World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Megint egy nyomorult próbálkozás a provokálásra.
Szerintem ezt most elküldöm a modoknak. :)
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.05. 20:23:48
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Végre 2 év után sikerült ezt megoldani, vagy csak lejárt a szigor időszak, ami után lehet engedni egy-két dolgon.
Ez a rangsorolt csata mód elég fura, azt hittem, hogy csatánként az XP, free XP és kredit mellé ilyen 5-6 db új WoT bankót is kapunk. De asszem csak előrelépéskor kapunk csak.
angelus1991ster.blogspot.hu
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Remember how you needed to recruit an all-female Crew to benefit from the Sisterhood of Steel perk? And how that is just the same with Brothers in Arms? Update 9.19 gets rid of this unfortunate complication by uniting these perks into one. Mixed Crews will receive a 5% boost to their effectiveness just as all-new and all-female squads do.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/supertest-919/
Szóval lehet majd vegyes (nő és férfi) nemű legénység is a tankban?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.05. 17:38:09
szóval ilyenekből utólag ítélni eléggé necces...
(bocs a félig offért)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.05.05. 16:48:41
Persze csak aimbot vagy mi a szar létezik... olyan nem, hogy az a játékos pl. nem beépített 16-25x-ös zoom-ot használ, hanem 32-60 vagy nagyobb zoom-ot. És a felvevő meg csak a beépítettet használ, miközben a játékos meg az ellenfél lánctalpait, meg rozsdafoltjait számolgatja az 10000x-es zoom-al egy kis autocélzással vegyítve.
Továbbá nem rögzített hanem szabad kamera nézet is van a kezdetleges replay lejátszóban egy free camera/debug camera móddal fűszerezve, és azzal veszi fel a jeleneteket. Az én Tog II gyors halálomat, T-49 bukfencemet is azzal vette fel.
No meg a replay-ben sosem 100%-osan adja vissza a kameramozgásokat, sokszor akad , meg össze vissza ki-be zoom-ol, valamikor a pálya szélétől a tank belsejéig stb.
#391535: Nem kellett volna átírni a missziónak a követelményeit most, hogy megváltozott az MM?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.05. 16:44:40
Nem is értem miért. Nekem csak 1000 kört kellett menni BC-vel a MT-15-ért, pedig akkor még voltak TD-k néha 3-nál többen is egy csatában :P
Elég jól adja nekem most ezt a lt-s dolgot,pedig eddig szinte egyáltalán nem játszottam velük.Vagy ha igen,akkor olyan bot szinten nyomtam<#hehe>#hehe>Remélem így is marad.
Bele is kezdtem a T55a Lt-s küldikbe. Mert már agyembóliát kapok az Mt15 miatt<#falbav>#falbav>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De nem izgat.Csak stat modom van.
Ne magadból indulj ki te f.
Afene mobilon nincs smile meg egyéb.Na majd este be pótolom.
Ha eszembe jut,bár kétlem hogy egy ilyen h f este még eszembe jut.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
1:14, 3:13, 9:44 csak, hogy párat említsek... és a "Volvo_elcsap" játékos is ugyan így használja a tiltott modot amiről ráadásul még videót is készít a noob
Utoljára szerkesztette: replicabuk, 2017.05.05. 14:34:13
A képfeltöltésnek meg mi a baja?Nálam napok óta általános hibát ír,nem enged feltölteni
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
20. TŐGY részben 0:30-től és 2:28-tól (T49 bukfenc)benne vagyok:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.05. 11:53:07