World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg is lehetsz, mert így is van. A lassú kv tankjaimmal jóval alacsonyabbak az értékek, (mert lassúak és nem igen érek vissza resetelni a foglalást, a lassúság miatt a foglalás is ritka) mint a gyors med, vagy IS típusokkal.
popey8
Tény hogy mostanában elég sokszor lõttek ki a csata elején T29-ben, ami majdnem stock volt. Az elsõ 2 pont nem jöhet szóba. Én 2 dologra gondoltam.

1. 1-2 hete többet mentem tier 10-zel, az utóbbi pár napban egyáltalán nem.
2. Hosszú ideig egyszerre kb. 10 tankkal kellett megcsinálnom a duplát, mert több ágat is húztam. Az utóbbi idõben csak 1 ágra koncentrálok és kb. 5 tankkal kell megcsinálnom a duplát. A 10-ben több nagyobb szintû is volt (8-10). Most azokkal kész lettem, szal maradtak az alacsonyabb szintû tankok (5-6).

Szerintetek lehetséges, hogy ezek miatt csökken apránként az effem? Én egyébként a kettest gondolom fõleg ludasnak. Ti mit gondoltok?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én még mindig nem vagyok meggyõzõdve arról hogy pár spot meg a cap ANNYIRA megdobná az effet több ezer csatánál, miközben a damage meg a kill nem.

Persze igy biztos kellemesebb megmagyarázni miért csökken esetleg az ember pontszáma: hát tudod én nem vagyok az a cappelõs fajta, inkább ölök 😊

Ilyen esetben tényleg csak tippelgetni lehet, részemrõl néhány:
1. A foglaló és védõ pontok sokat adnak az eff.-hez lehet, hogy olyan csatáid voltak ahol ezek gyûjtésére kevésbé volt lehetõség.
2. Más tanktípusokkal kezdtél el játszani például medekkel általában több a spot (míg pl. SPG-vel viszonylag kevés), ami szintén elég jól növeli az eff értéket.
3. Új stock tank használata, ami még nem annyira jó.
4. Többet játszottál a szokottnál kicsi, vagy nagy tierben, amitõl az átlagos tier változott, ami színtén változtatja az eff értéket (, bár az nem tudom, hogy hogyan).
5. Sok korai elhalálozás a csaták elején (ez lehet az ellenfél SPGk áldásos tevékenysége), emiatt sok "nullás kör".
6. Lehetséges, hogy az adott tankkészlettel elérted a játéktudásodnak megfelelõ átlagos eff. értéket, ebben az esetben ezen érték közelében fog ingadozni az eff. értéked: néha egy kicsit több, néha kicsit kevesebb.
Ami viszont nem valószínû, hogy a csatákban kiosztott killek, vagy sebzés okozná a változást, mert ha elég sok csatád van (több ezer), akkor ezek már csak lassan változtatják at eff. értéket.
A super pershing jó példa prototipus bevetésre. Már ha hinni lehet a netes forrásoknak, összesen 2 darab épült, és ebbõl az egyiket be is vetették Berlinnél.

Ez igen csak prototípus harcbaküldés volt.

Nyilván itt is különbözõ fejlesztési szakaszok vannak mint mondjuk a játékokál.. alfa, closed béta, open béta stb... a field teszt tipikusan a fejlesztés vége felé van.

Akkor az én állításom, miszerint prototípust nem vetettek be, sem volt igaz, de valami ilyesmire próbáltam rávilágítani. Csak mert egy tank fejlesztés alatt áll, még lehet harcképes (általában az is).
Ez nem igaz. A prototípus azért prototípus, mert még nem döntöttek a hadrendbe állításáról és fejlesztés alatt állhat. Nem azt jelenti, hogy nem bevethetõ.
A harckocsik mindig fejlesztés alatt állnak és így is beszokták õket vetni, mégse mind prototípus.

A 2. vh két legismertebb protoja a Sturer Emil és a Dicker Max is részt vett a harcokban. Ugyan egyiket se rendszeresíették, de én neveznám õket bukásnak. Voltak hibáik, de többé kevésbé megállták a helyüket.
Amennyiben tesztelés alatt áll, minden megvan benne ami a harchoz kell. Tehát harcképes. Más kérdés hogy sosem vetettek be prototípust. De bevethetõ.
zeek
A prototípus azt jelenti tesztelés/fejlesztés alatt áll! vagyis nem bevethetõ!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

xfire in-game be van kapcsolva játék közben? Mert az is szépen leszed az fps-bõl.
Amennyiben kész volt, össze volt, rakva, és kiképzett legénység ült benne, a prototípus megnevezés semmi mást nem jelent, minthogy még nem gyártják sorozatban/fejlesztik. Attól még pedig, hogy egy tankot nem gyártanak sorozatban, lehet harcképes. Ésszerûtlen lett volna harcba küldeni, de ha megtették volna, harcolhatott volna.
Tono34
Egy kellemes kis bejezõ kör a nap végére:

E75 replay

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. június 16. 0:07:44
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 842
Szerzett kredit: 71 035
Csatában elért Achievement: Acélfal

30k volt a javítás és a lõszer.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zeek
egy prototípust nem hiszem bárki harcba küldött volna! vagy ha igen akkor bukta is volt!

A tiéd talán, az enyémet érvek támasztják alá.
darki81
köszi 😊

minden full, kivéve a dinamikus árnyékok, az nincs bekapcsolva. szerintem azért ilyen kevés az fps, mert elég gagyi a hûtõ a videó kártyán, pedig még a ház oldala is le van véve. ezért nem tudok játszani a bf3-al sem, de majd talán õszre összeszedek egy hûtõre 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

zeek
feltételezés az én állításom is meg a tied is!

Megfelelõ támogatással rendet vágott volna, az tuti. Arról meg, hogy wot playerekbõl milyen harckocsizó lenne, senki nem beszélt.
zeek
Inkább ne jusson eszedbe semmi szitu! Ez egy játék és ahhoz képest baromság amit írsz! Valszeg a valóságban is lenyomták volna az egyszem prototípusodat! Itt a játékban elég sok überpro játékos van, de nem biztos hogy élesben is oly jók lennének mivel ennek az egésznek semmi köze az elmúlt valóhoz!

popey8
Miért van az hogy eddig folyamatosan nõtt az effem, viszont kb. 1 hete elkezdett apránként (2-3) csökkenni. Tudtok tippeket adni arra vonatkozólag, h miért csökken az effem, mikor ugyanúgy játszom, mint eddig?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Doc Hooliday
Jó kis videó!<#eljen> viszont bakker feltûnt hogy az fps-ed soxor a béka segge alatt van!<#vigyor3> élsimítással tolod vagy mi?

noname23

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ez lemaradt:
WHY???????

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Wáá!!!!!
Most meg miután leszedtem 1 kv-4et 130 hpra, és maradt még 600 hp-m (amx m4) na ki one shootolt? A saját E100unk.
De miután kilõtt, ott hagyta a kv-4et 130 hp-n.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

darki81
Összehoztam egy videót, néhány kellemes pillanatból <#alien><#bdead>

lesz 1-2 vicces és érdekes jelenet is benne <#beka2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Evidens, a gyalogosnak már a csapatszállítótól is volt félnivalója, amire egy géppuskát szigszalagoztak.
naja akkor tuti jobban átjönne az egész😊 a tigrist hozták fel példaként régebben hogy ugye az volt "hírhedt" de sztem bármilyen kisebb-nagyobb páncélosnak volt egy 'visszatartó ereje' ha felbukkant az ellenséges gyalogsággal szemben
Ezen gondolkodok én is.
A tarack alacsony szintû tankokon jó, akiket szopat az mm.
Az amx-nek, meg van 1 korrekt nagyjából kiszámítható 6ot sebzõ lövege.
Ebben is igazad van.
Asszem mára elég volt ennyi kör.
Most sebeztem 1 0-ásat amx m4-el (top löveg) 1 pz38 oldalába.
Biztosan nem lett neki semmi baja. Végül is a lõszer nagyobb annál a talicskánál.
De legalább tartom az 50%alatti találati arányom.
Ja, meg 100 méterrõl nem találtam el 1 KV-1s-t.
Van valakinél áldozható szûz kecske?

Mivel nincs gyalogság, ezért nem lehet azt hogy megmutassa milyen szar bakaként nekimenni egy PZ3nak még 1944ben is.

Az a baj, a tarack annyira random sebez, kiszámíthatatlan.

Én bemegyek akár egy is7 seggébe is ha mondjuk 1200HPs, mert tudom hogy 6 skulm van megölöm. Na de amikor atarack random sebez 30-300 közt... 😊

Mi a szar van ma este?
50%alatt van a találati arányom, és ha találok is , akkor is: wí didnt penentrét hör ármör.
Fullra összeszûkült célkeresztekkel.

azért fura hogy mekkora fejlõdés ment végbe pár év alatt..sokszor eszembe jut az a szitu hogy valahol mondjuk 39-40ben bent áll egy csûrben egy tank, pl. egy Pz S35 47mmes ágyúval 40-50 mmes páncéllal, és 2-3 év múlva nem lehet úgy elõszedni elõállni vele egy harci helyzetbe hogy az egy veszélyes tank, mert ott tartunk hogy 100+ mmes ágyúk és 180as páncél számít kevésnek...jó, ne hasonlítgassam a wotot a valósághoz de pl ha egy kv-4 ott termett volna valahol(egy harcba küldött prototípus mondjuk) simán felveszi a legyõzhetetlen szupertank címet az értékeivel itt meg ezekkel is "alul" van mert másra hegyezõdik ki az egész..
szóval azt akartam kihozni végülis ebbõl az egészbõl hogy nem úgy adja át a játék, egy néhány évvel korábbi harckocsi is lehetett visszatartó erõ nem is elsõdleges frontokon de pl kisebb városi harcokban
..ez a hetvegen van valami akcio?
Akkor lehet megint nekimegyek majd ha valami csoda folytán elõterem valahonnan 2-3 millám. A 65t elég állatnak tûnik, bár az artyk biztos szeretni fogják ekkora toronnyal.
Egyébként ezeknek a francia TD-knek rémálma lesz a Dagileó. Már 90-es HE-tõl darabokra lehet tépni õket oldalrõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A 2. ág elvileg valamivel jobban páncélozott, nehezebb, ezért kevésbé mozgékony lesz, oszcilláló torony és autoloader nélkül. Ha úgy tetszik, sokkal konvencionálisabb heavy lesz.

Okosabbak leszünk ha végre leleplezik az új tech tree-ket, de biztos, hogy megkapja a saját t10-ét is.

AMX M4 1948-rõl kb ennyit tudni.

AMX 65t, ami nekem nagyon tetszik.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mle. 1948 frontpáncél teszt készen. SPOILER: a hátsó géppuskatorony páncélozatlan, HE-t fullra beszívja

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mentem párkört megint a KV4-el, tényleg nem szar a top ágyú!
Az egész tank kaka. <#eplus2>

Sose lesz ST1-em. <#mf2>

wot nick: PsychoTrooper

Én annak is örülnék ha revolvertáras tarackot adnának neki.
Habár fene se tudja, mert ha a random isten velem van ezzel az ágyúval még az e100-at, med az is7-et is lehetett sebezni oldalról, vagy hátulról.
A tarack biztosan kevesebbet sebezne rájuk.
Viszont ha az istenség épp úgy akarta, akkor 6ból 5 lövés koppant, akkor meg inkább a tarack jobb.
Nem tudom, szeretem a tarackot, de most nem tudok dönteni, mi lenne a jobb.
Várom, hogy mi sül ki belõle.
Azt amúgy tudja valaki, hogy a batmobil új 105-ösének milyen statjai lesznek, vagy ezt még a wgsek sem tudják?

Thx!

Film+

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hol adják? 😄

Pedig a tier 8 alattiak használhatóak heavyként.

Az ARL-44 szerintem egész jó fullosan. Mozgékonysága, fordulékonysága türhetõ. A 90 mm DCA 45 jó löveg bár az ARL-44-en még lassú és a célzási ideje is rossz. ARL-nál igazán nagy probléma a torony homlokpáncélja mivel csak 80 mm.

Az AMX M4 sok extrát nem nyújt. Jobban gyorsul mint az ARL, gyorsabb célzású, nagyobb tûzgyorsaságú a DCA 45 és több HP-ja van. Ennyi. De ennek ára van: pocsék a löveg negatív kitéríthetõsége és nem tud helyben fordulni (legalábbis úgy rémlik).

Az AMX-50-100 tulajdonképpen jó, csak használhatatlan mint nehéz harckocsi. Ha ilyen karakterisztikájú harckocsi kell, akkor sincs semmi értelme az AMX-50-100-nak. Mert arra ott van a medium ág, ahol már tier 6-tól kezdve tudod gyakorolni a stílust.

Az AMX-50-120 meg igazából semmi. Heavynek gyenge páncélzatú, közepesnek se alkalmas, lassú fordulása miatt. Az IS-8 áll a legközelebb hozzá. Annyi a különbség, hogy még szélsõségesebb mint az IS-8, amiben az IS-8 jó, abban az AMX jobb, amiben az IS-8 rossz abban az AMX nég rosszabb.

AMX-50B-m nincs, inkább nem vettem meg.
Elküldtem a választ.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Max T34, Tigris jelmezben <#nevetes1>
Nem az ARL/M4 1945 105-ösét?
Ugyan, csak kályhacsõ kell a shermanre 😊

Én inkább megnézem újra a Kelly Hõseit, most kezdõdik. Lesz benne Tigris, és mint tudjuk az Legyõzhetetlen!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

hogy lehet a másodlagos képességet idõ elõtt lecserélni?
Na erre kíváncsi vagyok, ezt holnap meg fogom lesni.
De ma már csak telóról nézegetem a fórumot meccsnézés közben 😊

Szpecnyaz azzal szopat hogy valami rövidcsövõ 10.5-est akarnak adni a 13-90-nek T8-ban. Olvasta valami ruszki kommentjében.

Szóval az nem 232 pen 😞