World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Alul aztán lõhetik, az E-50-nek az alja ugyanolyan erõs mint a teteje...120mm 30 fokban. Még OV mondta múltkor. Ennek is tuti hogy egyforma erõsségû lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Az a T-62 nem egyenlõ a játékba bekerülõ T-62A-val.

A T-62A ami a játékba kerül az egy Obyect 165 lesz, aminek 1958-ban épült 3 prototípusa. Ez végül is egy modernizált T-55 kb.

VanDaal: kifejlesztettem belõle a T28-ast. A torony nélkülit. Azzal meg az a baj hogy elöl van a váltója 😊) Viszont SOKKAL keményebb szembõl mint a Proto.

A T28 után a T28P kb. papírnak érzõdik...szerintem eléggé átlagon aluli tank még mindig, én nem igazán élvezem...

E-50nél nem tudom mi lesz, kinézetben annyi hogy más a felfüggesztése meg sokkal részletesebb és minõségibb textúrát kapott. Hátha kap +10-20mmert frontra, ártani nem ártana, meg úgy is mindenki alul lövi majd.

WoT: Nishizumi77

Király. Az amcsi TD elég randácska lett szegény. 😊

Csak azt ne felejtsd el, hogy a játékról sose mondták, hogy csak WWII. Még az ismertetõben is le van irva, hogy:
"The huge tank arsenal at your disposal includes more than 150 vehicles from Germany, France, the Soviet Union and the USA and from the 1930’s to the 1950’s."

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Objectre én is, átütésre leszek kíváncsi hogy jobb lesz e BL-10nél, mert méretre kb fele akkora.
Amcsik 155ét meg tudjuk milyen, biztos nagyobb rofot kapnak.

Eagle16
Amikor jött az E-100 akkor is ez volt....hogy Hummel ágyú lesz rajta 53mm-es átütéssel meg ilyenek 😄 Még kép is volt róla.

Lesz azon rendes ágyú...AP-vel.

Az új Object-re kíváncsi leszek...ha ez is örökli a 704-es idegesítõ tulajdonságait akkor asszem kihagyom.

T95 utáni amcsi TD vajon milyen lesz?

Szembõl 502mm páncél, csúcssebesség 7 km /óra 😊)

E-50 ausf. M meg: 75 tonna, 1600 lóerõs motor 😄D

Nem hiszem hogy ilyesmi lesz, de ha azt nézzük hogy merre fejlõdnek az ágak...kb. ilyesmi lenne a Tier X.

Azt lehet tudni, hogy mik lesznek az új szörnyek, vagy még csak találgatások vannak?

A T28 Proto még most is olyan rossz, mint mikor utoljára írtál róla? 😄
Ki kéne húznom egy másik top TD-t is arra az esetre, ha Stug E-100-at véletlenül sikerülne gagyira csinálniuk...

Forolto
Egy picit vitatkoznék veled,mert az orosz tankok jelzése azaz t-54,t-62,t-72,t-90 a szám jelezte a gyártási évét.
Ha wot-os emberkék hûek akarnak maradni a II.Vh és az 50 évekhez,akkor a t-62-nek nincs keresni valója a játékban,ha igen akkor az 1963ban tesztpéldányos 65-re már leszállított Leo-1 simán beférne.

Úgy néz ki T10 TDk brutális ágyúkat fognak kapni, hogy a T10 heavyk összecsinálják magukat tõlük 😄
JGPZ E-100 ágyújára leszek kíváncsi hogy kap e APt, engem kicsit zavar az hogy wotbase.run a GW tiger ágyúját linkelték be, ahhoz meg nincs AP. Anélkül eléggé gyenge lesz.

Értem 😊
Engem különös képpen nem izgatnak ezek a 10es medek meg td-k.... egyik se kell 😄 10k game után már nincs kedvem nagyokat fejleszteni xd
Nagyon helyes. Azt hiszem a T8as prémjeim túlórázni fognak 😄

Meg JTvel, E-50el,Pattonnal és T30al is össze kéne szednem vagy 200k xpt. 😄

Eagle16
A játék egyik fõ fejlesztõje...és a Q&A topikba írta az orosz fórumon, szóval szerintem eléggé biztos ez.

VanDaal: ez a 0.7.5 szerintem durván megfogja dobnia bevételt a WG-nél...
Amúgy igen, szerintem kb. 2 hónap és jönnek. Max. 3.

Az orosz oldalon amúgy annyi extra infó van a Tier 10-es AMX-50 Foch-hoz, hogy az ágyúja 155mm-es lesz, és mivel 3-mas tárja lesz...hát az akkor 2250 sebzést jelent pár másodpercen belül...

Na és mennyire megbízható ez a Serb? Mert akkor összefarmolom elõre az AMX 12t árát xddd
Nem igazság!

Máskor legalább fél évvel elõre bejelentettek minden ilyen kaliberû változtatást. Most meg jó ha lesz 2-3 hónapom grindelni. Eddig direkt nem siettem, mert az hittem, van egy csomó idõm, erre most meg kapkodhatok...

Tudom, hogy direkt ez volt a céljuk, hogy ilyen reakciókat váltsanak ki az emberekbõl, és mindenki õrült költekezésbe kezdjen... de nálam sajnos be is jött a húzásuk, és sikerült a kelleténél jobban is felkelteniük az érdeklõdésemet 😊

Eagle16
Ja és az új fizika is, meg valami grafikai újítás.

Eagle16
ST10, PT10 will be introduced gradually or all / most of the same patch?
All at once. In 0.7.5.

Ezt SerB írta...0.7.5-ben jön az összes Tier 10-es egyszerre...

gurubefree
Most hogy mondod .... nezd meg a maus sofor eff.-jet bar az egyik batmobilos versenyzo is a mi oldalunkon nem Semmi.

ゾルターン

vagyis nem tudtok? 😊
nemtudok valami speckós kódról???
Pedig amikor ennyire kedvez az MM az egik csapatnak, akkor abban rettentõ lámák vannak 😄
gurubefree

mindenre gondoltam de hogy nyerunk meg sem fordult a fejemben.

ゾルターン

gurubefree
gz .... tetszik nagyon. meanwhile , in town halali 8)

ゾルターン

LeWyTy
<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szavaztam.
noname23
EPIC xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem igaz....

IDDQD vagy IDKFA <#vigyor2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Churchill power

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

popey8
Elmehet a jó fenébe az összes artista. IS-4-gyel Prokhorovkán alig mentem 500 métert, mikor jöttek az idegesítõ batmobilok. Ahogy felvillant a villanykörte már kaptam is 2 találatot (-1300hp). Nagy nehezen elevickéltem a faluig, de pár perc múlva a csapat meghalt. Esélyem sem volt a túlerõvel szemben és mit ad isten az arty szedi le a maradék hp-mat is. Mi a fenének kell ezeknek elrontani más játékát? Nyomorékok, menjenek máshova élvezkedni. Esélyem sem volt elérni idõben a fedezéket ezzel a lassú tankkal.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
Hi, szep munka!

Saor Alba

flashpointer
Elõzõ körben kilõttem vele az ellen 3 artiját, mondani sem kell kb 12-0 ra gyûztünk. Mondjuk meghaltam de annyi baj elgyen 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Doc Hooliday
Vettem egy t-50-est<#vigyor1> Amúgy ez a tank kajak csak arra jó hogy szét szopasd vele a sok looser nagy dögöt!<#eplus2> Már ez is polgár pukkasztó és néphergelõ egy tank, akkor milyen lesz majd a t-50-2?<#hehe>
Eldöntöttem hogy csak akkor fogok vele menni ha felidegesítenek...végig zúgok a pályán, kilövök 1-2-artit azok meg csak pislognak mint a vett malacok!<#vigyor1>

popey8
+1

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszönöm!<#worship>
én dobtam egyett, sok sikert
Nincs valakinek véletlen T7 felett francia TD-je tesztszerveren?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sziasztok! Akinek van egy szabad perce, az szavazna az én munkámra a wot képregény-versenyében?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/122973-comic-contest-poll/

Annyi, hogy beléptek a wot-accal a fórumra és szavaztok a COMIC 1-re. Köszönöm szépen elõre a segítségeteket, hogy tartani tudjam a 2. helyezésem! 😊
az arany vásárlásnál amirõl a multkor beszéltetek ez a DaoPay ugyan úgy mûködik mint a Mopay csak kevesebb pénzért kapok több aranyat?
itt konkrétan arra gondolok,hogy ennél is ugyan úgy a hó végi számlámon lesz majd az összeg amennyiért vettem az aranyat mint a Mopay-nél?

PSN ID:misi2mezei

Solten
tenyleg

Saor Alba

Hát ha az esküvõdre vagy a diplomaosztódra akarod meghívni, akkor persze, küldj neki meghívót. Itt a WoTban nincsenek meghívók.

ja értem, oké, akkor regisztrál majd újra.
Ezt a kódot csak új regisztrációkor lehet felhasználni. A regisztrációs folyamat KÖZBEN kell beírni. Ezért nem jó. Ha már reisztrált és belépett a játékba, nem lesz jó neki.

akk nemtom. én ilyenrõl még nem hallottam hogy meghívót lehet-e küldeni de ki tudja

hát valamiért nem jó neki, amúgy tudnék küldeni meghívót hívót neki, vagy ez hülyeség?
a kód pontosan: HAVENCEDAY

azt írja a haverom, hogy nem fogadja el a kódot :/
Az kizárt dolog, mert nem tudom! 😊
flashpointer
Bíztam benne hátha van valaki oylan fanatik aki jegyzeteli milyen idõközönként jelennek meg a peccsek vagy újítások, és nagyjából kikövetkeztethetõ lenne a következõ

Emancipate yourself from mental slavement!