World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Engem a más nemzet(ek) káromkodásai, beszólásai kevésbé zavarnak, mint a magyar. Sajnos elég gyakran "nyilatkozik" a magyar a chat-n, mikor bizony jobb lenne, ha nem irna semmit magyarul. Ha angolul(németül) ír, csak saját magát járatja le, ha magyarul, akkor a többi magyar játékost is. Nem vagyok rá büszke, de én sem szívesen teszem közzé a chat-n, hogy magyar vagyok.

Tono34
Lemaradt: IS4

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Tegnap összefutottam egy hatalmas zsenivel ... 6k meccs és 420 eff. Sajnos a nevét elfelejtettem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Prohorovkán tegnap egy T-54 top tanként átrohant középen artyt spottolni. (Ez még nem is lenne akkora probléma, de nem volt arty a csatában.) Nem tudom, hogy lehet-e ezt még fokozni, de tényleg hihetetlenek.

Szintén a tegnapi nap folyamán tõlünk egy ~1280HP Jagdtiger egyedül maradt ENSK-en egy AMX 12t ellen miután a házak mellõl kilõtt egy Királytigrist. A kis francia pont elfutott elõtte, de elvétette a célpontot és megindult elõre. A ház és a Királytigris roncsa között próbált elõrébb menni, de beszorult a kettõ közé. Persze a többit már könnyedén ki lehet találni. A kis francia megkerülte és szépen lassan leamortizálta. Más esetben perceken keresztül nooboznám a játékost, de itt egy *facepalm*-on kívül mást nem tudtam hozzáfûzni ehhez.

Két dolog lehetséges:
1. szlovák 11 éves (ez a valószínûbb) - nem jár fórumozni, max a klánjában kiírja, hogy milyen gonoszak a madzsarok. Õk pedig innentõl kezdve elkezdenek magyarokra vadászni.
2. kicsit idõsebb szlovák nemzeti öntudattal rendelkezõ, és így természetesen madzsarokat gyûlölõ egyén - lehetetlen, mivel olyan, hogy szlovák nemzeti öntudat még nem tudott kialakulni 23 év alatt. <#nevetes1>
Bezzeg azt be tudta írni klingonul, hogy: magyar fasz

Ám csak 2-3 mp-n múlott, hogy nem én adtam meg a kegyelemdöfést.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pluskast
Nem csak a napi 14 óra gép elõtti számítógépezéstõl egy kissé átalakult a az élete meg úgy általában a világképe és kb egy ilyen után úgy érzi mintha direkt vele cseszne ki az élet<#eplus2>. Lehet csajoznia kéne az ilyennek<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Remélem nem fog felmenni valamilyen szlovák fórumra öregbíteni a hírnevünket. 😊

Tõlünk a top tankok meg voltak róla gyõzõdve, hogy Siegfried Line-on a Jagdtigernek oldalra kell kimennie a mezõre, a közepes tankoknak pedig muszáj a városon keresztül átrohanni az artyért. Annyira zseniálisak, hogy egyszerûen nem találok rájuk szavakat.

Igazából mindegy is, mert Prohorovkán Encounter csatában az M40/M43 az erdõn keresztül rushol..., mi mást is tehetne? Lassan kezdem megszokni, de a játékosok tudását valamilyen szinten egymáshoz igazíthatná az MM. Szóval jó játékosok ne játszanak együtt 500 effi/45% WR/XK csatás játékosokkal, akiknek az is hatalmas teljesítmény, ha eltalálják a célpontot - ha át is ütik, vagy esetleg kilövik, akkor meg menten elélveznek.

Hallod nekem par napja vegre volt egy izgalmas csatam! 😛
3man megyunk szakasz. Lorraine, Batmobil es 3. baratom veletlenul
5sel jott be o inditott. Szoval elkezdodik a kor BUMMM top tank E100-unk
Kilotte T5-el haverunkat miaz, hogy behozunkegy 5ost. :F Nekunk se kellet
tob! Megkerestuk lorraine meg batmobillal sec perc alatt szetkaptuk! 😄
Azt vigan rohogtunk es irtuk h noob. 1x csak CSATTT Lorraine haveromat
kivagta egy 8as arty. 😮 De wtf a mi artynk! Nicsak hisz E100al szakaszba van. 😮 Nah irany megvivni a haborut! XD Szoval lecsinaltam az artyt.

Szoval eltelt 2perc a csatabol es 11tankunk volt en -2be kek nevvel. xD
No igen, ez a kedvenc vesszõparipám amikor vki nem tudja elviselni ha kilövik vagy noobozza azt aki kilövi. Eddig még sose lõtték ki vagy mi? 😊

Én nemrég 1 kedves Szlovák Maussal kerültem össze.
Miután köszöntem Szakesznak elkezdet írni, hogy klingonok vagyunk. (azért a szlovák nyelv szépségei hirtelen eszembe jutottak)
5 percig ezt irkálta, kilõtte szakeszt, majd beírta, hogy 1 klingonnal kevesebb.
Erre írtam neki, hogy hagyja abba, vagy kilövöm. Nem hagyta.....
Kék lett a nevem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pluskast
Nem tudta, hogy magyar. Egyszerûen csak beírta magyarúl. Amúgy szeretem az ilyen kérdéseket😊 Bemegy játszani, ahol nagy az esélye annak, hogy kiszedik, hiszen errõl szól a játék, és akkor feltesz egy ilyen kérdést😊 Nos izé.. LOL<#idiota>

Master91
Gyönyörû volt nézni, ahogy az ellenség AMX AC Mle.1946-je írogatta hogy noob, n00b....
14k csatával 780 körüli effije volt 😄
Mondom hé srác, 14k csatával és CSAK 780 pontal ki a noob?
válasz: te?

Én válaszom: oldalból ki lõttem Pz III/IV- vel.
Szeretem az ilyen beszélgetéseket.
(Végén ki szedett az IS, de na 😄 )
Pluskast
Nyugi ezt mások is csinálják😊 Láttam már a lengyelektõl, a csehektõl, a szlovákoktól, szerbektõl, de még az olaszoktól, sõt a csigazabáló franciktól is😊

Épp ezért a legjobban gyûlölt kérdésem, mikor a meccs elején: Van magyar?

Nincs bazdmeg! Legszívesebben ezt ordítanám neki.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kisTekila
@lammaer,
Vendégmunkás nem lesz "piros" (1418)

@hellokitty92,
Nem rossz srác õ, nem tudom és nem is látszik mi baszta fel agyilag, de tényleg nem szokása csúnyákat írogatni (ellenben velem. provokációra ugrok) 😊
Azért majd beszélünk a fejével, mert úgy látom ez a játék összeszedte az álszenteket.
A magyarság tagadásáról néha nyitnék egy vitát, fõleg hogy tele van angol nick nevekkel a community. 😉

A klán név törléséért viszont nagy respect!

xfire: kistekila

Sippie
na olyan utolsó mondat félét fölösleges 😄 Amikor azt nem értik meg a csapattársak hogy "help north" vagy ilyenek, az a mondat teljesen fölösleges 😄
Kurwázást is szoktam látni lengyelektõl, meg egyéb szövegeket más szláv nyelveken, szerintem az sem azt jelentheti hogy "jaj de ügyes voltál hogy kilõttél minden elismerésem!!!!nééégy" 😄
Csak a magyar szöveget egybõl észrevesszük és felismerjük.
Ez is teljesen igaz. CSak lehet hogy az angolok "fuck you"-ja vagy a szimpla "noob" nem tûnik már fel az embernek, pedig az gyakorlatilag azzal egyenértékû.
A magyar ugye választékosabb talán ezért nagyobb "élmény" amikor egy hazánkfia küld el, angolul meg a többség nem tud káromkodni, csak fuck azt kész.

Én már egy sima "catfucker"-rel is nagy sikereket értem el, pedig ehhez nem is kell nagy tudás, mégis egyedibb és feltünõbb 😊
Olyanokkal is próbálkoztam hogy "should a stallion make your mother pregnant" de ez már túl szofisztikált, nem nagyon mûködött. Lehet hogy azért mert még nyelvtanilag se biztos hogy helyes 😊

Sippie
Ritkán? Te komolyan ezzel a játékkal játszol? Vagy csak nem beszélni külföldi? 😄 Ugyanúgy anyázik a többi nemzet is, megnyugodhatsz.
Amúgy mit válaszoltál neki?

Pl kiváncsi vagyok mit lépne olyanra hogy "mert piros voltál 😊"

Jajó, az nem jött le nekem a screenshotról 😄

Nem olvastam végig, de én nem látok abban nagyon kivetnivalót hogy a support nem ad feedbacket arról hogy konkrétan mi történt azután hogy feljelentettél valakit.

Persze jó lenne tudni hogy számít az ha jelentgetsz 😊, de nem nagyon hiszem hogy más játékban ebben a tekintetben informatívabbak.

Eleve, 1 jelentés alapján nem szabad/lehet bannolni senkit, tehát pl ha te jelentesz vkit hogy bot, ki kell vizsgálniuk. Ez pedig idõ, és akkor most ennek tetjébe napokkal késõbb még válaszolgassanak is a "tégláknak2 hogy igen, végül kibannoltuk.. nagy meló.

Master91
HUNS-klánba nyomja 😄
Pedig a hellokitty név az nem is annyira magyar 😊

Honnan tudta hogy az vagy? Esetleg elõtte trécseltetek magyarul?

Amúgy persze vannak gyökerek, de nekem 97%-ban semleges vagy pozitiv élményeim vannak a magyar játékosokról. Vagy csak köszöngetünk és szerencsét kívánunk egymásnak, esetleg egy-két poénos beszólás (figyu, lõjük ki a saját artikat 😊, nem igazán tapasztalok ilyen alpári beszólást.

Igaz, az én nevem se nagyon utal a magyarságomra 😊

sanya01
Az "Úriember"-rel már nekem is volt afférom a stílusa miatt...

Azzal még fokozni tudják hogy kiszorítják a jó pozíciókból azokat akik eredményesek lehetnének vagy pl. scou-tolok egy szem ellent derítek, bejön közvetlen mellém is-4 elkezdi a 400 méterrõl az ellen is-7 tornyát lövöldözni "csak a tornya volt kinn" (bátran tette mert csak 6-os arty volt az ellenben) de az épp elég volt hogy egy lövésbõl engem kiüssön és az okoskából is leszedjen sok száz hp-ét.

Hát kérni nem tudom lehet-e, de elvileg bot használók kapják ezt a büntetést. Elvileg. De bizonyos esetekben (van fizetett cucc az account-odon vagy nem csaltál olyan sokszor) nem kapsz büntetést.

Érdekes...mondjuk pár hete észrevettem, hogy az egyik ismerõsöm accountja resetelve lett (mikor utoljára néztem, 11k csata felett járt, reset? után 500 volt a "számláján").
Ez történhet saját kérésre vagy csak valami kihágás büntetése lehet?

Itt egy kis érdekesség mennyire nulla a játék supportja.

Metalmilitiakid
én azért nem közlöm senkivel és a nevem sem tükrözi, mert az volt az elsõ általában, hogy csá te is magyar vagy, felveszlek barátnak. Én meg mondtam, hogy na meg a lófaszt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Õ volt egyedül, akit oneshootolhattam (full hp-n volt, is7-nek csak a tornya látszódott és az is fullon volt), hát akkor inkább viszek magammal mégegyet a halálba.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ez nem tahóság náluk, õk így kommunikálnak.😄 Szerintem így is köszönnek egymásnak...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

MatchDiabolo
Ha mindenki mindig kiszedne 1 tankot nem lennének vesztesek csak gyõztesek de szép kis ideál.

Trabant93
Már a nevébõl kivehetõ az egyén opcionális és jövõbe látható tulajdonságainak formalékonysága 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

MatchDiabolo
Legalább megérted jobb olyannak írni és te se voltál vele empatikus miért õt lövöd ki nem látod hogy magyar testvír de tudjuk hogyan van ez minél inkább magyar annál elõbb kilövöm<#eplus2>

Solten
Az ilyen veglenyek szerintem veszik az accountot.

Saor Alba

Az elõbb Ruinberg-en az ellenfél 4 tier X heavy tankja patkolt el 3 perc alatt 0 kill-lel, de legalább az elõzõ csatámban tõlünk se lõtt ki 3 tier X heavy közül egyik se tankot. Azért ez kissé szánalmas. Elérik a tier X tankot, de egyszerûen arra nem képesek, hogy több száz milliméter páncél mögül, több ezer HP-val és bitang erõs ágyúkkal megáldva kiszedjenek egy nyomorult tankot az ellenféltõl.

Lengyel magyar két jó barát😊.. Rokoni szálak.. természetes, hogy õk is tahók😊

Szerintem a lengyel is hasonlóan tahó népség mint a magyar. Külön jelenség a halott lengyel, aki a "kurwa" szöveggel nyomja tele a chatet. Biztos találkoztál már Te is ezzel 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

😄
De ez csak mi ránk jellemzõ valamiért.😄 Én ritkán látom a más nemzet fiát anyázni mert kilõtték.

Úgy látszik hogy nem vagyok egyedül abban, hogy nem szeretem közölni hogy magyar vagyok 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezért nem szeretem, ha tudják, hogy magyar játékos vagyok. A sok nyomorék egybõl írogat...

Matyi már egy napja magasan a legjobb játékosunk tigrissel. Egész egyszerûen nincs senki, aki jobb lenne nála.

Matyi a bannerben,na ne 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Így is van. WG-ék éppen mindent fordítva csinálnak. Nem tudom ki mekkora hadsereget tart a barakkjában, de az utóbbi idõben csak ezt lehet bõvíteni kedvezményesen. Elhiszem, hogy jó ha van egy-két képzett csapat szükség esetén, de miért kellene ennyi?
szeretnem kerdezni, hogy nekem van 3800 replays allomanyom... de en ugy vettem eszre hogy azokat amiket regebben jatszottam mint az aktualis game tehat 0.7.4 azokat nem lehet mar lejatszani vagy esetleg van valami lehetoseg ra?
*Kurszk*

Számomra érthetetlen hogy most miért nincs Kursz event. Elvégre most van az évfordulója.

Eléggé furán állnak ehhez annak ellenére, hogy a szavazáson a túlnyomó többség arra voksolt, hogy ritkábban, de nagyobb jutalommal bíró eventeket rendezzenek. Persze a WG-nél pont az ellenkezõjét csinálják. 😊

Még egy ilyen fos eventet.
B@ssza meg WG.

Master91
Srác, akinek írtam, screen shotról akarta bevinni az adatot.

Beveszi az angolt is.
FaQ-ba semmi ilyesmi sincs, hisz egyértelmû, hogy a csatád eredményét másold be oda, azt is kéri mikor fel akarod tölteni.

Lammaer ha holnap reggel össze írok pár soros tutorail-t, hogy hogyan kell használni, ki rakod FaQ-ba?