World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
vs.
T-54-es D-54 ágyúja, 1230 kredit átlag 320 sebzésért 😊
Az a lõszer olcsó...hidd el.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ennél egy tank tuti kivétel,méghozzá az ISU.Hihetettlen mit lehet lõni vele mégse hoz kreditet.
keresni kell vele az olyan szitukat ahol kis távolságon belül másodmagaddal rá lehet ugrani valakire.. 120/160as ágyú bõven elég az ilyen közeli támadásokra
úgy kell használni mint az amx12-öt😉
gyorsan meg lesz az a 100milis😉
egyébként ilyenkor döbben rá az ember, hogy messze nem olyan rosszak a német medek
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
KV5 nem rossz tank,ezt én se vitatom,de tény:a leggyengébb a maga tierjében.Az pedig,hogy tierlimites a legnagyobb szemétség amit ki lehet találni premium tankra.Ebbõl is látszik,hogy ruszkik csinálják a játékot.Ezek alapján az is-6 is az lehet,hogy csak azért nem látom,mert xar és senki nem veszi meg vagy azért mert limites.😊
Egy másik: annyira cudar egy borzalom a T-34-85... Megõszül az ember, mire kifejlesztgeti hozzá a modulokat.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Companyba meg IS-3 (vagy KV-4? az még elõttem áll..) való.
Egy csatát egy top tier zöld platoon simán hozza,ha a többi piros.
Kutyából nem lesz szalonna csak a gond az,hogy ezen vörös egységeknek már van tier10-es tankjuk és én hiába jövök tier6-7-8as tankal nem tudom hozni a kiesett egységeket.
De segítek: minden tank szembõl a legkeményebb, aztán jön az oldala és végül a segge. Ezeket az adatokat ugye meg tudod nézni a tank adatlapján 😊
Ha nem tudsz a célpont oldalába/mögé kerülni, akkor lõdd a hasát. Végül ha extrém intim közelségben vagy (látod a sofõr szeme fehérjét 😊 ), a fronton lõheted a kis bizgentyûket (géppuska, sofõr kitekintõ nyilás, lámpák) ezek az esetek többségében gyenge pontok, természetesen 100m-nél nagyobb távolságból szándékosan úgyse tudod eltalálni õket.
Érdekes hogy mennyire másképp éljük meg - de eddig én azt láttam, aki malinovkán szopik az a védõ. Egyszerûen a támadók láthatatlanul szarrá tudnak lõni mindent hogyha eljutnak az északi/déli erdõs részig. Az északi mindíg a támadóké, és hiába állnak be a védõk a templom romjai mögé, egyszerûen simán ki lehet spottolni és lõni õket a térkép szélérõl szinte bármilyen tankkal.
Ha még van 2-3 arty is, az extra szopás a védõknek - a támadók artijai ugyanis a térkép 2/3-án mozoghatnak, a védõ artik meg csak a domb tetején lehetnek (jó esetben már counterrel kiszedik õket az elején).
Én támadni szeretek azon a pályán, a védõk egyszerûen be vannak szorulva a térkép negyedére, fedezék és bokrok nélkül.
I never asked for this.
A legtutibb prém tank márpedig a KV-5.
Tier limites tank lévén 10 bõl 1szer ha látok vele T9-est, a maradék esetben top tank vagyok. KT-t (fõleg a hasán), T32-t nem gond sebezni vele, egyedül a szemben álló IS-3 az ami sokat pattint, miközben már a T7 tankok sem nagyon tudnak mit kezdeni egy rohamozó KV-5ttel.
Volt Löwém is, T34em is (még nem prém korában), Type-om is még a régi accomon, az újra már csak a KV-5öt vettem vissza (mivel a Type már nem kapható, amúgy az volt a favorit). Ugyanúgy keres mint a többi, de jobb menni vele, mert fürgébb mint a Löwe, jobban bírja mint a Löwe/T34. Az ágyú meg 1-2 ritka esetet leszámítva érzõdik csak kevésnek (de tényleg, a 167mm pen csak papíron ijesztõ, a valóságban untig elég), a szembe jövõk 90%-ába úgy szalad be az AP mint kés a vajba. A maradék 10% meg kis skillel többnyire pótolható. Aki mást mond, az nem játszott még vele. Nem mellesleg 7500-ért már hozzád vágják...
(((((((IS-6-ot próbáltam teszt szerveren, na annak a 122ese hiába tud papíron több, azaz 175 pent, kevesebbnek érzõdik mint a KV-5 107 milise, na AZZAL pattogtam fûrõl-fáról...)))))))
És a Löwét nem tudja amo rackelés nélkül oneshotolni a GW Panther, mert nem olyan papír, mint a T34, valamint a Löwét nem fogják célzás nélkül átlõni a tier5-ös tankok beforgatva is.
A hulldown mint elméleti lehetõség, nagyon jól hangzik, de a tornyot is viszonylag könnyen át tudják lõni a tier8 vagy afölötti tankok közepes távolságról a lövegpajzs mellett vagy a kupolánál, és az ember gyakran választani kényszerül, hogy a tankok elõl keres-e menedéket hulldownban, vagy az artyk elõl a házak között, de a kettõ együtt nem szokott összejönni...
Ez nem jelenti azt, hogy a Löwének ne lennének meg a maga hátrányai (pl szembõl kigyulladás), de szerintem kevésbé kiszolgáltatott randomban egyedül. A T34 inkább platoonban tud ütõképes lenni szvsz.
És világít mint franckarika, az arty-k célba lõnek rá.
Szinte mindig van modul sérülés, és általában a motor mindig sérül, tehát méglassabb lesz.
Egyetlen elõnye a távolra is pontos ágyú. De ezzel ki is fújt.
És még feleslegesen túl drága is, és behajigálja tier X-esek közé is.
A T34-nek már használhatóbb lehetne, de az is drága. Hiába van jó pár elõnye ha drága.
A KV-5 olcsóbb. És bizony, ahogy tegnap is írtam képes a kis torony is pattogni. Volt hogy egy másik KV-5el nem tudtuk egymást kinyírni, pert pattogtunk a másikról, pedig mindketten a kis tornyot céloztuk. Oké ilyen persze ritkán van, de elõfordul.
Kevesebbszer sérül rajta modul mint a Löwe-n, de többször lõnek ki valakit a legények közül. Azt hiszem valamelyik legény a kis toronyban ül.
Oldalról képes benyelni a lövéseket. Szembõl meg a frontját nem igen lövik át.
Bár erre is volt példa, hogy nem is kis tornyot, hanem egyenest a frontot úgy átlyugatták mintha papírból lenne...kurvára csodálkoztam is.
De ez meglehetõsen ritka.
És..olcsóbb mint a másik két tier 8-as.
Hát az alacsony pen...Tiger II frontja meg a tier 9-esek Jagdtiger meg ilyenek ellen kevés. De ezekkel a nagyobb pen-û ágyúk is kevesek sokszor.
És gyorsabb mint a Löwe.
Ott van még az M6prémium...de az fos. Kreditet se hoz. AKkor volt nagyon jó, mikor a játék elején alig voltak nagy tierû tankok. Olyanokat lehet vele mészárolni...de most már kevés. Pedig az adatai alapján nem kéne annyira gyengének lennie, de mégis.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Fõ hátránya hull downban T34el szemben a függõleges csõmozgatás, nem lehet annyira levinni mint T34en. Gyenge pontok ellövése meg csak közelharcban lényeges szempont, 300+ méterekrõl mind a kettõnek fölösleges lõni a tornyát.
Pontosságát is irigyelhetnéd tõle, mert elég pontatlan lett a T34 ágyúja, annyira nem vészes el lehet vele találni messzi célokat is, de nem ritka a random wtf shot mikor pl 100 méterre lévõ célt nem talál el stb.
WoT: Nishizumi77
Ami sokkal nagyobb baj hogy a Löwével nem lehet hull downozni, legalábbis nem olyan vérprofi módon, mint a T34/T29/T32 szériával, mert egyszerûen nem erre tervezték. Löwével addig tart a móka, amíg ki nem szúrnak, mert a páncélzata nem fog meg szinte semmit nagy tierekben. T34-nél legalább ott a lehetõség, hogy a legtöbb pályán elrejthated a sérülékeny testet, és csak a szénné páncélozott tornyot dugjad ki a fedezékbõl, és azt is csak a lövés idejére. Ez egy behozhatatlan elõny, és ezért a T34 a jobb.
Más eltérés nemigen van köztük, mert a lõszerár mindkettõnél horribilis 1000 kredites, és az arty mindkettõt meggyilkolja néhány lövésbõl ha kiszúrnak, de hát ez minden high tier heavy tanknál így van. A Löwe nagyobb tûzgyorsaságát a T34 nagyobb alfa sebzéssel kompenzálja. Egyetlen dolgot szoktam irigyelni a Löwéktõl, a valamivel kissebb célzási idõt. Semmi egyebet.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!