World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Victory!
Battle: Airfield 2012. július 3. 18:04:19
Vehicle: M103
Experience received: 1 690
Credits received: 65 365
Nem fogom eladni ha meglesz a Lorri, inkább farmolok majd egy kicsit T34el hogy megtarthassam ezt, mert döbbenetes szerkezet.
Ezt most futottam vele, ennél mentem már vele jobbat is. Prém számla nélkül értendõ.
Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. július 3. 17:31:57
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 35 458
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Ha ez a kérdés, akkor: a legjobb T7-es tank.
A 1375 a közelében sem jár!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Majd ha buffolnak rajtuk, akkor lesz értelme foglalkozni velük.
Hamarosan kész lesz, és akkor itt fenn fog menni az üzenet hogy "A legjobb eredményt SU-26 tankkal lammaer érte el: 813 XP".... ez amúgy bug 😊
Azt majd emiatt nem fogjátok bevinni az adataitokat, és mindig csak az én nevem fog szerepelni ott fenn a bannerben mint a legjobb Hummeles eredményt elérõ 😊
Amúgy a francia med után érdemes kihúzni a hevy ágat? Lesz minõségbeli javulás? Mert nincs kedvem szenvedni vele T5ben elakadtam velük, és ahogy látom még legalább két tier lenne a gagyi kategóriás tank.
Ez a AMX 13 75 nagyon jó kis járgány. Sajnálom, hogy nem tudom legalább egy kill\játékra feltornázni, mert mindig kapok egy rakás barmot, akik mellett nem lehet semmit csinálni.
De mi lesz itt, ha a patch után rákerül majd a 105mm-es löveg. Gondolom azért nevezik majd AMX-90/105-nek nem?
ilyet én is szoktam...
pl.
Himmelsdorf - egy bázisos game...
állok a sínek végén IS-8-al, a sínek másik végén (szal messze) E-75 faszányosan beforgatva... meglõ lepattan, meglövöm átmegy, meglõ lepattan, meglövöm átmegy XD
majd írtam neki: I LOVE GOLD AMMO
xDDDDD 😄DD