World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvenném az artiktól a he-t és megnézném akkor a sok splash dmg-s egyedül artiban ölni képes noob mit csinálna. miért pont a he-t? mert ha melléd lõ is repül mindkét lánc a legénység 1-2 tagja és pár modul(az, hogy orbitálisat sebez mellékes is)
tisztelet a kivételnek, de 10-bõl 8 azért választja az artizást mert ulow máshoz. legunalmasabb, tankos játékhoz nem illõ játékstílus és trollkodás.
a 3-as arty platoon amit említettél meg a lehetõ legbalfaszabb választás mert nincs scoutotok, medetek...
..jah hogyha accot kell mondani, mindjart mas a hangnem...
Vagy inkább elõhívás közben kaptak fényt 😄

Nem trollkodom. Ez egy játék. Nem kötelezõ. Nekem se tetszik minden ,de nem tehetek ellen mert nem én készítettem(nem mintha tudnék).Egyszerüen csak nem értem miért kell ezen ennyit lovagolni. Ha fejrerállunk se változik. Elnézést ha megsértettem valakit.Nem állt szándékomban.
Forolto
fényre jönnek.😄

Úgy látszik ez a Mátyáshun gyerek, ez osztódással szaporodik, vagy csak a szülei nagyon szaporák. Hihetetlen, hogy mennyi van belõlük... 😛

.. tenyleg jo lenne ha befejezned ez a trollkodast.. mi a jatekbeli accod? szeretnenk tanulni belole egy kicsit..
Forolto
t-28 prot T-95-el miért nem tudsz elmozogni az arty-k elõl?Te vagy a noob,hát érted.😄

Én ivelõs ember vagyok,de ugy egyébként az artyk sebzését nullára csökkenteném,de bárhova be tudna lõni és csak lánctalp és modul sérülést tudjon okozni.Ennyi.Support és mingyá kihalna ez az ág.Adnék nekik egy plusz esélyt legénység sérülésére s akkor csatánként max 1 oldalanként,bõven elég.

Csak nem szeretem a hisztis gyerekeket. A megoldást kell keresni nem siránkozni.csúnya arty kilõtt. Persze ha Neked segít az jó. Talán egyedül mehetnél gyakorló csatába és ott biztos nyernél..vagy lenne esélyed rá.( ha ez vigasztal engem is lõttek ki nem egyszer..csak én tanulok belõle)
Ó, azok is kellenek ám nekem is 😄
Viszont az E-50-et addig nem vagyok hajlandó megvenni, míg legalább a top motor meg nem lenne az E-75-bõl, de az még a jövõ zenéje.
Medeknél így az USA-t választottam, de ott még csak most fogom megvenni a Pershinget.

.. ha nem sajnalod ra, akkor hajra!
no problemo 😊
Köszi! Akkor lehet megpörgetem kicsit a dolgokat 😊

Köszönöm!
Viszont most több mint 70k freem van, és sürget az idõ 😊

inkább a tier10es medek jobban megmozgatnak, csak küldje már az a kurva apeh a pénzemet a vga-ra😄
Kicsit elborult az agyam amikor megláttam. Bosszantó hogy jön valaki azzal hogy van egy Hummelje és akkor õ majd megmondja a tutit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

na látod nekem viszont nem kell stug e-100. Még a krokon elgondolkodnék, mert az jól néz ki, de így hogy ocsmány, lassú, + személy szerint nem is szeretem a tdket valahogy nem vonz, még a 170es tudatában sem😄
Mindenképpen megéri a top ágyú, borzasztóan imádni való úgy vele a ferdi. Szerencsére sokszor tesz be top tanknak, ott meg szinte minden tankot szó szerint kizsigerelsz vele. Ha meg a csapat kempel, akkor kempelned kell neked is, TD-vel egyszerûen nem tudsz semmit se csinálni ilyenkor.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ne mar.. ilyenekre meg komolyan ugrotok????
Ezt sose értik meg. De legalább most más mondta ki, és nem én.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Áruld már el nekem hogy hová a picsába fogsz mozogni egy 10-es tankkal amikor négy féreg is csak rád vadászik? Netán egy TD-vel? Majd ha lesz top tier tankod, vagy top artyd, továbbá ezekre választ adsz, akkor talán elfogadom azt amit írtál.

popey8
Ja, csak mozogni kell, tényleg. Itt az új arty elleni orvosság. Mindjárt ki is próbálom köszi a tippet. Apám, eddig csak kempeltem heavyvel a nyílt terepen és nem tudtam, h miért lõ ki mindig az arty.

U.I.: Tegnapelõtt mozgás közben szedtek le 1300 hp-t az IS-4-semrõl<#boxer>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

.. en szeretem a ferdit a top agyuval. kis agyuval tenyleg lepkefing volt. de amit leirsz, annak nagy resze nem a tankon mulik. viszont szerintem 30k kozos xp-t elszurni ra, az sok. en a helyedbe csak a duplakat mennem vele, amig meg nem elsza top agyu. onnantol elsz elvezheto.
De a medekbõl sajnos nem lesz Stug E-100, nekem pedig az KELL 😄

nem tudom én nem szeretem a td-ket pontosan ezért, inkább megyek meddel arra ahol naygobb szükség van rám és nem kell a picsámon ülni miközben látom, hogy eldöglik a csapat
Nem tudom, rááldozzak-e 30k free xp-t a Ferdi top ágyújára...

Borzasztó a 105-össel, de attól félek, hogy csak a kidobnám a sok freet az ablakon, mert szerintem még azután sem fog tetszeni 😞
Nyilván az ágyúja sokkal jobb lenne, de attól még a sok kretén ugyanúgy ott maradna a TD mögött campelni, ahelyett, hogy csinálnák a dolgukat, engem ugyanúgy kiszúrnának a pálya túlsó felébõl, és az artyk ugyanúgy kidurrantanának, mint eddig...

Aki sokat TD-zik, elárulhatná, mégis mit kéne csinálnom, mikor a csapat jelentõs egészen az alapvonalig menekül hátra, és ha én nem megyek elõl a lassú, világító TD-mmel, akkor ugyan egy centit sem mozdulnak?
Bár igaz ami igaz, néha még arra sem hajlandóak, hogy legalább mögöttem kullogva meginduljanak...

..szerintem ez ugy szuletett, h nezegettek.. te ivan allitsunk a leppatano generatoran meg a nullasebezes genaratoran ennek a franya kv4nek. megiscsak a mi kutyank kolke. jol van borisz, de megis mit mondjuk a zembereknek, valamit megicsak kene.. hmm. te figy majd azt mondjuk megemletuk az oldalpancel vastagsagot 40mm-el, azt jo lesz!
Istenem baszki...jaj nem ...nem lehet...áhááháhá sírva fakadok rögtön. <#rinya><#csodalk>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azt néztem játék közben, hogy általában marad a tankoknak 20-30 Hp-ja miután belekúrtak párat, ha fent van a nagy torony. Gondolom a KV-nak pont ennyi hiányzott. De majd kiderül, nem sokkal találkoztam még a játékban.

A 40-es értéket szerintem a vodkásüvegen láthatták, gondolták jó lesz az...
Miért ez az arty pánik? Amikor kilövitek azt mindenki élvezi. Nekem csak egy hummelem van és azt is csak ritkán használom, de nem olyan könnyü kilõni vele valakit. Nem nagy titok csak mozogni kell ha felfednek.Egyik csatában az ellenek 2 artya volt...8 kill. A mieinknek 0. Mert a másik csapat tudta hogy mozogni kell. Meg a scoutot kilõni. Amúgy nem vagyok tüzér. A medeket szeretem ,de nincs bajom a "háború isteneivel" sem. Ja és a hummelhez 1000 egy lõszer. Szóval nem jó biznisz mellé lõni.
Az se ér semmit, ha átüt a HE.

A 40hp-t én se értem. Ettõl nem lesz jobb a KV4. 40-en nem múlik semmi. Amikor magas tierben már minimum 200-300-akat sebeznek, 40 hp? Értelmetlen.

Oldal erõsítésnek sincs sok értelme. Az odalát szinte minden tanknak át lehet lõni.

A kis torony erõsítésnek van értelme.

Meg az ágyú kitéríthetõségnek.

Meg...remélem bár ezt nem írják, jó lenne ha úgy mûködne az ágyú is, ahogy az papíron van.

Akkor a spall liner mindenképpen muszáj 😊

<#vigyor2> A red tails címû filmrõl írta valaki, hogy amilyen pusztítást végeztek a browning géppuskák, kellett lennie valamilyen titkos náci technológiának, ami miatt minden létezõ dolgot át kellett itatni benzinnel. Ha megnézik boriszék a filmet, majd beleteszik a játékba.

MatchDiabolo
grille vs lori 860HP +modul, crew
grille vs lori 1250HP
grille vs lori vs spall liner 1000HP burnbaby + modul, crew
no comment

Vagy visszahozzák azt, ahogy régen mûködött a credites medpack/repkit.. csak 2 percig élt a hatása 😊

A lehetõségek végtelenek.

A KV4-nek meg muszáj volt a 40hps buff 😄 Hogy honnan hozzák elõ ezeket a számokat, számomra mindíg rejtély 😊

Szergej, a KV4-nek 0.03%-al kisebb a t]l;l;si r't'ja mint a t0bbi tanknak. Buffolni kell.

OK.. legyen mondjuk +20mm az oldalsó páncélon és hmmm.... adjatok neki +40hp-t 😊

Amúgy azt nem értem, az egyik dolog amit nem hasraütve kell kitalálni a tankok páncélvastagsága. Akkor most mi ez a tilitoli ilyenkor? HP/ROF/damage érthetõ mert képzeletbeli értékek...

Forolto
ILYET NE MERJ ÍRNI!A FALNAK IS FÜLE VAN.😊 Holnap kitalálják,hogy a csata elött minden tank vett egy benzines fürdõt.😊))

Akkor a birodalmi fáklya effektust kellett volna erõsíteni, mert a tûzoltó készülék fogy a legkevésbé. Nálam legalábbis. Mikor legutóbb bevásároltam a javítócsomag fogyott el legelõször, utána a kötszer és a tûzoltócsomagból még mindig megvan legalább a fele.

Forolto
Nem értelek titeket,nem jöttetek még rá,hogy ebben a játékban egy cél van,melyik csapat tudja jobban megvédeni a csapata tüzérségét és maga a tüzért mennyire skilles.Ez eldönt mindent.

egy 3 artys platoon simán eldönti a csatát,lehetsz te bármennyire is skilles,bármennyi lehet a rating-ed gyõzelmi esélyed.

Vagy tévedek? Most csekkoltam és engedné? 50 aranyat a tesztért nem szórok el, bocsi 😊

Így van, ott már semmilyen gyors reflex nem segít.

Csak egyfajta elsõsegélycsomagot tudsz betenni a tankba. Vagy nagy, vagy kicsi, nincs mind a kettõ.

Igen, erõsíteni kell õket, mert két fikagolyó meggyúrása közt nem tudok egylövésezni egy Maust! Te talán nem érzed ezt igazságtalannak? Mert az én lelkem nagyon is hogy háborog emiatt!

Forolto
Az arty eddig is jó volt,csak a wg felfedezte,hogy a javitócsomagok mellett a kötszer nem fogy,hát tettek róla,hogy most menjen.😛

Valaki aki artyzik, elmesélhetné, hogy gyengének érezte-e mostanában az artyt, és kellett-e erõsíteni. Mert kívülrõl nekem az artyk elég keménynek tûnnek már most is. Sokszor segítettek heavyket mészárolni, bazi nagyokat sebeztek. Amikor meg véletlenül eltaláltak, nagyon gyakran ugrott két lánctalp.

Már ha elõ mer állni a véleményével és nem fél, hogy lemészárolják õt is és az egész családját. 😊

Ha mindenki kihal, akkor úgy emlékszem azon már a nagycsomag sem segít. Olyan végleges mintha kilõttek volna.

Igen, közben visszajött itt is. Tényleg érdekes...

Most azt fogják tesztelni hogy mennyire növeli meg a bevételeiket a nagyobb elsõsegély csomag szinte kötelezõ használata. Gebedjek meg ha veszek olyat 50 aranyért.
1. arty lövés: összes muksó kampec - nagyobb elsõsegély csomag -50 arany
2. arty lövés: összes muksó kampec - kissebb elsõsegély csomag
3. arty lövés: 1 muksó kampec de már a tank se igen létezik
Azért sem lehetne elvileg egyik tank sem 50 km/h felett, meg ilyen hiper-szuper gyorsulással mint ahogy most bent vannak pl a franciák, mert a pályák közül is a legnagyobbak csak 1.5-2 km-esek. Nem beszélve arról, hogy a játékban olyan 50 méterre látsz erdõben és 200-ra nyílt terepen, ráadásul a lõtáv is nagyjából 500 méter. Ezzel szemben a valóságban ilyen távolságra is lövöldözhettek egymásra, harci helyzettõl függõen. Aki nyílt pusztán haladt azt meg nem rejtette el a klingon álcázóberendezése, kilométerekrõl kiszúrták.

Ez nem egy realisztikus játék, ezt el kell fogadni.