418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• endrodiz
    Borzaszto nagyot fogsz csalodni benne, ha megveszed.
    A SP csak akkor mukodik valahogy, ha az ellenfel nem tudja hol kell loni...
  • bekescsaba
    ugyanez az aggályom a wz111-el. nem hiszem, hogy egy ennyibe kerülő tankhoz(mely ennyire játszhatatlan), nem jön majdan egy buff.

Annyira jó az a kínai TD?
  • Sherman0070
    Ezt én is szeretném tudni. Mindenkinél van ez a hiba asszem.
  • viper07
    PLS Help ! A játékban a kapcsolatok fül alatt csak forog az a gondolkodó izé, és a lejátszott csaták eredmény lapjai sem kereshetők vissza, mert nincsenek. Mod nélkül is ez a helyzet. Mi lehet a gond ?
    Köszi.
  • R3nton
    Mondjuk ja olyanom nekem nincs, de kb ugyanaz a kettő. WZ-111 pofásabb külsőre
  • viper07
    Hát igen, de van 112 tankom is, az jobban muzsikál.
  • R3nton
    Én se szeretem a wz-111-t, de nem merem elcserélni, mert ha valamit csinálnak a kedvezményezett MM-el, akkor még akár jól is ki lehet vele jönni. Ha monduk kap egy 220-230as átütésű ágyút. Vagy akkor lehet beveszik teljes áron. Nyugodt szívvel én most csak a t54 protótol válnék meg. Amilyen jó volt régen olyan szar lett mostanra.
  • Lucifer001
    Köszi szépen . Neked sok sikert hozzá .
  • Plata
    Pershing páncélja nem rossz,ha eltudod jól helyezni akkor sokat benyel,de ha rossz a kedve akkor semmit sem,az ágyúja az olyan mintha nem páncéltörő lövedék lenne benne hanem krumpli.
    Lassú mint egy heavy.Sok skilles legénységgel egész jó.
  • pett3rson
    sziasztok,

T26E4 Superpershing-re tudnám becserélni a régi, szeretett, de sajnos már használhatatlan premium tankomat. Így ha jól gondolom a legénységet át tudnám ültetni, mert mindkettő amerikai. Már a 4-edik skillbe vannak, ezért jó lenne megtartani őket.

3750 aranyért számítaná be, így 3450-be kerülne az új premium tank.

Nekem megérné, mert már nincs kedvem szenvedni a másikkal, de a Pershing mennyire használható most a csatatéren? Közepesen vagyok jó, most 5400 az XVM pontom.

Ha cserélek, előtte a legénységet ki kell vennem ugye? automatikusan nem fogja gondolom.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.10.21. 07:54:04
  • Rammsch31n
    Ha valaki nem a csajt nézte a 3. képen van egy rossz hírem... (csak vicc. :P gratu... nekem még kell 5 küldi :D)
  • Lucifer001
    Mai estém képekben

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2017.10.21. 00:56:40
  • Metalmilitiakid
    Mondjuk én szeretem a Mod1 et, annyira nem rossz, csak nagyon másképp kell tolni mint a többi medet. 5% al több a winratem vele mint a t44-100 al.
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.10.21. 00:13:46
  • ROMOTO
    Type 64 re cseréld, azzal jól jársz mert op, személyes küldiket is könnyen lehozol vele light ágon. Pudel híg fos. T54mod is ritka szar, kínai TD re megéri cserélni akármennyi felárral.
  • Metalmilitiakid
    Vagy még a Pudel merül fel a T34-85M nél ami szintén laza 2k ráfizetés.
  • Metalmilitiakid
    Szerintetek érdemes becserélni a T34-85M et egy Type 64 re ? Kb 2k t kell ráfizetnem, oroszban marad a T44-100 és a T54-Mod1 a 2 orosz ágamra. Bár szeretem a kis rohadékot csak 2 nagy mellett olyan sokat nem játszom vele, mivel azok már húzzák a legénységet meg a pénzt is. Viszont kínai light om nincs. Vagy a másik opció az lenne, hogy megtartom a T34-85M et és a T54-Mod1 et cserélem be a WZ-120 ra, de viszont az már egy lazább 6k amit azért sokallok. Így viszont szintén maradna 2 med a 2 legénységre és T8 prém TD lenne. Érdekel kinek mi a véleménye.
  • Sherman0070
    Gyorsan meglett a Mester tanker T-34-3ra
  • viper07
    Igaz, +1
  • viper07
    Sántikálós az okfejtés. Ha már megvan a 10000 aranyba került, ki nem használt prém tankod, annak az árát nem tudod beépíteni a majdan leárazandó prém tank árába. Ráadásul vannak olyan tankok amelyeket meg lehetett szerezni, lásd WZ-111, ami számomra teljesen érthetetlen módon a legdrágább tankok közé tartozik, így a számomra fos tankot 6000 aranyért becseréltem egy remélem jobban szerethető szintén kínai TD-re, így az asszem 4200 arany volt csak. Ennyit megér az biztos !
  • Rammsch31n
    Nos ingame mostmár a Pudel meg a kínai td prém is... lehet cserélni! :') :D
  • suba53
    Mi ez a kölcsön tank? Berakott a garázsomba egy AMX CDC-t, hogy egy hétig próbálgassam. Csak sajnos 50% személyzettel.
    Csak mézesmadzag lenne a mostani prém váltáshoz?
  • ROMOTO
    De jár, ráadásul elvileg javítottak rajta valamit mert rosszul számolta.
  • bekescsaba
    sziasztok!

Már nem jár kábított tankok sebzéséért bónusz xp az artynak?
  • Sir Charles
    Vegyük két felé a dolgot.
    Nyilván a játékban szerzett prém tankokat amivel senki nem játszik, azokat egyértelműen érdemes becserélni.
    Azokat a tankokat amiket pénzért vettél meg nyilván nem érdemes becserélni, mert az ráfizetés.
    De!
    Ha megvettél egy tankot, és valamiért nem jön be, nem erre számítottál,vagy éppen eljárt felette az idő és nem várható buff, akkor azt is inkább be kell cserélni és egy kis ráfizetéssel kaphatsz olyan tankot, amivel jobb játszani és használni fogod.
    Az meg hogy a tech tree-ben lévő tankok rosszabak, lehet, hogy igaz, de inkább egy rosszabb tank, amivel játszok és élvezetes(ebb) a játék, mint hogy ott porosodjon a garázsban egy rossz választás és utáljak ránézni.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.10.20. 15:26:06
  • joe662
    Azért használható az még,és a kreditet még mindig f..ssa
  • ROMOTO
    Igen, de pl. ha lenne olyanom biztos cserélném valamire ami használhatóbb.
  • ROMOTO
    Ha pl. csak porosodik a garázsban és nem várható érdemi buff, akkor érdemes becserélni a szarabbakat, az strv, kínai is jó választás a Löwe mellett. Persze ha az a cél hogy mindegy milyen csak minél több tank (prém) álljon a garázsban akkor csak venni szabad és nem szabad cserélni...
    én pl. becseréltem az anno ingyen szerzett Pilot medemet, 1 kört sem mentem vele és nem is fog hiányozni, nem is került ezért másfélszer többe a cseretank, úgy hogy nyílván nem értek egyet
  • joe662
    Még szerencse,mivel nem lehet megvenni:-DD
  • Scheff
    Ezért ne cseréld be a prémium tankodat! Egyetértetek ezekkel az érvekkel?
  • ROMOTO
    Type 59 buff után is gyenge maradt, nemigen ajánlja senki
  • Sherman0070
    Alpha sebzés - amennyit sebez átlagosan egy lövéssel (T-34-3nál 390-es sebzés)
    dpm - sebzés percenként (inkább a kisebb pecenkénti sebzést választom) de ha kinézek akkor 390-et adok cserébe és nem 250-et (Type 59 átlag sebzése 250)
  • pett3rson
    hali,

Ezt már tudnom kellene, de tulajdonképpen ezek mit jelentenek? mi az alfa és mi a dpm és miért is ér többet most az alfa mint a dpm?
  • Sherman0070
    Igazából ez egy Type59 nagy alfával.
    Jelenlegi metában szerintem az alfa többet ér a dpm-nél.
  • Sir Charles
    Hát igen, módosítanom kell a korábbi véleményem. Reggel toltam két meccset T-34-3-al.
    Az ágyú egy álom lett a korábbihoz képest, sokkal jobb lett a pontossága és gyorsabban is szűkül.
    Talán a torony is pattogósabb egy kicsit.
    Két meccs, két győzelem, összesen 110000 Kr profit.
    Nem rossz-nem rossz.
    Nem mondom, hogy megéri megvenni, de csereberélni talán igen.
  • Sherman0070
    Na ez bíztató, asszem be is szerzem. :D
  • ROMOTO
    A proto54 reménytelen, annál jobb a másik kettő, de nem tudom hogy a kis alfással jobb e szarakodni neked vagy a nagyobbal, mindkettő elég törékeny.
  • viper07
    Nálam a revo nem muzsikál, a 200 Pen-t kevésnek érezem, az ágyú hektikus francia, a Protónak van páncélja legalább. Az FV viszont jobban üt, mint amit a paraméterek mondanak, az jó lehet.
  • R3nton
    Én a t54proton gondolkodok hogy becserélem egy revora, vagy egy FV-re. Szerintetek?
  • viper07
    A T-34-3 a kedvenc tankom lett. Először is HD-ban nagyon szép. Igaz, hogy csak 175 Pen-je van, de ott a HE, ami MINDIG sebez + visz valami modult, legénységet. Jó az álcája, + 250 PEN az arany löszere, valamint tier limites. Ajánlom !
  • Angelus1991ster
    My master