World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én akkor vettem 4850et mikor megjelent a 4870el együtt azt hiszem, akkor 40k volt.

WoT: Nishizumi77

JTt én is nagyon szeretem tegnap is meg azelõtt is top gunos duplázásom volt 😄

Tier8 csata, 75% gyõzelmi esély, erre tessék...

Ha direkt akarnák, akkor se tudnának hülyébbek lenni!

Mighty
Ma kegyes volt hozzám a játék még meló elõtt és 15 meccsbõl 13 gyõzelem, 1 vereség és 1 döntetlen lett az eredmény T30-cal. Hoztam is 1%-ot a második skillen (94->95) 😊
Ezen a szinten 1% kb 16000 xp 😮

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Egy ideje mintha belassult volna a fejlõdés. Legalábbis úgy látszik, a gyártók a miniatürizálásra és az alacsonyabb fogyasztásra koncentrálnak a táblák és a telefonok miatt. Ennek én csak örülök. A játékok elég szépek, nem kell állandóan új cuccot venni és ha egy darabig így marad, eljön újra az az idõ, ami a c64-es korszakban volt, hogy ha szebb játékot akartak a fejlesztõk meg kellett erõltetniük magukat az optimalizálással, nem csak összedobni és felemelni a minimum követelményeket.

Start menü, futtatás oda pedig ezt írod vagy másolod:
bcdedit /set IncreaseUserVa 3072

utánna OK majd gép restart és bájbáj red screen
Metalmilitiakid
Fél éve van már az a pálya ? Ennyit kihagytam volna ? Na mindegy, de azért megosztanád velem a megoldást ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hát sajna az e8400et már eladtam 😄 most vmi E2160 vagy mi van 1.8ról 3.1re felhúzva tûrhetõ a game 😊
1440x900. Nem hiszem hogy nagyon sokan játszanának ma ennél kisebbel, de persze ki tudja.
A felbontásra gondoltam. <#vigyor>

wot nick: PsychoTrooper

Egy 19 colos DGM. Nem kajál sokat.
Sztem vegyél 4850-et vagy 4870-et, bagóért adják mindkettõt, a maradékból vegyél egy procit vagy némi ramot bele.

Épp ma áradozam a haveroknak, nekemi s 4850-em van, még 2008-ban vettem a válság elõtt 30K-ért, és egyszerûen semmi nem fogja meg, közepes/high graf beállításokkal fullHDn.
Meg vagyok döbbenve, pl Skyromot is most tettem fel, és átlag feletti beállításokkal is röccenésmentesen megy.

Nem értem miért, rég halnia kéne mert csodakártyák jönnek ki ezerrel, de egyszerûen tökre használható. Inkább RAMot meg Procit fejlesz, csomó játéknál az jobban számít mint a grafkártya.

Brrrr, inkább a halál. De van még pár ilyen tank, pl: Lee, M5 Stuart, AMX12t, AMX 40, VK3001P, T43, JagdPz IV.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja, mert gondolom ugyan azon a monitoron játszotok. <#idiota>

Nekem a Pattonben "csak" 300k Xp van, szóval azzal nincs problémán 😄. A JT-t meg nagyon élvezem, amióta kihúztam õ lett a kedvenc tankom, szóval vele gyorsan jön az XP, már valami 8k kell csak. Viszont a T95-el vagyok úgy hogy vagy nagyon jó vagy nagyon szar köröket megyek vele és még hiányzik 90k, szóval lesznek még vele érdekes perceim. Még a zojjekt van hátra, de az nem hiszem hogy problémás lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor valamit jól csinálsz. Nekem is E8400-am van, GTX260, 2 giga 1 gigahertzes memo, és így hoz átlag 40-et.
Tedd hozzá 800x600-on <#eplus2>

yo sokat mondtam xD egy E8400+9500GT+4GB RAM configon 120fps-el ment nekem régen
500 fps-el? Azt kötve hiszem.
Sunsetjoy
Klánokban IS-4 vagy Is-7 dominál ruszki hevikbõl? Az is-7, nem? Mert gondolkodom rajta hogy eladom az is4-et 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

9500GT-n elmegy full grafon 500fps-el.... WOT-hoz csak egy yo proci kell, vga nem
Jaja
a gtx460 nagyon jo valasztas ha eleg ra a love

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Szolgálati közlemény

Az MNT klán vezetése és tagjai, megrendüléssel és fájdalommal adózik Palkó Ádám eltûnése végett.
Hõn szeretett Ádámunk, klánunk emblematikus alakja naivan elcsábult a HHR-es pederaszta _blk hívó szavára és átállt a HHR klánba.
Ádi! Ha ezt olvasod, tudd meg, hogy szeretünk és emléked szívünkbe örökké él.
(Storkinak és nekem ettõl még többet jelentettél, Te kis dög, a fogkefémet hozd szépen vissza!)
erre még csak fél éve van megoldás XDD
The second phase of the public test will be closing at 14:00 CEST (12:00 GMT) on Wednesday 20th June. Thank you everyone for your participation!

hmmmmmmmm <#wink><#wink><#wink>
Metalmilitiakid
Valaki talált már erre az új pályán elõjövõ célzásnál full piros képernyõs hibára megoldást ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ezért jó a ph, én simán vennék használtat is.
Pontosabban, nem fizetnék újért egy petákot sem.

Hélóó, azzal 64% gyõzelmi arányom van, meg 1.0 kill átlagom 😄
B1 sokkal idegtépõbb szerintem...

Talán ha 3-4 köröm volt, amit igazán élveztem a kis BMX-szel, de ez tuti köztük van :
7 kill, köztük E-75, Ferdi, KV-5 😄

Replay

Mondok jobbat: AMX40

Én is hasonlóan szoktam eljárni, ha egyedül találom magam. Ha ismerek valami nagyon jól védhetõ pozíciót kicsit mélyebben a szokásos ütközõpontoknál, akkor befészkelem magam, vagy keresek a bázis körül valami jó rálátással rendelkezõ helyet. Néha bejön, néha az ember egyedül is megtart 5-6 embert, nem azért, mert jó, hanem mert az ellenfél vagy attól tart, hogy még hárman vannak ott rajtam kívül, vagy egyszerûen csak egymásra várnak percekig, hogy valaki meginduljon és benyelje azt az egy lövést, amit ki tudok osztani, mielõtt hatan lerohannak és szétlõnek. Néha elképesztõ beszariak tudnak lenni az emberek.
képzeld el bdr-el kéne kihúzni 200k xp-t 😄
Abbey-n be szokásom állni t34-el az arty helyre a kis domb mellé szorosan bázison és onnan csipegetem és oldalba lövöldözgetem a lenti útról felfelé igyekvõket valamint spotolom õket az artinak(ha lemming vonat indul a top tankokból más irányba). Ha nem top függõlegesen tüzelõ arty van az ellennél elég gyakran bejön, a domb árnyékából viszonylag nehezen lõnek ki artival, a miénk meg ha elzavarom a másik sarokba(vagy elmegy magától) vígan tud nekem segíteni. Elég sok idõt lehet nyerni és nagy pusztítást okozni. Nemegyszer volt már, hogy 3-5 tankot lõttem ki onnan.
Pattonnal meg E-50el élvezetes, T30 egy bad luck tank, folyton szívok vele, JT meg mind a 2 egyben. Vannak tök jó és nagyon rossz körök.

Elvileg lesz leo 1 is új ágon ami DBbõl indul amit meg én nem bánok, németek is megérdemelnek 1-2 post war tankot.

Nekem is csak 23K hiányzik az E-50bõl. Bár meg kell hagynom hogy ez ritka élvezetes farmolás volt. Kár hogy a többi tankkal sokkal nyûgösebb kihúzni 200k xp-t.

Ez esetben sok mindent nem tudsz tenni, hacsak nem te vagy a top tank, mert akkor a helyzetbõl valamilyen szinten profitálhatsz.

Itt Replay a tegnapi csatámról Himmelsdorfon. Igazából teljesen átlagos csata, szóval semmi extra nincs benne, viszont ebben az esetben ez a taktika mûködött, bár én sem értem pontosan, hogy miért.
Ugyebár a hegy alatt viszonylag gyorsan áttörtek az ellenféltõl, de pechjükre emiatt sikerült bekerítenünk õket, ami megpecsételte a sorsukat a továbbiakban.

Több ilyen lemming traines visszajátszásom nincs, de ez az egy szerencsére összejött a csapatnak.

Hát igen épp ez az. Teljesen mindegy mit teszek, ilyen helyzet jó nem nem mondom hogy mindig, de 90%-ban vereség lesz, és egybõl lesz egy 16%-os statisztikám mint tegnap

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tono34
Én az ammo rackel szoktam így járni. Bármelyik tanknál.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Olyan taktika nincs, amivel közömbösíteni lehet 14 másik ember butaságát, ilyet ne is várj 😊

Csak írtam egy alternatívát, amivel kicsit növelni lehet a gyõzelmi esélyeket, vagy legalábbis a magad részérõl kihozni a maximumot a csatából. Egyébként ezt inkább középmezõny vagy alsó harmad beli tankokkal csinálom, amiknek mondjuk amúgy sem lenne döntõ szerepük. Top tankként én sem fogom kilövetni magamat fölöslegesen.
A rosszul rejtõzõ tankokkal valóban nem az igaz, de mostanában sokat TD-zek, úgyhogy napjában legalább 1-2 alkalommal kénytelen vagyok ezt a taktikát alkalmazni.

Én is azt szoktam csinálni, amit VanDaal írt, persze ha egyedül tolom és nem platoonban, vagy pedig ha a lassabb oldal maradt üresen, akkor próbálok arra törekedni, hogy a lemming oldalt megtoljuk, ha top tank vagyok megyek legelöl.
Tudom, hogy vannak iszonyúan bosszantó bukók, de ha úgy állsz hozzá, hogy nem lehet minden csatát megnyerni, akkor könnyebb elviselni a vereséget.

Nem azt mondom, hogy nem a gyõzelemre kell minden esetben törekedni, de tudomásul kell venni, hogy nem lehet minden csatát megnyerni, olyan nincs.

Nekem szerencsére már van benne majd 150k, úgyhogy "csak" 50-et kell belenyomnom...:G😄

Én valahol megértem a fejlesztõket, miért nem a leo1-et rakták be t10-nek ezen az ágon, mert akkor elveszett volna a német med ág igazi különlegessége/sajátossága, a rammolás. Azért nem bánom, hogy t10-ben is lesz egy 60 tonnás e50! Most rammoltam le egy 12hp-s e100-at.😄 560hp-t vesztettem csak.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Miért is?

ez érdekes 😊
http://worldoftanks.eu/news/2596-public-test-version-74/
Ez igaz, de sokat érek a védõ medállal...így is úgyis bukó kör.

Másrészt, hát azt nehéz megcsinálni, egy rosszul rejtõzõ tankkal, hogy megvárom amíg foglalni kezdenek, és beléjük lövök.

Tegnap inkább azt csináltam, ha senki nem védi az egyik oldalt, akkor én se. Megyek másfele, legalább nem lõnek ki.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bár nem engem kérdeztél, de én pl egyedül nem maradok azon az oldalon. Viszont keresek magamnak egy jó helyet, ahol rálátok a kezdõkörre.
Hagyom, hogy elkezdjenek foglalni, és mikor már 50% környékén jának, resetelek. Ezt jobb esetben 2-3 alkalommal meg lehet csinálni. Nyilván nem fogod tudni kilõni õket, de idõt nyersz. Ez néha elég, néha nem, de lagalább van esélyed egy védõ medálra, ha már úgyis bukó lesz a kör.

Hiszed vagy sem volt hogy mûködött és az ellen barom artijai a medembõl akartak kilõni mindenképpen én meg mentem direkt spottoltatni magam. És naná hogy engem lõttek. 😄
Az emberi hülyeségre mindig számíthatsz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

flashpointer
ja, nem is, valami mégszarabb proci volt. Szóval a kártya iiiiirtó sokat dobott rajta.

Emancipate yourself from mental slavement!

PL tegnap JTnél tök jó volt kilõtték a motort szembõl, megszereltem, erre megint kicsapták...

megnézem, köszi a választ!