World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stug vagy T49 jobb náluk farmra.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tudna nekem valaki egy összehasonlítást írni hogy melyik a jobb farm tank a KV-1 vagy a KV-2???<#fejvakaras>#fejvakaras> Kábé mennyit lehet egyikkel is, és másikkal is keresni? Tudom nem lehet pontosan megmondani mivel minden csata más, de egy átlagot azért lehet tudni szerintem!
Kezdjük ott, hogy én öltem meg õt, másik meg miért én tehetek arról, ha a seggérõl pattanok? egyszerûen mázlija volt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
The Matrix has you...
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Matrix has you...
[/url][/img]

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
The Matrix has you...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
pláne nem tier nyóc!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
T110-ek olyankor még csak a város vonalában vannak.
egyetlen különbség a végsebességük volt<#hehe>#hehe>
m4 sherman, 2382exp, 59 809 credit, top gun, boelter, kolobanov, megszálló, PREM
IS-4 tier9 eredmény? ilyenkor mivan?
Matilda, 1 837exp, 43 065 credit, acélfal, top gun, PREM
....
ez csak pár eredmény ami nem fog bekerülni XD
"We got nothin else to do with our tanks"
XDD
Komolyan youtubeon a legjobbak a kommentek. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
másrészt, ezt csináljam meg 100szor ha van 100 jó eredményem? 😄 nane xD
persze, nincs gond ezzel ha egy mostani jó meccset mész és bemásolod.... de mivan pl. ha nekem vannak régi eredményeim? 😄
Voalá, kész is!