World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[/url][/img]

Köszi
Hmmm, ez nyelvtanilag nagyon szépre sikerült 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ma állt le.

WoT: Nishizumi77

Kb 22 misi fog kelleni hogy mindent meg tudjak venni amit akarok 7.5-ben. Szóval muszáj leszek sooookat korán elkezdeni farmolni. Max még a francia TD ágat fogom húzni melette félgõzzel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tudom hogy nagyon meleg van és tökéletes strand idõ, de azért igazán vihetett volna magával valaki egy iPhonet vagy valamit amivel napozás közben ki tudja postolni a hírt EU oldalra.

WoT: Nishizumi77

Játék restar volt, de gép még nem 😊
Mindjárt próbálom.
Skacok!
A 7.4-es tesztszerver mûködik még?..nem lehet belépni
Jézusom, máris?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én még valahogy össze szenvedem az ojjekttel meg a T95-el az XP-t😞. De utána szerintem áttérek a Typos pénz farmolásra.

Oszt restart vót-e?

Könnyebb lenne egyébként, ha leírnád miket próbáltál már. 😊

Addig szerzek egy jó könyvet. Nem etetem a gyökér SPG-ket a hab testemmel 40 km/h alatti tempóval.

Köszönöm. Az a gon, hogy azt már próbáltam és következõnek is ugyan az történt.
Gondolom hogy Hotfix nélkül jön. Úgy meg tényleg csodálatos lesz....

Öööö..Nem. Nekem csak simán kifagy néha menet közben. Jellemzõen Dragon Ridge alatt vagy után egy másik mappon.

Eagle16
Holnap jön a patch.

Ennek a videónak a leírásában ott a dátum: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kilépsz alt+F4el, aztán újra vissza. Ez meg szokta oldani.

Vagy nálad is ez a baj Oddball29 ?
Vagy most akarják az új patchet felnyomni???!!!
Nem tudjátok mi lehet a baj? Betölti a pályát és utánna nem adja be a kezdési poziciót. Viszont a betöltésnél meg látom, hogy kiket likvidálnak. Nektek nics ilyen gondotok most véletlen vagy csak nálam van most ez. Eddig semmi bajom nem volt.Gyors válaszokat elõre is köszi!
Mondjuk mindettõl független nálam Dragon Ridge után default a kliens újraindítása, mert ha nem ott, akkor utána hamarosan más mappon fog berogyi a game.

Újabb jó példa arra hogy mennyire "bonyolult" tud lenne egy pálya. Arctic Region északi oldal. Van ugye a klasszikus TD hely a feljárónál, szépen beállunk 3-an TD-k védeni a feljárót (2JT+1T95). Erre egy Vk4502P meg egy KT villámgyorsan lerohan a oda a csõ végébe, hogy õk márpedig jól lesznek ott. Írtuk nekik hogy nincs ott rátok szükség, de végén mi lettünk lehülyézve, mert nem értjük ezt a játékot (persze csak valami 700-as effis játékos volt). Viszont pár percen belül meg is jelent az ellenség, 1 IS4, 1 M103, 1 ST-1, " IS3, talán mondanom se kell hogy úgy gázoltak át a Vk-n és a haverján, mint fos a libán. Ettõl függetlenül simám rommá lõttük a bagázst a 3 TD-vel, mert azok is volt olyan hülyék hogy kinézegettek ránk.
De most komolyan, lehet kéne közzé tenni pályákról is leírást, hogy mit szabad csinálni és mit nem?

Csak be kellett pipálni a start menü tulajdonságoknál.

Metalmilitiakid
jóvan sikerült kiszednem haverból ezután direkt mégegyszer rákérdezve, hogy 32 es van neki, csak XP.... Arra mi a parancs ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

win 7 32biten jó csak... akkor valamit elszúrt a haverod 😄
Metalmilitiakid
haver futtatásba írja és neki azt írja a gépe win7 32, hogy nem talál ilyet a rendszerben, nekem szintén win732 vel simán ment

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

OFF: na itt találtam egy jónak tûnõ oldalt, ahol össze lehet hasonlítani a kártyákat. Hát a 7750 lenne az igazi, de pénz hiányában jó lesz a 6750 is. Az a lényeg 4850nél ne legyen lassabb. Sajnos 24k-ból procit nem tudok már fejleszteni. Meló kéne basszus😄
Igazán dícséretre méltó elszántság... 😄

Elméletileg ha bekopizod simán a keresõbe felhozza.

De ha nem akkor a run-t a keresõbe.

Mighty
Ráadásul nem tankra illetve az adott pályára vonatkozik a százalékos érték. Meg mi van, ha a számításba vett két legjobb tank AFK az egész meccsen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hehe elösször én is oda akartam xd
Jah,tényleg, parancssorba akartam. Futtatást nem is jelenítette meg alapból a Win7.

ugye a futtatásba írod? :d nem a parancssorba!
bcdedit<szóköz>/set<szóköz>IncreaseUserVa<szóköz>3072
Sokan egyébként be akarják bizonyítani, hogy téves az érték, ezért hajlandóak a csata elején leöletni magukat stb.

www.wotsport.atw.hu
Ó, nekünk is sikerült már 95%-osat is, de azt legalább "csak" azért mert befoglalták a bázist.
Persze megtörtént már a fordítottja is, csak azért nem szokás panaszkodni 😊

Nem az a para, hogy kikaptunk, hanem hogy ennyire...
A többi 14 szellemileg alulfejlett együttesen sem volt képes egy nyamvadt ellenséget sem elintézni 😊

Na ez nekem nem mûködik, nem tudja értelmezni a parancsot a rendszer.

Te állat 😄.

Tono34
Tegnap v tegnapelõtt 90%-os gyõzelmi esélyû csatát sikerült bukni ....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én szerettem az M5-öt,valami 3 nap alatt húztam ki a caffét,mókás volt,de azért vissza nem venném ki tudja miért...<#nevetes1>

na jó, de a 75% még mindig azt jelenti, hogy 100 esetbõl 25* ki fog kapni a csapat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

M5-tel játszani olyan, mint sajtreszelõvel rejszolni?

Hoppá még egy 400 Hp-s Is-8-at(szembõl pattant) ki is hagytam,mindezt 1 körbe teljesen valószerû na.

Persze, vannak olyan emberek is akik a mellbimbójuknál fogva lógatják fel magukat... õk sem értik mások miért nem kedvelik ezt a sportot 😊

Frissítés, új WoT-site.

Én tegnap E75-tel lõttem el sikeresen közvetlen közelrõl egy Pz38Na láncát, úgy hogy oldalba sóztam.
Miért bántja mindenki szerencsétlen kis M5öt.
Én nagyon is kedveltem azt a gépet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Azt hittem a Pantherem meg a KTm gyufásdoboz, de ez a 13 75 10 csatából 8ban legalább kigyullad.

Obj 704...no dmg aztán lepattanok T25/2-rõl,1 lövéses T28protóról,majd egy 1lövéses Is-rõl oldalba,ezeket mind közvetlen közelrõl!!!Utálom ha a játék dönti el ki nyer és ki veszít,ja és én voltam a noob mert ezek lepattantak komolyan!