World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
Na te is egy másik elmebeteg lehetsz omg.

Persze mindent mutat csak épp azt nem hogy arra a körre amire mentél épp mi lesz veled<#hehe> joskapista épp enni fog-e közben vagy telefonál vagy hozza épp azt a tankot amivel nem megy neki esetleg csak átlagos
+meg már megdiskuráltuk effivel lehet fakelni is mert pl:kistoth baromi ügyes scout meg bázis behúzó mester de ezzel semmire se fogsz menni ha Moussal jön vagy E75-el stb.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

na oda egyszer beálltam T29-el amikor nem volt enemy arty... na az durva volt! 😄 minden pattant ^^
Észak-Komarin az szopás, simán be lehet védeni a közepét a bejárat melletti ablakos épület mögül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Esetleg van valakinek accountja orosz fórumra?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

micsi? xD
na ne hülyéskedj 😄 ott simán csináltam battle hero-kat....
light-al bespotolsz mindenkit, artyval vagy c-artyzol vagy sima artyzol...
hvyvel vagy bemész középre, vagy hull down-ban defeled a baset, TD-vel szintén base def, meddel közép vagy enemy base vagy arty def... szerintem sok lehetõség van, csak gondolkodni kell 😉
Köszönöm a kimerítõ elemzésed, volt ahol jót mosolyogtam az írásodon 😊

noname23
Te tényleg beteg vagy.<#gonosz1>
Legszarabb map nem tehetsz semmit teljes kiszolgáltatottság bármelyik tankkal.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

nektek így behozza az mwreplay oldalát? nálam nem lehet ráklikkelni

yiha😄
Nem értem mi a gond ezzel a mappal? Szerintem nincs gond vele... max 1-2 tanknak nem fekszik.... Erlenbergnél meg Malinovkánál fényévekkel jobb 😄
Eagle16
Mai elsõ csata: Komarin...ez így el is vette a kedvemet a mai napra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na azokból megkaptam az USA + Német medált... franciát az új artyk meg tdk miatt nem, USSR-t meg ST-I miatt nem
Sinai oroszlányból is kaptam 7et 😄
Fikázhatjuk az mm-et, meg az egész játékot, de azért vannak jó napok is. 10meccs, 10 gyõzelem😊.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

😄DDDD

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Jaa! Pedig ismertem is, csak nem ugrott be 😊

Ezt most nem értem, de félek, hogy valami ordenáré tréfa áldozata leszek, ha megkérdem, hogy miért? 😄

LOL ez betalált 😄 😄

Höhö, ezek szerint akváriumod sincs 😄

Hogyan kell kideríteni valakirõl, hogy apple termékeket használ?
Sehogy. Kurvára el fogja mondani neked. 😊

http://kepkezelo.com/images/olb9uxnswc3zbnqr8zzz.jpg
Az is7-rõl nem egyezik a véleményem a klántársadéval😊 1 meccs sem volt platoonban mégis imádom.
Az utolsó kategóriánál kifelejtetted, hogy gyakran szidják a csapatot, és hangoztatják, hogy megint noob teambe kerültek -ami tõlük vált azzá, csak ezt már nem sikerül feldolgozniuk 😊

kerla
Hogy kell feltenni ezt a színezõs dolgot, hogy lássam ki lemming és ki nem? csak kipróbálnám, mert annyit írtok róla, hogy most már látnom kell :-)

Na hé, az Ájfónról le lehet kattanni 😄

Én régóta használom.
Általánosságban elmondható hogy kurvára jól visszaadja amire tervezték.
A gyõzelmi esélyeket +90%al jól jósolja.
Persze én is nyertem már 12%-os meccset, meg buktam 80%-osat is, de a 90% win is csak annyit jelent, hogy 10bõl kilencszer nyerünk - egyszer nem. Ha az egyik oldalon 1-2 játékos kifogja élete körét, akkor úgyis mindegy.

A effikbõl is le lehet venni szépen mindent.

Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.

Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.

A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erõsödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.

A pirosak (700-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa õket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelõni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.

A szuperpirosak (0-700eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertõl, nyomja a gombot, és amerre áll arra lõ. Két fõ fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, õ nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelõ a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsõként elhullanak a faszba.

Remélem elég alapos voltam. 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Eredetileg apple termékekkel volt, de artistákra is jó lesz. 😊

😊 ezt még nem hallottam így ebben a formában.
Klasszikus WOT-os beszélgetés:
- Én artyzom.
- Igen? És a szüleidnek mikor mondod meg, hogy buzi vagy?

<#banplz>

Ha már nem sikerült rákattintani az eladás gombra 😊

😊

Egyik "marha" klán társam, ha már értelme semminek, nekifordul a falnak és lõ...OFF...õt idézve - engem nem kapnak el élve -
Artyval eleve nincs értelme sehova se menni. Az egyetlen értelmes megoldás a szeppuku.

Én azt szeretem, mikor a másik oldalon van 2. t50-2, batchet..1-2, amx, E50 és T54...de ezkbõl is vagy 2. nálunk meg szinte az összes lassú. Artyval akkor már értelme sincs báhova menni, fõleg városba nem. Nekem is kell majd kecskebél és ha van még valami vudubaba is.
Minden meccs elõtt csontokból és csirkebélbõl kéne jósolni. 😊

Felraktam ezt az xvm modot és rájöttem, hogy azért is tök jó, mert marhára nem nézem. Csak ha nagyon bukunk, vagy nyerünk, akkor rápillantok, hogy AHHHA, hát ezért.

Nehéz kérdés, az elején tök jól megsaccolta, mostanában meg sokszor nyerjük a 10-20%-os meccseket, meg bukjuk a 70-80%-os tuti win-eket. Persze lehet, hogy csak rémeket látok, de azért biztos ami biztos berendelek a <#lama> féle kecskebeles win packet-bõl. <#vigyor0>
Fax tudja. Tegnap majdnem hoztunk egy 2% esélyes meccset. 😊

Ha nincs egy 1800 eff rate-es báccsátyuk, aki rögtön tudta, mekkora gáz, ha elfoglalom szemben a sziklák közt a helyem, akkor talán még ki is hozzuk. 😊

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. június 5. 10:21:02
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 2 869
Szerzett kredit: 55 534
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
Azoknak akik használják az xvm modot. Nagyjából milyen eff értéktõl(vagy gyõzelmi %-tól) lehet értelmes dolgokat várni a csapattársak részérõl?

Én csak most tettem fel, mert OP rendszer újratelepítés volt a régin meg nem volt hajlandó futni.

Én azt láttam, ami oda van írva:
"Expert" (by nation) for destroying at least one example of each tank type, existing at that moment in the specified nation tech tree."

Te pedig kevered a Technical Engineerrel...

Nem tudom te mit láttál, de annál ha jól tudom éppen nem a kilövés számít hanem az, hogy az adott nép tankjaiból minden ki legyen fejlesztve nálad.

Lesz ez az új kitüntetés is, az Expert. Olyan mint a Master Tanker, csak nemzetenként lehet szerezni.
Na most én ilyet egyet sem kaptam tesztszerveren, pedig német és USA tankból nagyon régóta megvan már mindenbõl a kilõtt példány.

Kell néha egy kis pihenõ...én meg az E100 felé mentem, de kifejlesztev fullra a Tiger-nél abbahagytam. Jött egy KV3 és értelmét vesztette a játék, emiatt sok tankot el is adtam. Van 5-6 és annyi, a többi nem tud lázba hozni engem sem. Az amcsit és a franciát elkeztem, de félbe is hagytam, annyira rossz - tudom...késõbb jobb lesz, de agyhalott lettem volna, mire elvergõdöm VII-VIII szintig. Arty-t is csak a haver-klántárs miatt nyomom, mert õ azt szereti. VI-VII szinten arty-val, valóban néha egy lövés az IS8-LÖWE-IS és hasonló tankok, de ha azt nézed, hogy 37. másodperc mire betölt..5-10 másodperc mire összeszûkül a célkereszt...ha nem ugrik szét és mellé megy akkor ismétlõdik a folyamat elölrõl...tehát...nem is olyan hú de klafa, csak néha jön be az amit szeretne az ember.
Mondok jobbat! Nekem már megvan a master tanker jó pár hónapja....
felmentem a 7.4 teszt szeróra ott meg elvették.... mert, hogy nem öltem ST-I-t na mondom LOL
Egy ideje haverral már csak BT-2-vel csámborgunk. Nincs ideg, mindkét oldalon csak lemingek. Arra kell vigyázni csak, hogy legalább az egyikünk életben maradjon a végjátékra, vagy legalább 10-3 legyen az arány. Addig ugyanis nem mernek megindulni. 😊

Arty alig, az is fika, gyors meccsek. Tegnap beültem az IS-be, 2 percen belül telibekapott egy arty. Egy lövés voltam neki.

Pluskast
Nem tudom, lehet, hogy csak nosztalgikus érzelmek vannak bennem, de a zárt bétához képest sokkal árkádosabbnak érzem. Gondolom ezt abban az értelemben, hogy ott még érezhetõ volt a balance.

Egyébként egyedül én sem tolom, egy haverommal szoktam játszani, de az igazat megvallva már 4 napja nem létem be a játékba. Egyszerûen nincs hozzá kedvem. Elkezdtem kihúzni az amcsi heavy ágat. Eljutottam most odáig, hogy kb. még 1 milla kellene ahhoz, hogy az m103-at megvegyem, de õszintén szólva nem látom értelmét. Minek? Asszem most egy darabig talonba rakom a játékot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ahogy mondod. Annyira belefásulok és beleunok néha....hogy inkább megnézek egy filmet. Egyedül csak nagyon ritkán megyek, inkább szakaszba tolom, mert úgy nem olyan unalmas és kiábrándító. Annak marhára nincs értelme, hogy mész 10 métert és már mehetsz is a következõ csatába egy másik tankkal. M6-ról már pattantam le én is, csak IS4-el.
Frankó kis bug...
Mindenesetre írtam a supportnak, hátha tudnak valamit kezdeni vele. Nem mintha bármi jelentõsége lenne, de ami jár az jár 😊

"Egyre árkádosabb a játék"

Sztem ez a része nem változott, eddig is tök árkád volt és ez így volt a kezdetektõl fogva. WSAD+egér ugye... 😊

Az egyetlen kardinális probléma az arty...

Pluskast
Az egész játék elkanyarodik valami nagyon rossz irányba. Egyre árkádosabb a játék és a balance is egyre jobban a háttérbe szorul. Ez az új francia ágyú is jól példázza. Kész vicc, hogy ilyen jármûvet beengednek. Egyébként meg teljesen igazad van, hogy a játékélmény kezd szépen lassan eltûnni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egyik klantarsam ugyanigy jart csak a T28 protoval. Hiaba lotte ki, nem kapta meg a master tankert. Leellenorizte wot dossierben, minden ki van neki love, megsem kapja meg. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer