World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így pontosítva jó? <#wink>#wink>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Én mondjuk nem kedveltem, de sokan dicsérik.
A másik kettõ az inkább felderítõ.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szpecnyaz: Mondom engem csak frontális harc érdekel most.
I never asked for this.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ezek után vajon med vagy heavy prém tankban látni több hülyét? 😊
#146091 Szpecnyaz: az az ágyú képes még ennél is rosszabbul teljesíteni? 😄
JT-n már nem csak egyszerûen nem fogom eltalálni vagy sebezni az ellenségeket, hanem egyenesen saját magamat fogom vele seggbelõni, vagy micsoda?
Valaki ismer olyan mod-ot, amiben sniper nézetben eltûnnek a bokrok és fák?
Olyat már láttam, ami 1általán meg sem jeleníti õket, viszont úgy kicsit nehéz bokorról-bokorra haladni, vagy akár elbújni 1ben.
Valami 47% körül van vele a gyõzelmi arányom, pedig az összesítettem 54%. Az elmúlt kb fél évben semmivel sem produkáltam 50% alatt. De ezt egyszerûen nem érzem, nem tudok vele hasznos lenni.
Mindenki azt mondta, hogy fullosan majd jó lesz a Ferdi... hát nálam valahogy elfelejtett megjavulni. Pedig JP-vel kétegész fölötti kill átlagom van, szóval elvileg azért nem vagyok annyira béna TD-vel.
De ez... folyamatosan azzal szembesülök, hogy még a tier6 tankok is ritkábban pattannak rólam, mint én róluk.
Az egyetlen, ami jó lenne benne az az ágyúja, de az meg igencsak szeret a minimum közelében sebezni, lepattanni, vagy csak simán mellélõni.
És a hab a tortán, hogy rendszeresen azzal szembesülök, hogy még a heavy tankok is elõbb észrevesznek, mint én azokat dacára a camo skillnek és a távcsõnek...
Amúgy ez azért érdekes kérdés, mert mi lesz a nem létezõ balance-al, ha megjönnek a 10-es medek? Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek az értékeikre...
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. július 2. 12:27:39
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 3 267 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 483
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Egy nehéz tank azonos tierben még is így kenterbe ver egy közepes tankot.
Szpecnyaz; Azért, mert az ellenfelek tigrisek és IS-ek. Ezekkel csak el tud bánni az ember.
A CW-t meg sem említem mert az külön kategória...
WoT: Nishizumi77
Ammo racket meg ellövik néha, de még nem robbant fel nálam. Ami jobban zavar az az hogy szembõl szétviszik a motort könnyen, azt erre megy el a rep kitem. Meg volt olyan is hogy egy lövés felgyújtott szembõl, eloltottam, a következõ meg megint felgyújtott. Ez német tank specialitás.
WoT: Nishizumi77
Valószínûnek tartom, hogy nem azért hagyatkozik mindenki nehéz tankokra, mert a közepes tankok jelenleg annyira erõsek lennének. A tier 10-es közepes tankok és tankvadászok esetleg változtathatnak az arányokon, de mivel még pár képen kívül semmit sem láttunk róluk, ezért egyelõre ezzel ne számoljunk.
Azzal nincs baj, ha változik a játék (újabb lövegek), de jelenleg nem érzem azt, hogy a JT egy tier 9 td lenne. Imádom a tdket, legtöbb csataám is velük van, nem is érzem magam nyomorultnak hozzájuk, de a JT szerintem gyenge. Sajnos ahogy elnéztem a német td vonal változásait nem fog ez változni. Nem kapunk krokodilt, azaz bármilyen td is jön ki nem fog róla pattanni semmi, tehát bármely t9 és a t8-ak többsége simán átlövi majd õket.
A medeket én a meccs elején a klasszikus "tövignyomjuk a gázt hogy miénk legyen a domb amíg meg nem jönnek a heavyk" játékra látom alkalmasnak. Flankolni, trükközni nem nagyon lehet.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog