World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És tényleg ott van:
-Reduced probability of hitting crew with HE shells.

Akkor lehet a bõdületesen sok helyett csak simán sok lesz. :S

bujcsik555
Már megy, viszont az érdekes, ogy platoonba voltam két sráccal, egyikük szintén magyarországról van, a másik hollandiából. Kettõnket MO-ról ledobott, de a holland srácot nem, meg azt mondta a fele kb bent volt az embereknek.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Most megint behalt a szerverük? Ledobott, és vissza se tudok menni, meg a honlap sem mûködik...

Nagyon élvezetes lesz, az biztos. Bár teszt2-ben mintha azt írták volna, hogy teszt1-hez képest azért csökkentették valamennyit az arty splasht.

A teszt 2-nél írták hogy csökkentették a legénység kiesésének a mértékét. De utána mentem egy pár kört teszt szerón, így 1 lövéstõl ugyan úgy 3 jobbágy pusztult ki a tankból. Szóval a patch után jön a nagy betûs orális szex mindenkinek aki nem artyzik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem csak valami ködös emlék van innen a fórumról, hogy a második teszt szerverre milyen változásokat csináltak és mintha ott az lett volna, hogy ezeket lejjebb vették.
No majd valaki, akinek nem szivacsos az agya, vagy játszott a teszt szerveren, megmondja.

A másodikon négy csatát mentem csak, nem tudom, de nem írták a ruszkik, hogy visszaveszik a sebzést 7.3 értékre.

A második teszt szerveren is ez van?

Nem tudom mi szükség volt erre, elfelejtették hogy a hellcat igazából 90el megy, és baromi jól fordult? Itt meg megkaptuk a bóvli export verziót.

WoT: Nishizumi77

Na várd csak meg a 7.4-et, egy ilyen lövés az összes legényedet ki fogja nyírni. Annyi teljesen kihalt legénységû nem null hp-s tankot láttam egy hét alatt teszt szerveren, mint korábban éles játékban másfél év alatt. Fõleg a kevés legénységes tankok lesznek nagy veszélyben, pl. franciák, magasabb szintû ruszki medek és heavyk.

Jézusom. Szóval *Hellcat 😄

https://wotinfo.hu

Hát a Hallcet-nek nem hiányozott a még lassabb fordulás, illetve a motorjának +20 lóereje is eltûnt az éterben :/

Ja, ennek 2 vagy 3 patchel ezelõtt sikerült elszúrniuk a fordítását, és biztos azóta sem jöttek rá, hogy lehetne javítani 😄
Bár érdekes módon elõtte jól volt fordítva, de valami érthetetlen okból kifolyólag bele kellett piszkálniuk.

Tono34
Type horda, nem túl acélos ellenféllel szemben.

Könnyû kis csata lett, nehezebbre számítottam, de végre egy számomra élvezetes kört adott.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

..a t30 celkorenek illetve a t110 ujratoltesi idejenek a valtozasan kivul csak en erzem jelentektelennek a tobbi valtoztatast?
Legalább nem költöttél feleslegesen a javítókészletre! =)

Kilötték a lövész toborzásodat is? Kossuth Lali is a tankban tartózkodott?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Su-26 (tier3) Vs. Su-152 (tier7)

Elõtte full hp-n voltam. Ez így persze teljesen korrekt...
A sérült lõszerrekeszem a következõ bekapott lövéstõl egybõl fel is robbant, mielõtt lett volna idõm megjavítani.

Sztem nagyon kevés nem MMO játék van amivel az ember 1+ évig tolja folyamatosan, ennyiért...

Egyébként pedig egyéni döntés kérdése ki fizet és ki nem. D3-at tudod igy játszani? 😊

Ez nagy igazság. Én is vettem egy type59-t+1000 goldot olyan 8k forintért + olyan 1 év alatt volt 2 hónap prémium is. Ez már körülbelül 13k volt nekem. ennyi pénzért már egy valóban jó játékot lehetett volna venni...

Viszont ott van az a "ha" szócska 😊

Pluskast
Ez sincs ingyen. Ha veszel egy premium tankot vagy ha elõfizetsz már nincs ingyen. Sõt hosszú távon a diablo 3 olcsóbb mint ez.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lehet, hogy nem is kell többet. Ennyi már jelentõs változást szokott hozni a használhatóságában. Nagy ágyút a sima toronyba, nagy toronnyal pedig gyorsabban fog lõni, hamarabb szûkül és nagyobb a kitérése, tehát nem kell majd teljesen elõbújni vele a domb mögül.

Én tényleg azt tudom mondani, akik azt hiszik, hogy az orosz tankok OP-k, hogy húzzátók ki õket, és akkor lesz az igazi sírás!!!!!

Láttam itt nem rég egy commentet, hogy megunt német acc+diablo 3 acc, fullos orosz accra, na lesz ott meglepi, mikor rájön szerencsétlen egyén, hogy az is-7 például használhatatlan randomban, vagy az e-50 600HP-t rammol a t-54be stb. stb.
Szerintem te mindenképpen jobban jársz a D3-al.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát igen, de ha jobban belegondolsz ez a buff például nagyon kellett a kv-4-nek, mert most enyhén szólva is egy használhatatlan fémhulladék, nem mintha most olyan sokat kapott volna... Az amcsik pedig még így is nagyon op-k, de legalább érzik, a derék szovjetek, hogy valamit lehet elkúrtak, de nagyon.

igen, és ez már egy picit paranoid is! IS-4, t-44, t-54en kívül gyûlöltem az összes orosz tankot kb! Semmivel se jobbak, mint a többi nemzet tankjai.
maniac78
Csak én érzem úgy, hogy az oroszon kívül mindent nerfeltek?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

13.000 Forintért, sajnos. Ez meg ingyen van. Nem fogja tudni kiváltani.

Ha feltolod youtube-ra akkor ezt a kört én is kiraknám az oldalra...

Eagle16
Na itt van hogy pontosan miket változtattak a tankokon a 0.7.4-ben.

M18 Hellcat:

- 10%-kal nagyobb célkör mozgás közben.
- A fejlesztett lánctalp ára 23 000-rõl 17 000 kreditre változott.
- A fejlesztett lánctalp fordulási sebessége lecsökkentve 2 fokkal/mp
- A 76mm M1A1 ágyú újratöltési sebessége 4.1-rõl 3.9 mp-re változott.

T30:

- A forgási sebesség csökkentve 2 fokkal /mp. (fejlesztett lánctalp)
- A 105 mm T5E1 ágyú töltési sebessége 7.8-ról 8.2 mp-re változott.
- A 120 mm T53 ágyú töltési sebessége 7.8-ról 8.2 mp-re változott.
- A 155 mm T7 ágyú újratöltési sebessége 20-ról 20.3 mp-re változott.
- A 155 mm T7 ágyú célzási ideje megnövelve 0.1 mp-el.
- Toronyforgatás közben a célkör 20%-kal nagyobb.

M103:

- Rossz és közepesen terep 5%-kal nagyobb ellenállás. (ennyivel nehezebben birkózik meg a tereppel, tehát lassul)
- A 120 mm M58 ágyú újratöltési ideje 10.9-rõl 11.2 mp-re változott.

T110:

- Mindenfajta terep ellenállása 10%-kal megnövelve.
- A 120 mm M58 ágyú újratöltési ideje 9.3-ról 10mp-re változik.

KV-4:

- +40 HP
- a tank oldala 20mm-el vastagabb lett
- a tornyon lévõ kis torony 180mm páncélt kapott (150mm-rõl)
- rossz és közepes terepen 5%-kal kisebb ellenállás
- az alap toronyba is beszerelhetõ a top ágyú (107 mm ZIS-24)
- a 107 mm ZIS-24 ágyú újratöltési ideje a fejlesztett toronyban 11.5-rõl 11.1 mp-re változott.
- toronyforgatás közben 20%-kal kisebb célkör a 107 mm ZIS-24 ágyúnak a fejlesztett toronnyal.
- a 107 mm ZIS-24 ágyú függõleges kitéríthetõsége megnövelve 6 fokkal, a fejlesztett toronyban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha most sok függõnek meg lenne a kitartása, hogy felhagyjon a játékkal egy idõre, akkor talán a szovjetek legközelebb 2x is meggondolnák, hogy tüzérséget, egyáltalán franciát tegyenek a játékba.
Néztem az autoloaderes kisköcsög artiról videót, nagyjából 500-akat sebez ,4-et lõ, nagyon pontos és a töltésidõ pedig a T110-é... Ráadásul gyorsabb és jobban manõverezik mint egy light vagy medium. A srác a videó végén mountain passon 50-el lövögette ki a nagy heavy meg medium tankokat, akik még torony+tankforgatással sem tudták követni.
Úgy érzem közeleg a Diablo 3 ideje, ahogy hallom kezd stabil lenni a szerverük, szóval lassan azzal is lehet már játszani...

7.3-at biztosan így kaptuk, ahogy leírtam mert pénteken öcsém frissítette a launcherrel, erre emlékszem 😄
Mai nap folyamán fog kiderülni, ha ma nem postolnak róla hírt fõoldalra akkor nem jön a héten.
Nem a 7.2nél volt az hogy ruszkik csütörtökön kapták mi meg másnap? Nekem az rémlik, de az különleges eset volt mivel március végére ígérték a patchet, és ha jól emlékszek péntek volt az utolsó nap abban a hónapban, szóval muszáj volt kiadni ( meg amúgy is 1 hónapot csúszott már mert februárra volt mondva 😄 )
7.3nál szerintem úgy volt hogy ruszkik szerdán kapták, mi meg jövõ héten, de javítsatok ki ha tévedek, nincs kedvem megkeresni mikor jött ki 😄

Na vajon? 😄
Akkor ezért nem láttam mostanában ilyen sigeket, serb megsértõdött.

Ez nálam mondjuk pont az a patch lesz, amit egy kicsit sem várok 😊

"Dear user, your signature has been removed"
De most mi bajuk a SerB-es sigemmel? 😞

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

7.3-nál is így volt, pont csütörtökön kapták meg és mi akkor is jövõ hétre vártuk, ugyan így hétfõ, keddre és végül pénteken megkaptuk
Ha spotolni akarsz akkor a középsõ úton az elsõ szikláig kell menni, onnan teleszkóppal mindent látsz a túlparton. Arra vigyázni kell hogy mire szembõl jönnek addigra lelépjél. Lakevill kicsi térkép így onnan már takarás nélkül a teljes térképet látnád.
ACS LeFH18 B2: fixed parameters radios FuG-8, corrected the wrong weight, changed the level of fighting.

Már ideje volt, mellesleg ha figyelték volna a fórumot akkor már 7.3ban se lett volna rossz értéke, mert teszt környékén 2 helyre is leírtam, hogy unreális a súlya. B1 29 tonnás, ez meg 42? na ne vicceljenek 😄

Mi a taktikád Lakevillen Chaffee-val? Nem annyira szeretem vele ezt a pályát. Berohanok a parton a városba és derítem a városba igyekvõ ellent, de sokszor jön szembe az ellen scoutja és nehéz menekülni.

Ruszkik ma kapják meg a 7.4et élesben. Nekünk kb egy lepkefingnyi esélyünk van arra hogy a héten kijön, ha tippelnem kéne akkor esetleg hétfõn, de fõleg kedden kapjuk.

meguntam a német ágat 😄 akit igy esetleg érdekel wot accom is cserélem rajta e-100 e-75 GW panther AMX 1375 AMX 1390 jgpanther,+pár kisebb tank az accom+diablo III accom adom 1 kifejlesztett orosz accountért,

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

óóóóóóó. Hát azt nem érdemes megvárni. Trónok harcára fel 😉

Solten
Ja, 3 ora kb. Fenn volt hirkent a fooldalon. Addig is... <#alien>

Saor Alba

Ja, nekem is szopas a leallas. Kethetente van 1 szabadnapom ami csutortokon van. Ma este tudtam volna jatszani amig le nem esek a szekrol erre tessek... <#falbav>
De mar megszoktam, hogy szopat a szerencse a szabadnapomon ugyanis ilyenkor tudnek vegre addig aludni amig magamtol fel nem kelek, de pont kethetente csutortokon kell a fuvet nyirni a lakasunk elott a parkban. Mivel fasza nagy terulet vagy 2 ora mire befejezik a kistraktor meretu szarral. Faszomelverem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Srácok mi van a játékkal? Karbantartás van amirõl nem tudok? A weboldal nem jön be és a kliens nem megfelelõ email v jelszó hibaüzit ír ki.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten

Saor Alba

Látom az arty helyzet már olyan jó, hogy medium tankkal sincs értelme menni. Folyamatos mozgásból is rendre kilõnek. Nevetséges. Úgy látom, hogy meddel is csak a sziklák mögött lehet állni a bázis mellett.
Bugi Misi
<#eplus2><#eplus2>
Gyõzelem
Lakeville 2012. június 13. 23:08:48
M24 Chaffee Szerzett tapasztalat: 3 108 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit 19 024
Csatában elért Achievement: Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top Gun

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi