418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Szerintem ott mindig is löhetö volt.Bàr én màr régóta,az egyszerűbb módszert vàlasztom,a lövegpajzsot lövöm,azt nem tudja eldugni:-))
  • Userx2
    Maus páncélzatát lenerfelhették. Ilyen szögből prémlőszerrel nem volt sebezhető. Még kisebből sem. Érdemes próbálkozni.
    A másik, hogy már bármelyik hülye kaphat bondot minimális teljesítményre is. 1 lövés, 140 spot, 7 bond.14. helyen voltam xp alapján. :)
  • joe662
    Hehehe,csak a wg meg ne tudja:-D
  • Sherman0070
    Hát nemtudom. Nagyon ütős HD modellt kapott. Nem creditfarmra fog kelleni úgysem. Arra ott a Defender, Skorpion.
    Még kicsit várok vele de lehet cserélem valami számom fölöslegesre.
  • Scheff
    Összességében talán Murovanka esett át a legtöbb változáson, hiszen új pályaelemekkel is kiegészült. :)
  • ROMOTO
    Az orosz tierlimites heavyket tuti buffolni fogják, azokat nem kell cserélgetni, ellenben mindenféle med és egyébb szarokkal, gondolok itt a többi náció tier limiteseire, tier 8 med szarokra mint proto, mutz, pattonok, stb. amikkel csak a szopás van, azokat lehet cserélni, scorp g, strv, kínai td, vagy kicsit egyhangúbb Löwekre.
  • Userx2
    Nem lehetséges a csere, de megérné. A Skorpióval akár 600-as pofonokat is osztasz, ami elég fun és nem is skill igényes egyébként.
  • pett3rson
    hi,

Az 50 milliós kérdést azért feltenném...van nekem az amcsi prém tankom...na azt ha be tudnám cserélni egy Scorpio-ra se érek vele sokat, mert a legénységet nem tudom átrakni...mondjuk max a T32-be jók lennének...és lesz egy 1 skilles Skorpióm :)
  • joe662
    Most kapott buffot,és még lehet hogy fog kapni egy kis pent is,majd valamikor.Én tuti nem adnám el.
  • Sir Charles
    Én pont most gondolkoztam, hogy becserélem valami másra.
  • Sir Charles
    Az a baja, mint az összes tierlimites prémnek, hogy a mostani MM mellett nem nagy élvezet 175 mm pennel szaladgálni és állandóan Mauschenek meg japán tehenek ellen menni.
    Ha elkapja az ember a fonalat, meg egy jó sorsolást, akkor szarja a kreditet, mert 3-4 találatra már simán 30-40000 pluszt ad győztes csata mellett természetesen.
    Volt olyan meccsem, pirítottam vele 3k sebzést és simán adta a 100000 kreditet.
    Meg elég egyedi játékstílust kíván, meg minimum 3 skilles legénységet.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.10.19. 15:24:06
  • Userx2
    Szerintem nem érdemes cserélgetni a garázsotokban lévő tankokra általánosságban. Általánosságban xarok, csak pénzlehúzás az egész, azért került be a kínai TD is, amit a sztímer kolléga ki is emelt. Aki hajlamos felmérgesíteni magát a játékon, hogy alá fölé mellé; annak a kínait sem ajánlom. Ha ezt elnézzük neki jó gép, mert mozgékony.
    Minap mentem pár kört a SkorpioG-vel, annak egy álom lett a lövege. Mikor buffolták a prémeket, valszeg visszaállították az eredeti paramétereit szerintem. Még a tornya is jobban forog.
  • Sherman0070
    T-34-3 megéri így beváltósan?
  • Angelus1991ster
    Elavultak, mert nem tudják (vagy nem akarják) megnyitni a vehicle stat editor vagy milyen nevű programukat, és szarnak bele. Ha véletlenül meg is nyitják a szekesztő programjukat akkor csak a tier 8-10 részt tudják megjeleníteni, mert wg.
  • Scheff
    Mától ismét becserélhetitek elavult prémium tankotokat valami ütőképesebbre. :)
  • Sir Charles
    A fasz üsse fel az orrukat
  • JanKo72
    Igy van. Legalábbis én így tudom.
  • Sir Charles
    Tehát nem lehet 0 arannyal kiváltani a gépet, csak ha megvan a kellő arany és abból tudok úgymond spórolni?
  • Plata
    Ragya,van egy rakás nyeremény meg ingyen kapott T5-6 tankom.
  • JanKo72
    Azt tudja esetleg valaki, hogy a kapcsolatoknál miért nem jön be a barátlista? Igy elég nehéz szakaszozni.
  • JanKo72
    Pedig megy már, csak lenni kell elég aranynak hozzá. A raktárba lenyíló fülön a 3. lehetőség a tank csere. Ott feljönnek a tech tree-ben levő prém tankok, és ott tudod becserélni.
  • JanKo72
    Nem :D egy vásárláskor csak egyet.
  • Sir Charles
    Most nézem, hogy nem aktív a vásárlás vagy becserélés fül, szerintem még nem megy az akció
  • Sir Charles
    Még mindig nem tudom mit kell csinálni. Hiába megyek a raktárba, semmilyen menü nincs, ahol cserélni lehetne, annyit ír ki, hogy 5500 aranyat is megspórolhatok vele, de nem aktív a vásárlás, mert nincs annyi aranyam, a becserélendő járművek meg csak a garázsban jelennek meg, de eladni aranyért vagy becserélni nem lehet.
  • Plata
    Hány darab tankot lehet becserélni?
    Mondjuk 4 t6-ot becserélek egy T8-ra megy?
  • JanKo72
    Belépsz a raktárba, járművek lenyíló menü, és ott lesz a jármű becserélés.Speciális ajánlatok mellől a pipát ki kell venni. Most találtam meg. Már működik a csere.
    Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2017.10.19. 09:58:30
  • Sir Charles
    Elvileg mától működik a csereakció, viszont fogalmam nincs, hogy lehet megcsinálni.
    Azoknál a tankoknál, amik megvannak, nincs semmi gomb, sehova nem tudok kattintani, hogy a cserelistába betegye,
    amit meg akarok venni annál kiírja, hogy cserére alkalmas, de nincs elég aranyam megvenni.
    Lehet nem jól emlékszek, de múltkor volt egy menü vagy lista vagy ablak vagy valami, amit ha lenyitottál, akkor ott lehetett bepakolni a járgányokat cserére.
    Ha most is van ilyen, valaki segítsen, mert nem találom.
    Előre is kösz
  • JanKo72
    Sziasztok. A patch óta a kapcsolatok listát nem adja be. Ez csak nálam valami hiba, vagy másnál is így van? Illetve tudja valaki mikortól lép életbe a prém becserélési lehetőség??
  • Plata
    Tegnap fura dolog történt miközben type 4-el játszottam,ugye nekem még tök stock a kicsike,az első ágyúja 64k xp.De előtte kell lánctalp,a stock ultra gáz ágyúval lőttem ellenségre 180-300 közti sebzéseket osztott ki,sietségemben mert egyszerre vagy öt gyökér lőtt mellé lőttem a célpontnak,pontosabban alá,erre belecsókolt 691-et.
    Akkor jutott eszembe hogy régebben ti írtátok itt hogy type tehenekkel a célpont alá kell lőni,és tényleg.
    Jah csak mikor szándékosan lőttem alá nulla sebzés.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.19. 09:12:11
  • Plata
    Szerintem csak állati nagy mázlival lehet ezután is pattintani vele,sajna ugyanúgy belövi bármi.
    Viszont a Convay troll ágyúja rendesen mellé hord.
  • Sir Charles
    A TANKSGG szerint is kapott buffot a torony. A szemből már 240 mm az effektív értéke, illetve motor-erő buff.
    9.20.1
    9.20
  • bekescsaba
    már nem jár bónusz, ha artyval láncolsz?
  • R3nton
    ja nem vártam tőle sokat. Kb annyit vártam tőle, mint a 113-tól, azt hozza is. Nem rossz, de inkább játszom a medekkel...
  • Plata
    Nem tudom mit kell rajta nézni.De ugyanúgy bármi keresztül hugyozza mint eddig.Városi pályán meg nem tudtam megnézni a futását.Mindig városba rak.
    Nem tudom mennyi volt eddig a torony.
    De most is ugyanolyan papír.

T49-el újra sikerült oneshotolni valamit,pech hogy csapattárs patton volt.
    Belemászott a lövésbe.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.18. 22:24:39
  • McLarenpowa
    akkor nézd meg a torony páncélzat értékeket és a motor lóerőt
  • Plata
    Prém Fv4202 nem kapott semmit,mentem vele ma már három csatát.
    Sima medek kaptak prém nem.
  • McLarenpowa
    de
  • Plata
    Nesze itt egy epik.
    Ez sem balra vagy jobbra helyezkedik,szerintem te helyezkedtél rossz oldalon,vagy valami modod kavar be.

Még 3 bond,de nem a 007-es bond.És ez se nem balos se nem jobbos.
  • Plata
    Passzolom ki merre helyezkedik,ez így jött.
  • HTS s3rg1nh00
    ez mind szép és jó,meg tudom én vagyok az 1000 wn8-as faszláma,de tudtommal a medálok a jobb oldalon helyezkednek el a kredit/xp/bond hozamtól...