World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Tud valaki ajánlani olyan free tárhelyet (tapasztalat alapján, nem guglival) ami támogat:
- php
- mysql
- nincs reklámcsík ingyenes módban sem(fontos)
- tûrhetõ sebességû
- az url viszonylag egyszerûen megjegyezhetõ (nem ilyen url041krikszkraz.coki jellegû 😊 )
Hosszú 107-es? Ne viccelj már, a rövid 107-es se jutott tovább soha a tesztfázison. Soha nem volt bevetve.
Mondjuk nekem mázlim volt, megvettem a type-ot, mikor másodszor kapható lett. Azóta elkölteni nem tudom.
Magyarul: 500 HP-t ha leversz egy Mausról, az pont ugyanannyit ér mintha egy Tigrisrõl vered le.
A másik nagy creditnerfes feature, hogy a victory gyakorlatilag nincs hatással a creditre (azaz nincs 50% bónusz, csak XPre).
Mivel a tesztszerveren többször van restart, lesz gold megvenni és kipróbálni mindet.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Tehát ha valaki hevyben lát attól elõre is elnézést kérek, de valamivel nekem is kell creditet farmolnom.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Saor Alba
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Kíváncsi vagyok hogy az ágyút hova tudják fokozni, mert a mostani 105-ös hihetetlen jó.
Szerintem jobb tank a T-54-esnél, olyan helyzeteket túl lehet vele élni amikben a T-54-el már 3-szor meghaltam volna...és érdekes módon a páncélzata is pattogósabb szembõl, T-54-est elég gyakran átüti a hosszú 88-as, ennek meg az aljáról is pattog sokszor.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem a legszimpatikusabb a Jagtiger8.8 eddig, egyetlen kérdés, hogy mennyire nyeli be a frontja a lövéseket, valamint mennyire viszi be a találatokat.
?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
A számokról már beszéltünk, de én inkább tapasztalatokra élményekre lennék kíváncsi. Milyen vas?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A francia TD-k legénységének milyen skilleket, és milyen sorrendben illik adni?
Gondolom elsõ a rejtõzködés.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Akkor lenne tökéletes ha kicsit kisebb lenne...amúgy hibátlan 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
hát valakinek szüksége is van rá 😊
Prém nélkül.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen