World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És azt is mondd meg neki, a randomistenek szeretik a friss csirkevérrel befröcskölt monitort és ha némi szárított kecskebelet terítesz a billentyûzetedre.

Akciósan tudok szállítani ilyesmit, ha érdekel bárkit.

Mighty
A klántársadnak mondd meg, hogy az IS7 egy olyan tank, hogy ha a random generátor úgy akarja, akkor bármi átlövi, forgathatod bárhogy, helyezkedhetsz akárhogy. Ha viszont kegyes hozzád, akkor kb senki sem lövi át, vagy ha igen, akkor 0 dmg hit lesz. Ennél idiótább játékmechanizmust nem láttam még életemben...

A random isten még okoz olyan anomáliákat is, hogy az S70 lepattan az M6-ról (insert any low tier tank) egymás után kétszer, a harmadik ugyan betalál, de 0 dmg hit. >1000 credit lõszerár mellett baráti, mi?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szomorú a fene, csak ha már játékélmény, akkor az az, ha elindulsz, mész 10 métert és annyi, mert kilõnek. De tök mindegy mivel vagy...
Nekem is csak az jött le hogy szomorú vagy mert az obj 212-det kilõhetik már az elején is 😊

Bár a poszt második fele meg a heavykrõl szól. Sztem rossz példát hoztál fel a heavys játékélmény romlására, ennyi.

A cinizmusod tedd kicsit félre és olvass a sorok között.
Nem RÁ kell lõni, hanem alá a földbe, HE-vel. Ha RÁ lõsz semmi nem történik, átmegy rajta a skuló.

Végszükségben én szoktam kérni az SPGt, durrantson már egyet oda. Persze miután elálltam 😊

flashpointer
Nemá, artival vagy és téged is lõnek? Ez már mindennek a teteje, mit gondolnak ezek!

Emancipate yourself from mental slavement!

Srácok, tesztszerveren ha valakinek megvan ez a batmobil arty és nem fél kölcsönadni az accountját pár körig dobna egy privit?

A kettõ kizárja egymást! <#vigyor1>

Mármint a T-43 és a nagy sebesség.

wot nick: PsychoTrooper

Megint csak rontják a játékélményt...alig indulsz el, és máris kilõnek. ob.212-vel nem egyszer volt, hogy elindultam (igaz, hogy lassú) és már kaptam is a lövéseket. Eddig is szar volt, ezután meg... - klán társan végre megvette az IS7-tankot...máris szidja mint a fene. Egyre nehezebb leduplázni a nagy tankokat...vagy csak én érzem így.?
T43-al ha neki mész nagy sebességgel sztem át töri.

Értem, tehát nincs más megoldás. Én lõttem rá meg alá is kb 10-et, semmi nem történt. Na mind1 akkor még próbálkozom majd. Köszi.
Sajnos ettõl félek én is...
De az mondjuk ritka nagy szemétség lenne tõlük... még nincs is kint a patch, legalább 2-3 hét, mire lesznek élesben. Pont azért siettem vele ennyire, hogy azokat már ne kelljen vadásznom... És a kitüntetés leírásában is az van, hogy a játékban szereplõ tankok közül kell kilõni 1-et. Azok még nincsenek is bent 😞

Lehet, hogy most frissítik az új francákkal.
Alatta a földet kell lõni, tegnap nekem sikerült T4 light-al is.
Hát az agyamat eldobom!
Sikerült kilõnöm egy ST-1-et, és nem kaptam meg a Master tankert! Volt már ilyen valakivel?
Megnéztem a Wot-Dossiert is, jóváírta a killt, és csak a ritka prémium tankokból hiányzik pár, de azokat meg elvileg nem kell kilõni hozzá...
Valami tipp, hogy mi lehet a hiba?

Tudja valaki hogy Komarin-on hogyan lehet átmenni a tankcsapdán medium tankkal? Pár napja már feltettem ezt a kérdést, valaki azt mondta hogy HE-vel szét lehet lõni. Na hát ez nem igaz, legalábbis én nem tudtam semmit kezdeni vele.
Ráadásul az ellenségnél ha van heavy, az bemegy középre és onnantól elég nagy szívás. Fõleg mivel t43-al sokszor vagyok top tank és sokszor berak erre a térképre.
Nagyon várom már! Kicsit most pihent a Chaffee-m, mert volt pár más grind, de jön a patch tuti le se teszem. Illetve megveszem a régóta parkolópályán levõ T-50-2-õt is, úgy is nemsokára nem mehetek majd vele, mert átalakítják. Chaffee, T-50-2 és AMX 13 90 a patch kijövetele után mondjuk egy hétig. Úgy érzem a WoT-os játékom legélvezetesebb egy hete lesz. 😊

Összességében még úgy is alá kell írnom, hogy arty-k nélkül a legélvezetesebb a játék, hogy a Chaffee a kedvenc tankom a játékban. Biztos vagyok benne, hogy a patch bejövetelekor megnõ majd az arty-szám, de tuti le fog csengeni, mert sokan elõveszik a light tankjukat, ahogy én is és az azért valljuk be el tudja venni a kedvét az embernek az arty-zástól, ha folyamatosan 1 perc után mehet mással majd.
Én amúgy nem venném ki az tüzéreket a játékból, de a számukat max. 3-3-nak engedném, esetleg 2-2-re és max. Tier5-6-os arty lenne csak. Maus ellen, illetve a lighttal játszók örömére jó ha vannak azért. 😊

Felmertül a döntetlen kérdése is. Nem értem miért lenne jó veszteni? Én sokszor külön drukkolok a döntetlennek, még akkor is, ha tudom nem nyerek vele semmit. Amúgy meg sose lehet tudni, hogy nem megy-e véletlenül össze két ellen foglalás közben vagy egy vakon megpróbált tüzér lövés nem találja-e el a foglaló ellent. Láttam már erre példát. Meg is õrülnék ha kiállnék a foglalókörbõl és emiatt menne el a nyerés. Én a fél perces rush nyeréseket is szeretem és elismerem a chatbe írással is, ha az ellenfél ilyet meg tud tenni. Érdekessé teszik a játékot.

de ez mi?? 😮 pontosabb menetközbe mint a t-54em, viccen kívül el lehet szerintem gondolkodni a vertikális stabilizátoron, ha lehet a francia artyknál rászerelni olyat😄😄😄
Lehet pont ezért nem kapunk historicalt 😄

Pedig az ob.212 jobb 😊 mindkettõ van...
Mókás kis tank izé td vagy arty vagy mi. Kell nekem is belõlle legalább kettõ.
Látom a jövõt: sikeres arty rush cw-n! 😊)))))
Tono34
S51 nem kap nerfet? Jobban félek tõle mint a 212-tõl.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnap...5.db. VIII arty volt az ellenségnél, igaz nálunk is volt 3+2 VII és 1. VI de ennyit betenni, kicsit erõs.
Amikor artyval megyek, többnyire ugyanazokra a pályákra tesz be, és legtöbbször városba. Már kezdem megszokni, hogy nem használom a madártávlatot, valamint azt, hogy a futkározó tankokat nekem kell kilõni.
ma még van tesztszeró? elvileg 5.ét ír
csoszi, ok, hogy nemsok realitás van a játékban, de akkor úgy mondom, hogy ez extrán irreális. Amit leírtál ebben a hsz-ben #137875 az randomban mikor valósul meg? Mert a legtöbb meccs szerintem randomban van. Nagyságrendekkel több, mint akármilyen más csatában. Ezek az elvek, hogy hogyan kéne mûködni. De a valóságban nem így van.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A typeok is olyanok falkában mint a piranhák, de amikor majd hármas platoonba behozzák ezeket a szarokat, és elrassolnak valamerre... Na az szép lesz. Ha ezek bejönnek, kb minden más tank értelmét veszti.

Ez pont olyan mintha az amúgy se gyenge T-54re felszerelnénk a BL-10et...

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Gottfried
Na ez az ami már viccnek is rossz.Remélem a következõ heavy ez lesz.Itt nem lesz gond a legénység sérülése mert vannak bent bõven.
Az nyitott artykra pedig nem is kell neki lõni,csak belelép.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ezt meg láttam és erre mondtam egybõl, hogy na neeee😄😄
A túrót, nem a hevik miatt kezdenek artizni sokan, hanem mert látják, hogy easy frag, meg õket is az lõtte ki.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Historical modban nem lesznek nagy artik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát igaz ami igaz ennyi teamkiller-t nem láttam még ,mint a tesztszerveren.
Engem 2x is kilõttek a drága orosz csapattársaim( biztos nem szeretik a francia TD-t)

SOK SZERENCSÉT!!

csaba90
de figyelj teszt szerveren ne ezeket figyeld.. hanem hogy az amivel vagy az éppen mit tud... egy artysta sem azt fogja nézni az új artyva lhogy ki tud e lõni egy másik artyt.. mert biztos kitud.. hanem egyes tankokba mekkorát üt... a másik dolog pedig hogy ott 90% gold amnoval lõ...
a harmadik mivel teszt szerver mindenki megy össze vissza õrült barom módján.. fõleg az oroszok...

majd ezeket akkor lesz érdemes megnézni és levonni a következtetéseket amikor már ki lesz adva a javított 7.4 és eltelt egy hónap!

Csaby

Gottfried
Na megyek pár kört a 13/90-el,okozok egy kis örömet pár éjjeli artystának. 😊

Lesz vagy 6-8 francia arty 1-1 oldalon - meg pár scout - és 3-4-s csoportokban, féltárakkal kiszedik a csodálkozó ellenfél 1-1 tagját... a gyorsabb, a "szerencsésebb" nyer..., új csata, issoráz. 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Gottfried
Na igen,még a szar MM is rátesz egy lapáttal mert ha ezeket az artykat is falkákba rakja(ahogy minsden mást is) akkor a másik csapat játékának nem sok értelme lesz.

csaba90
hát ezaz.. és még több arty lesz:S gondolom azért nem korlátozzák mert akkor lehet egy artystát nem rakna be csak 5 perc várakozás után..
de azt még most sem értem miért van olyan sok arty... :S nekem is van egy de jó ha a héten megyek vele vagy 15 csatát összesen...

Csaby

Ez már nem így van! fõleg a tesztszerón! megjelenik a térképen az arty egyik arty sem jelez, hogy lõné, rávillogok a térképre, hogy ott van az arty, tessék kilõni, semmi!
az ellen összes artyja fel lett derítve, de egyet sem lõttek ki!pedig sokáig látszottak és álltak egyhelyben!
és kikaptunk mert kiszedtek az ellenfél artyjai mindenkit!
noname23
jah és amit kihagytam ha wolf packot csomagol akkor természetesen vmi hill-es mapot kapnak legtöbbször ahol ki lehet használni az elõnyüket pl: mines felmennek spotolnak vége kiszették az artyt.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gottfried
"és én is abban játszanék ahol nincs arty 😊"

Ez a kulcs mondat !!Szinte mindenki jobban szeretné ha nem lennének de ha már vannak,akkor miért nem lehet korlátozni mondjuk a számukat.Még az artysták többsége is azt mondja hogy a két arty/csata jobb lenne.(ugye õk sem szeretik ha arty szedi ki õket 😄)
Két arty mellett még lehetne játszani mindennel mert tudná az ember hogy ha lõttek,utána van ideje mozogni.Ezt a megoldást a játékosok min. 95%-a támogatná,mégsem lépik meg.Helyette jön egy száguldozó revolvertáras....
Na ez a kurva bosszantó és ezért morognak itt sokan.Ahelyett hogy javítanának a helyzeten,rontanak rajt és kavarják itt feleslegesen a vihart.Ez a hozzáállás ami nagyon nem tetszik a WG-tõl.

csaba90
folytassam? listavezetõk.. amikor kijönnek.............. már is nem lesznek azok... ennyi mindig az lesz a legjobb ami a legújabb.. kivéve az IS7-et xD

Csaby

amikor kijöttek a t9 medek, a t-54 pár patchig legyõzhetetlen volt
amikor kijöttek az amcsi hvy-k, mindegyiken volt +20% páncél
amikor kijött az E széria a legtöbben úgy gondolták, hogy végre méltó ellenfele lett a szovjeteknek
amikor kijöttek a francia medek, nos azóta is listavezetõk
amikor ki fognak jönni az fr artyk...na, mi a tipped? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
Jó amit írtál de helyette tudod mi van Szar MM<#mf1>

Olyan nincs sok hogy egyenlõen ossza el de még meg se próbálja bevágja egyhelyre õket ha van 3 scout mit kéne tenni hmm gondolkozik ez az fair legyen csak az egyik oldal kap
-van 8med na abból minimum 6 megint csak 1helyre

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Még szeretném kiemelni Lorifiu sporit aki 1440 csatával a háta mögött végig hátul kempelve osztja az észt, amikor felhívom a figyelmét hogy az mégiscsak furcsa hogy KV-2-vel már scout pozícióban vagyok 2 killel õ meg csak a bázison forgatja tornyát a VK3601 meleg biztonságában.
Mondjuk egy bázis CAP-pel azért gyorsan próbálkozik mihelyt ritkul az ellen, de a lõszert nem pazarolja.

csaba90
ja és örülni fogsz hogy egy francia artytól kaptál az 5-bõl 2 telitalálatot meg egy közelit mintha egy telitalálatot kaptál volna egy T92-tõl... 😊

Csaby

csaba90
és én is abban játszanék ahol nincs arty 😊 de figyelj.. nem fognak úgyse olyan artyt csinálni ami sokkal jobb mint a többi.... jelenleg ez egy tesztserver.. lehet sokkal szarabb lesz a célzója.. vagy mégkevesebb lesz a sebézse/átütése.. mennyi is? 90 a pen 950 a sebzés... egy másik artynak? 105 pen 2000 damage... akkor kb a francia 4-5 lövésébõl úgysem fog betalálni mind... mivel kis pen kis sebzés nem lesz akkora a splash damage sem... és ha már kapsz egy találatot tõle.. már is odébb mész... és akkor még nagyobb az esélye hogy nem fog a maradék 3-4 lövedékével eltalálni...

viszont ha nem ilyen lesz amikor kijön a 7.4 na akkor tényleg gáz lesz...

Csaby

Magyar század, Malinovka templomos oldal. 3 db VK3601 felszalad a hegytetõre majd megáll. A hegyre fel kapaszkodik egy ellen KV-2 a faluban egy SU-100.
Én a templom mögött. Mondom a VK idiótáknak van egy KV-2 scout(!) menjenek már neki mert mindjárt arty esõ lesz, én intézem a SU-100-at. Kettõt lövök a Su-ba (egy lepattan) és kinyír az arty. A VK-k még egy darabig nézelõdtek, aztán kettõt kinyírt az arty. Az utolsó mikor látta, hogy nincs más a környéken tõlünk egy "kövessetek!" felkiáltással lerohant a hegyrõl és a Su elintézte. No comment, lengyelekkel könnyebb, pedig õk klingonul chatelnek.

csaba90
na viszont már ezzel a hozzászólásoddal egyetértek..
a TD-sre még annyit hogy igen én is sokszor elõl vagyok TD-vel mivel a Heavyk prohorovkán az artyk mellett szoktak állni.. így én nem tudok mögéjük menni mert ott a piros vonal azt pedig sajnos nem tudom átlépni... :/

Csaby