World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E-50et nagyon sajnálom, még össze kéne szednem kb 160k xpt vele, sajnos attól kezdve 1-2 front találat KTvá fogja változtatni a tankot.

WoT: Nishizumi77

flashpointer
hali, nekem a régi gépemben hasonló teljesítményû amd proci volt, meg valami béna kártya, 1400-as felbontásban vitte kb lowon-midlowon játszható fps-en. Mivel úgy is új gépet akartam venni elõször a kártyát vettem meg és beletettem, kb 25 ezer forint értékû volt vagy 1 éve, de már nem tudom milyen számú. A lényeg, utána majdnem highon repült az egész a fos procival!

Emancipate yourself from mental slavement!

volt valami konkrét bejelentés a héten valamikor hogy jön a patch? valaki be tudná nekem linkelni?
ja nekem is 45 fok körül mozgott, játékban pedig 60-70 körül kb, egy két játékban ment fel 80 körülire, de még az se gond sztem neki
Tegnapi cikk AMX AC Mle. 1948

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

R.I.P stock motoros Ferdinand, E-75 és E-50...

az a vicc, hogy nem melegedett túl! Bekapcsoltam a gépet meg néztem e-maileket, faszakukot, fórumot. Elindítottam wot-ot, battle, prohrovka a dombhoz közeli oldalon, e-50, alighogy átértem a síneken már szét is esett a kép. Kizártnak tartom, hogy ennyi idõ alatt túlmelegedjen. Utána reseteltem, közben is volt egy két grafikai hiba amíg felállt a rendszer újra, de mégis utána tökéletesen megjelent az asztal. Utána msi afterburner be,hogy megnézzem a hõfokot tök normális votl, elindítottam így a játékot, gondoltam akkor monitorozom a hõfokot, de ahogy beléptem már a garázsban szétesett a kép. És utána kakukk, már újraindításkor is csíkos volt a kép, és csak csökkentett módban indult el, de úgy is full csíkos az egész. Fogalmam nincs mi baja volt!!! Lehet megadta magát 3,5 aktív játék után! Nem tudom.
A tököm kivan már ezzel a sok idióta effi huszárral. 8 tankunk van, az ellennek 2db, erre csak beállnak cappelni. Amióta elterjedt hogy ez nyomja az effit azóta egyszerûen nem lehet velük mit csinálni, mert ott veri a farkát a foglalókörben, hogy hú de jó lesz most neki, gyûlik az effi, persze egy kibaszott lövést nem adott le egész csata alatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

szabii98
megint nagyon meleg van 😄D
legyen a mentségem hogy nagyon korán keltem 😄

I met God. She's black

Jó,jó, de én mondjuk arra lennék kiváncsi, hogy ha a térképen a csapat nem védi az egyik oldalt, de persze a ellenfél ott is támad, ráadásul komolyabb erõkkel, akkor na ilyen helyzetben mégis mit lehet tenni? Vagy te mit szoktál tenni?
Ilyen helyzetekben nekem ötletem sincs.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az ellenfélnél is te vagy a 15.?

Persze hogy meghal mert egyenesen megy elõre. De tudja hogy az arty lõni fog rá de azért tartja mind a sebességet mind az útvonalat freekilt csinálva magából. Kiszámíthatatlanul kell közlekedni és nincs baj. Perzsával sosem volt ilyen gondom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szabii98
Hát igen, nehéz 15 tankot kilõni , mivel te vagy a 15. 😄
/magaslabda/

I met God. She's black

Túlmelegedett? Nekem is ilyen kártyám van 3-4 éve megvan. Alapból 6%on megy a venti de 50 fok fölé ritkán ment a hõmérséklete. Most is 45 fok.

Mert az nem a játékos hibája. Amiket felsoroltam, azok tipikus hibák, amiket rendszeresen elkövet a többség.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de 768 Megás GTX460?

Bocsi az offét, de a vga-s fórum tiszta halott!

Már tudom, hogy megkérdeztem 1000x több embertõl is, de most jutottam el arra a pontra, hogy kezemben van a pénz. Elfüstölt a 4850em. Most van 24k pénzem, ebbõl kéne gazdálkodni vagy max picit többöl. 1280*1024be játszok, intel dual core e7300 procim van, 4 giga ram. Melyik kártya menne a konfigurációmhoz? Szerintem a 7750et ki se használnám. Használtan nem szeretnék venni, csak minimum 2 éves garilappal zsír új kártyát.

Kösz a segítséget!
Na az a hír már kint van hogy leáll ma a teszt szerver, remélem a következõ meg az lesz hogy holnap jön az éles.

flashpointer
.....ki lehet ellenünk. így van pontosan 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

És akkor a randomisten féle lepattanókról még nem is írtál.

"- nem tudsz várni fél percet a felmentõseregre, ezért inkább lerohanod az ellenfelet és meghalsz."

Ez én vagyok 😊 Kivéve ha francia tankban vagyok, mert ott a reload idõ rákényszerít hogy várjak 😄

Na ugye... 😊

De jó hogy végigolvastam a hszedet, mert az elején tényleg azt hittem komolyan gondolod 😄

Egyszer a legjobbak is megszívhatják, mert hülye a csapat, és néha a legtöketlenebbek is hihetetlenül jó kört futhatnak, mert úgy hozta a helyzet.

Itt nem arra kell gondolni, hogy egyedül kell kilõnöd 15 tankot, egyedül kell detektálnod mindenkit stb., mert ilyen nyilván nincs.
A csaták apró dolgokon szoktak elúszni. Például:
- a kezdõkörben a lassú tankok blokkolják a támadó tankokat, ezért azok késõn érnek oda, és kilövik õket.
- elkezdik foglalni a bázist, és a tankocska félpályánál úgy gondolja, hogy neki az ellenséges bázis irányába kell elmennie, mert az úgy jó.
- nem tudsz várni fél percet a felmentõseregre, ezért inkább lerohanod az ellenfelet és meghalsz.
- adott két tank, az egyik neked a frontját mutatja, míg a másik háttal neked mással foglalkozik, de te mégis az elsõ frontját lövöd és pattogsz róla.
- adott két tank, az egyik egy lövés, a másik még full HP-n van, de te mégis a full HP-n lévõt lövöd, mert például nagyobb tier vagy közelebb van.
- Himmelsdorf 8-as oszlopnál a hegy alatt támadsz, és a rossz oldalát választod az útnak, ezért még mielõtt közelebb érhetnél számtalan lövést nyelsz be.
- nem vársz, hogy beszûküljön a célkereszt, hanem rögtön ellövöd magadat amint megpillantottad az ellenséges harckocsit, ezáltal minimalizálva az esélyét, hogy eltaláld, átüsd és sebezd.
- meglátsz egy közeli, gyenge ágyúval felszerelt ellenséges harckocsit, és ahelyett, hogy nagyobb távolságból kiszeded, inkább lerammolod (ezáltal is fölösleges HP-t veszítve) és esélyt adsz neki, hogy a gyenge pontjaidat célozhassa.

A teljesség igénye nélkül.

Nyertünk szép nagy fölénnyel és kevés HPt vesztettem 😛

Mi lett a vége?

Van az a módszer, amikor meddel/lighttal elõremégy, beállsz valami fedezék mögé, ott ringatod a jószágot, miközben körülötted tombolnak az arty lövedékek és eközben hátulról a csapattársaid heavy-jei és fõleg a TD-k aprítják az ellenfél támadóékét....

Ééééés idáig tartott az estimese.

.. ha az Úr van velünk, ki van velük?
Na ez ígéretes kör lesz: Ellenségnél 4db GW type E van.

Ezt még nem is hallottam, pedig pécel környéki vagyok 😄

"#142751 miért is? "

Arty tán nem lõ medre meg lightre? Az hogy némileg gyorsabb vagy, nem garancia semmire. Fedezéket a medek is használnak, onnan meg konkrétan ugyanúgy kib*ssza az arty õket mint a medeket.

Az már csak hab a tortán hogy high tier arty splasshal egy fullgázzal robogó cikázó t50-2 scout kiszedése sem mûvészet.

Csak az emberekben valamiért az a kép él hogy a medek meg a scoutok fénysebességgel cikáznak és az SPGk nemtudják õket eltalálni és csak a szegény heavyk szenvednek az SPG járványtól....

Tipius példa mines: kik halnak meg az elején a domb feljáratában ha odanyomnak az artyk (márpedig a többség már az elején odacéloz). Na kik?

Ehun ni jön a fényre mint a Péceli maflás.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Ha holnap nem jön ki akkor a héten már nem is fog, mivel pénteken általában nem patchelnek, 1 kivétel volt és az a 7.2 de az is csak azért mert az volt a hónap utolsó napja és arra a hónapra ígérték.

Biztos vagyok benne, hogy a feljebb tolt 13-90 egyszerûen megkapja majd a Lóri 90mm DCA45 lövegét a 212pennel, meg némi plusz életerõt, és kész. Így tudnak majd T10-et is csinálni, és a T8 franciák közelebb fognak állni az átlag mezõnyhöz mint most.

Mikor jön ki az EU szerverekre a 7.4-es verzió?
Hiába teszek hozzá akármennyit, ha például egy adott térképen az egyik oldalt nem védi senki, és persze a másik csapat meg ott támad. Most vagy védekezek egyedül, ami bukta. Vagy tartok a lemmingekkel...ami bukta.

Mert én valahogy olyan jó nem vagyok, hogy három-ötszörös túlerõt is nyomjak. Lehet van aki képes rá, hogy teszem azt tier 8-assal, három tier 8-as vagy 9-es nehéz tankot szétszed egymaga, szemtõl szemben...én nem.

Aki ilyenre képes, az tuti tudja egymaga hozni az egész meccset.

Most ha Mines-on egy alkalommal se sikerük a dombot középen elfoglalniuk a med-eknek...nem sok mindent tehetek nehéz tankkal.

Vagy ha Abbey-in az oldalsó utat nem védi senki, bezzeg az ellenségtõl ott öten támadnak...ha védekezek egyedül szétlõnek és bemasíroznak a bázisra, ha nem védekezek és tartok a többiekkel...akkor is bemasíroznak, veszíteni mindenképp vesztünk.

Vagy ha Ruinberg-en a jobb és bal irány komoly gondot jelent a csapatnak...én helyzetekben nem tudom mit lehetne tenni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Majd meglátjuk hogyan lesz. Csak nehogy úgy járjanak, hogy újjá kelljen rakniuk a modelleket 😄😄

I met God. She's black

Nálam a kredit egyenleg most 5,3M, de az gyûlik most prém mellett rendesen.

A t9-eket én is szívesen megtartanám, amelyik tetszeni fog rebalanszolás után is, de nekem meg itt jön képbe a legénység probléma 😄
75%-os bohócokat nem szívesen ültetnék se t9-be, se t10-be, de mire ennyi legénységet felhúznék legalább 2. skillig valahogy... hát nem tudom, nehéz kérdés 😄

szabii98
Elv szerint rakják az ágakat. JP E100 alatt lesz(elvileg) a Ferdi( a techfán, mikor még 9esnek jelölték õket) +a Dickermax, Sturer Emil.
Ami azt jelenti, hogy a tankok, melyeknek olyan a felépítése, hogy a tornya hátul van, azon az ágon lesznek. Viszont elvileg a JagdPanther 2nek is hátul van a lövege..

I met God. She's black

csaba90
persze volt egy mpár tdjük 😄

Csaby

Majd ha kijön az új TD ág akkor így fog kinézni a jelenlegi. Jagdpanther( T7) -> Jagdpanther II -> JT -> stug E-100

Az ú ág meg így: nyitott TDk -> Ferdi(T8)-> valami T9 -> Valami T10

Serb vagy Storm azt mondta akár 4 TD ágat is ki tudnának hozni németekbõl.

csaba90
ideje.. ha már eddig alattunk vágta.. 😄 am honnan tudod h a JT is 10-es lesz?😊

Csaby

szabii98
Ketté választják majd a TD ágat, mint az USÁét.

I met God. She's black

JT nem lesz 10es az biztos.

Sippie
nem az E100 vázára épült TD lesz a tízes? A JT meg marad ahol van? Annyira azért nem penge a JT hogy felkúrják Tier10-be, alul papír szegény.
szabii98
Azon gondolkodtatok, hogy az E100 alatt mi lesz a 9es tank? Most persze a JT, de utána, merthogy a JT is tízes lesz késõbb. Hmm.. beraknak 1 tankot, és a JPanther meg T8 lesz? Maga alatt vágja a fát a WG

I met God. She's black

Én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem kapcsoltam ki a gyorsított képzést a top medeken és TDken, úgy voltam vele majd valamikor késõbb jönnek az új T10ek, és most inkább a skilleket fejlesztem. Hát benéztem 😄

Nem baj, napi 5k XPt csinálok ezekkel: E-50,JT,Patton,T30
Most kb 35k XPnél járok mindegyikkel, nem rohanós tempó, de kényelmesen elérem a 200k XPt mire kijön a 7.5

A pénz az már nagyobb probléma. Jelenleg 5,4 millám van, mert nemrég eladtam az IS-4et. Amúgy se használtam mert továbbra is ocsmánynak tartom kinézetre és ezért sok kedvem nem is volt menni vele, a célt teljesítette azzal hogy megkaptam ingyen az IS-8at, ezt meg elpasszolhattam 3 milláért.
Szóval már csak kb 18 millió credit kell + felszerelések mert nincs goldom leszedni az equipmenteket 😄
A T9eseket meg szeretném tartani úgyhogy eladás nem jöhet szóba ( legalábbis most, azt lehet akkor meg meg fogom gondolni magam 😄 )

Én meg sajnos még csak a Ferdinél tartok... mire ebbõl eljutok a JT-n a 250k xp-ig, biztos lesz pár idegösszeomlásom 😊

Eddig is tudtam, hogy akarok Stug E-100-at, de azt hittem, még rengeteg idõm lesz addig. Meg valahogy mindig volt valami fontosabb/sürgõsebb...
Grindelni kellett az ingyen prémium T34-ért, aztán grindelni kellett az ingyen t10 IS-4-ért, mikor meg az ember azt hinné, ülhet kicsit a babérjain, egybõl neki kell állni grindelni a t10 medekért és TD-kért 😊

..en a napi duplakon kivul tobbet nem szanok rajuk, de meg az sem biztos mert 4 td es 3 med.. igy baromi lassu lesz..
csaba90
még jó hogy nekem megvan a jt-vel 200-ezer.. de h a t30-ból tovább lesz e valami :S meg hogy a t28-asomból t95 meg tovább... abban már kételkedem XD

Csaby