World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóvá tenni, azt, hogy a német tankokkat lassan javítják az felesleg. Akkor mi a részedrõl erre sûrün, pejoratívan válaszolni?
így hirtelen ezt találtam:
nem tudom, mond el te, mert úgy fest kettõnk közül te vagy az aki inkább átsiklik a felett, hogy egy jármûven nincsen hitbox (már ha az szovjet) és elõszeretettel szóvá teszi, ha ezt német vason nem javítják.
Nincsen azzal baj, hogy te is kettõs mércével érvelsz, ahogy azzal sincsen baj , hogy a fejlesztõk haza beszélnek, csak akkor válalják fel, hogy szovjetfunok vagyunk mert....(bármi/akármi)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<#pias>#pias>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem eddig egész játék alatt volt összesen ennyi kavicsom...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem vettem észre, hogy átbasztak volna, nem számolgattam, de 2x már küldtek pénzt.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Battle: Dragon Ridge 2012. június 1. 13:09:00
Vehicle: IS-6
Experience received: 17 943
Credits received: 1 012 162
Battle Achievements: Boelter's Medal, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper
Egész tûrhetõ ez a tank 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Azért csak mesélj nekem azokról a lefejtett hitboxokról, amik Oddball tesztjein olyan jól láthatóak. Meg akkor is megmagyarázhatnád mi velük a baj.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nos az nyert, aki a WoWP alpha-ra tippelt:
Greetings, Fulcrum11!
The World of Warplanes Development Team would like to congratulate you for helping us to reach an important milestone in the life of our project. We have finally reached the Closed Beta Test stage!
Thanks to your feedback, comments, and aerial skills we are all working as a team to make World of Warplanes a better, more exciting and fun game to play. Your input has been truly invaluable, allowing us to improve the game in every possible way.
The Development Team would like to express its gratitude with the following token of our appreciation: 500 game gold will be transferred to your unified account. This gold can be used in World of Tanks for tending to the needs of the arsenal in your garage. Alternatively, you can save it so that you can spend it in World of Warplanes once the game goes live.
stbstb.
Pont jókor jött 😊
Csaby
Researched:
E-50 researched. Undistributed experience spent: 161 790. Free Experience spent: 0.
ezzel semmi bajom, teljesen természetes, hogy mindenkinek haza húz a szíve, pont ugyanezen okból kifolyólag lehet rajta puffogni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aki fent van a teszten, az tudna nyilatkozni arról, hogy a T110-et mennyiben és hol nerfelték?
köszi
WoT: Nishizumi77
Correct: 115
Incorrect: 6
Total: 121
Csaby
Igen egy kicsi területen nem volt megfelelõ vastagságú páncélja a KT-nak. Az az 1,5 év jó lesz ~10 hónapnak is. Látom ez neked kurvára fáj. Persze az nem, hogy a KT-n több mint másfél éve harmadakkora a váltó mint kéne (érdekesen mûködne úgy, hogy a hajtómûház még csak a közelében sincs a lánckerekeknek), kitudja mióta nincs hitboxa a homlokgéppuskának, az E-50, E-75 harckocsikban meg 8 hónapig egyáltalán nem volt váltó, stb.
Oddball blogján hol láthatóak a lefelejtett hitboxok?
Az miért olyan meglepõ, hogy egy ex-szovjet állam programozói az orosz harckocsikat ajnározzák? Teljesen normális, hogy a sajátjukat fogják, és nem egyedi példa.
[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]
"Storm: The thickness of the gun shield will be increased from 90mm to 250mm.
Now there is an error and weakness."
Financial transaction.
Date: 2012.június 1. 11:54:42
You have received gold: 500
fingom sincs miért.
Én kaptam mailben kérdõívet pár napja, de két oldal után meguntam.
amikor regizek ezen a ProTypers oldalon és amikor meg kell adni a paypal accomat vagy mit akkor az emailt kell megadni amit megadtam paypal regnél? vagy mást?
http://mwreplays.com/replay/W944TFPRTYY4/
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. június 1. 11:55:35
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 2 188
Szerzett kredit: 75 004
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Acélfal