World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mindent mutat csak épp azt nem hogy arra a körre amire mentél épp mi lesz veled<#hehe>#hehe> joskapista épp enni fog-e közben vagy telefonál vagy hozza épp azt a tankot amivel nem megy neki esetleg csak átlagos
+meg már megdiskuráltuk effivel lehet fakelni is mert pl:kistoth baromi ügyes scout meg bázis behúzó mester de ezzel semmire se fogsz menni ha Moussal jön vagy E75-el stb.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
na ne hülyéskedj 😄 ott simán csináltam battle hero-kat....
light-al bespotolsz mindenkit, artyval vagy c-artyzol vagy sima artyzol...
hvyvel vagy bemész középre, vagy hull down-ban defeled a baset, TD-vel szintén base def, meddel közép vagy enemy base vagy arty def... szerintem sok lehetõség van, csak gondolkodni kell 😉
Legszarabb map nem tehetsz semmit teljes kiszolgáltatottság bármelyik tankkal.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Sinai oroszlányból is kaptam 7et 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Sehogy. Kurvára el fogja mondani neked. 😊
Az is7-rõl nem egyezik a véleményem a klántársadéval😊 1 meccs sem volt platoonban mégis imádom.
Általánosságban elmondható hogy kurvára jól visszaadja amire tervezték.
A gyõzelmi esélyeket +90%al jól jósolja.
Persze én is nyertem már 12%-os meccset, meg buktam 80%-osat is, de a 90% win is csak annyit jelent, hogy 10bõl kilencszer nyerünk - egyszer nem. Ha az egyik oldalon 1-2 játékos kifogja élete körét, akkor úgyis mindegy.
A effikbõl is le lehet venni szépen mindent.
Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erõsödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
A pirosak (700-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa õket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelõni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
A szuperpirosak (0-700eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertõl, nyomja a gombot, és amerre áll arra lõ. Két fõ fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, õ nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelõ a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsõként elhullanak a faszba.
Remélem elég alapos voltam. 😊
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
- Én artyzom.
- Igen? És a szüleidnek mikor mondod meg, hogy buzi vagy?
<#banplz>#banplz>
Felraktam ezt az xvm modot és rájöttem, hogy azért is tök jó, mert marhára nem nézem. Csak ha nagyon bukunk, vagy nyerünk, akkor rápillantok, hogy AHHHA, hát ezért.
Ha nincs egy 1800 eff rate-es báccsátyuk, aki rögtön tudta, mekkora gáz, ha elfoglalom szemben a sziklák közt a helyem, akkor talán még ki is hozzuk. 😊
Csata: El Halluf 2012. június 5. 10:21:02
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 2 869
Szerzett kredit: 55 534
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
Én csak most tettem fel, mert OP rendszer újratelepítés volt a régin meg nem volt hajlandó futni.
"Expert" (by nation) for destroying at least one example of each tank type, existing at that moment in the specified nation tech tree."
Te pedig kevered a Technical Engineerrel...
Na most én ilyet egyet sem kaptam tesztszerveren, pedig német és USA tankból nagyon régóta megvan már mindenbõl a kilõtt példány.
felmentem a 7.4 teszt szeróra ott meg elvették.... mert, hogy nem öltem ST-I-t na mondom LOL
Arty alig, az is fika, gyors meccsek. Tegnap beültem az IS-be, 2 percen belül telibekapott egy arty. Egy lövés voltam neki.
Egyébként egyedül én sem tolom, egy haverommal szoktam játszani, de az igazat megvallva már 4 napja nem létem be a játékba. Egyszerûen nincs hozzá kedvem. Elkezdtem kihúzni az amcsi heavy ágat. Eljutottam most odáig, hogy kb. még 1 milla kellene ahhoz, hogy az m103-at megvegyem, de õszintén szólva nem látom értelmét. Minek? Asszem most egy darabig talonba rakom a játékot.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mindenesetre írtam a supportnak, hátha tudnak valamit kezdeni vele. Nem mintha bármi jelentõsége lenne, de ami jár az jár 😊
Sztem ez a része nem változott, eddig is tök árkád volt és ez így volt a kezdetektõl fogva. WSAD+egér ugye... 😊
Az egyetlen kardinális probléma az arty...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer