World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mert ha a kérdésemre nem a válasz akkor kapásból meg is van az ok ami miatt a heavy statok sokkal rosszabbak mint a mediumoké: ld: petihun
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igaz, én hülye noob vagyok, és nem ismerem Himmelsdorfot, így én hülye nobb, azt a kibaszott utcát úgy gondoltam hogy védeni kéne. De nem!
Azt nem kell.
Nem kell védeni.
Hát szóval köszönöm a kioktatást. Igazán büszke lehetsz magadra. <#taps>#taps>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
aki tud küldeni invite kódot world of warplanesra az küldjön léccci
e mail: [email protected]
köszi
Csata: Sand River 2012. július 2. 10:24:28
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 516
Szerzett kredit: 44 648
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
nem is mondok semmit...
Commander: Sixth Sense, Repairs, Camouflage(75%)
Gunner: Repairs, Snap Shot, Camouflage(75%)
Driver: Clutch Braking, Smooth Ride, Repairs(75%)
Radio operator: Repairs, Situational Awareness, Camouflage(75%)
Loader: Adrenaline Rush, Repairs, Camouflage(75%)
Csata: Siegfried Line 2012. július 2. 10:09:59
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 604
Szerzett kredit: 38 594
az ilyen meccseket bukjuk folyton...
(prém nélkül)
Hasonlóképpen a motorsérülés sem kuriózum.
Az hogy mozogsz vagy sem irreleváns, mivel nagyjából a véletlen dönti el hol találnak el, és mozgás közben is eltalálhatják az ammoracket.
Más tanknál ahol vagy 40-50k a motor ott nyilván utoljára hagyom.
Csata: Murovanka 2012. július 2. 9:16:53
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 756
Szerzett kredit: 27 781
Csatában elért Achievement: Acélfal
5 ap maradt..5 kill és vereség..😄
I met God. She's black
bõven elég volt neki a 88as rágó meg a "bassza meg" videó is 😄DD
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szerintem elég élvezhetõ ág volt az amcsi med, T-20-al olyan hamar meglett az exp M26-re hogy csak néztem hogy WTF FTWWWW!: D
Mondjuk sejthettem volna, hogy sokkal többet tud mint amit a számok alapján mutat magából, elvégre már a Pershing is ilyen volt.
Egy kérdés: lánc után motorra vagy 105-ös lövegre érdemes rámenni? Csak mert nagyon kéne neki egy picit jobb mozgékonyság.
Nem tudom, hogy te hogy vagytok ezzel de amióta megvan az új patch (7.4) azóta én folyamatosan pingelek mint az õrült. Van hogy felugrik 350-re aztán vissaz 60-75re és például célzás/lövés közben teszi ezt vagy fedezékbõl kibújva elég zavaró.
Nem tudtok erre vmi megoldást? Latency fix nem ért semmit!
olyan mintha nem is az én accommal gémelnék 😄😄
nem baj, asszem ma pár klántársam meg lesz szivatva xddd

Várom a pattont, remélhetõleg a tier10 miatt nem kap majd hátrányos megkülönböztetést...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
DPMben õ a legjobb, az ágyúja meg annyira nem pontatlan én legalábbis nem vettem észre. Átlagosnak érzem csatában. Van E-50em és Batchatem is, mind a kettõt nagyon szeretem, E-50et talán kicsit jobban, de pattonban érzem magam a legjobban.
Lényeg a lényeg menni kell vele, anélkül nem látszik hogy miért jó 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25