World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Nem hiszem el hogy nem veszed észre hogy kurva rossz példákat hozol fel.A sok arty már eddig is tönkrevágta a játékot és bizony ezzel a gyors revolvertáras szarral sokan fognak játszani.Hogy miért húzza ki akinek van már artyja ? Mert ez sokkal jobb lesz,azért.

Persze egy elvakult artystának magyarázhat itt akárki,úgysem fogja fel hogy mirõl van szó.
Hidd el ha lenne egy minden részletében teljesen ugyanilyen játék spg-k nélkül,itt senki nem maradna.Ez a játék hetek alatt már csak egy emlék lenne mert az artysták sem élveznék ha csak egymásra lövöldöznének.
Erre bármiben mernék fogadni.Ha pedig így van akkor valami kurva nagy gáz van az egésszel.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Várj:
Med: elfoglalja a stratégiailag fontos helyeket, azután amikor megjött a heavy erõsítés, akkor eliszkol, és megpróbálja hátulról, vagy oldalról kilõni az ellent, majd ha ez megvan akkor tovább.
Light: felderít, majd összezavar, elvonja a figyelmet.
Td: védi a bázist, hátulról támogat.
Heavy: ha odaér, akkor felváltja a med pozícióját, és õ harcol tovább face 2 faceben.
Spg: minden áron megállítani a heavyket, lõni a campelõket és az ellen artyját.
Szerintem ez a feladata a tankoknak. És helyette mi van:
Med: campel a bázison, elindul olyan helyre ahova heavynek kellene állni, de azt nem adja fel, és kijelenti, hogy õ nem megy a hegyre.
Light: campel a heavyik mögött, esetleg elõrerohan meghalni, és mutat 2-3 tankot 2-3 másodpercig.
Td: õ megy leg elõl (mivel a nehéz tank nagyobb biztonságban érzi magát mögötte.
Heavy: megáll 1 akkora bokorban, amiben még 1 amx 12t sem fér el, azután anyázik, hogy bunkó spg. Meg forgolódik az amx 1375 után, úgy, hogy még rajta kívül 3an próbálják lõni a franciát, de ezzel a tökéletes taktikával 2 másiknak mutatja a seggét. mégjobb: beállnak 1más mögé 3-4 en, hogy mindig csak a legelsõ tudjon lõni.
Spg: teszi azt, amire kitalálták, lövi a heavyit. Már ha nem a 70el rohanó felderítõt próbálja kilõni a marha.

Minden tanknak megvan az erõssége, a gyengéje, és a feladata.

Az, hogy a heavy gyûlöli az artyt, az alap.
Az arty, és a td gyûlöli a medet, meg a light-ot. Ez is alap.
Sajnálom, hogy azt mertem mondani, ha valami nem tetszik, akkor váltani kell, úgy, hogy tetszen.
Azért van sok arty mert sok a heavy. Ha kevesebb lesz a heavy, esetleg több a med, azt artyk is meggyûlölik a játékot.

Nem tudom ki mondta, de: Ha az újításokra régi taktikával válaszolsz, akkor véged. (nem pontos, de ez a lényege)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

csaba90
lehet fog.. de többet biztos nem mint ahogy kijött a bat mobil....

Csaby

csaba90
ha meg kijön majd a X-es Stug E100 akkor miért fogtok nyígni? hogy jajj már megint van az enemybe egy ilyen.. 2200 hp-ja van nekem meg csak alig 1900 a tier 9-es heavy tankommal és õ ki fog lõni két lövésbõl jajj istenem.. miért mindenki ezzel jön? mekkora szar ezaz MM hogy még kettõt is berakott egy csatába... nálunk meg csak 4 object 704-es van.. biztos vesztünk... -.-

Csaby

Hidd el sokat fog változtatni a francia spg-k megjelenése a játék menetén.

Nik0Bellic
DEEEEEEEEEEE
Több light van meg több med a változások óta és kevesebb sokkal kevesebb E75 vajon miért költõi a kérdés ne válaszolj<#wave>

csaba90
egy arty legyen bármilyen gyors is.. soha nem fogja magáról lemosni hogy õ arty! ha egy csatában spotolva van egy arty.. akkor mindenki aki látja/láthatja/közel van hozzá õt fogja elsõként lõni! akkor is ha mögötte/mellette van egy object 704....

Csaby

csaba90
istenem.... -.- komolyan muszáj ezt erõltetni mindenkinek?
TESZT SZERVER!!!!! Nekem egy artym van egy is lesz! De teszten én is kipróbáltam a francia artyt de ha kijön a 7.4 nem fogom kihúzni nem lesz meg azonnal.. soha nem lesz meg!!!! és gondolom nem csak én vagoyk így vele... valamint sok artys lehet nem is fogja kihúzni.. mert minek ha van T92-ese meg 261-ese??? na meg a másik dolog az artystáknak is van más tankjuk.. nem csak állandóan artyzni fognak.... ez olyan dolog hogy több heavy tankot látsz egy csatában mióta kijött a 7.3? több medet látsz egy csatában mikor kijött a 7.2???
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csaby

Megéljük azt a francia spg-el, hogy õk kergetik a többi tankot.

Bugi Misi
hát ha nem fog közre 2 IS-4 akkor biztosan<#zavart2>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

noname23
Mi az neked GWtype-E<#vigyor3> bakfitty ki scoutolod secpec.<#hehe>
HTO szégyelheti magát artyt 3-as szakaszba fõbenjáróbûn vinni.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

És a legjobb, hogy a tier 7-8 arty-k úgy száguldoznak a városban mint egy med.

hát ha sokáig lesz majd ilyen a játék, mint a tesztszerón, sokan abbahagyják a játékot!
van 3-4 arty! most 6-7 arty a teszten! mellé betesz még 2 batchatot egy amx X tier nehéztankot vagy lorianet, a másik oldalon meg egy sincs iylenekbõl! csak az artykbõl de az is lehet más! akkor a nehéz takoknak annyi!
szerintem ezzel a pachel most indul el a lejtõn a játék!
figyeljétek meg hogy fog csökkenni a játékosszám!
Bugi Misi
yeeee...

egyre jobb csaták

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Gottfried
Ja,és itt csak 3 nagy arty volt...

csaba90
ez a te véleményed.. nekem mindenféle tankból van top tankom... és a heavy az tényleg NEHÉZ tank... az mindenre jó... jó felderítõnek nem éppen... de az az a tank amiben én a legtovább élve maradok egy csatában 😄 az erõs bírja a lövéseket és lõni is tud... a medek a heavy tankok támogatására vannak nem pedig támadásra! oldalról támadja meg az ellenséget amig a heavyk szembõl... a TD-k pedig a heavyk mögött.. (bár amikor én vagyok td-vel valahogy senki nem képes elõre menni a bázistól max 20 méterre mennek.. úgyhogy mindig én vagyok elõl TD-vel!
A tüzérek pedig a medek/felderítõ tankokat támogatják persze az elsõdleges célpont az ellenséges tüzérek!

szerintem nem látod elég jól hogy mi mire való...

Csaby

Gottfried
Hát mikor van 7 arty akkor a medek nagy részét is õk szedik ki.Délután linkeltem egy képet,most megint beteszem.Pedig ezek még nem revolvertárasak.Szóval ha te ennek örülsz....

Én sírok?
Én csak örülök, ha több lesz az arty. Többet tudok körberohangálni és kilõni.

Toweliee: nem szurkálódás képen, de ebben a játékban mi az ami reális?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

noname23
Egyszerû b+ ne sírjál össze kell olvasztani a wowp-ot a wow-al, basszuk be a repcsiket azt kész is futkározzál felalá szárazföldipatkány.

Gondoltam, hogy ez lesz.
Igen, nem szeretem a nehéz tankokat, ezért álltam át medre.
Akkor szerintetek mi abban az élvezet, hogy beállok valakivel szembe (+- 15ot kiszámolom), és abban reménykedek, hogy a másik olyan hülye, hogy nem lõ ki, ameddig én õt.
Az, hogy a nehéz tankokra építették a játékot az kicsit erõs szerintem.
A legelsõ videókban a nehéz tankot bázis védõként mutatták be, és ha az megvan lehet támadni velük. A medeket támadónak, az spg-t pedig a bázisvédõk kilövésére szánták.
Az arty unalmas aláírom, viszont counter artynal én úgy vigyorogtam, mint a tejbetök. De szerintem a nehéz tank is unalmas.

Tudtam, hogy nem lesz sikeres a véleményem, de már nagyon untam, hogy: Jaj mi lesz most a heavikkel?

Bugi Misi
no comment....

csoszi87, nehogy már a játék rákényszerítsen minket arra, hogy hanyagoljuk a heavyt és meddel meg lightal zúzzunk mert van pár köcsög artyjárgány ami irreális. Értem a gondolkodásmódodat de nem tudom elfogadni.
Jogos! Itt minden a pénzrõl szól.Megint kiadnak egy OP szekeret, hogy mindenki vegye meg.Költsenek rá sok eurót, igy pár nap alatt újra iszonyat pénz bejön nekik a kasszába.Free xp hegyek lesznek beváltva.
Rengeteg francia arty lesz az tuti.Viszont tojnak majd az anyázásra mert pénz beszél.
Majd következõ javitásban lehúzzák, ne legyen annyira OP. Ugyan úgy mint ahogy tönkretették az 50B-t vagy E-100-at. Cw-re már egyiket sem viszik.
Cw-n már elõre látom, hogy ebbõl a szarból bevisznek majd ötöt vagy hatot.
Persze gold lõszerrel,csoki,cukor,kv. stb. Cw-nek annyi.Eddig is fontosak voltak az arty-k, de ha ezek a szarok kijönnek akkor ott sem lesz egy élmény már játszani.

M4 illetve mutációi (M4A3E8, M4A3E2), PZ IV, T34.
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy melyik med (type leszámítva) a legjobb farmolásra illetve melyiket ajánljátok?
Gottfried
Hát ilyen véleményt még nem hallottam! Én mindennel szeretek játszani,kivéve a szerintem dög unalmas artyt.150 meccset mentem az s51-el,szóval kipróbáltam de nagyon sok szempontból nem jött be,így eladtam a francba és soha többet nem játszom egyel sem.
Ez azért alapjában véve egy tankos játék és a tankok királyai a heavyk.Ha az õ játékukat lehetetlenítik el akkor az egész nem ér egy kalap szart sem és remélem hamarosan lesz konkurenciája,ahol mondjuk nem lesz spg.Na akkor fogják bezárni a boltot mert a buzi artystákon kívül nem marad játékos.Akkor aztán lövöldözhetnek egymásra.

Ezt persze a WG-nél is sejtik páran és ezért nem fogják tönkretenni a játékot.
Minden esetre azt tanácsolni azoknak akik gyûlölik az artykat hogy játszanak azzal akkor majd élvezni fogják a játékot.....hát,ilyet sem minden nap hall az ember.

ha már IS-nél gondban voltál, akkor tényleg ne hvys

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Elég érdekes egy felfogásod van...
Az artykkal alapból az a baj hogy rohadtul nem tisztességes a többiekkel szemben. Mellesleg nálad lehet a gond, ha úgy gondolod hogy IS-ezni unalmas, de egy artyban ülve bámulni a mapot felülrõl és idõnként kattogni egyet az izgalmas.
noname23
Ez majd csak kb egy hónap után lesz észrevehetõ mire a kritikus tömeg megszerzi addigra meg lesz egykis nerf rajta remélem mint a kis bmx-eken.

(bmx esete teszten fénykorában próbáltam very op mire megszereztem se célzás idõ se rof bár így jó mert olyan opon hagyni nagy kibaxás lenne a többiekkel bárhonnan bármit szétlõne így csak közelrõl beparkolva lehet de azért meg meg is kell dolgozni hogy eljuss)

Várjuk még ki a következõ teszteket. Van egy gyanúm, hogy nem lesz az olyan jó sokáig😊. Pénzre megy a WG, ez természetes, mindenki azt teszi. Nem a két szép szemünkért dolgoznak, de azt még egy patchnél sem lépték meg, hogy játszhatatlanná tegyék a játékot. Az nekik sem lenne jövedelmezõ. Nem olyan hülyék.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ezért utálni fogtok, de ma ilyen napom van.
Megpróbáltam összeszámolni, eu szerveren kb hány darab játszható tank van.
Nekem az jött ki, hogy:
Arty: 35
Light: 36
Heavy: 33
Med: 34
TD: 43
A játékosok fele heavyvel játszik, úgy, hogy abból van a legkevesebb tank. Utána jönnek a medek, Td-k, stb.
Tehát akkor oldalanként van 3 arty átlagban meccsenként, és 6-7 heavy.
A számok alapján akkor melyik a túlértékelt tank?
Menjetek ti is spg-vel, meddel, vagy lightal, és rögtön élvezni fogjátok ha van arty a játékban.
Én az IS után feladtam a heavy vonalat (kivéve a franciát, de az inkább med), mert unalmas és mert meguntam azt, hogy állandóan kilõtt az arty.
Most teljesen jól érzem magam, és vigyorgok ha artyt látok.
Váltsatok ti is, ne rinyáljatok, hogy: Jaj mi lesz? Ki fognak lõni randomban az E100ból.
És ha hanyagoljátok a heavyket akkor lehet, hogy a WG is észreveszi, hogy baj van.
De szerintem nem véletlen a revolvertáras arty. Szerintem pont erre próbálnak rávenni benneteket.

csaba90
szerintem nem 😄

Csaby

csaba90
nem tudom.. nekem az nincs meg csak az e50 meg a t54.. de mindenesetre én több olyat lõttem ki mint õk engem.. 😄 egyébként engem sokkal jobban idegesít a többi francia a 13-90 pl...

Csaby

batchat sem jobb most mint a többi med ugye?^^
vajon észrevenné magát a wg ha a 70k online játékosból 60k artival tolná?
csaba90
nyugi.. utána köv pecsben majd nerfelik aztán az sem lesz jobb mint a többi összeségében 😄

Csaby

mert szégyen, de most elég elég ha a top fr arty 4 különbözõ top tank mellé lõ 1-et a négyes tárból és elég valószínû 3 kiesik a csatából a legénység/modul sérülések miatt. t34-em mellé kaptam egy suhintást 5-ös artitól és elbúcsúzhattam a két töltõtõl, a célzótól és a lövegemtõl 😄 gondoltam elõfordul néha, de azóta sokszor dõlt már ki 3 a legénység tagjai közül.. modulokat nem is említem..
Garantálom neked hogy amint kijön a peccs, az összes buzeráns artysta droid azonnal elkezdi majd gõzerõvel húzni a francia arty ágat, hogy neki is meglegyen az új "forradalmi csoda-arty". Nem fogják alább adni. Lépni se lehet majd a férgektõl.

Nem lesz túl nagy élmény WoT-ot játszani az utána következõ peccsig.

persze kijön a patch és legalább 10k player fogja megvenni az 5-ös fr artit az elsõ órában! 😄
Azok legalább tankok voltak, olyan faszákat akkor lehetett lövöldözni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

elég csak egy is belõle!! és ha célba vett máris beszoptad! a 8-7-6 tankok úgy hullanak tõlük hogy csak na! 2 lövés a kv2 stb..
akit eltaláltak annak annyi!
Hát remélem nem lesz ennyi! de mindenki ezzel fog menni!
az biztos hogy CWre egy nagy arty T92 vagy GWTiger mellé visznek ilyet is! vagy mind ilyenek lesznek!
de az biztos hogy egy idõ után mindenki kemperkedni fog mivel 9-10 es tiernél elég költséges egy dolog ez a játék!

amúgy mikor fog jönni ez a pach?
E75 tel nagyon rába..tam mert nincs meg csak a lánc! mire meglesz az e 100 kihullik az összes hajam!
Én már gumikacsázok! :-P

Gyorsan túl lehet jutni az alsóbb szinteken, elvégre vakok között félszemû a király.
Ez tesztszerver. Azért van, hogy teszteljék az új dolgokat. Most a francia artyk az újak. Nyilván mindenki igyekszik kipróbálni. Biztos nem lesz ennyi élesben. Az elõzõ tesztszerveren csak rosszabb volt a helyzet. Lépni se lehetett az IS4-ektõl, meg az IS8-tól. Ahoz képest ez még hagyján.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

csaba90
nekem már lassan nem számít hogy nyerünk vagy vesztünk... az a lényeg hogy én jól teljesítsek ha tudom hogy mindent megtettem akkor nem érdekel hogy nyertünk vagy vesztettünk.... akkor vagyok a legidegesebb amikor én cseszek el valamit... szóval a lényeg a lényeg hogy osztom véleményed a játék élménye miatt kell ezzel játszani! az is élmény egyeseknek hogy pl egy maust átlõtt szembõl... 😊

Csaby

Ez is egy elgondolás, de azért én akkor is tartom magam ahhoz, hogy ha lehet választani hogy két ember szívjon vagy csak egy, akkor legyen csak egy, még ha történetesen én is vagyok a másik. Kivételt képez persze, ha csak valami ordenáré nagy mázli folytán nyertek, vagy egy kupac spg maradt a másik oldalon (na igen).
ez lett volna a 2. kép helyett
a jó édes azt aki kitalálta ezeket a köcsög francia artykat! hogy szart ..
ha ilyen lesz a pach után én törlöm ezt a szart! nem lehet megmozdulni mást nem hallok minthogy bum bim bamm csat durrr pufff 5 fps mert körülöttem szétlõnek mindent 20 másodperc alatt leszednek 2400 hpt!

minden csatám ilyen!

ez meg milyen kemény!
simán lehoztuk nem is volt annyira gáz mert nem volt 6-8 arty
vacak egy tank ez az AMX38, de 141 lövést kibírni vele nem rossz érzés 😄

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

szabii98
a döntetlen rosszabb mint a vereség, ez tény, de ha tényleg egyszerre megy, akkor miért õ tegye meg? ha nem lennék 20szal lemaradva, én sem lépnék ki

I met God. She's black