem egyedi példa."

ezzel semmi bajom, teljesen természetes, hogy mindenkinek haza húz a szíve, pont ugyanezen okból kifolyólag lehet rajta puffogni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha tökéletesen szemben állsz a 270 penes ágyúval, ne csodálkozz, hogy átlõ... De ugyebár értelmes player forgatja a német (jelen esetben E-75) tankot, akkor meg még akár az aljáról is pattan a 270... tapasztaltam.
Amennyiben az elmúlt két napban volt már, akkor bocsánat nem olvastam vissza.
Aki fent van a teszten, az tudna nyilatkozni arról, hogy a T110-et mennyiben és hol nerfelték?

köszi

Nekem is jött 500 gold, nem tudom mire fel. Biztos látták hogy 2 hete szinte semmit se wotoztam 😄

WoT: Nishizumi77

csaba90
ha sok az incorrect akkor nem zárolnak?

Csaby

Én se bántásból, de így már sokmindent értek.
http://www.youtube.com/watch?v=41JUNAYM32I&feature=related nem akarom megbántani a készítõt de nagyon nagy mákja volt végig...!! de most kom ha ellenem lett volna és én is artyval lettem volna simán kiszedtem volna míg õ megnézi hogy eltalált valamit...-.-'' párszor jót mosolyogtam a hozzászólásain! 😊 És tnlg nem bántásból mondtam ezeket!
Itt az én statom, közben nektek is magyaráztam:
Correct: 115
Incorrect: 6
Total: 121

Nincs ellentmondásban a kettõ.

Hétfõn éjjel utalnak, ha addig eléred a 3$-t, ha nem, akkor az egyenleged a következõ hétre tolódik. Ja és ha sokat nyomkodjátok a "Don't know" gombot, egy idõ után zárolják az accountot.

Keresem a kérdõívet de nem kaptam, viszont az 500 aranyat megkaptam én is.<#vigyor>

oké, megy minden! Köszi a helpet mégegyszer! 😊
csaba90
látom már van statisztika.. és hetente kiküldik?

Csaby

csaba90
szuper.. és honnan tudom eddig mennyit cisnáltam meg illetve hogy amit beütöttem jó e? mert nekem is számol vissza mindig ha beütöm nem mond semmit hogy jó e vagy nem adja a következõt 😄

Csaby

A paypal univerzálisan váltja át a pénznemeket. Tehát ha dollár van a számládon, akkor azt fizetésnél a kivánt pénznembe váltja át az aktuális árfolyamon. Ezért van az, hogy Paypallal tudok forintból fizetni euróba, dollárba, gyakorlatilag bármibe

A francot, még egyszer meghallom ezt a hülyeséget és ráborítom az illetõre a felmosóvödröt.

Nem hibás koncepció. Ha egy harckocsiban elöl van az erõátvietli rendszer és találat éri, akkor ugyanúgy mozgásképtelen lesz mintha a motort találták volna el. Az hogy ezt le akarják modellezni nem hibás. A megvalósítása rossz. Az, hogy ki is gyullad az már a játék modellezési silánysága miatt van, nem a koncepció hibája. Mivel az is motornak számít van valamilyen kigyulladási esélye lesz. Gondolom egy harckocsinál egy motor kigyulladási érták van.

Igen egy kicsi területen nem volt megfelelõ vastagságú páncélja a KT-nak. Az az 1,5 év jó lesz ~10 hónapnak is. Látom ez neked kurvára fáj. Persze az nem, hogy a KT-n több mint másfél éve harmadakkora a váltó mint kéne (érdekesen mûködne úgy, hogy a hajtómûház még csak a közelében sincs a lánckerekeknek), kitudja mióta nincs hitboxa a homlokgéppuskának, az E-50, E-75 harckocsikban meg 8 hónapig egyáltalán nem volt váltó, stb.

Oddball blogján hol láthatóak a lefelejtett hitboxok?

Az miért olyan meglepõ, hogy egy ex-szovjet állam programozói az orosz harckocsikat ajnározzák? Teljesen normális, hogy a sajátjukat fogják, és nem egyedi példa.
egy gyors kérdés ehhez a begépelõs dologhoz, ha dollárban fizetnek, akkor hogy tudom azt felhasználni a wot-ba, mert ahogy néztem az EU-s serveren, csak euró és font van, meg forint persze 😄

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

Köszi! 😊
Biztos nem a kérdõív miatt kaptatok, mivel Én nem töltöttem ki, és mégis kaptam goldot. Sõt, tovább megyek. nem is kaptam kérdõivet, de az is lehet hogy észrevétlenül töröltem...

Eagle16
Akkor ezt mond meg az egyik fõ játéktervezõnek is, mert ezek szerint õ nem ért hozzá.

"Storm: The thickness of the gun shield will be increased from 90mm to 250mm.
Now there is an error and weakness."

pointer4
detto
Financial transaction.
Date: 2012.június 1. 11:54:42
You have received gold: 500

fingom sincs miért.
A paypalos mail cimedet, amivel regeltél a paypalra

Jah, akkor azért.

Én kaptam mailben kérdõívet pár napja, de két oldal után meguntam.

Sose volt az 90, a lövegbölcsõ annyi csak.

Lenne még egy kérdésem! Bocsi ha az agyadra megyek! 😄DDDD
amikor regizek ezen a ProTypers oldalon és amikor meg kell adni a paypal accomat vagy mit akkor az emailt kell megadni amit megadtam paypal regnél? vagy mást?
Hát 1$/óránál bármilyen alja munkával kétszer többet lehet keresni, csodálkozom, hogy ez valakinek megéri.
ez beteg egy csata volt, kötelezõ irodalomnak minõsítem 😄
http://mwreplays.com/replay/W944TFPRTYY4/

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. június 1. 11:55:35
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 2 188
Szerzett kredit: 75 004
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Acélfal