World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E-50-en belõttem a ram skill-t. Az elõbb 60-al eltrafáltam egy T-54-et, 478HP-ról nulláztam, aztán IS-3-ról 50-el, hátulról 393HP-t vettem le. Jópofa! <#nevetes1>
Az én HP veszteségem 90 és 185 volt.
Alien69
Hogy én hogy úúútálom Komarin-t, azt nem lehet még leírni sem.
Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. június 13. 22:08:52
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 3 246 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 373
Csatában elért Achievement: Kamikaze. Lekoccoltam egy Persinget, miután bele lõttem. Volt 62 HP-ja utána, mondom, csak lesz valami, hátha. <#vigyor1>

Doc Hooliday
Ugyan, semmi baj!<#wink> Nem veszem én magamra a viccet!

akkor elnézésedet kérem!!! Nem akartam paraszt lenni csak fura volt ezt látni. sry még1szer!
Doc Hooliday
Viccnek szántam<#vigyor3> Most lenne egy kis idõm játszani mert napközben dolgozom, ilyenkor tolom 1-2-órát aztán ennyi! Hétvégéken esténként van még néha több idõm pöcsölni vele, de akkor sem mindig! Nem vagyok igazán mérges, csak kicsit rosszul esett!<#vigyor5>

Sunsetjoy
Kultúráltabban:
"Hogy azt a száraztésztán enyhén molettre hízott shanghai nagynénikéjét, aki a kínai pénz leértékelésekor egy marék homokért járt a piacon hastáncot! Hát ez lejjebb sem gyün, választ sem ad, csak kering kering, annak a gülüszemû, hátán hat púpot tarajként viselõ jó öreg Ûristennek se!"

Vagy valami ilyesmi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ez már gázz... ne légy már ekkora kocka ha 5 óra game kimarad. Gondolom akkor is így szoktál káromkodni amikor kilõnek.<#lama>
Olyan jót szenvedtetek! xD

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Doc Hooliday
De akkor mit frissít????<#nevetes1>
Na aki ezt csinálta ma ezzel a frissítéssel annak azt üzenem hogy:
A büdös úristen bassza rá az eget a redvás vén öreg kurvák vörösrézzel kivert kárpitozott, foncsorozott vasporos valagára, hogy az énekes koldus verje belétek, hogy a talpas trójai faló húzza beléd a szálkás faszát, hogy nõjön köröm a gombás túrókarimás farkadra és azzal kúrjad a pinaszagú, riherongy, ki nem jelölt türelmi zónában ingyen-guminélkül strihelõ repedt sarkú szentpáli szajha anyádat a tripperes apád hátán seggbe, te rohadt takonyszagú gyárihibás selejtbunkó gecipúder, hogy a feketenájlon hullazsák cipzárja csípné be a mellszõrödet is te féregarcú tapló köcsög, hogy a vonat szabjon rád rövidnadrágot, te hónaljmankós nádvágó pudvás buzimajom, hogy szopja telibe az a jeges-tengeri vacogós fehér cápa a getvás pöcsödet, hogy szakadt volna be a fejed születéskor, te szaros pondró, hogy békávés találja meg hátulról a férfizuhanyzóban, és a radai rém vízfejû fia törje el a kezét és nyomja le a gennyes torkán!!!<#idiota><#hehe><#vigyor1>

Mert nem csak a tank böszme nagy, hanem a tetõpáncél is, aztán arra megy a splash.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gondolkodtam rajta, hogy szóljak, vagy ne. De szóltam, ezzel rombolva a "fasz" imagemet...

NH3CL ott a pont! 😊 köszke
Jelent... nem sok jót a Maus drivereknek 😊
Bár így belegondolva, tényleg... épp ma volt, hogy a JP 105-ösével 100 fölötti sebzéseket vertem bele toronygyûrû környéki találatokkal.

télleg megy 😄
Megoldás: gold ammo-val lõtt, aminek az átütése: 221-368mm.
Mellesleg inditsátok launcher nélkül a sima exebvel és menni fog!

okés köszi 😊 akkor csütörtökön 7 kor lesz a következõ

Amúgy mennyi az esély arra h bedob egy ilyen játékost akiért gold ot lehet kapni??
Doc Hooliday
Csak azt nem értem hogy mit lehet ennyit pöcsölni ezzel a szaros frissítéssel mert nem csinál semmit szerintem csak ki írja hogy frissítések keresése. Ennyi idõ alatt baszki leszedek egy 12gigás blue ray filmet, nemhogy egy szaros frissítést!<#zavart1>

CEST idõpontokat kell figyelni, vagy a GMT+2-õt.

Testet szerintem jobban be kéne forgatni. A két lánctalpa közötti rész alul viszonylag könnyen átlõhetõ.

nekem sem megy.... magánügy mi?!:...

Skacok egyébk amikor az van írva a hunt us napokon h between 16:00 CEST (14:00 GMT) and 19:00 CEST (17:00 GMT) on each day. akkor gyõrbe pontosan mikor van ez az egész?? vagy hogy van ez? nézegettem az idõzónákat de nem igazodtam ki...
Biztos ezzel akarják a WoWp-re kényszeriteni a usereket.

Maust könnyebb sebezni HE-vel, mint pl. az E-75-öt vagy a IS-7-et, ha ez jelent valamit.

értem! Amit nem értek hogy egy lövve hogy tud megséríteni engem??? nem értem mivel még a fejemet is elforgatom hogy ne szembõl lõjjön. test beforogva egy kicsit olyan 20 fokba. Megoldás?
Doc Hooliday
Figyu nincs nekem semmi fél mod beállítva<#vigyor3> spontán nem megy!

Nekem nincs Mausom, csak a logikából indultam ki 😊

Elvileg érnie kéne. Telitalálatkor lehet nem sokat segít, de splashnél tuti ér valamit. Plusz sokan nem tudnak majd átlõni, szóval szerintem más tankok HE lövedékek ellen is jó lehet.

De ismétlem, csak vélemény, nem személyes tapasztalat.

megy... jah ki a monitor az ablakon 😞((
van akinek mûködik? nem gondolnak a munkásokra!!!! :S 😊 Nekem csak ilyenkor van idõm erre a hordó fosadékra....
Boron Power
Nincs véletlenül az eff. mod beállítva? Mert az a weboldal nem megy. (nem használom, nem tudom, hogy az indítást ez akadályozza-e)

Na megy és 41k játékos on-line.

"Ecsém milyen nevek jönnek elõ.."
Igazad van a "ki hazudik ha van akváriuma", a " küldjünk-e Bálintkának aranyat" a "10 gold drága-e a modulcserére" és a "döntetlen volt-e mert én is sebeztem õt" epikus szájkaratéba nem igen akartam beleszólni.

nekem dettó ugyanez...
Doc Hooliday
A launcher frissítése: frissítések keresése...és ennyi!<#nevetes1> Mivan ezzel a szarral???

mien szép álom lenne ha mondjuk megyek a maus-sal és a legnagyobb arty az a grille lenne...valóra vált álom..<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
pointer4
Grillénél, vagy alatta 😄
Illetve, ha egy német dagi lövöldözi 😄 a 10.5-össel 😊
marko37
Lent délen se megy ha ez vigasztal

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Mondjuk én már sokszor a kicsikkel nem foglalkozok,nagyon gyéren hoz a konyhára.Már a frag sem érdekel,ha kilövik elõlem a végén tegyék(mindig a végén segítenek😊...Max szárnysegéd leszek...
A mesterlövész medált legalább nem lophatják el.😊

köszi neked is!! A repesz ér valamit a bõdületes artyk ellen? 😊
Ruszkiknak állítólag holnap jön a pöccs.

Nem megy ez a szutyok jatek! <#boxer>
Hi.Sajnos ilyen nagyon sok van.Hogy mi az oka még nem jöttem rá.
1:Félnek a nagytól...2:A kicsi az tuti sebzés/frag,persze így szinte borítékolható,h bukó lesz a csata.
Már az 1.percben lehet tudni nagy pontossággal,h randomban mi lesz az eredmény..

Féláras modulok nem tudom mikor lesznek.
Amit ajánlanék rá: venti, töltésgyorsító mindenképp... harmadiknak bármi másnál a stabilizátort ajánlanám, de Mausnál lehet a repeszpáncél jobban megérné.

köszöntem!! akor szerintem rakom rá szerelõ dobozt
popey8
Mekkora szar emberek vannak. Lakeville, kanyon, én T29, 90 milissel. Jött velem 1 M103 és 2 T34. Szemben velünk több apró, amit én is tudok sebezni és egy E-75. Mit csinálnak ezek a nyomorultak? Ahelyett, hogy a nagyot ütõ lövegükkel az E-75-t lõnék ki, a kicsiket aprítják. Engem meg szépen megfingat az E-75. Meg is köszöntem nekik, h rohadjanak meg.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

pointer4
Ventit, töltésgyorsítót mindenképp, 3.nak amiben hiszel 😄 Stab/célzásgyorsító szerintem nem kell erre a vasra, a ram/splash elleni védelem meg szerintem nem ér semmit 😄
Akció meg akkor lesz, ha kiírják. Ha tippelni kéne, 1-2 hónapon belül tuti.
bocsi hogy megkérdem megint: maus-ra mit érdemes tenni? (nemtudjátok mikor lesz 50% kedvezmény? )
noname23
Hát igen azért a szerencse az ott van már a balance-nál gyengébb ágyús t54 szépen mellé lövöldözött biztos kancsal volt
+ 3 lepattanó 1 nemtom mi epic jól bírta a lövéseket a kis 50mm-es csoda szekered

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Oh, kösz 😄

Desmodromic: <#worship>

Még mindig ezzel a T9-essel közepessel van a legtöbb sebzésem csatánként, bár az E-50 megközelítheti majd, ha ezer év múlva meglesz rá az a rohadt drága 105mm-es -.- Addig csak csipegetni tudok vele.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius