World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Reduced probability of hitting crew with HE shells.
Akkor lehet a bõdületesen sok helyett csak simán sok lesz. :S
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
No majd valaki, akinek nem szivacsos az agya, vagy játszott a teszt szerveren, megmondja.
WoT: Nishizumi77
https://wotinfo.hu
Bár érdekes módon elõtte jól volt fordítva, de valami érthetetlen okból kifolyólag bele kellett piszkálniuk.
Könnyû kis csata lett, nehezebbre számítottam, de végre egy számomra élvezetes kört adott.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kilötték a lövész toborzásodat is? Kossuth Lali is a tankban tartózkodott?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Elõtte full hp-n voltam. Ez így persze teljesen korrekt...
A sérült lõszerrekeszem a következõ bekapott lövéstõl egybõl fel is robbant, mielõtt lett volna idõm megjavítani.
Egyébként pedig egyéni döntés kérdése ki fizet és ki nem. D3-at tudod igy játszani? 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Láttam itt nem rég egy commentet, hogy megunt német acc+diablo 3 acc, fullos orosz accra, na lesz ott meglepi, mikor rájön szerencsétlen egyén, hogy az is-7 például használhatatlan randomban, vagy az e-50 600HP-t rammol a t-54be stb. stb.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
M18 Hellcat:
- 10%-kal nagyobb célkör mozgás közben.
- A fejlesztett lánctalp ára 23 000-rõl 17 000 kreditre változott.
- A fejlesztett lánctalp fordulási sebessége lecsökkentve 2 fokkal/mp
- A 76mm M1A1 ágyú újratöltési sebessége 4.1-rõl 3.9 mp-re változott.
T30:
- A forgási sebesség csökkentve 2 fokkal /mp. (fejlesztett lánctalp)
- A 105 mm T5E1 ágyú töltési sebessége 7.8-ról 8.2 mp-re változott.
- A 120 mm T53 ágyú töltési sebessége 7.8-ról 8.2 mp-re változott.
- A 155 mm T7 ágyú újratöltési sebessége 20-ról 20.3 mp-re változott.
- A 155 mm T7 ágyú célzási ideje megnövelve 0.1 mp-el.
- Toronyforgatás közben a célkör 20%-kal nagyobb.
M103:
- Rossz és közepesen terep 5%-kal nagyobb ellenállás. (ennyivel nehezebben birkózik meg a tereppel, tehát lassul)
- A 120 mm M58 ágyú újratöltési ideje 10.9-rõl 11.2 mp-re változott.
T110:
- Mindenfajta terep ellenállása 10%-kal megnövelve.
- A 120 mm M58 ágyú újratöltési ideje 9.3-ról 10mp-re változik.
KV-4:
- +40 HP
- a tank oldala 20mm-el vastagabb lett
- a tornyon lévõ kis torony 180mm páncélt kapott (150mm-rõl)
- rossz és közepes terepen 5%-kal kisebb ellenállás
- az alap toronyba is beszerelhetõ a top ágyú (107 mm ZIS-24)
- a 107 mm ZIS-24 ágyú újratöltési ideje a fejlesztett toronyban 11.5-rõl 11.1 mp-re változott.
- toronyforgatás közben 20%-kal kisebb célkör a 107 mm ZIS-24 ágyúnak a fejlesztett toronnyal.
- a 107 mm ZIS-24 ágyú függõleges kitéríthetõsége megnövelve 6 fokkal, a fejlesztett toronyban.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Néztem az autoloaderes kisköcsög artiról videót, nagyjából 500-akat sebez ,4-et lõ, nagyon pontos és a töltésidõ pedig a T110-é... Ráadásul gyorsabb és jobban manõverezik mint egy light vagy medium. A srác a videó végén mountain passon 50-el lövögette ki a nagy heavy meg medium tankokat, akik még torony+tankforgatással sem tudták követni.
Úgy érzem közeleg a Diablo 3 ideje, ahogy hallom kezd stabil lenni a szerverük, szóval lassan azzal is lehet már játszani...
Nem a 7.2nél volt az hogy ruszkik csütörtökön kapták mi meg másnap? Nekem az rémlik, de az különleges eset volt mivel március végére ígérték a patchet, és ha jól emlékszek péntek volt az utolsó nap abban a hónapban, szóval muszáj volt kiadni ( meg amúgy is 1 hónapot csúszott már mert februárra volt mondva 😄 )
7.3nál szerintem úgy volt hogy ruszkik szerdán kapták, mi meg jövõ héten, de javítsatok ki ha tévedek, nincs kedvem megkeresni mikor jött ki 😄
Akkor ezért nem láttam mostanában ilyen sigeket, serb megsértõdött.
De most mi bajuk a SerB-es sigemmel? 😞
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Már ideje volt, mellesleg ha figyelték volna a fórumot akkor már 7.3ban se lett volna rossz értéke, mert teszt környékén 2 helyre is leírtam, hogy unreális a súlya. B1 29 tonnás, ez meg 42? na ne vicceljenek 😄
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De mar megszoktam, hogy szopat a szerencse a szabadnapomon ugyanis ilyenkor tudnek vegre addig aludni amig magamtol fel nem kelek, de pont kethetente csutortokon kell a fuvet nyirni a lakasunk elott a parkban. Mivel fasza nagy terulet vagy 2 ora mire befejezik a kistraktor meretu szarral. Faszomelverem.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Gyõzelem
Lakeville 2012. június 13. 23:08:48
M24 Chaffee Szerzett tapasztalat: 3 108 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit 19 024
Csatában elért Achievement: Pusztító, Boelter Kitüntetés, Top Gun

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi