World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SU-85?

Doc Hooliday
Köszi!

Így van T49-be nagyon beleszerettem.. egyfolytában 20-30ezer között hozom vele a köröket😊.

Szerintem már egyik sem. Az új KV-1 már a meleg vizet se viszi azzala toygun 85-össel, a KV-2 meg megér átlagban három lövést.

Stug vagy T49 jobb náluk farmra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Doc Hooliday
Hali!

Tudna nekem valaki egy összehasonlítást írni hogy melyik a jobb farm tank a KV-1 vagy a KV-2???<#fejvakaras> Kábé mennyit lehet egyikkel is, és másikkal is keresni? Tudom nem lehet pontosan megmondani mivel minden csata más, de egy átlagot azért lehet tudni szerintem!

I.C.ram
hihetetlen gyökerek játszanak ezzel a játékkal... T95-öt leláncoltam, majd mögé mentem, és seggbenyomtam, viszont 2x pattantam róla hátulról. Erre írja, hogy mekkora noob vagyok, mert 2x pattantam 😄

Kezdjük ott, hogy én öltem meg õt, másik meg miért én tehetek arról, ha a seggérõl pattanok? egyszerûen mázlija volt.
Nekem a sebzésével van komoly problémám, nagyon ritkán lövök vele átlagot vagy felette, tegnap volt 10 company csatánk amibõl 9-et megnyertünk, ment nagyon a szekér, de feltûnt, hogy 400 alatt lövök egymás után, volt olyan csatám amiben 10 lövésbõl 8 átlag alatt sebzett, utólag visszanéztem az összes replayt, megszámoltam a sebzéseket egyenként, levontam a kivégzõ lövéseket amik 400 hp alatti tankoknál voltak és kijött hogy 356 volt egy átlagos lövésem sebzése, közel 100 lövésbõl és a csatánként számított átlagsebzésem is siralmas volt emaitt, 2211. Most ez vagy egy rejtett nerf vagy engem rühell nagyon a random.

Na, éppen kifogytam.

Hétvégi akció

Hát nem tudom, akkor viszont kifogtad az esõembert.
De az is lehet, hogy pont kifogtam egy olyan csatat mikor valos szemely jatszott.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Jól van, megoldottam 😊

The Matrix has you...

Rendesen mozgott a tobbiekkel meg foleg bujkalt es lovoldozott is nem csak allt. Mikor irtam, hogy menjen vissza a bazisra mar fordult is.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

jaaaj, ezt se mide akartam, sry :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

de ha már ice climbing :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát azért 825 csatára 12 kilõtt tank elég gyanús. Még ha a 4 éves fiad ülteted a gép elé, akkor is jobban fog játszani.
Milyen képen? FAQ-ba raktátok vagy hova, hogy milyen formátumban kell beírni? Ja, és magyarul kell legyen? nekem alapból angol a játék.

The Matrix has you...

nerfelték a t110-et speedügyileg is azon kár gondolkodni, ami feltûnt mostanában, hogy a pattonnal elég lassan megyek el az is4 mellett az mindig így volt mióta t10 lett?😄 volt egy pár körig nekem is és nem volt egy ferrari
Ma egy REMMOS62 nevu gyerekkel voltan egy csapatban aki nem bot volt hanem rendesen jatszott! Ez azert fontos mert ilyen csapnivalo jatekossal meg nem talalkoztam, de szerintem semkisem. Folyamatosan mozgott, de mindig szar iranyba es en nem tudom mikor celzott mit csinalt mert soha, de soha nem talalt. Itt a profilja. Vagy az is lehet, hogy a BOT-ok mar igy nyomjak nem csak campelnek?
[/url][/img]

Bugi Misi
......

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

miért nem jó a betöltött adatom a trackeren? azt mondja legalább 5 sort másolj be.

The Matrix has you...

Sippie
korábban sík terepen se nagyon mentek el mellettem, nem úgy mint most. Nekem akkor is lomhábbnak tûnik ez a szutyok.
Sippie
perfect<#eljen>
Ilyenek jók lesznek a késõbbiekben? Nem teljes, csak teszt.

Szakesz írt már KV-5 ismertetõt? Lehet felhasználnám cikkhez.

Remek 5 defeat zsinórba látszik a nyomorékabb játékosbázis megint nagy létszámban fordul elõ tier 9 ben.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Most is gyorsabb ott a T110.

Na, akkor ezzel kellett volna kezdeni 😊. Ilyen esetben tényleg gyorsabb volt a T110. Per pill nem tudom, mert mostanság az IS7-el szoktam menni ha heavyzek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sippie
akkor én is gyakorlati példával jövök, mines-on felfele a T110 gyorsabb volt mint az is7 😉
És tényleg. Nem is emlékszem már milyen volt úgy játszani.
Ok, az IS4 az tényleg most lett gyorsítva, de az IS7 mindig is a leggyorsabb volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Épp ezért hoztam gyakorlati példát.
jajj de yo volt a béta 😞 nem volt sok b*zi arty 😄😄😄
pláne nem tier nyóc!
Ne mond már hogy a T110 gyorsabb volt az IS7-nél. Sose volt gyorsabb, esetleg gyorsulásra, de az IS7 végsebessége mindig is 50km/h volt. Addig a T110 meg csak 37km/h-t ment még akkor is amikor kijött.

így van, bétában is-4 és is-3 sokkal lassabb volt 😊
MatchDiabolo
Nem a végsebességet kéne alapul venni sok pályán nem bírod elérni se.

A t110 csak gyorsulásban meg dombon felfelé gyorsabb. Mindig is lassabb volt az is7-nél, hosszú egyenesekben mindig lehagyta az is7, mert nagyobb a végsebessége. Más kérdés, hogy a t110 sokkal többet is tudna...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

pointer4
Sandriveren, mégis csak az IS7ek érnek el a dûnékig, mielõtt fentrõl bespottol mindenkit a batman.
T110-ek olyankor még csak a város vonalában vannak.
MatchDiabolo
Mirõl álmodsz IS4 KTval vetekedett bétában,
egyetlen különbség a végsebességük volt<#hehe>

Sippie
dehogy volt gyorsabb, patch elõtt a T110 volt a leggyorsabb heavy
Nem értelek, mindig is gyorsabbak voltak. Az IS7 meg am is a leggyorsabb heavy volt a béta eleje óta (kivéve a franciák).

Sippie
Mekkora vicc ez a WG, hogy a csúnya gonosz amcsi OP tanknál hirtelen gyorsabb lett az is7 meg az is4 is 😄 szánalom a köbön.
amx 13 90, 1718 exp, 43 531 credit, orlik, NON-PREM
m4 sherman, 2382exp, 59 809 credit, top gun, boelter, kolobanov, megszálló, PREM
IS-4 tier9 eredmény? ilyenkor mivan?
Matilda, 1 837exp, 43 065 credit, acélfal, top gun, PREM

....
ez csak pár eredmény ami nem fog bekerülni XD
"Meanwhile in Sweden"
"We got nothin else to do with our tanks"
XDD
Komolyan youtubeon a legjobbak a kommentek. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nem még 😄

WoT: Nishizumi77

Nem láttad még? 😊

egyrészt nem értem az idõ miért fontos.... jó mondjuk napra pontosan oké 😄
másrészt, ezt csináljam meg 100szor ha van 100 jó eredményem? 😄 nane xD
Igen, bravó, és ez az átszerkesztés tényleg rövidebb, mintha be kéne amúgy pötyögni a megfelelõ adatokat a megfelelõ sorba. Zseniális, tényleg.

oda akartam írni egy 7est csak kimaradt XD "miért nem van 7 mezõ"

persze, nincs gond ezzel ha egy mostani jó meccset mész és bemásolod.... de mivan pl. ha nekem vannak régi eredményeim? 😄
Master91
Na, akkor ahelyett hogy fikázól mindent, használd szépen a gondolkodás képességed, mész 1 csatát egy tankal, bemásolod szépen, DE átszerkeszted az idõd/ térképet / expet / ezüstöt / tank nevét arra ami a képen van!
Voalá, kész is!
Sippie
akkor másolj be egy másmilyen kört, és írd át az XP-t meg az adatokat a kép alapján, ugyanúgy menni fog.