World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Emancipate yourself from mental slavement!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
legyen a mentségem hogy nagyon korán keltem 😄
I met God. She's black
Ilyen helyzetekben nekem ötletem sincs.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Már tudom, hogy megkérdeztem 1000x több embertõl is, de most jutottam el arra a pontra, hogy kezemben van a pénz. Elfüstölt a 4850em. Most van 24k pénzem, ebbõl kéne gazdálkodni vagy max picit többöl. 1280*1024be játszok, intel dual core e7300 procim van, 4 giga ram. Melyik kártya menne a konfigurációmhoz? Szerintem a 7750et ki se használnám. Használtan nem szeretnék venni, csak minimum 2 éves garilappal zsír új kártyát.
Kösz a segítséget!
Ez én vagyok 😊 Kivéve ha francia tankban vagyok, mert ott a reload idõ rákényszerít hogy várjak 😄
Itt nem arra kell gondolni, hogy egyedül kell kilõnöd 15 tankot, egyedül kell detektálnod mindenkit stb., mert ilyen nyilván nincs.
A csaták apró dolgokon szoktak elúszni. Például:
- a kezdõkörben a lassú tankok blokkolják a támadó tankokat, ezért azok késõn érnek oda, és kilövik õket.
- elkezdik foglalni a bázist, és a tankocska félpályánál úgy gondolja, hogy neki az ellenséges bázis irányába kell elmennie, mert az úgy jó.
- nem tudsz várni fél percet a felmentõseregre, ezért inkább lerohanod az ellenfelet és meghalsz.
- adott két tank, az egyik neked a frontját mutatja, míg a másik háttal neked mással foglalkozik, de te mégis az elsõ frontját lövöd és pattogsz róla.
- adott két tank, az egyik egy lövés, a másik még full HP-n van, de te mégis a full HP-n lévõt lövöd, mert például nagyobb tier vagy közelebb van.
- Himmelsdorf 8-as oszlopnál a hegy alatt támadsz, és a rossz oldalát választod az útnak, ezért még mielõtt közelebb érhetnél számtalan lövést nyelsz be.
- nem vársz, hogy beszûküljön a célkereszt, hanem rögtön ellövöd magadat amint megpillantottad az ellenséges harckocsit, ezáltal minimalizálva az esélyét, hogy eltaláld, átüsd és sebezd.
- meglátsz egy közeli, gyenge ágyúval felszerelt ellenséges harckocsit, és ahelyett, hogy nagyobb távolságból kiszeded, inkább lerammolod (ezáltal is fölösleges HP-t veszítve) és esélyt adsz neki, hogy a gyenge pontjaidat célozhassa.
A teljesség igénye nélkül.
Ééééés idáig tartott az estimese.
Arty tán nem lõ medre meg lightre? Az hogy némileg gyorsabb vagy, nem garancia semmire. Fedezéket a medek is használnak, onnan meg konkrétan ugyanúgy kib*ssza az arty õket mint a medeket.
Az már csak hab a tortán hogy high tier arty splasshal egy fullgázzal robogó cikázó t50-2 scout kiszedése sem mûvészet.
Csak az emberekben valamiért az a kép él hogy a medek meg a scoutok fénysebességgel cikáznak és az SPGk nemtudják õket eltalálni és csak a szegény heavyk szenvednek az SPG járványtól....
Tipius példa mines: kik halnak meg az elején a domb feljáratában ha odanyomnak az artyk (márpedig a többség már az elején odacéloz). Na kik?
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Mert én valahogy olyan jó nem vagyok, hogy három-ötszörös túlerõt is nyomjak. Lehet van aki képes rá, hogy teszem azt tier 8-assal, három tier 8-as vagy 9-es nehéz tankot szétszed egymaga, szemtõl szemben...én nem.
Aki ilyenre képes, az tuti tudja egymaga hozni az egész meccset.
Most ha Mines-on egy alkalommal se sikerük a dombot középen elfoglalniuk a med-eknek...nem sok mindent tehetek nehéz tankkal.
Vagy ha Abbey-in az oldalsó utat nem védi senki, bezzeg az ellenségtõl ott öten támadnak...ha védekezek egyedül szétlõnek és bemasíroznak a bázisra, ha nem védekezek és tartok a többiekkel...akkor is bemasíroznak, veszíteni mindenképp vesztünk.
Vagy ha Ruinberg-en a jobb és bal irány komoly gondot jelent a csapatnak...én helyzetekben nem tudom mit lehetne tenni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
I met God. She's black
A t9-eket én is szívesen megtartanám, amelyik tetszeni fog rebalanszolás után is, de nekem meg itt jön képbe a legénység probléma 😄
75%-os bohócokat nem szívesen ültetnék se t9-be, se t10-be, de mire ennyi legénységet felhúznék legalább 2. skillig valahogy... hát nem tudom, nehéz kérdés 😄
Ami azt jelenti, hogy a tankok, melyeknek olyan a felépítése, hogy a tornya hátul van, azon az ágon lesznek. Viszont elvileg a JagdPanther 2nek is hátul van a lövege..
I met God. She's black
Az ú ág meg így: nyitott TDk -> Ferdi(T8)-> valami T9 -> Valami T10
Serb vagy Storm azt mondta akár 4 TD ágat is ki tudnának hozni németekbõl.
I met God. She's black
Nem baj, napi 5k XPt csinálok ezekkel: E-50,JT,Patton,T30
Most kb 35k XPnél járok mindegyikkel, nem rohanós tempó, de kényelmesen elérem a 200k XPt mire kijön a 7.5
A pénz az már nagyobb probléma. Jelenleg 5,4 millám van, mert nemrég eladtam az IS-4et. Amúgy se használtam mert továbbra is ocsmánynak tartom kinézetre és ezért sok kedvem nem is volt menni vele, a célt teljesítette azzal hogy megkaptam ingyen az IS-8at, ezt meg elpasszolhattam 3 milláért.
Szóval már csak kb 18 millió credit kell + felszerelések mert nincs goldom leszedni az equipmenteket 😄
A T9eseket meg szeretném tartani úgyhogy eladás nem jöhet szóba ( legalábbis most, azt lehet akkor meg meg fogom gondolni magam 😄 )
Eddig is tudtam, hogy akarok Stug E-100-at, de azt hittem, még rengeteg idõm lesz addig. Meg valahogy mindig volt valami fontosabb/sürgõsebb...
Grindelni kellett az ingyen prémium T34-ért, aztán grindelni kellett az ingyen t10 IS-4-ért, mikor meg az ember azt hinné, ülhet kicsit a babérjain, egybõl neki kell állni grindelni a t10 medekért és TD-kért 😊