World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az AMX 50-100 pedig gyak egy T8 medium az és ahhoz nem nyúlnak. 😊

Helyette lesz T8 light. <#nevetes1>
Szerintem a top ágyúján biztos fognak változtatni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez most nem malinovka de megmutatja hogy mennyire univerzális tank az amx 13-90. Felderítésben és gyilokban is kiváló, fõleg ha van egy intelligens páncélozott med (jelen esetben a T-54ünk tolta nagyon jól)
Ja, és a villanykörte perk még mindíg a legjobb az összes közül 😊

Victory!
Battle: Sand River 2012. június 15. 20:38:27
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 3 000 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 606
Battle Achievements: Sniper

Prém nélküli eredmény.

replay

Alaposan meg fognak változni a Tier8 erõviszonyai ha a kövi patchben egy tierrel feljebb költözik majd a francia light/med ág. Nem lesz többet T8 medium 232 átütéssel, helyreáll a rend.

Nálam jó.
popey8
Nem tudjátok mi a fene van a wot eu-s fõoldallal? Nekem már tegnap óta nem jön be. Érdekes, hogy az aloldalak bejönnek, csak a fõ nem. A rohadt híreket sem tudom így elolvasni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát low tierre alapozva el tudom képzelni hogy monster agyonpáncélozott francia heavyket hoznak be. Mintha már linkeltek volna pár potenciális tankot tegnap a fiúk.

pointer4
Mondjuk ezek már szigorúan 100as emberes emlékek.
Az amx50-100 azt nem igazán szerettem, egy bazi lomha lóri, csak 50sec helyett 48 alatt tölt 😊
De az AMX-M4 1945 höz képest megváltás 😄
Van valami infó róla, hogy az alternatív heavy ágnak lesz-e páncélzata? Nagy poén lenne a WG-tõl, ha lenne a fransziáknak 3, azonos karakterisztikájú ágja.
Én az 50-100ig jutottam el vele, kb az mint a lóri csak batchat csõvel. Nem heavy hanem egy jó med 😊

Nem tudom, nekem dobálta a skulókat mindenhova, néha már azon se csodálkoztam volna, ha a hátam mögött álló csapattársat találom el. A penje szintén kikészített, rendszeresen pattantam vele kis szutykokról. Agyrém volt az az ágyú.
Sztem a francia heavyk nem poén, fõleg mert T8-ban kapják meg elõször a revolvert, viszont páncélzatot nem kapnak hozzá, ami ugye a medeknél annyira nem gáz, de a heavyknél magas tierben igen.

Mondjuk a francia heavyket is medként kell használni, nem véletlen hogy õk mehetnek hegyet mászni mert a sebességük megvan hozzá.

Összeségében tehát: sztem francia heavy nem létezik magas tierben.

Ez így pont jó, mert a harmadik képzettséghez úgysem fûzök sok reményt, van munkám, családom... 😊
pointer4
Az van még ugye az AMX M4en is, szerintem nincs avval a csõvel semmi gond, azon az egyetlen érdekes pontossági karakterisztikán, hogy ha nem hagyod fullosra szûkülni a célkört, akkor annyira pontos, mintha 72vel mennél egy orosz tankkal.
De, ha összeszûkült a célzókör, akkor p1 7.5/l00 pontosságú.
E100at oldalról viszi, mint a vajat.
Nem is nagyon lesz. Szenvedés, vagy free xp. A BDR-rõl maxosan, a 90-es ágyújával egész jó emlékeim vannak, de ez a legtöbb amit a francia heavyk nekem nyújtani tudtak. Plusz amíg megvan rá a top ágyú, az is egy nevetséges szopatógép. Az AMX 50-100 már biztos jó, de nekem az ARL leszívta minden lelkesedésemet (már ami még megmaradt a kicsik után), ezek után a szintén híresen szar M4 1945-be meg végképp nem volt erõm belevágni.
Pedig mostanában terveztem francia heavybe belevágni, de még nem volt olyan hely ahol pozitívumot olvastam volna t8 alatt a francia heavy ágról.

Dettó. Mire kimaxoltam elfogyott a lendület, és akkor ott lett volna még egy M4 1945, úgyhogy inkább hagytam a francba az egészet.
Én is félbe hagytam az ARL-t. Akkor nem csak én tapasztaltam ezt a ARL-nél.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na ez pontosan így volt nálam is!
Azóta is az ARL az egyetlen tank amit inkább félbehagytam az ágyúja általad is leírt tulajdonságainak és az MM hathatós közremûködésének hála.

Megidézem Oddball szellemét.... 😄

Én a francia DCA 45-nél éreztem azt hogy a penjének köze nincs a papíron megadotthoz. Rendszeresen pattant olyanokról, hogy a fejem vertem a falba. Azt már ne is említsük hogy a szórása is mókás tudott lenni, lõtt az mindenhova, azóta is az a véleményem, hogy nincs ágyú, amivel ennyire szeretne szórakozni a random isten. ARL-en használtam, ahol T6-ban elméletileg marha OP-nak kéne lennie, de utáltam. Azt nem tudom már, hogy az ARL iránt eleve érzett gyûlölet miatt, de tény hogy embertelen dolgokat tud produkálni.
Igy van, ezért azzal érvelni hogy lepattanó meg 0 sebzés van szerintem már nem helytálló (mondjuk ez nem neked szól inkább TDnek 😊). Sajnos ezt a részét a WG "jól" megcsinálta.

Szóval, van valami konstruktiv ellenvélemény a KV4 ágyújáról? Szyvesen beírom a FAQba kommentként, mint ahogy más tankoknál is van már ilyen 😊

Jóvanna, abbafejezem.

Most már én is kíváncsi vagyok hogy más mit mond rá.

wot nick: PsychoTrooper

pointer4
Igen, nem a 4% a sok, hanem ami xp kell ahhoz.
Ha 250% on álltál volna, akkor 200% ra esett volna vissza 😄
A pz38-ról a BL10 is pattan hébe-hóba <#eplus2>

Nyugivanmár, nekem nincs KV4em, abból tudok építkezni amit az adatlapon látok meg amit ti elmondtok. Természetesen a szubjektivitás belefér, de azért azt monadni egy ágyúra hogy nem annyi a penje elég gyanús 😊

Papíron tehát megegyezhetünk hogy az ágyúja nem szar - ha más nem mondhatjuk átlagosnak.
De hát azért vagyunk a fórumon hogy megbeszéljük mit irjunk az újoncoknak.

Eltérõ véleményeke is szivesen veszek, egy tankról akár mehet be két review is 😊

Csak, hogy én is hozzászóljak a löveg témához, a KT hosszú 105-se is hihetetlen dolgokról pattant vagy nem okozott sebzést. Pl: 2x lõttem egymásután egy pz38na-ba szembõl 0 sebzésû kritikust kb 50 méterrõl.

Nem, nem olyan rossz. <#eljen>
Használjátok egészséggel.

asszem dolgom van <#pias>

Ha úgy mûködne mint ahogy az adatok alapján kéne jó lenne. De nem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na most erre a KV4 lövegkérdésre felhoznám:

IS3 top löveg (BL-9)
Pen 225, damage 390, rof 4.72, Pontosság 0.4

KV4 top löveg (107mm ZIS 24)
Pen 227, damage 320, rof 5.41, pontosság 0.38

KT top löveg (10.5 KWK 46)
Pen 225, damage 320, rof 6.56, pontosság 0.34

Penre és damagera ugyanaz mint a másik két említett releváns T8 heavy, DPMben tény hogy a leggyengébb, pontosságban a kettõ között van.

Ez most tényleg OLYAN rossz? (fõleg hogy a KT ágyúját isteníteni szokták).

Nem azért mondom, hogy stock járgánnyal mentél. Csak szerintem 10 csata nem mérvadó ahhoz, hogy egy olyan tankhoz hasonlítsd amivel több 100 csatát mentél.
Nem kötekedésképpen csinálom ezt, csak ha valami valamirõl véleményt alkot úgy, hogy azzal másokat szeretne befolyásolni, szerintem nem árt egy megfelelõ tapasztalat az adott dologgal, hogy hihetõ legyen.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Vazze, csak nem bírsz magaddal.<#hawaii>

Az IS3-at nulláról fejlesztettem ki, de ezt a szutykot a legjobb löveg kivételével fullosra húztam free xp-bõl a teszt szerveren. Nem kellett stock motorral lánccal szarakodnom. Azért hadd nem mondjam mennyi különbség van a kettõ között. <#wave>

*nem mérvadó

Ja ez még az elsõ 7.4-es teszt, a másodikban meg sem vettem. <#mf1>

Nem kötekedésképpen, de az a 10 csata ha jól látom, szerintem mérvadó ahhoz, hogy hány csatát mentél IS-3mal. 😊

Közben találtam adatot, KV4-el 1397.7-es átlag sebzésem volt, a top löveg nélkül.
Pontosság 80%.

wot dossier tols link (teszt szerveres)

Verjétek rá erre a szarra😄
Szerintem megéri, elsõnek választottam a 6. érzéket, másodiknak meg a javítást. Az a négy százalék különbség javításnál nem oszt nem szoroz, pláne, hogy átlagolja a többiek 100%-val.
pointer4
azt ugye tudod, hogy 1% skill rõl elérni 89% skillre, annyi xp mint onnan 100%ra.
Tehát a 294% skillrõl visszaesni 290%-ra, az annyi mint ~41.000 xp.
A KV-2 a troll ágyúval nem csak a KV-4et tudja szivatni, csak azért érzed ennyire feltûnõnek ezt, mert valószínûleg csak ezzel játszol mostanság.

Meg ilyenek. Áll velem szemben egy KV-2! Kétszer rá lövök. Semmi. Ezalatt, a KV-2 ezer hp-t vert le, KV-4-esrõl. Ez vicc vagy mi?

Sebzésem is szánalmas: 1076 átlagban. De hogy legyen több ha vagy lepattan, vagy 0 százalékosat lõ? Nem értem.

Szerintem ezek a százalékok és az átlagsebzés nem mérvadóak összehasonlításra köztünk, mivel nem egyforma szintû játékosok vagyunk. Ahhoz, hogy számodra mérvadó legyen az átlagsebzés és a pontosság neked kéne játszanod ezzel a járgánnyal.
Viszont attól, hogy neked nem tetszett nem feltétlen szar csak neked nem jött be ennyi.

Nem rossz, ez 1487-es átlag sebzés csatánként.
Amint mint már említettem szerintem T8-ban kevés.

Nekem az IS-el 1191, a KV3-al meg 1674 az átlag sebzésem
Azonos tierben az IS3-al tudom összehasonlítani, de azzal konkrétan szarul játszok, így csak 1559 az átlag sebzésem.

A pontosság terén így állok: IS 74%, KV3 83%, IS3 82%
Ezek mindegyike pontatlanabb a KV4 top lövegénél.

De nem kívánok vitatkozni, mint említettem, rám nem tett jó benyomást a KV4.
Csak a teszt szerveren mentem vele, de elég is volt.

Én hülye állat....
A T-54-en beállítottam a felderítést, erre most olvasom, hogy 20%-ot csak a sérült optikára ad, sértetlen optikával csak 2%-ot...
Egyébként nem olyan nagy érvágás cserélgetni a képességeket, mert 294%-nál csak négy százalékot buktam.
Itt is belõttem a 6. érzéket, amúgy sem ártott, már nem tudtam melyiken is van belõve, ami néha kellemetlenül érintett. 😊
Úgy bírtam, hogy ha úgy éreztem nekem nem megy vagy rossz csapatokba sorol be akkor abbahagytam és késõbb folytattam. 😊 A csaták úgy bõ 75%-val semmi bajom nem volt. Türelem kell hozzá és higgadtság. Sokszor én is abba a hibába estem, hogy nem vártam eleget vagy elfeledkeztem a járgány hibájáról és emiatt haltam meg. Nagyon sok csatáját élveztem és sokszor még röhögtem is jókat azon, hogy hány lövést kaptam be vagy hány lövés után sikerült csak megölnie az ellenfélnek. 😊

pointer4
Még jó, hogy azok a gombok éppen épek, amivel sikerült beírni <#zavart1>
Nem? Most telt be mára a pohár ezzel szarrakással. T34-85 oldalát nem lõtte át.

Alt+F4. Elég vagy szétverem a billentyûzetet. Nincs még egy ilyen kibaszott fos.

pointer4
400 csata <#guluszem1>, meg vesznék ha valamivel 400 csatát kéne jáccani, hogy átlépjem 😊
Hogy bírtad? 😄
Én sem vagyok jó játékos, nehogy azt hidd. De ha én, mint tök átlagos játékos ilyet ki tudok hozni akkor egy jó játékos még jobbra lehet képes vele. Ergó nem olyan szar, mint amilyennek állítod.

Nagyszerû. Nagyon ügyi vagy. Én nem vagyok jó játékos, max közepes. De a KV4, az viszont átlagon aluli szar.

Annak ellenére, hogy ma is volt 5 kill-es mecs, gyõzelem, tank ász, minden franckarika. De ettõl még szar.