World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Partizánháború német módra, avagy hogyan boldoguljunk kis tankkal a nagyok között (VK 3001H)

letölt

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

17 hp-s puttonyom láncát kétszer lövi le a t110 majd meghal mielõtt a harmadikat eleresztené😄 lucky event nincs?
Azért én reménykedtem 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nah megtaláltam az infot.

http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits

Elvileg ez a hivatalos nem?
Mert akkor adja a nagyobb xp-t nagyobb tier-re, de creditet nem.
Én ezt olvasom ebbõl 😊

nincs bekapcsolva a szerver oldali célkereszt
Az a félárú Ferdi olyan volt, mint Budán az a bizonyos kutyavásár. <#wink>

na ezért lesz az elsõ és utolsó arty amit kihúzok a játékban a francia😄
annyira nem ismerem ezt az alaplapot de szerintem lehetne vele húzni a procidat....
az E széria kíválóan húzható... 1.8ról fel tudnád húzni és az nagyon sokat jelent...
nekem is 1.8as procim van, felhúzva 3.1-re 😊
Artizás elõtt kapcsold ki a szerver oldali célkeresztet.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én a T-34-85-ön erõsen megfontolnám a jobbik 85mm-es használatát, a 100mm D-10T még nagyon alacsony ROF mellett dolgozik, 1vs1-ben bármelyik más t6 med elpicsázza, mert oké, hogy 175mm-et üt be, de arra azért nem mindig van szükség.

Kivan kapcsolva a szerveroldali célzás?

Alaplap: Gigabyte EP41-UD3L
Eagle16
Áh kicsit se nevetséges ez a szar francia SPG, elérek oda ahonnan 5 percig lövöldözött rám, aztán meg elszalad 50-el egy másik sarokba ahonnan úgyan úgy lövöldözik rám...egyre szarabb ez a játék. Aztán persze kiszed 800 HP-ról és még ki is röhög a kis nyomorék.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A WoT honlapjával próbálkoztál már? Egyszerûbb megnézni mint itt kérdezni és várni a válaszra 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

DDR2 3GB a memó
Már kint van, Eagle be is linkelte, csak 30 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=146414

égi jel, hogy nem kell artyzni😄 egyébként franc se tudja mitõl lehet ez, én még nem találkoztam ilyen problémával, valamit próbálgass állítani az arty nézetben, vagy talán valami mod hozza elõ.
Tono34
Próbálják csökkenteni az artik számát a fejlesztõk. 😄

Viccet félretéve inkább vmi bug lehet.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

milyen alaplapod van?
hát igen, szegény kv-5 eléggé a nevetség tárgya lett 😄
Üdv játékosok! Nem tudom, hogy az alábbi problémát jelezte már valaki, ha igen elnézést kérek. Tehát a problémám a következõ: Mióta a 7.4- es peccs fennt van. érdekes dolgot produkál a gépem. Normál tankozás közben semmi gond nincs viszont, ha elkezdek artyzni, az FPS-em leesik 5-15-re élvezhetetlenné, és pontatlanná téve az artyzást. Kiszedtem a füstöket, lángokat, robbanást, és fent van a 25%-os textúra tömörítõ is...a beállításoknál mindenféle extra ki van kapcsolva (fû, lánctalpnyomok) a textúra minõsége közepesre van állítva. Bár ha totál lebutítom a grafikát akkor is ez a helyzet áll fent. érdekes mert csak arty üzemmódban omlik össze az Fps-em, és nem mindjárt egybõl, olyan 1-1.5 perc elteltével. Ezt is csak 7.4 -óta csinálja...A tankozást élvezem 40-60 FPS-el de az arty mód katasztrófális. a gépem: Proci: Intel Core2Duo E6300 (1886Mhz) Memó: DDR GB (667mhz) VGA: 8800 GTS 640MB ...Tud valaki segíteni?
Mikortól tekinthetõ meg ez e hónapi WoT-os event naptárt?
Csak szerintem fura hogy most nem lesz kurszki csatás event? Pedig vártam nagyon, mert olyankor tavaly is volt fél árú Ferdi<#shakehead>.

Azt én se mondtam hogy jobb.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Látom ketten kétféle info 😊
Köszönöm mindenkinek, rátúrok hátha találok valami infót azt majd jól belinkelem ide, hogy okuljon a nép 😄

azt még hozzáteszem t34el szembõl is be lehet ütni a maust, mivel nagyobb az átütése, mint magának a mausnak😛
a hülye érv az volt hogy traktort viszel t34el. Két tier8as heavynek meg ha platoonban van az szerintem teljesen normális😄 Jó elfogadom kv-5 jó tank, sõt még akár azt is elfogadom, hogy prémiumként jobban funkcionál, bár ez azért kétséges. De azt semmiképpen nem fogadom el, hogy jobb, vagy ugyanolyan jó tank, mert a t34 erõsebb nála!
bujcsik555
Nincs rá jobb löveg 😄 Sebességét használd ki. És a fejlesztett tornyot felejtsd el szerintem, a plusz súly elveszi az egyetlen elõnyét, a sebességet.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Az hogy platoon-ban mi van, meg nem számít. Platoonban akármivel összekerülhetsz akármivel. Ez hülye érv.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nem azt mondtam hogy nem lehet, egyedül nem lehet.

Még a bétában anno, IS7-et lõttem ki DB-vel...akkor huj de jó tank, ki lõvi az IS7-et?(persze, hátulról, nem vett észre, és pár % hp-ja maradt....)

Nem mondom hogy jobb mint a T34, de az nem igaz hogy gyengébb. Mind kettõt másképp kell használni.

Elõbbi csata, igaz nem volt egy kill sem, de Panther II, Tiger II, IS, Tiger sebzés volt azt hiszem. Egyik se Panzer IV.

de ez az elõny hátrány is egyben akkor, mert nem játszhatok a cimborámmal, illetve egy jó platoon sok gyõztes kört eredményezhet.
Ne keress benne logikát. Nincs.

Olyan tankokkal, amiknek a kedvezõ matchmaker besorolásuk a legnagyobb elõnyük (KV-5, T-14,Churchill) eleve nem járunk platoonba, mert úgy pont a legnagyobb elõnyük veszik el. Szerintem ez mindenki számára egyértelmû kellene hogy legyen.

azért az picit más hogy elviszed egy tier1essel paltonnba egy tier8asat, vagy 2 tier8asat😄😄 Azért te is érzed...😄 Ki lehet vele szedni a maust, mert jó a pen és jó a dmg. A csatában pedig sose 1vs1 szituációk alakulnak ki, legalábbis én ennek elkerülésére törekszem általában, kivéve ha medezek. Ha már 1vs1nél tartunk akkor sztem a leggyengébb tier8 tank a kv-5 najó lehet a vk45 még nála is szarabb. Nyilván azért mész jó köröket vele, mert tierkorlátos, de az nem jelenti azt, hogy effektive jobb a t34nél. Az is bizonyítja, hogy a t34 sokkal jobb, mert nincs szüksége tierkorlátra, hogy érvényesüljön+még drágább is.
Mivel a KV5 csak pénz farmolásra van, nem mindegy hogy mit szedsz ki vele? Csak az a lényeg hogy a csata végén Dagobert bácsinak érezd magad<#nevetes1>. Pont ezért nem is járnék vele szakaszba, elvégre csak magammal szúrnék ki a nagyobb tier besorolás miatt.

Én most így hirtelen nem tudom hol van errõl infó. De elvileg pont úgy van ahogy írtad, az a lényeg hogy 400-at sebezzél, tök mindegy hogy az egy Mausból vagy PzIV-bõl jön e le.

Ja persze. Platoon-ban. Akkor a Loltraktort is írd már hogy vacak, mert szemebe kerülhet platoon-ban Maus-al...és nincs esélye a Maus ellen...

Alapvetõen nem kerül össze Maus-al, ez a lényeg. Hogy platoon-ban mi van...

Mellesleg , T34-el sincs esélyed kiszedni egy Maus-t vagy bármely más tier 8-assal.

Mármint full hp-s Maust, szemtõl szemben egyedül.

És KV5-el nem Panzer IV-eseket szoktam kilõni. Bármelyik t8-as tankod kiszedi.

Elhiszem, hogy téged ez jobban szórakoztat, de azért az csak mutat valamint hogy az összes t8-as közül KV-5-el lazán jobb köröket futok. (Kivéve a Tiger II-õt. )

Sokkal élvezhetõbb mint mondjuk a Löwe, vagy pláne a KV4. Kreditet nagyon jól hoz.
Tudni kell bánni vele az igaz, a legtöbb KV-5 pilóta csak a W-t ismeri, nyomja mint az ökör és megy elõre. De nem ebbõl kell kiindulni

Pluskast
Tudtommal igen többet kapsz ha egy Maus-ba viszel be 400 sebzést. De ha belegondolsz úgy logikus, hisz egy pz4-el 5 killért kevesebb xp-t és pénzt kapsz mint egy Maus esetében. Nyilván azért mert alacsonyabb tierben kevesebb pénzt és xp-t kell össze szedned egy fejlesztésért.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

thx. már meg is kaptam a választ 😄 #146423
kv-5 nem kerülhet t10 csatába ha jól vettem ki

kérdés: mi van akkor ha 1 kv-5-el megyek platoont, és nálam ferdi v isu van

akkor elvileg nem kerülök t10-be? v ilyenkor a kv-5 is bekerülhet?😄
megint elõbb írtam, mint olvastam. Sorry.
Ezt meg lehet találni valami hivatalos formában? Vagy nyálazzam át az egészet? 😄

Azt tudtam, hogy a sebzés számít.
De akkor több creditet ad vagy nem, ha 400-at lövök egy pz4be, vagy 400at egy mausba? Nekem úgy lenne logikus, ha a mausért többet adna, de akkor ezek szerint ez nem így van 😊 Vagy az xp-nél számít?
Kezdem elveszteni a fonalat 😄DD

flashpointer
vk3002db-tõl lehet várni valamit ha majd fullos lesz? mert így a 135 penesdamages csõvel elég gyenge eresztés

Emancipate yourself from mental slavement!

miért ne kerülnél?? Elviszed a társaddal paltoonba egy másik tier8assal és máris bent van a maus. Ja bocs szóval akkor ne is platoonozzak kv-5el😄 Meg ha figyeltél volna pont azt mondtam, hogy engem jobban szórakoztat, amikor kiszedek egy maust mint amikor kiszedek egy pz4et, ez volt a mondandóm lényege amúgy!
Pont most írtuk hogy nem számít a tier, mivel a kredit nerf során levették róla a szorzót.

Pluskast
Az xp-t azután kapod, hogy hányszor és mennyit sebeztél az ellenségbe. Természetesen számít az is, hogy hányas tier az amit megsebeztél vagy kilõttél, de nyilván kevesebb xp-t és pénzt kapsz egy jármû után ha úgy nyírtad ki, hogy már csak 10 hp volt benne, mintha 300 hp-vel szedted volna ki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

KV-5el nem kerülsz szembe Maus-al, és tök mindegy, hogy nem tudod vele kilõni.

Kamikaze contestnek örülök 😊 Kár,hogy kicsit késõn jött,mert néhány hete volt pl egy olyan köröm a Leoparddal,hogy 3 killt hoztam össze ütközéssel 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Kv-4-tõl? Szerintem az nevetségesen szar. Mindentõl felgyullad.

Persze, többet üt át, de...oldalba kell lõni és ég mint a Reichstag.

Lövegpajzsot és a tornyot marha könnyû szembõl átlõni. És mivel jó ,magas jó célpont is.

Tehát akkor kérdeznék.
Megyek t28-cal szemben Kv2, KT, JagdbzIV.
Nagyjából egyforma hp-n mindegyik.
Én KT-vel kezdem, mert az a most dangerous.
Kilövöm, majd a KV2 fele hpját leszedem.
Kapok x creditet.
Akkor többet kapok, ha kinyírom a kv2-t, jagdIV-et és alig sebzem a KT-t? 😄
Jó ezt tudni.