World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fent fut a bannerban...

The Matrix has you...

Hát szerintem is kéne több páncél arra a toronyra, eléggé nagy célpont és az új 120 és 122es ágyúk már képesek átütni több kevesebb sikerrel.

WoT: Nishizumi77

Na akkor hova is kell beírni az eredményeket? 😄
egy linket please<#gun>
Eagle16
Jó az 😄 Nekem semmi bajom a mostani E-100-al, szerintem jó. Sok helyzetben többet bír mint egy Is-4 / 7.

SPG-ket meg egy lövésbõl kiszedi ami nagy elõny, nem tudnak visszalõni...mondjuk van amikor 560-at sebez csak a csodás random miatt, de nagyon ritkán.

Én nem HP-t adtam volna neki, hanem inkább 10mm páncélt a tornyára még.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hatalmas E-100 buffok:
Gondoltam, hogy csak HP buff lesz, gondolom 2500-2600ra felviszik, a Maust meg 3000re azt ennyi.

Developers (from RU-forum) said to us that for E100:
- the lower hull front armour would not be increased
- penetration of the gun will not be increased

Can we expect better ROF like 4.2 and 5-7 km/h more ?

More HPs as far as I know, will check it.

Szerintem nálam az volt a hiba, hogy Én a színesített Battle Messenger-t használom, az máshogy ír ki pár dolgot, kicsit sokat kellett alakítani az adatokon, hogy végül megfelelõ legyen, de pár próbálkozás után sikerült.
Idõvel mindenki rájön aki használni akarja, hogy mit kell beírni 😊 Én lementettem a formátumot, ha esetleg nem tudnám újra😊

The Matrix has you...

Hónapokkal ezelõtt Oddball küldött egy .txt-t abból. Õ az eu fórumon találta. Aki feltöltötte azt írta, hogy a játék fájljaiból szedte ki. Nem tudom hogyan.
de szoktam képeket mutatni 😄 vagyis linkelni 😊
viccet félretéve ilyen vagyok lesz***m magam xD
Remélem jövõ héten, mert utána 2 hétig nem leszek, max csak laptopról. Majd megnézem azon hogy fut a játék, utoljára 0.4.5ös verzió volt rajta de nem ment valami jól. Laptop CPUja: Dual core 2GHz

IS-8-al arra menni elég nagy batárság 😄 mivel igen gagyi az ágyú vízszíntes negatív kitéríthetõsége így én a K vonalba mentem volna, ahol ha a dûnéket okosan használod védve vagy az artyktól 😄
Én nem a csata üzenõfalán káromkodom, csak a gép elõtt szóban. Szerintem ez így korrekt, más nem kíváncsi rá.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Én nem mondtam, hogy ne legyél frusztrált. Teljes joggal lövi fel az ember az agyvizét a plafonra ebben a játékban és elég gyakran. 😊

Viszont a következõ csata elõtt érdemes lenyugodni, mert ha idegesen mégy be, hibázni fogsz. Cigi elszív, feles lenyel, sör kibont, mehet a csata. 😊

Vagy környezetbarátan betöltöd a zöldet, beleszívsz és nem leszel ideges, ha a saját artid lõ ki az elsõ percben, akkor sem. Mondjuk az eff rate-edet lehúzhatod a budin utána, de legalább jól szórakoztál. 😊

Nem vagy te egy kicsit képmutató? 😊
No offense, de attól még nem lesz követendõ példa ez a viselkedés, mert te ezt pozitív, de legalábbis semleges ténynek állítod be azt remélve, hogy ezért a te beszólásaidtól is eltekintünk. Természetesen én is végigkáromkodom a csatát párszor, de utána nem jövök azzal, hogy ez a felnõttes magatartásforma, mint ahogy maniac78 próbálta meg kimagyarázni az esetet. Ez utóbbi valahogy nem klappol teljesen szerintem.

Eagle16
A tesztre viszont azt írta hogy elég hamar, szerintem 2 héten belül.

davidbog: és ezt honnan tudod ilyen pontosan?

Szakesz: ja, elég idióta klán lehetett 😄 Mondjuk elképzelem ahogy 150-es HE-k csak úgy repkedtek feléjük, szerintem a végére már egy ép ember nem maradt a T110-esekben...

Eagle16
De látom te se úsztad meg 1 kilõtt vezetõvel...manapság már 3 gyógyítócsomag se lenne elég, nemhogy egy.

Pluskast
Ja hát ha korrekten betartották volna az összes ígéretüket akkor szerintem most épp az a peccs jönne, hogy tier 13-as tankok Leo2, M1 Ambrams és társai (csak mert már nem lenn mit kitalálni).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerintem ne legyen fizika. Már a jobba-balra irány is nehéz sokaknak. Persze...még fizika is. Maguktól bele esnének valami szakadékba. Áh...nem jó ötlet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hogy bánatba ne legyen a zember frusztrált ha az elsõ percben belémbasz 2 arty mert a kretén 13 90 nem volt képes idõben felérni a helyére és onnan is inkább elpucolt amikor meglátott egy pirosat.
Ezt megkoronázandó a 2. percre megdöglik a top tankunk, igen az akirõl olyan szépen reppennek a hp-k mert ilyen arty-k mellett kiáll a nyílt sivatagba. Arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán mi a fasznak jött oda.

Vicces hogy eredetileg 7.0ra tervezték.

Also, are the new physics coming soon?

Not that soon.

Csak a szokásos. Majd talán jövõre kijön.

jah, amikor zsínorban kikapok 5ször 15-0-ra akkor én is úgy lépek be hogy:
ALL NOOB F***** U, S*** ME ..... stb stb :😄😄
Valamelyik tier 10-es nehéz harckocsi löveg sokat veszít az átütésébõl. Az amerikai és francia 120 mm-esek több mint 20 mm-ert. A két szovjet tier 10-es már csak 10-et. A 12,8 cm Kwk44 pedig csupán 5 mm-t.
Forolto
Ez mind szép és jó,én pont egy olyan klánt keresek,ahol a tank század megy,ha nem is napi szinten,de elég rendszeresen.
Az elõzõ klánomból is jött az igéret és csak az maradt.

"hogy nem fenyegeti az a veszély, hogy otthon a fejére esik a lexikonos polc"

<#taps>

Mindenkinél elszakad a cérna ebben a játékban.
De amikor rögtön anyázással kezdi a csatát, meg bunkózik, azt nem tudom hova tenni. Maximum megállapítom, hogy nem fenyegeti az a veszély, hogy otthon a fejére esik a lexikonos polc. Ha már a csata elején ennyire frusztrált, inkább nézzen mesét.

"This is a beginning of a beautiful friendship"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert a WG gyökér és nem értenek a saját játékukhoz, én meg király vok 😊

naja +1 ....
én hellokitty helyében ezt bóknak venném 😄 ennél sokkal csúnyábbak szoktak elhangzani, fõleg az én "számból"...
akinek meg nem tetszik a csúnya beszéd az ne játszon ezzel a "játékkal" mert mindig is lesz benne csúnyán beszélés, meg anyázás 😄
nem kell vele törõdni azt csá...
Ennyi T110-tel erõbõl le kellene abárolni az E-100-akat, de ehelyett kialakítottak maguknak egy olyan kellemetlen szituációt, ahol a szélrózsa minden irányából kapják az áldást. Bravó!

ahahahha ezt elfelejtettem tegnap feltölteni 😄
Cím: Hogyan basszuk fel a csapatunk agyát és hogyan gyûjtsünk be pár reportot 😄😄

maniac78
Uraim ha már képeket linkeltek amin a játékosaim szerepelnek, akkor legalább az egész folyamatot linkeljétek. Ki tudja hogy nem te írtál neki elõször.
Különben is már a dedóban vagyunk?: Apu meglökött Pistike!!!!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Pluskast
Lol. Ez milyen egy idióta klán lehet....

Na, eljutottam oda hogy az AMX 13-90hez képest a többi medium tankot durván élvezetmentesnek érzem. Kéne vinnem mellette a T-44et és a Pattont is, hát förtelemesen munka, semmi szórakoztató nincsen bennük.

T-44 így fullosan se meggyõzõ számomra, a 175-ös átütésû ágyú egy vicc ebben a tierben már. Poén hogy az egyik legjobb szovjet ágyú, az LB-1 is szarnak érzõdik a konkurens népek ágyúihoz képest. Lehet hogy a T-44 jobban gyorsul mint a Pershing, az számomra mégis sokkal meggyõzõbb volt. Most tartok 55k XP-nél a T-54 felé vezetõ 160k-s úton, és komolyan fontolgatom hogy eladom a fenébe az T-44et. Pláne hogy most élveznem kell a szutyok Pattont(38%-os gyõzelmi arány, napról napra rontja le a winratemet az a szar, már csak 54%) és a "grindeljünk össze 60k XPt egy szar ágyúval" címû játékot, tutira nem fogom én ezt a szopást elõrõl kezdeni a T-54el, ahol majd az LB-1 löveggel kell "játszanom" a Tier10 heavyk ellen, és összeszedni vele 85k XPt. Nevetséges.
Amennyire én most látom, az egész szovjet medium vonal tömény szívás egészen a fullos T-54ig. Most, hogy itt vannak az élvezetesen játszható francia lightok és medek, kell a francnak ez a sok szívás. Csak meg akarok szabadulni az egésztõl. Nem éri meg a sok szenvedést.

Ja és akik azt mondják hogy mennyire OP-ok a szovjet tankok, azok nem tudják mit beszélnek. A szovjet tankok sehol sincsenek az amerikai és francia vetélytársaikhoz képest. De tényleg. Talán csak a csóró szénné nerfelt német tankoknál jobbak.

Eagle16
E-100 power 😄D

Sziasztok!

A Turul Gépesített Hadosztály klán felvételt hirdet minden magyarnak. Újonnan alakult klán vagyunk még kevés taggal, célunk a minél elõbbi cw-zés. Addig amíg nincs meg mindenkinek a megfelelõ tankja rendszeres (lehetõleg napi) 6-os illetve 8-as tankszázadolás a késõ délutáni, esti idõszakban. A klán egyetlen követelménye a Teamspeak 3 használata (ha nem tudod mi az akkor legyen mikrofonod, a többiben segítünk).

Ha felkeltettük az érdeklõdésed akkor keressétek KINIZSI91-et a játékon belül.
Forolto

Borzasztó népség,bejárnak csetelni,mikor csata van,nem veszik észre,hogy az idõt vesz igénybe,hogy begépelem,addig se figyelek oda...mondjuk ha s-51-el van akkor talán megértem...

Sunsetjoy
És milyen érdekes, hogy a játék nem veszi figyelembe hogy prém, a statisztikában 2104-el a Church vezet, a result tracker meg ugye 1403 xp-t ír.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Nos, megdöntöttem összesített rekordom. Prémaccount amúgy. Érdemes megnézni, hogy a kapzsiság mennyire elveszi az ember eszét... topgunra mentem a legvégén, és kinyírt az alig élõ Grille😄

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. július 6. 10:01:31
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 4 208 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 528

http://mwreplays.com/replay/SJM1IGKGDZV3/

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kösz a választ.
Persze azt tudom, hogy minél messzebb van, annál nehezebb eltalálni, csak az átütésre voltam kíváncsi, mert nem vettem észre, hogy kevésbé menne át rajta. A legszebb killjeimet igen messzirõl szereztem.
Eagle16
Persze hogy számít, az átütés csökken a távolsággal. A sebzés nem csökken.
Az APCR (gold) lõszer a távolság növekedésével több átütõerõt veszít mint az alap AP. A HEAT lõszer nem veszít az átütési erejébõl, annál konstans ez az érték.

Az átütés csökkenésének mértéke ágyútól is függ, van amelyik pl. távolság növekedésével több átütést veszít, van ami kevesebbet.

A kiírt átütési érték mindig 100m-ig érvényes, onnantól egyre kevesebb 500m-ig. A nagyobb ágyúk (Tier X) nem sok átütést vesztenek, a kisebbek többet.

"illetve könnyebben mellé tudsz lõni"
Bocs, de ez tetszik.
Örök igazság!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pluskast
Igen számít. Elvileg jobban lepattan a lövedék ha távolabbról lõsz illetve könnyebben mellé tudsz lõni.

Eagle16
T110 TD-ról:

"Turreted T110 TD will get the same armour, as for "regular-style" T110 TD, if I may, thicker lower plate is planned."

Szóval az alja sem lesz gyenge. Mondjuk T95 után fura is lett volna...

És persze: "SPGs are not overpowered"

Peeersze hogy nem.

Hali.
Az számít valamit, hogy milyen messzirõl lövöldözök? Mert kb. 4k csata után sem vettem észre, hogy nagyobb távolságból jobban pattogna, vagy kevesebbet sebezne. De sokszor írogatjátok fórumon, hogy milyen messze volt meg hasonlók. Ez csak érdekesség?
Pluskast
Jaaaj ne is említsd! Egyszer egy csatában törökök játszottak. Beírtam nekik azt a két szót amit tudtam törökül (rendben értettem). Erre elkezdtek dumálni nekem törökül. Vissza írtam nekik angolul, hogy bocsi srácok nem vagyok török csak ezt a két szót tudom. Azóta minden egyes alkalomkor mikor belépek a wotba egy török srác rám ír privátba valamit majd kb 10 másodperc múlva ki is lép. Idiocracy 2 😊

Nem ezt írtam? A 400 effes is szaporodik.. de igazad van: JOBBAN szaporodik 😄

Az ötlet jó, de sajnos pont fordítva mûködik a világ.

Idiocracy 😊

Forolto
Én speckó törökül írom be,hogy van török?Köszönök neki törökül és legalább tudom,ha nálunk van az illetõ akkor vesztünk,ha az ellenségnél,akkor nyerünk. 😊

Inkább ne csajozzon mert végül még teherbe ejti a csajt (ezt ugye még egy 400 effes is meg tudja csinálni) aztán az én fiam majd miatta kap agyvérzést a WOT 3-ban 😊

Játtszon csak és ne szaporodjon 😊