World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90
megmondjam a tutit?😄 szerintem az object ugyanannyit fog sebezni meg az átütése is ugyanannyi lesz mint a 9-esé.. csak mondjuk 10 sec alatt betölt és pontosabb lesz.. a stug e100-at pedig már írták hogy 950 átlag sebzés és kb 280 valamennyi átütése lesz!

Csaby

Hát,ha jönnének(de NAGYON nem valószínû...)had jöjjenek...legfeljebb kikapcsolom a képzést az Object 261-en is(én szemét<#idiota>)!<#nevetes1>

nemtud valaki jóó kis fam tankot?? (stug-on kívül) amivel viszonylag egyszerûen lehet ezüstöt szerezni? 😊
csaba90
igen elég nagy baj.. ez néz is ki valahogy.. ezt még ki is szedném... 😄 de a pattonok.. pfff XD

Csaby

csaba90
viccelsz? nem fognak újra modellezni még egy tankot.. ezek lusták..
a kínai Type 62-re dobtak egy ruszki skint meg átírták az értékeit max kap még egy újra modellezett csövet 😄

Csaby

popey8
Honnan tudod? Amilyen arty imádó a WG, még jöhet<#vigyor>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

csaba90
az már ne ma 3. birodalom a fõ ellenség terve és ezért nem teszik be.. holott nem is õk voltak a fõ ellenségek.....

Csaby

de valamikor jönni fog!! De akkor farmoljam ki?? meg jt-bõl kilehet hozni a stug e100-at?? vagy az honnan jön??
popey8
Maus van tervbe véve?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A T10 arty az nem jön.(hála az égnek)

A t10 arty csak rémhír meg spekuláció.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

még jóó hogy elkezdtem farmolni a maus-ra hogy megvegyem erre olvasom itt a dolgokat....el is ment a kedvem pedig már csak 3 misi hiányzik hozzá..:/ de basszus jön új td ág meg t10 arty meg medek....maus=halál... ?!??!
mármint a 9es rajzilag
Hát igazándiból nem vagyok grafikus, de tényleg az rajzilag a legjobb, a legelborultabb poén pedig az utolsóé 😄 De honfitársi szeretetbõl légyszi szavazzatok az enyémre, hiába nem az a legtetszetõsebb 😄
Boron Power
Hááát sztem nem a klán számít, hanem tényleg k. jól rajzol, meg a téma sem rossz.

Jaja a 9-es szerintem valami nagy klán tagjáé lehet 😄, de itt is sokan fórumoznak, jópár klánból, úgyhogy légyszives terjesszétek az igét 😄
banyek, ezt elfelejtettem 😞
Én szavaztam a tiedre, de ahogy nézem, a 9-es magasan vezet 😊

Semennyit,scouttal nem jár a Mátyáshun medál!<#idiota>

Sziasztok! Indultam a képregény-event-en és bent vagyok a legjobb tízben az angol nyelvû alkotások közt. Kérek szépen mindenkit, hogy dobjon rám egy szavazatot! És esetleg terjessze a klánjában 😛

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/122973-comic-contest-poll/

Az enyém a COMIC 1, elõre is köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Ez mennyi matyashun medált érhet? 😄DDDDDDDDD
na ezt még én sem gondoltam volna magamról XDDD

Én is sokkal jobban örültem volna a T95-nek, sokkal jobban néz ki mint az M48. Bár az se ronda.
Így valószínûleg nem kerül be a játékba a 105 mm T210 löveg.
Viszont valahol érthetõ, hogy nem a T95-öt kapjuk, úgy tudom annak már nem homogén a páncélzata.
Lusta disznók, rakás félkész modell.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Olvass figyelmesen, a mostani artyk lennének változás nélkül feltolva.
Kérdés hogy a pénzéhességük felül tud e kerekedni a német gyûlöletükön.

WoT: Nishizumi77

Kinn van a IS-6 cikk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én simán kinézem belõlük, elvégre elég gátlástalan pénzéhes disznók.😄

Jó kis promó lenne a second td line-k, hiszen az összes német buz... izé fan a krokora gerjed és ez rengeteg pénzt eredményezne a wg-nek. Mindenki venné a prémet, meg váltaná a free-t, hogy minél elõbb elérhesse, hát ha még "véletlenül" kicsit szivatósra sikerülne a second line...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

popey8
Persze, tier 9-10-es artik. Az kéne még a boldogságunkhoz. Még a tier 8-as is túl sok<#violent><#boxer><#levele><#mf1>

Megszakadt a játék. De jobb is. KV4-el, Komarin, és alulról a harmadik vagy negyedik voltam. Jobb is hogy kilépett. Vissza se lépek kínlódni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

popey8
Már csak ez hiányzott.... tier 10-es td-k és medek.
1. Így sincs elég idõm kifarmolni, amit akarok. Ha kapok munkát, amellett meg még ennyi idõm sem lesz.
2. Csak 2 tier tízesem van, meg a T-54 vár megvételre. Ha több tier 10-es lesz a játékban, akkor ez azt jelenti, hogy a nagyobb választék miatt CW-re több tank is fog kelleni. Több tankkal (tier 10) jobban hasznára lehet az ember a csapatának/klánjának, szerintem. Nem beszélve arról, h ezután tuti elõ fognak rukkolni a tier kilences vagy ne adj isten tízes artikkal.
Szal, én annyira nem örülök ennek a bejelentésnek.

pointer4
<#idiota><#zavart1>óóó hogy kapják be<#mf1>
Hát felfüggesztésben elég szarul ment a németeknek. Állítólag nem véletlenül küszködtek az átlapolt görgõkkel.

Akkor a stug-e 100 a JT-bõl jön majd? Mert én megálltam a Ferdinél, és vártam az új td-t. Annyira nem szerettem a Ferdit, hogy kétszer farmoljam ki az xp-t. De látom akkor muszáj lesz. A másik német TD-ággal mi lesz?

Amúgy végre meglépték azt amit már régen kellett volna. Ideje lenne az artyknál is megcsinálni ezt Tier10ig. A mostani top három artyt feltolni 8-9-10be, alájuk meg berakni kisebb kitalált artykat. Úgy lehet kicsit jobb lenne a helyzet arty fronton is.
Mert jönnek és megcsinálják a fingódat a betcsetek 😄

xd xd
Csak saccolom,h 22-25 sec újratöltés közben lesz majd,fap fap fap 😊

Jogos 😄😄

Most így belegondolva elég undorító lesz kifarmolni a pénzt arra a 4 új gépre amit azonnal meg tudok majd venni (kb 22 misi, plusz még modulok). Meg ugye ott a Batmobil ötödiknek, de gondolom azt ingyen kapják a bat tulajok, egy ajándék 9-es lóri kíséretében.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Q1: will the E100 Jagdpanzer come after the Jagdtiger?
A1: Yes, it will. We will release updated Tank Trees soon.

Hátha, hátha berakják másik ágra a Krokodil E-100at. De jó is lenne.

Ja, hasa ugyanolyan gyenge vacak lesz mint az E-100é, és ki fog gyulladni hamar. Kérdés az mennyire lehet oldalra mozgatni a csövet, minél jobb a kitéríthetõsége, annál jobban lehet forgatni.

A felépítménye meg 250mm, döntését jó lenne tudni hogy kb mennyit véd, csak hogy kell e majd félni az új 120 és 122es ágyúktól, mivel E-100 tornyát szembõl simán ütik.

Mi az isten ez a bazi nagy disznóperzselõ? <#wow1>

Boron Power
Az normális, hogy 3x egymás után hitelek, de egyszer sincs damage?

Sajnálom de mivel német lefogják nerfelni...<#duhos2><#idiota>

Olyan lesz mint anno az E100...mindenki reménykedett ,hogy hû de fasza lesz. Aztán nem( én szeretem az E100-at)

Majd elõl lesz ennek monstrum TD-nek a váltója...hasát minden átlövi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az maga a t28/95. A külsõ láctalpak leszerelhetõek voltak a könnyebb szállítás érdekében, jó pár kép van arról ahogy húzza maga után a külsõ láncokat, mint valami pótkocsit. De tény, hogy sosem volt olyan frontja, mint a játékban.

A protó meg teljesen az egyik modellezõ agyszüleménye, overlord is írta.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Remélem lesz hozzá AP,wotbase.run GW Tiger 170es ágyúja van berakva, AP nélkül meg ritka szar lesz. HEvel kb 500-600akat sebezne, vagy kevesebbet.

TOMSILENT
MEGBASZOK MINDENKIT!!!!! KELL KELL KELL KELL FAP FAP FAP FAP 17 cm PaK 45 ágyú.... ^^

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Olvass vissza a topicban, Overlord írta, hogy az E-50 Ausf M-et õk találták ki, ez majdnem 100%-ban fantázia tank lesz.

De egyébként ez a váltós mizéria rendesen fel lett fújva a community által, én tesztszerveren egyszer sem gyulladtam ki E-50-el, sokkal jobban zavar, hogy több a modulsérülés az arty HE lövések által.

Én kételkedek az eredetiségében, ezt õk rajzolhatták mivel képtelenek elismerni, hogy a sima E-50ben is hátul volt a váltó, a tonnás bizonyíték ellenére, ezért kitalálták ezt kompromisszumnak.

Végül is T28nál mondta overlord hogy 75%ban az õ kreálmányuk. Mondjuk van kép olyan T28ról aminek 1 pár lánctalpa van 2 helyett, csak azon nincs az a nagy lower hull rész, hanem pont olyan mint a T95.

NA fórumon azt írták, hogy június végén megmondják melyik patchben jönnek a t10-ek és ez még nem azt jelenti, hogy 7.5-ben jönnek, bár én reménykedem.

A4-5: Please, wait till the release of the vehicles on the Public Test. There you will find all details. We will announce the number of update in which they will enter in the end of June. It does not mean, that they will enter 7.5.

Q6: WHEN!!!!
A6: The number of update an approximate term will be announced in the end of June. It does not mean that they will enter 7.5 update.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/131183-tier-10-mediums-and-tds-announced/page__view__findpost__p__2042239

Ez logikusan hangzik. Viszont így lehet az új 9-es lesz a krokodil?