World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szintén a tegnapi nap folyamán tõlünk egy ~1280HP Jagdtiger egyedül maradt ENSK-en egy AMX 12t ellen miután a házak mellõl kilõtt egy Királytigrist. A kis francia pont elfutott elõtte, de elvétette a célpontot és megindult elõre. A ház és a Királytigris roncsa között próbált elõrébb menni, de beszorult a kettõ közé. Persze a többit már könnyedén ki lehet találni. A kis francia megkerülte és szépen lassan leamortizálta. Más esetben perceken keresztül nooboznám a játékost, de itt egy *facepalm*-on kívül mást nem tudtam hozzáfûzni ehhez.
1. szlovák 11 éves (ez a valószínûbb) - nem jár fórumozni, max a klánjában kiírja, hogy milyen gonoszak a madzsarok. Õk pedig innentõl kezdve elkezdenek magyarokra vadászni.
2. kicsit idõsebb szlovák nemzeti öntudattal rendelkezõ, és így természetesen madzsarokat gyûlölõ egyén - lehetetlen, mivel olyan, hogy szlovák nemzeti öntudat még nem tudott kialakulni 23 év alatt. <#nevetes1>#nevetes1>
Bezzeg azt be tudta írni klingonul, hogy: magyar fasz
Ám csak 2-3 mp-n múlott, hogy nem én adtam meg a kegyelemdöfést.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tõlünk a top tankok meg voltak róla gyõzõdve, hogy Siegfried Line-on a Jagdtigernek oldalra kell kimennie a mezõre, a közepes tankoknak pedig muszáj a városon keresztül átrohanni az artyért. Annyira zseniálisak, hogy egyszerûen nem találok rájuk szavakat.
Igazából mindegy is, mert Prohorovkán Encounter csatában az M40/M43 az erdõn keresztül rushol..., mi mást is tehetne? Lassan kezdem megszokni, de a játékosok tudását valamilyen szinten egymáshoz igazíthatná az MM. Szóval jó játékosok ne játszanak együtt 500 effi/45% WR/XK csatás játékosokkal, akiknek az is hatalmas teljesítmény, ha eltalálják a célpontot - ha át is ütik, vagy esetleg kilövik, akkor meg menten elélveznek.
3man megyunk szakasz. Lorraine, Batmobil es 3. baratom veletlenul
5sel jott be o inditott. Szoval elkezdodik a kor BUMMM top tank E100-unk
Kilotte T5-el haverunkat miaz, hogy behozunkegy 5ost. :F Nekunk se kellet
tob! Megkerestuk lorraine meg batmobillal sec perc alatt szetkaptuk! 😄
Azt vigan rohogtunk es irtuk h noob. 1x csak CSATTT Lorraine haveromat
kivagta egy 8as arty. 😮 De wtf a mi artynk! Nicsak hisz E100al szakaszba van. 😮 Nah irany megvivni a haborut! XD Szoval lecsinaltam az artyt.
Szoval eltelt 2perc a csatabol es 11tankunk volt en -2be kek nevvel. xD
Miután köszöntem Szakesznak elkezdet írni, hogy klingonok vagyunk. (azért a szlovák nyelv szépségei hirtelen eszembe jutottak)
5 percig ezt irkálta, kilõtte szakeszt, majd beírta, hogy 1 klingonnal kevesebb.
Erre írtam neki, hogy hagyja abba, vagy kilövöm. Nem hagyta.....
Kék lett a nevem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
14k csatával 780 körüli effije volt 😄
Mondom hé srác, 14k csatával és CSAK 780 pontal ki a noob?
válasz: te?
Én válaszom: oldalból ki lõttem Pz III/IV- vel.
Szeretem az ilyen beszélgetéseket.
(Végén ki szedett az IS, de na 😄 )
Nincs bazdmeg! Legszívesebben ezt ordítanám neki.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vendégmunkás nem lesz "piros" (1418)
@hellokitty92,
Nem rossz srác õ, nem tudom és nem is látszik mi baszta fel agyilag, de tényleg nem szokása csúnyákat írogatni (ellenben velem. provokációra ugrok) 😊
Azért majd beszélünk a fejével, mert úgy látom ez a játék összeszedte az álszenteket.
A magyarság tagadásáról néha nyitnék egy vitát, fõleg hogy tele van angol nick nevekkel a community. 😉
A klán név törléséért viszont nagy respect!
xfire: kistekila
Kurwázást is szoktam látni lengyelektõl, meg egyéb szövegeket más szláv nyelveken, szerintem az sem azt jelentheti hogy "jaj de ügyes voltál hogy kilõttél minden elismerésem!!!!nééégy" 😄
Csak a magyar szöveget egybõl észrevesszük és felismerjük.
A magyar ugye választékosabb talán ezért nagyobb "élmény" amikor egy hazánkfia küld el, angolul meg a többség nem tud káromkodni, csak fuck azt kész.
Én már egy sima "catfucker"-rel is nagy sikereket értem el, pedig ehhez nem is kell nagy tudás, mégis egyedibb és feltünõbb 😊
Olyanokkal is próbálkoztam hogy "should a stallion make your mother pregnant" de ez már túl szofisztikált, nem nagyon mûködött. Lehet hogy azért mert még nyelvtanilag se biztos hogy helyes 😊
Pl kiváncsi vagyok mit lépne olyanra hogy "mert piros voltál 😊"
Persze jó lenne tudni hogy számít az ha jelentgetsz 😊, de nem nagyon hiszem hogy más játékban ebben a tekintetben informatívabbak.
Eleve, 1 jelentés alapján nem szabad/lehet bannolni senkit, tehát pl ha te jelentesz vkit hogy bot, ki kell vizsgálniuk. Ez pedig idõ, és akkor most ennek tetjébe napokkal késõbb még válaszolgassanak is a "tégláknak2 hogy igen, végül kibannoltuk.. nagy meló.
Honnan tudta hogy az vagy? Esetleg elõtte trécseltetek magyarul?
Amúgy persze vannak gyökerek, de nekem 97%-ban semleges vagy pozitiv élményeim vannak a magyar játékosokról. Vagy csak köszöngetünk és szerencsét kívánunk egymásnak, esetleg egy-két poénos beszólás (figyu, lõjük ki a saját artikat 😊, nem igazán tapasztalok ilyen alpári beszólást.
Igaz, az én nevem se nagyon utal a magyarságomra 😊
Ez történhet saját kérésre vagy csak valami kihágás büntetése lehet?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De ez csak mi ránk jellemzõ valamiért.😄 Én ritkán látom a más nemzet fiát anyázni mert kilõtték.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
B@ssza meg WG.
Beveszi az angolt is.
FaQ-ba semmi ilyesmi sincs, hisz egyértelmû, hogy a csatád eredményét másold be oda, azt is kéri mikor fel akarod tölteni.
Lammaer ha holnap reggel össze írok pár soros tutorail-t, hogy hogyan kell használni, ki rakod FaQ-ba?