World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha, értem, de ez nem valamilyen invate code inkább?
Pont annyit tudtunk meg a hivatalos bejelentésbõl, mint te. Lesznek. Majd.

Úgy rémlik HAVEANICEDAY.
heló, kellene egy kis segítség, van egy haverom aki most szeretne regisztrálni és az lenne a kérdésem, hogy mi az a bonusz code amit õ feltud majd használni ?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

flashpointer
Nagyjából tipp mikor jönnek a TD-k? 2 hónap vagy félév, ilyesmi távlatokban

Emancipate yourself from mental slavement!

hatodik érzék, álca
Koncepció alapján viszont III. Birodalom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

gurubefree
nem hinnem hogy a jatekban a Naci Harmadik Birodalom Tech Trees van 😊 hanem German .

ゾルターン

arty személyzetre mit érdemes fejleszteni?
álcázás, halálos szem, elit alakulatot nézem, a többi nem tûnik túl jónak
Tono34
Kifelejtetted:

orosz buff, buff, buff

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A festés meg a felségjelzések is érdekesek lettek volna, amellett amit Te is írtál. Én már régen is ezek miatt nem tartottam valószínûnek a leót.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten

<#alien>

Saor Alba

flashpointer
Szerintem is ez a jó megközelítés

Emancipate yourself from mental slavement!

bardocz
Mármint a gyorsabb lövegeken van kisebb hatása.
bardocz
Ha százalékosan hat, akkor pont a lassabb lövegeken van kisebb hatása... Legalábbis nálam az 5secnek a 10%-a kisebb szám, mint mondjuk a 20sec-nek a 10%-a.
A Leopard 1-es egy '60-as évek közepérõl származó MBT tank, amit Nyugat-Németország tervezett, egy teljesen másik állam, mint a Hitleri Harmadik Birodalom.

Az egy tájékozatlan Mátyáshun-on kívül mindenki számára nyilvánvaló volt hogy nem fog a (náci)német medium ág tetejére kerülni. Mivel már az E-50 is csak egy nagy nehezen elõrángatott rajzasztalos cucc volt, várható volt hogy nehéz lesz a fejlesztõknek T10 medium szerepre tankot találni. Az E-50 továbbfejlesztése teljesen logikus döntés volt.

Solten
Megjelenesuk utan (1.7.4 peccs), reszletek a kovi peccs tartalmabol:

- nemet T10 TD nerf
- nemet T10 medium nerf
- francia T10 TD nerf
- francia T10 medium nerf
- usa T10 TD nerf
- usa T10 medium nerf

Saor Alba

Sziasztok újra! Aki nem látta a korábbi hozzászólásom, kérem szépen szavazzon a comic contesten, az angol nyelvû indulók közt a COMIC 1-re! Klántagok légyszíves terjesszétek csapatotokban! Egyenlõre tartom a második helyet, segítsetek hozzá, hogy tartani tudjam. Köszönöm elõre is!
ROMOTO
jót szoktam derülni az ilyen hsz eken, mivel általában mindenki elfelejti hogy a töltésgyorsító is százalékosan hat, tehát egy gyors lövegen jobban effektál mint egy lassún, ahol alig dob valamit, ezért sokkal inkább megéri felrakni...
Nyilván törekedni kell a mennél nagyobb teljesítményre. Sokszor pont az az 1 sec jelenti a különbséget a gyõzelem és a vereség között.

meg én azt tapasztalom hogy a jt az olyan mint a lori hogy kb mindenki séríti és nem nagyon hátrálnak meg hogy ha látják õket.
áááá nekem még sosem volt olyan hogy 1 lövés mert általában ha engem lát az ellenség kb rá 12 mp-re meg is halok ha nem városi pályáról van szó mert ott végig húzom 😉
Mert ha az ellenfél hamarabb tölt be mint te, akkor már késõ lesz azt szajkózni, hogy csak egy másodperc kellett volna. 😊

csaba90
én szellõzõt ajánlottam, a töltésgyorsító az minden tankra hasznos.. de erre kell.. M103-tol pl a köv patch után gyorsabban fog lõni így...
az pedig sokszor számít ha 1 lövések vagytok egymásnak... könnyne átlövik a JT-t ezért jó ha minnél gyorsabban lõ! szerintem 😊

Csaby

a jt-re minek kell töltégyorsító???? vagy célzás szûkítõ?% a szûkölése nagyon is jóó és a tûz gyorsasággal sincs baj!!!
Eagle16
Van, de nem csináltam semmi különöset szerintem...

link

Ami maxos rajta: rádió és motor...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó lett az IS-6 cikk, gratula. Kellemes meglepetés volt hogy legközelebb a VK4502A kerül majd sorra. Nem tudom miért fikázzák, szerintem nagyon jó tank. A Lorriane után a legerõsebb T8 "medium".

Az a fáma, hogy a JT-nek a háló olyan, mint halottnak a csók.
gurubefree
en csak arra probaltam utalni hogy talan nem lenne gond a nemet aggal sem ha nem ragadt volna le ott ahol es tartana a lepest mas nemzetek ujabb fejleszteseivel ... ugyan is vannak de valami oknal fogva ez meg nem lathato a jatekban . lasd Leopard II mar ha emlitettek a Leopard I.-et . a Leopard II 1970 evei tervezes .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Visszajátszás van? 😊

csaba90
az igen.. 😄 én fullosan nem tudok ilyet... xd mondjuk stock T54-el lett meg a rekord xp-m az 54-el azóta a fullossal nem tudok olyat menni 😄

Csaby

csaba90
töltésgyorsító, szellõzõ, kukker mindegy melyik végülis... a rammer meg nem ugyanaz mint a repeszpáncél?😄 am teljesen mindegy ha betalál egy nagy arty így is úgy is levesz 1000 fölött ha nem kilõ egybõl 😄

Csaby

sztem rammer venti álcaháló, vagy esetleg célzásszûkítõ
Eagle16
Na megvettem az E-50-et.

Olyan szar alapon 😊

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 11. 20:39:42
Vehicle: E-50
Experience received: 1 873
Credits received: 70 792
Battle Achievements: Confederate, Steel Wal

Ez az L/71-el 😄D

Végén egy IS már golddal lövöldözött, de ez se mentette meg...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez a játék soha nem a korhûségrõl volt szó. Elég szomorú lenne, ha ezzel takaróznának. Bár a konkrét tankhoz nem tudok hozzászólni, akinek van, majd elmondja milyen.
JT-re mit javasoltok, mondjuk egy kukker, repeszpáncél, rammer kombó?
Ez nekem tetszik...komolyan. Inkább betennék ezt, de tényleg. Lehetne tier V prém. El lehetne sütni egyszerre mind két ágyút...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Inkább hozták volna be a Leo1-et, mint ezt a totálisan fantáziátlan, kõkorszaki megjelenésû vackot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Legalább eltörölnék az átlépési lehetõséget az artykra. Aki lövöldözni akar velük az fejlesztgesse õket szépen az elejétõl.
csaba90
de ha betölt 😄 viszont állítólag arra lesz 3 ágyú is... ha lehet használni majd a Jagdtigerét... és ha az még gyorsabban is betölt majd mint a JT-n.. akkor úgy is elég ütõs lesz 😄

Csaby

gurubefree
egyet kell ertenem ...

de be kell latni itt nem kimondottan "nerfelesrol" van szo hanem egyszeruen a nemet vonal valamiert evekkel el van maradva igy egyszeruen nehezen felvenni a harcot ( E-100 eseten ami nekem is a kedvencem ) uj tervezesu modernebb harckocsikkal lsd. T110 etc. meg ha nem is pancelozotsagban mivel ez kompenzalhato megfelo pozicioban de tuzeroben sajnalatos modon el van maradva de nagyon .... 246 mm ( 128mm ) eleg karcsu T10 tank eseten ugy hogy az E-100-on nincs olyan hely ( front ) amit mas T10-es tank ne lone at .

Egyszeruen keptelenseg a lassu tuzgyorsasag es a alacsonyabb pen miatt.

De majd jonnek tolem okosabbak akik ezt mashogy latjak 😉

1970' evek nemet fejlesztesei nem leteznek pedig az igazan feldobna a harcteret.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Bele lehetne még tenni tankokat a játékba, tier X med és TD-k helyett.

KV7 Dupla ágyú?

Marha poénos lenne.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Online tech tree szerint a 203mm B-4 az egy Tier 8-as ágyú.
(bár egy féregség ez az egész arty-biznic a játékban,úgy ahogy van benne per pill)

Attól hogy bekerülne a játékba, még nem biztos, hogy jó is lenne. Szóval kipipálhatnák maguknak mind2-õt.😄

T10-be amúgy se lenne op szerintem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Az S51 OP arty. 6-os szinten 7-es szintû fegyvere van , ami nagyobbat üt mint a 8-as object. IS7-et is szedtem ki vele egy lövéssel.
de az s51-nek elég troll gunja van ami jóval erõsebb mint a többi 6-os artynak xal õt vedd minimum 7-nek.
ja szerintem is, mondjuk hozzá sztem még gyors is lesz nagyon, viszont papír, mármint az object, a stug e-100 meg nagyon lassan fog betölteni szerintem
Most lõtt le az arty 2175 hp-t az is4-rõl 1 lövéssel, de nem ám valami t8-as, hanem egy s51.

Utánna letolt gatyával a maradék hp-at meg a gaywagon tiger lõtte le. 1-1-t lõttem egy t54-be és egy t110-be és ez lesz a duplám!😄 Na elmennek ám a picsáb@ ezek a sz@rháziak!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

5-ös szintûek közül szinte bármelyik.