World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek ellenére én nagyon szeretem a JTt, azzal a roffal meg pontossággal nagyon lehet pusztítani.

WoT: Nishizumi77

Köszönhetõen az új 120 és 122es ágyúknak és a ~270 penüknek a JT 250es felépítménye és az E-100 240es tornya már nem olyan erõs, azok már átüthetik.

Egyetértek veled. A játékosállomány minõsége konzisztens heavyn-tdn-meden belül.

Azért a heavynek optimális esetben az a dolga hogy egy oldalt, vagy bizonyos helyet kell levédeni, támadni. MMO hasonlattal élve "tankol". Addig egy meddel meg az egész pálya a tiéd, gyakorlatilag a med egy törékeny ragadozó, szerteágazó feladatkörrel. Egy rossz lépés és ki van lõve, egy heavy meg sok mindent kibír.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Miért heavyvel nem kell mindenre figyelni? Az is ott mozog a csata sûrûjében, ráadásul sokkal nagyobb ellenséges tüzet von magára mint egy med, tehát mégjobban oda kell figyelni...
Mert ha a kérdésemre nem a válasz akkor kapásból meg is van az ok ami miatt a heavy statok sokkal rosszabbak mint a mediumoké: ld: petihun

Istenem de gyûlölöm a JT-t. Kár volt megvenni. A védelme szar. Lehet papíron jól mutat, de a valóságban semmit nem ér. Mondom védem az alját, mert az gyenge. Erre háromszor lõttek át a legvastagabb részen. T9 és T8 ellen már nem igazán tud mit kezdeni. Átlövik szembõl is, de az alap fegyver meg pattan mindenrõl. Több mint hatvanezret kell kifarmolni a nagy ágyúhoz, ami iszonyú hosszú idõ. ÉS ez még nem segít azon, hogy átlövik, lassú és nem rejtõzködik. Nevetséges, hogy egy Isunak több hasznát veszi a csapat, mint nekem.
Ettõl függetlenül szerintem is a medesek a legjobb játékosok. Mivel egy med sokkal több odafigyelést igényel mint a többi tank. Nem elég menned elõre, hanem folyamatosan figyelned kell a csatateret a lehetõségek után kutatva. Szóval jóval rugalmasabb játékot igényelnek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én is azt látom, hogy a legtöbb medes (nagyon nagy, túlnyomó részük) folyamatosan face to face leáll harcolni egy heavy-vel vagy td-vel. Ritkán látok olyat, aki azt csinálja mediummal amit kell.
Innen üzenem, akivel az elõbb játszottam Himmelsdorfon, derénk hazánkfiának, hogy te nagypofájú hülye görény, bazd seggbe magad.

Igaz, én hülye noob vagyok, és nem ismerem Himmelsdorfot, így én hülye nobb, azt a kibaszott utcát úgy gondoltam hogy védeni kéne. De nem!

Azt nem kell.

Nem kell védeni.

Hát szóval köszönöm a kioktatást. Igazán büszke lehetsz magadra. <#taps>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

hey skacok
aki tud küldeni invite kódot world of warplanesra az küldjön léccci
e mail: [email protected]
köszi
Azért ez erõs volt, hogy a medeket irányító playerek sokkal jobbak, mint a többiek. Én pl. pont fordítva vettem észre a dolgot. A mediummal játszók túlnyomó többsége egyszerûen hülye. Sok olyan játszik meddel akinek nem lenne szabad... Mondjuk az is igaz, hogy ha valaki mediummal bénán játszik azt jobban megérzi a csapat, mint egy heavy tankét, mert ha az nem megy elõre amikor kellene, attól még oda tud tolni nagy sebzést, ellenben a mediumnak nagy hatótávon ezt a tulajdonságát nem lehet kihasználni és ha nem is derít fel akkor az kapásból -1 ember...

Ha van valami új hír vagy pletyka akkor elõfordul a napi 3-4 oldal is 😄

Te úristen, erre a fórumra sokkal többen írnak, mint a Worlf of Warplanesesre, mert ott naponta MAX. írnak 5-öt, itt meg naponta legalább 2 oldalnyit is írnak.
Vereség
Csata: Sand River 2012. július 2. 10:24:28
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 516
Szerzett kredit: 44 648
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
nem is mondok semmit...
A t-20 az tényleg nagyon jó! Nekem a persing csalódás, és valószínûleg a patton se fog tetszeni. Szerintem lomha és lassú egy medhez képest. Nekem a személyes kedvencem a t-44, t-54, sztem ezek hozzák az igazi medes játék stílust. Batchat már inkább light, mint med, e-50 meg már majdnem heavy😄
Az elsõ mindegyiknél BiA.

Commander: Sixth Sense, Repairs, Camouflage(75%)
Gunner: Repairs, Snap Shot, Camouflage(75%)
Driver: Clutch Braking, Smooth Ride, Repairs(75%)
Radio operator: Repairs, Situational Awareness, Camouflage(75%)
Loader: Adrenaline Rush, Repairs, Camouflage(75%)

Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. július 2. 10:09:59
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 604
Szerzett kredit: 38 594
az ilyen meccseket bukjuk folyton...
(prém nélkül)
lol jól felvitték a motor árát, így már egyértelmûen az ágyú kell elõször. Viszont régi 13k xps árával megérte a motor.

Sose oneshotoltak eddig ammorackkel? Ember, tekintsd magad valami hihetetlenül szerencsésnek, ugyanis az ammorackes oneshot kezdettõl fogva létezik.
Hasonlóképpen a motorsérülés sem kuriózum.

Az hogy mozogsz vagy sem irreleváns, mivel nagyjából a véletlen dönti el hol találnak el, és mozgás közben is eltalálhatják az ammoracket.

Sajnos az XP "rebalance" óta a motor 31k, a löveg 60k.

A modul és legénység sérülést minden típusú lõszerre feltekerték? Tegnap IS-bõl oneshotolt egy KT lõszer találattal úgy, hogy mozogtam, elõtte sosem volt még ilyen. Aztán a VK36-omat még éppen eltalálja egy lövedék az oldalán hátul, a motor sérül. Végül egy Panther egy lövéssel vitte a vezetõmet és a lövészemet az M4E8-ban.
Én azért a motort választottam elõször mert csak 13k xp ha jól emlékszek, az hamar meglett, az ágyú XP árát meg persze pont akkor vitték fel mikor meglett a patton, 45król 60kra... Szóval 13k xp egyáltalán nem nagy mennyiség, a 180 penes 90es ágyú meg nem rossz, pershinggel is tudtam érvényesülni T9-10es csatában.

Más tanknál ahol vagy 40-50k a motor ott nyilván utoljára hagyom.

Ágyút elõször, az a tank csak az ágyú miatt ilyen jó, a motor mehet az ágyú után, torony legutoljára.

Én is az ágyúra megyek a patronnál. Az XP meg a credit abból jön ha sebzek 😊

szabii98
Vereség
Csata: Murovanka 2012. július 2. 9:16:53
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 756
Szerzett kredit: 27 781
Csatában elért Achievement: Acélfal

5 ap maradt..5 kill és vereség..😄

I met God. She's black

á nem akartam már annyira kicseszni szegény supportos csávóval...
bõven elég volt neki a 88as rágó meg a "bassza meg" videó is 😄DD
Tono34
Azért a 88-at kérned kellett volna a végére 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Igaz én csak Pershing-ig mentem, kivan fejlesztve a Patton de meg nem veszem! 😄
Szerintem elég élvezhetõ ág volt az amcsi med, T-20-al olyan hamar meglett az exp M26-re hogy csak néztem hogy WTF FTWWWW!: D
Gondolom azért jobb a Patton statja, mert az amcsi medekkel ha nincsen meg a kellõ türelem a tankhoz, akkor a legtöbb játékos nem fogja kifarmolni azt az ágat. Nekem csak T20-om volt, de nagyon nem tetszett. Amire kifarmoltam, hogy ne úgy forduljon mint egy vonat, és rajta legyen a 90mm-es löveg elment a kedvem tõle és el is adtam. Medekkel játszani nem az én stílusom, majd egyszer lehet visszatérek rá, mert amúgy az egyik kedvenc tankom volt, csak a játékstílusomon kéne hozzá változtatni.
nem sok XP a motor, azért is azt tettem rá elõbb. Batnél csak lánc kellett és mehetett rá a top fegyver, E-50nél meg ingyen megkaptam a toppot mikor lecserélte a Panther IIt. De P2n elõbb az ágyút tettem fel.

nem lehet, nekem muszáJ volt!
Most vettem meg a Pattont és hozza azt a magas színvonalat amit a T20 és a Pershing tud. 60% körüli win és 50% körüli túlélés. Miközben a 8-as 9-es heavykkel 40-45% win és 30-35%-os túlélés. (Tehát én béna vagyok csak a tankok jók.) Arról fogalmam sincs miért ilyen magas a túlélése ezeknek a papír tankoknak de mivel sokáig vannak csatában jó sok sebzést tudnak kiosztani. A másik észrevételem pedig az hogy egy bizonyos szint(értelmi: lásd Matyi) alatt szinte csak nehéztankokkal játszanak így a medeknél sokkal magasabb a játékosok játékinteligenciája és együttmûködése mint az átlagnál. De azt nem tudom hogy miért jobb a statisztikája a Pattonnak mint a többi mednek (nekem 9-es csak ez van) talán amennyivel gyengébb annyival jobb játékosok játszanak vele.
Annyira azért nem lomha, nem olyan gyorsan éri el a max speed-et de hát istenem, én kibírom, ha egy az egy ellen mész nem mindig, ismétlem nem mindig fontos a mozgékonyság, jó ha van persze, de nekem ráér ha megvan a gun, meg amúgy is kíváncsi vagyok már rá 😄
Ha ennyire fontos neked, akkor motor, de én azon a véleményen vagyok hogy nekem többet számít az ha nem pattogok annyit és dupla akkorát sebzek lövésenként (több tp és kredit) minthogy növeljem a póniszámot.
Én elõbb motort tettem rá, mednek a mozgékonyság a legfontosabb.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat a Pattonos témához, úgy látom mégis megéri szenvedni vele.

Mondjuk sejthettem volna, hogy sokkal többet tud mint amit a számok alapján mutat magából, elvégre már a Pershing is ilyen volt.

Egy kérdés: lánc után motorra vagy 105-ös lövegre érdemes rámenni? Csak mert nagyon kéne neki egy picit jobb mozgékonyság.

Hali!
Nem tudom, hogy te hogy vagytok ezzel de amióta megvan az új patch (7.4) azóta én folyamatosan pingelek mint az õrült. Van hogy felugrik 350-re aztán vissaz 60-75re és például célzás/lövés közben teszi ezt vagy fedezékbõl kibújva elég zavaró.

Nem tudtok erre vmi megoldást? Latency fix nem ért semmit!
csaba90
Most már lehet folyaMatosan nevet változtatni?:S

Csaby

Na ezt még meg kell szoknom 😄
olyan mintha nem is az én accommal gémelnék 😄😄

nem baj, asszem ma pár klántársam meg lesz szivatva xddd
Mondtam nekik, de mondták hogy nem lehet 88, szal új nevem van....
Sunsetjoy
Nem rendelkezem igazán más medekkel, ruszkiknál meg németeknél 6-osnál kiszálltam, de a stílus igen bejön nekem látva az eredményeimet pziv, 3001p, jumbo, t20 tekintetében. És persze most a Pershing a tanyámon... 😊
Várom a pattont, remélhetõleg a tier10 miatt nem kap majd hátrányos megkülönböztetést...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ez valóban érdekes, én is így voltam vele míg meg nem vettem, pont ezeket soroltam fel ellenérveknek a patton ellen. Mondtam is haveromnak, hogy áh lehet abbahagyom usa med ágat, nincs értelme megszerezni a Pattont, semmi páncél, lassú top speed. De ez egy tipikus amcsi látszat: Papíron nem nagy szám, de csatában nagyon jól szerepel.

DPMben õ a legjobb, az ágyúja meg annyira nem pontatlan én legalábbis nem vettem észre. Átlagosnak érzem csatában. Van E-50em és Batchatem is, mind a kettõt nagyon szeretem, E-50et talán kicsit jobban, de pattonban érzem magam a legjobban.

Lényeg a lényeg menni kell vele, anélkül nem látszik hogy miért jó 😊

Engem egy Grille szedett ki egy lövéssel IS-4-bõl.Le is köptem a monitort.
Én egy KT-t 1 shotoltam majdnem M12-vel. 4% HP ja maradt szegénynek miután bekapta a skúlót az oldalába. Ha bármely arty valami gyenge pontot talál el egészen véletlenül akkor bizony sokmindent 1-hittelhet. Az ilyenen már meg sem lepõdök.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Oszt replay van-e? 😊

...az arty amorack találattal meg szerintem az a helyzet,hogy nem kell hogy eltalálja a tankon azt a pontot,elég ha bárhol eltalál a többit a serg random faktor intézi...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

kimaradt a felsorolásból a T30,M103,T110e5,T34.Ezek is el tudnak pukkanni full HP-rõl egy 6-os arty találatától...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Az sem kizárt,de ismerve az artykat nem csodálkozok semmin...JgTiger,T95,E50,Löwe,PantherII stb oneshot elég gyakori...

Én Hummellel T-54et is szedtem ki egy lövésbõl full HP-ról. Szóval sián megeshetett vele is valami hasonló.

bardocz
Az ágyúra 950es sebzést ír, és annak a 125%-a majdnem 1188, csak ezrét kérdem. Szerintem emberünket lõtte még valami épp egyidõben.