World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tisztelet a kivételnek, de 10-bõl 8 azért választja az artizást mert ulow máshoz. legunalmasabb, tankos játékhoz nem illõ játékstílus és trollkodás.
a 3-as arty platoon amit említettél meg a lehetõ legbalfaszabb választás mert nincs scoutotok, medetek...
Én ivelõs ember vagyok,de ugy egyébként az artyk sebzését nullára csökkenteném,de bárhova be tudna lõni és csak lánctalp és modul sérülést tudjon okozni.Ennyi.Support és mingyá kihalna ez az ág.Adnék nekik egy plusz esélyt legénység sérülésére s akkor csatánként max 1 oldalanként,bõven elég.
Viszont az E-50-et addig nem vagyok hajlandó megvenni, míg legalább a top motor meg nem lenne az E-75-bõl, de az még a jövõ zenéje.
Medeknél így az USA-t választottam, de ott még csak most fogom megvenni a Pershinget.
Viszont most több mint 70k freem van, és sürget az idõ 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
U.I.: Tegnapelõtt mozgás közben szedtek le 1300 hp-t az IS-4-semrõl<#boxer>#boxer>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Borzasztó a 105-össel, de attól félek, hogy csak a kidobnám a sok freet az ablakon, mert szerintem még azután sem fog tetszeni 😞
Nyilván az ágyúja sokkal jobb lenne, de attól még a sok kretén ugyanúgy ott maradna a TD mögött campelni, ahelyett, hogy csinálnák a dolgukat, engem ugyanúgy kiszúrnának a pálya túlsó felébõl, és az artyk ugyanúgy kidurrantanának, mint eddig...
Aki sokat TD-zik, elárulhatná, mégis mit kéne csinálnom, mikor a csapat jelentõs egészen az alapvonalig menekül hátra, és ha én nem megyek elõl a lassú, világító TD-mmel, akkor ugyan egy centit sem mozdulnak?
Bár igaz ami igaz, néha még arra sem hajlandóak, hogy legalább mögöttem kullogva meginduljanak...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Oldal erõsítésnek sincs sok értelme. Az odalát szinte minden tanknak át lehet lõni.
A kis torony erõsítésnek van értelme.
Meg az ágyú kitéríthetõségnek.
Meg...remélem bár ezt nem írják, jó lenne ha úgy mûködne az ágyú is, ahogy az papíron van.
grille vs lori 1250HP
grille vs lori vs spall liner 1000HP burnbaby + modul, crew
no comment
A lehetõségek végtelenek.
A KV4-nek meg muszáj volt a 40hps buff 😄 Hogy honnan hozzák elõ ezeket a számokat, számomra mindíg rejtély 😊
Szergej, a KV4-nek 0.03%-al kisebb a t]l;l;si r't'ja mint a t0bbi tanknak. Buffolni kell.
OK.. legyen mondjuk +20mm az oldalsó páncélon és hmmm.... adjatok neki +40hp-t 😊
Amúgy azt nem értem, az egyik dolog amit nem hasraütve kell kitalálni a tankok páncélvastagsága. Akkor most mi ez a tilitoli ilyenkor? HP/ROF/damage érthetõ mert képzeletbeli értékek...
egy 3 artys platoon simán eldönti a csatát,lehetsz te bármennyire is skilles,bármennyi lehet a rating-ed gyõzelmi esélyed.
Már ha elõ mer állni a véleményével és nem fél, hogy lemészárolják õt is és az egész családját. 😊
1. arty lövés: összes muksó kampec - nagyobb elsõsegély csomag -50 arany
2. arty lövés: összes muksó kampec - kissebb elsõsegély csomag
3. arty lövés: 1 muksó kampec de már a tank se igen létezik
Ez nem egy realisztikus játék, ezt el kell fogadni.