World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. 1-2 hete többet mentem tier 10-zel, az utóbbi pár napban egyáltalán nem.
2. Hosszú ideig egyszerre kb. 10 tankkal kellett megcsinálnom a duplát, mert több ágat is húztam. Az utóbbi idõben csak 1 ágra koncentrálok és kb. 5 tankkal kell megcsinálnom a duplát. A 10-ben több nagyobb szintû is volt (8-10). Most azokkal kész lettem, szal maradtak az alacsonyabb szintû tankok (5-6).
Szerintetek lehetséges, hogy ezek miatt csökken apránként az effem? Én egyébként a kettest gondolom fõleg ludasnak. Ti mit gondoltok?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Persze igy biztos kellemesebb megmagyarázni miért csökken esetleg az ember pontszáma: hát tudod én nem vagyok az a cappelõs fajta, inkább ölök 😊
1. A foglaló és védõ pontok sokat adnak az eff.-hez lehet, hogy olyan csatáid voltak ahol ezek gyûjtésére kevésbé volt lehetõség.
2. Más tanktípusokkal kezdtél el játszani például medekkel általában több a spot (míg pl. SPG-vel viszonylag kevés), ami szintén elég jól növeli az eff értéket.
3. Új stock tank használata, ami még nem annyira jó.
4. Többet játszottál a szokottnál kicsi, vagy nagy tierben, amitõl az átlagos tier változott, ami színtén változtatja az eff értéket (, bár az nem tudom, hogy hogyan).
5. Sok korai elhalálozás a csaták elején (ez lehet az ellenfél SPGk áldásos tevékenysége), emiatt sok "nullás kör".
6. Lehetséges, hogy az adott tankkészlettel elérted a játéktudásodnak megfelelõ átlagos eff. értéket, ebben az esetben ezen érték közelében fog ingadozni az eff. értéked: néha egy kicsit több, néha kicsit kevesebb.
Ami viszont nem valószínû, hogy a csatákban kiosztott killek, vagy sebzés okozná a változást, mert ha elég sok csatád van (több ezer), akkor ezek már csak lassan változtatják at eff. értéket.
Ez igen csak prototípus harcbaküldés volt.
Nyilván itt is különbözõ fejlesztési szakaszok vannak mint mondjuk a játékokál.. alfa, closed béta, open béta stb... a field teszt tipikusan a fejlesztés vége felé van.
A harckocsik mindig fejlesztés alatt állnak és így is beszokták õket vetni, mégse mind prototípus.
A 2. vh két legismertebb protoja a Sturer Emil és a Dicker Max is részt vett a harcokban. Ugyan egyiket se rendszeresíették, de én neveznám õket bukásnak. Voltak hibáik, de többé kevésbé megállták a helyüket.
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
E75 replay
Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. június 16. 0:07:44
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 842
Szerzett kredit: 71 035
Csatában elért Achievement: Acélfal
30k volt a javítás és a lõszer.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
minden full, kivéve a dinamikus árnyékok, az nincs bekapcsolva. szerintem azért ilyen kevés az fps, mert elég gagyi a hûtõ a videó kártyán, pedig még a ház oldala is le van véve. ezért nem tudok játszani a bf3-al sem, de majd talán õszre összeszedek egy hûtõre 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
WHY???????

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most meg miután leszedtem 1 kv-4et 130 hpra, és maradt még 600 hp-m (amx m4) na ki one shootolt? A saját E100unk.
De miután kilõtt, ott hagyta a kv-4et 130 hp-n.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
lesz 1-2 vicces és érdekes jelenet is benne <#beka2>#beka2>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A tarack alacsony szintû tankokon jó, akiket szopat az mm.
Az amx-nek, meg van 1 korrekt nagyjából kiszámítható 6ot sebzõ lövege.
Ebben is igazad van.
Asszem mára elég volt ennyi kör.
Most sebeztem 1 0-ásat amx m4-el (top löveg) 1 pz38 oldalába.
Biztosan nem lett neki semmi baja. Végül is a lõszer nagyobb annál a talicskánál.
De legalább tartom az 50%alatti találati arányom.
Ja, meg 100 méterrõl nem találtam el 1 KV-1s-t.
Van valakinél áldozható szûz kecske?
Én bemegyek akár egy is7 seggébe is ha mondjuk 1200HPs, mert tudom hogy 6 skulm van megölöm. Na de amikor atarack random sebez 30-300 közt... 😊
50%alatt van a találati arányom, és ha találok is , akkor is: wí didnt penentrét hör ármör.
Fullra összeszûkült célkeresztekkel.
szóval azt akartam kihozni végülis ebbõl az egészbõl hogy nem úgy adja át a játék, egy néhány évvel korábbi harckocsi is lehetett visszatartó erõ nem is elsõdleges frontokon de pl kisebb városi harcokban
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Okosabbak leszünk ha végre leleplezik az új tech tree-ket, de biztos, hogy megkapja a saját t10-ét is.
AMX M4 1948-rõl kb ennyit tudni.
AMX 65t, ami nekem nagyon tetszik.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az egész tank kaka. <#eplus2>#eplus2>
Sose lesz ST1-em. <#mf2>#mf2>
wot nick: PsychoTrooper
Habár fene se tudja, mert ha a random isten velem van ezzel az ágyúval még az e100-at, med az is7-et is lehetett sebezni oldalról, vagy hátulról.
A tarack biztosan kevesebbet sebezne rájuk.
Viszont ha az istenség épp úgy akarta, akkor 6ból 5 lövés koppant, akkor meg inkább a tarack jobb.
Nem tudom, szeretem a tarackot, de most nem tudok dönteni, mi lenne a jobb.
Várom, hogy mi sül ki belõle.
Azt amúgy tudja valaki, hogy a batmobil új 105-ösének milyen statjai lesznek, vagy ezt még a wgsek sem tudják?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az ARL-44 szerintem egész jó fullosan. Mozgékonysága, fordulékonysága türhetõ. A 90 mm DCA 45 jó löveg bár az ARL-44-en még lassú és a célzási ideje is rossz. ARL-nál igazán nagy probléma a torony homlokpáncélja mivel csak 80 mm.
Az AMX M4 sok extrát nem nyújt. Jobban gyorsul mint az ARL, gyorsabb célzású, nagyobb tûzgyorsaságú a DCA 45 és több HP-ja van. Ennyi. De ennek ára van: pocsék a löveg negatív kitéríthetõsége és nem tud helyben fordulni (legalábbis úgy rémlik).
Az AMX-50-100 tulajdonképpen jó, csak használhatatlan mint nehéz harckocsi. Ha ilyen karakterisztikájú harckocsi kell, akkor sincs semmi értelme az AMX-50-100-nak. Mert arra ott van a medium ág, ahol már tier 6-tól kezdve tudod gyakorolni a stílust.
Az AMX-50-120 meg igazából semmi. Heavynek gyenge páncélzatú, közepesnek se alkalmas, lassú fordulása miatt. Az IS-8 áll a legközelebb hozzá. Annyi a különbség, hogy még szélsõségesebb mint az IS-8, amiben az IS-8 jó, abban az AMX jobb, amiben az IS-8 rossz abban az AMX nég rosszabb.
AMX-50B-m nincs, inkább nem vettem meg.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De ma már csak telóról nézegetem a fórumot meccsnézés közben 😊
Szóval az nem 232 pen 😞