World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
ugyan, amx 13 90-el soha semmilyen körülmények között nem vittem még az E50-et sem szembõl, nemhogy E75-öt.
Nem viszi lazán. Legalábbis az enyém nem 😊

én tudok, de csak nekem van ingyen xd
Most miért? Igazából tonnaszám van ilyen, egyedül a performance-t nem tudom kipróbálni mindegyiken...

nem újdonság...az e-75-nek például már lassan a méhecske kis fullánkja is átviszi a hasát:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

I.C.ram
Tud valaki olyan kocsmát, ahol ingyen van a sör?
Sippie
Azért odabasz hogy az amx 13 90 a fostos 170 penjével lazán viszi az IS8-at szembõl... Tier9 HEAVY tank... ez bazmeg? Lófaszt a WG seggébe. Röhej bazmeg, röhej.
kicsit off:

Tud valaki ajánlani olyan free tárhelyet (tapasztalat alapján, nem guglival) ami támogat:

- php
- mysql
- nincs reklámcsík ingyenes módban sem(fontos)
- tûrhetõ sebességû
- az url viszonylag egyszerûen megjegyezhetõ (nem ilyen url041krikszkraz.coki jellegû 😊 )

A háború elõtt és az elején a szovjeteknek mániájuk volt a soktornyos tank, a KV-5 is ezen ostobaság áldozata. Körbeforgatható géppuskatorony volt az elején, természetesen óriási holttérrel dolgozott a torony miatt.

Hosszú 107-es? Ne viccelj már, a rövid 107-es se jutott tovább soha a tesztfázison. Soha nem volt bevetve.

Detto. Sosem volt pénzem, annyira utáltam a Löwével menni.

Mondjuk nekem mázlim volt, megvettem a type-ot, mikor másodszor kapható lett. Azóta elkölteni nem tudom.

Kesobb se lesz. A rovid88as amit ratehetsz majd is csak 132es atutesu. Ami egy T7en edes keves mikor 8-9-10esek ellen. Parduc L100as75os loveg messze megelozi.
Régen így volt, de a nagy creditnerf keretén belül kikerült a credit bónusz a nagyobb tier sebzéséért.

Magyarul: 500 HP-t ha leversz egy Mausról, az pont ugyanannyit ér mintha egy Tigrisrõl vered le.

A másik nagy creditnerfes feature, hogy a victory gyakorlatilag nincs hatással a creditre (azaz nincs 50% bónusz, csak XPre).

Logikát vársz az oroszoktól? Nézd meg a T28/T35 tankokat, és gondold át a dolgot<#idiota>
Feltétlenül várd meg vele a tesztszervert, egy hónapon belül elindul. Ki kell próbálnod az összes jelöltet mielõtt döntenél, az ember nem mindennap vesz prémtankot 10k+ pénzért. Csak így fogsz tudni jó döntést hozni.

Mivel a tesztszerveren többször van restart, lesz gold megvenni és kipróbálni mindet.

a KV-5 kis tornya forgathatóra volt tervezve? mert nem igazán értem a célját hátrafelé ígysem tudja magát védeni mert útban van a nagy torony oldalra ha meg kicsit elmozdítja a nagyot már a másik géppuska is fordul annyit a gömbcsuklóban. vagy így akarták kompenzálni a DT-k lassúságát? amúgy belefért volna a hosszú 107es is a toronyba mennyivel jobb terv lett volna (wotos szemmel)
Piszkos  Fred
Eddigi legjobb menetem 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Nekem van Löwem és T34-em is, de béna vagyok velük. Egyszerûen nem szeretem a hevyket, de amikor megvettem a löwét, akkor még nem volt más. Többet meg nem költök rá, mert annyit nem ér egy olyan játék, ami telibesz.... a játékosait.
Tehát ha valaki hevyben lát attól elõre is elnézést kérek, de valamivel nekem is kell creditet farmolnom.
Tegnap éjszaka megvettem az AMX Ac Mle.1948-at. Volt nagy öröm és bódottá. Viszont mostanra már a tököm ki van vele. 22 csatából eddig teljes 5 csatát tudtam csak nyerni vele. Mentem egy pár kört a T34-el, azokat bezzeg mind fölényesen nyertük. Nem hiszem el hogy ennyire el lehet átkozva egy tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én is ettõl félek, hogy majd inkább egy szintre hozzák a médiumokat T10ben és így nem sok buffot kap az ágyú, hanem a többi nemzetnek lesz buffolva. Remélem nem veszik el a német csodatank karakterisztikája.
Solten
Azt el kell ismerni, hozzaeerto kezben eleg halalos (bar mindegyik tank). A problema a szokasos 500 effes premium userekkel van, tegnap elleptek a csatamezot ezek a vegetativ elolenyek (Lowek, IS-6-ok, KV5-ok tonnaszamra, elsokent hullottak el).

Saor Alba

Nincs rá szükségem,de már megszoktam,ezért nem is fogom leszedni. Értelme meg annyi,hogy nagyobb eséllyel lövöd el a legénységet,ha pontosan látod hol ül 😊 De kinek a pap,kinek a paplan. A hiba egyébként az lett volna,hogy 1-el több X-es tank volt az ellenfélnél és mégis nyertük,nem is kicsit..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Solten
Es ez meg non prem.. 😊 Sokat sebzek, felderitek. A Chaffee agyuja mozgas kozben is qrvapontos (tolathatsz, foroghatsz mikozben tuzelsz, nem szamit). Akar 300 meterrol is kepes atutni egy 8-as heavy oldalat. Nagyon prima agyu van rajta qrvajo tuzgyorsasaggal.

Saor Alba

Na végre, tucatnyi próba után végre sikerült begyûjteni a szorzót a 34-85-re. <#nevetes2>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Eagle16
Egy kicsit alacsonyabb lesz.

Kíváncsi vagyok hogy az ágyút hova tudják fokozni, mert a mostani 105-ös hihetetlen jó.

Szerintem jobb tank a T-54-esnél, olyan helyzeteket túl lehet vele élni amikben a T-54-el már 3-szor meghaltam volna...és érdekes módon a páncélzata is pattogósabb szembõl, T-54-est elég gyakran átüti a hosszú 88-as, ennek meg az aljáról is pattog sokszor.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egyszer-kétszer már nekem is eszembe jutott, hogy segítség lehet a weakspot skin. De aztán tegnap megnéztem Szakesz meccsét az E-50-nel és rá kellett jönnöm, hogy rajtam az sem segítene. 😊

Az a baj, hogy én már a napokban akarok venni prémtankot, a 7.5-öt tesztszerver pedig a halál tudja mikor indul be. Ismerjük a WoTos srácokat, épp elég jól, azt hiszem 😊
Nekem a legszimpatikusabb a Jagtiger8.8 eddig, egyetlen kérdés, hogy mennyire nyeli be a frontja a lövéseket, valamint mennyire viszi be a találatokat.
?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Pales27
A legjobb ha teszt szerón kipróbálod õket!

A tegnapi T-34 vs Löwe vita fergetegesre sikerült, ám én még mindig a Jagtiger8.8-on agyalok.
A számokról már beszéltünk, de én inkább tapasztalatokra élményekre lennék kíváncsi. Milyen vas?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Én a szerelést adtam nekik elõször, aztán a rejtõzködést. Kivéve a commandernél, mert õ a hatodik érzéket kapta elsõre, mivel az egy TD esetében a legjobb skill.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ÓÓÓÓÓ az szuper! Ez igazán jó hír. Remélem lesz olyan jó a t10-es saját kategóriájában mint a t9-es, de félek kicsit, hogy az újak között kihozzák a legrosszabbra.
Üdv!
A francia TD-k legénységének milyen skilleket, és milyen sorrendben illik adni?
Gondolom elsõ a rejtõzködés.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

de alacsonyabb lesz picivel, mert süllyesztették a felfüggesztést!
Trucker39
Nálam elég szépen helyre hozta az FPS problémát a szerver oldali célkereszt idõleges kikapcsolása. Most is ugrál az érték, de sokkal magasabb értéken.

Talán majd a T10-s verziója kap egy kissé laposabb tornyot. Sajnos maga a tank nem hiszem, hogy alacsonyabb lenne.
kérlek szépen 11.000 csatám van és pontosan megmondom neked ebbõl mennyit mentem ilyen skinnel: 0-át 😊 nemtom mi értelme van
bujcsik555
Igen 😄 Mikor az elsõ t5 tankom meglett, és elõször találtam szembe magam a nagy batárokkal én is használtam pár száz csatáig D:

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Eagle16
Imádom ezt az E-50-et 😄

Akkor lenne tökéletes ha kicsit kisebb lenne...amúgy hibátlan 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hahaha <#taps>
hát valakinek szüksége is van rá 😊

Lemming train, lemming train.

Mondjuk nyertük a meccset :d

Tegnap nálunk ugyanez, retardoztam is rendesen. 1200 effes E75 meg IS4 bent csücsült az erdõben csata végéig, majd mikor már 60-nál járt a foglalásuk akkor indult meg, mondanom sem kell tök fölöslegesen. Mi meg hárman, én AMX-ben, egy KV1S, meg valami VK3601 próbáltuk megakadályozni az õ VK4502P-jüket, T30-ukat meg Tiger P-jüket a foglalásban. Nevetséges volt az egész.
Tono34
Ha a "kedves" csapatból nem csak akkor indulnak el a bázisról mikor már csak éppen élek (36 HP) talán még nyerhettünk is volna.

Prém nélkül.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bujcsik555
weakspot skin? <#hehe>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Istenem, ez már fájdalmas, Murovanka encounter battle, és összesen velem együtt 3(HÁROM) tanunk ment a zászló felé, a többi az erdõbe beült, és végigvárta hogy az ellenség betekerje a zászlót. MIÉRT?

én tudom 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

van szerver célkereszt? nem vették ki? mivel lehet bekapcsolni? mert a régi kombinációval nem megy.
Keresd a hibát:

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ez csak egy jóindulatú figyelmeztetés volt, hogy ne dobd ki a pénzedet feleslegesen erre a szarkupacra 😄

Trucker39
Valami gubanc lehet a rendszerben, mert vettem volna némi aranyat és vissza dobta a kártyámat. Az érdekesség az, hogy ezt a kártyát már többször használtam ebben a játékban.

Trucker39
Többen panaszkodtak SPG esetén a jelentõs FPS vesztésre. A nagy többségnél a megoldás a Szerveroldali célkereszt (tároló) kikapcsolása volt. Ha nálad ez sem segit, akkor ott komolyabb akadás lehet. Elõ fordul, hogy valamelyik addon okoz gondot, ha esetleg használsz olyat. Érdemes például az addon alkönyvtárat átmenetileg kiüriteni és tenni egy újabb próbát.

Peccs óta nekem is csinálta, aztán valamelyik beállítás jó módra terelte. Asszem az élsimítást vettem lejjebb, de már nem vagyok benne biztos. Vicces, mert am nekem is fullon fut simán, de artyban lövéskor 1-2 mpre is megállt .. Remélem orovosolják 7.5-ben. Mondjuk 2x vagy 16x élsimítás, egyre megy, kb ugyanúgy néz ki a game.