World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tvp vtu tornya látszott ki olyan 300-400 méterről,telibe,865 sebzés.
Látom hogy su-122-44 megy a sziklák mögött majd eltűnik,nagyjából úgy ahogy sejtem merre járhat odalövök,három modul meg 366 sebzés,robogok az ellenség bázisára erre a semmiből kijön elém bokorból löwe meglő,én vissza és kampec.<#hehe>#hehe>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Saor Alba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De hiába mert bukta.

Pont ma lamentáltam erről: a csapat szláv fele valamiért a csaták nagy részében bemegy a sarokba. Ott aztán a 4.-6. percben sgbe basszák őket.
Sebzésük (általában legalább 5-7 játékosról van szó) 300- 500 HP.
Top tankként a faszomért megy bújni?
A másik véglet: várnak... várnak... aztán 12:2-nél befoglalnak.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.06. 23:24:20
De néha kilehet fogni 1-2 mókás csatát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De majd kim dzsong un megmagyarázza az egyesért.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.06. 23:12:17
Saor Alba
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Leülhetsz, egyes!
😊
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A csapat harmada, ritkábban fele nem ér el sebzést. T6-T8 és T8-T10 szinten dettó.
Csak randomban és csak egyedül tolom, a kedves vezető mindjárt ráizgul a statra.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.06. 21:43:24
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.06. 20:56:05
Lehet foglalkozni kéne az EU szerverrel, és a kapacitást is fejleszteni, nem csak a prém tankot kinyomni tonna számra, és a bevételből a f@szt verni... 😉
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
It\'s a trap!!! :)
Természetesen a Ru-t 400 sebzéssel,elsőként elhalálozva sikerült 5x-ni<#action>#action>
Ez is mekkora pedomasina, saját tierben. Tegnap mentem egy kört a nagy ágyúval,de nem jön be,hiába vertem a Bc12be 940et,a SkorpioG meg 850-t kapott,de a 7 lövésből 3 ment be,full beszűkülés mellett
Itt meg lelopták a T25/2-t,de attól még egy nyomorék ászt adhatott volna<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.05.06. 14:44:44
Mondjuk hozzátartozik,hogy a csata elején láncra mentem a küldi miatt<#falbav>#falbav>
Lehet be is fejezem mára,ha már erre adott 14k véennyócat<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.06. 14:24:20
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Jah tegnap rám is rám írt egy tag,de nem azért hogy anyázzon,hanem gratulált a jól sikerült kigyújtáshoz.Tigrist le akartam tegnap duplázni,nem nagyon jött össze,mindig t10-be kerültem,az egyik csatába vaktában seggbe lőttem az egyik ellenséges top heavyt oszt kigyulladt és leégett.Erre rám írt és gratulált a mázlista kigyújtáshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.06. 10:21:16
Tegnap elegem lett a sok goldos kocsogbol es telepakoltam a Type 5 troll agyujat gold loszerrel. Voltak am anyazasok a csaták utann de szó se róla nagyol élveztem a bosszút. Ennyiszer meg nem hallottam hogy "ez közel volt" . Tisztára mint egy pancelozott arty.
Az este 6-6 light 3-3 arty felállás volt malinovkán.Három light leált bokorban spotolni.T92 közéjük vágott és két amx 13-90 faszán kihalt.A harmadik megúszta stunnal.Azt nem láttam full hp-sak voltak-e.Én heavyvel voltam.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.05. 21:46:35