World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A T-62A ami a játékba kerül az egy Obyect 165 lesz, aminek 1958-ban épült 3 prototípusa. Ez végül is egy modernizált T-55 kb.
VanDaal: kifejlesztettem belõle a T28-ast. A torony nélkülit. Azzal meg az a baj hogy elöl van a váltója 😊) Viszont SOKKAL keményebb szembõl mint a Proto.
A T28 után a T28P kb. papírnak érzõdik...szerintem eléggé átlagon aluli tank még mindig, én nem igazán élvezem...
WoT: Nishizumi77
"The huge tank arsenal at your disposal includes more than 150 vehicles from Germany, France, the Soviet Union and the USA and from the 1930’s to the 1950’s."
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amcsik 155ét meg tudjuk milyen, biztos nagyobb rofot kapnak.
https://wotinfo.hu
Lesz azon rendes ágyú...AP-vel.
Az új Object-re kíváncsi leszek...ha ez is örökli a 704-es idegesítõ tulajdonságait akkor asszem kihagyom.
T95 utáni amcsi TD vajon milyen lesz?
Szembõl 502mm páncél, csúcssebesség 7 km /óra 😊)
E-50 ausf. M meg: 75 tonna, 1600 lóerõs motor 😄D
Nem hiszem hogy ilyesmi lesz, de ha azt nézzük hogy merre fejlõdnek az ágak...kb. ilyesmi lenne a Tier X.
Ki kéne húznom egy másik top TD-t is arra az esetre, ha Stug E-100-at véletlenül sikerülne gagyira csinálniuk...
Ha wot-os emberkék hûek akarnak maradni a II.Vh és az 50 évekhez,akkor a t-62-nek nincs keresni valója a játékban,ha igen akkor az 1963ban tesztpéldányos 65-re már leszállított Leo-1 simán beférne.
JGPZ E-100 ágyújára leszek kíváncsi hogy kap e APt, engem kicsit zavar az hogy wotbase.run a GW tiger ágyúját linkelték be, ahhoz meg nincs AP. Anélkül eléggé gyenge lesz.
Engem különös képpen nem izgatnak ezek a 10es medek meg td-k.... egyik se kell 😄 10k game után már nincs kedvem nagyokat fejleszteni xd
Meg JTvel, E-50el,Pattonnal és T30al is össze kéne szednem vagy 200k xpt. 😄
VanDaal: ez a 0.7.5 szerintem durván megfogja dobnia bevételt a WG-nél...
Amúgy igen, szerintem kb. 2 hónap és jönnek. Max. 3.
Az orosz oldalon amúgy annyi extra infó van a Tier 10-es AMX-50 Foch-hoz, hogy az ágyúja 155mm-es lesz, és mivel 3-mas tárja lesz...hát az akkor 2250 sebzést jelent pár másodpercen belül...
Máskor legalább fél évvel elõre bejelentettek minden ilyen kaliberû változtatást. Most meg jó ha lesz 2-3 hónapom grindelni. Eddig direkt nem siettem, mert az hittem, van egy csomó idõm, erre most meg kapkodhatok...
Tudom, hogy direkt ez volt a céljuk, hogy ilyen reakciókat váltsanak ki az emberekbõl, és mindenki õrült költekezésbe kezdjen... de nálam sajnos be is jött a húzásuk, és sikerült a kelleténél jobban is felkelteniük az érdeklõdésemet 😊
All at once. In 0.7.5.
Ezt SerB írta...0.7.5-ben jön az összes Tier 10-es egyszerre...
ゾルターン
mindenre gondoltam de hogy nyerunk meg sem fordult a fejemben.
ゾルターン
ゾルターン
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
IDDQD vagy IDKFA <#vigyor2>#vigyor2>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Emancipate yourself from mental slavement!
Eldöntöttem hogy csak akkor fogok vele menni ha felidegesítenek...végig zúgok a pályán, kilövök 1-2-artit azok meg csak pislognak mint a vett malacok!<#vigyor1>#vigyor1>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/122973-comic-contest-poll/
Annyi, hogy beléptek a wot-accal a fórumra és szavaztok a COMIC 1-re. Köszönöm szépen elõre a segítségeteket, hogy tartani tudjam a 2. helyezésem! 😊
itt konkrétan arra gondolok,hogy ennél is ugyan úgy a hó végi számlámon lesz majd az összeg amennyiért vettem az aranyat mint a Mopay-nél?
PSN ID:misi2mezei