World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért az sem mindegy, hogy milyen messzirõl lövöldözünk, nekem pl. E-50-el tök ugyanolyan a találati pontosságom, mint T-54-el, mindkettõvel bõven 80% felett van, asszem 84-85%. Megoldás: T-54-el több az up close and personal szitu.

Mint ahogy mondtad igen behatárolt és nem tetszik az elrendezése.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
2 külön ember kommentált 😄 (legalább is más a nevük )
az nem én voltam😛
Igen, északról könnyebb az élet, de nem sok pálya teljesen szimmetrikus.

Elõbb még azt írtad, hogy milyen jó hogy kiveszik azt a szart, most 5 perccel késõbb már mégsem olyan szar?

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Lammaer, akkor hogy is mûködik ez a tracker dolog? Adott tanknál a legjobb eredményemet mutatja, ha annál is jobbat töltök fel, akkor a korábbi adatot automatikusan törli?

The Matrix has you...

Akkor én meg megdobom egy plusszal.

ez az egyik szimpatikus dolog a wotban, hogy aszimetrikusak a térképek

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

aki a felsõ részen kezdte sztem elõnyben volt, de annyira sztem se szar, a felsõ részrõl elég jól lehetett operálni mediummal
ééés már meg is jött a minusz a hozzászólásomra :-)

Miért, mi a baj vele? Nem vágom, az egy tök jó pálya, mondjuk heavyvel eléggé be van határolva, hogy hova érdemes mozogni.

This server patch will remove the Dragon Ridge map from the game so that we can make some improvements to it. Once the work has been completed, the map will be returned to the game.

Hálisten kiveszik azt a szart.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

:-)

egyébként meg pontosság:

KT:80%
IS3:79%
Tiger:78%
IS:76%
E75: 79%
IS8: 83% (ez majd csökken, mert még 100 alatti)
ééés a gyõztes KV2 trollgun: 72%

ez igen csak messze van a hû de pontatlantól, jut eszembe, tudja valaki milyen ezen német kütyük DPM-e fejlesztett toronnyal, maxos ágyúval?

Persze én is igen, de kárpótol az az átlag 300as sebzés😊.

Az sok egy kicsit,jobban szeretem a gyorstüzelõket 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

I.C.ram
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. július 6. 16:45:37
Vehicle: M103
Experience received: 1 956
Credits received: 62 665
Battle Achievements: Top Gun, Sniper

Jó cucc ez az M103 még mindig 😊
11mp 90% körüli legénységgel

"Ezért az orosz vonal a "easy" mód 😊"

Gratulálok ehhez, ezt az állítást a legamatõrebb játékosok szokták hangoztatni, akik alig ismerik a játékot.

Ez hatalmas ostobaság, mert az orosz ágyúk sokkal gyengébbek mint a németek. Durvát sebeznek az orosz ágyúk? Azt, és egy ágyúnak nem csak ez az egy paramétere van hanem legalább öt. Ebbõl az orosz ágyúk csak egyben, a sebzésben jók. Az összes többiben (pontosság, célzási idõ, újratöltés stb) szarok. De nagyon ám.

Német tankal játszva könnyû ám hozzászokni, hogy az ember gyorsan céloz és halálpontosan lõ. Aztán elkezd az ember orosszal játszani, és ledöbben, hogy még egy szaros medium tankal is órákig kell céloznia, aztán simán mellémegy a lövés a szar pontosság miatt. Aztán várhat az ember a 10+ másodperces újratöltésre. Orosz heavyken még gyérebb a helyzet.

Leglátványosabban az olyan helyzetekben jön ki a helyzet, amikor egy szovjet tank és egy német/amcsi tank áll egymással szemben egy akadály, ház két oldalán. A német/amcsi kibukkan a ház mögül, céloz és bevág egyet az orosz weak spotjába, majd visszahátrál, amíg az orosz még mindig csak a célzásnál tart. És persze ilyenkor a legtöbb orosz azért ellövi magát negyedig/félig beszûkült célkeresztel, ami persze mellé megy, és a leleményes amcsi/német tank már jöhet is ki megint a ház mögül célozni és lõni, tudván hogy az orosz úgyis sokkal tovább tölt mint õ.

Egyszóval fejezzük már be ezt a rém amatõl "az orosz tankok a jobbak mert nagyobbat sebeznek" droidságot, jó? Ennél a szintnél azért szerintem mind profibbak vagyunk már. Az orosz ág bizony nem csak az IS-7/IS-4 párosból áll ám. (sõt, még õk is marha sokáig céloznak és pontatlanok)

Csak 75%-os legények ülnek benne,úgyhogy messze van még az a 400 métertõl. Mennyi a 105-ös töltésideje?

Elõnye, hogy marha nagy a view range.. 400m. Én használok hozzá teleszkópot és akkor máris 500m ha minden igaz.. Elég sokszor húzott ki már a kakiból😊. Meg a 105ös ágyú hozzá nemsemmi..

Kicsit hülyén fogalmaztam,a lényeg,hogy nem lövöldöztek rám na 😊

Amúgy vagy mákos voltam,vagy nagyon jó az álcaképessége,mert 1 lövést kaptam csak a végén,amikor kimentem a bokor elé 😊

Jogos én balga..

Katt a képre,ott a replay is.

Ha a képre klikkelsz, letöltheted a replayt 😊

https://wotinfo.hu

Ha van replay vagy kép az eredményrõl, akkor szerintem töltsed fel ide, és lehet belõle tanulni😊.

Nem szeretek páncélvadásszal menni,meg kempelni,de ez a kör tetszett 😊 Remélem lesz még vele ilyenem.

Inkább 50 métert 😊

Szuper tank😊, én nagyon élvezem vele a játékot..

Sikerült visszahozni a meccset vele,pedig még semmi sincs rajta így 3 csata után 😊

Hehe, nekem most az jutott errõl eszembe, hogy Én még ne mentem IS-3-al egy centit sem, de már annyit olvastam róla - többek között itt is -,hogy biztos az is számít..olyan 50 csatát <#idiota><#vigyor2>

The Matrix has you...

Na igen, a teljesség kedvéért az "IS3-nál 5 csata kellett ahhoz hogy ráérezzek" dolgot kiegészíteném azzal hogy a KT-ba ~1000 csata után ültem, az IS3-ba meg már úgy 6000 után.

Megállj, ha hazamegyek megnézem a statisztikáidat orosz vs német tankok tekintetében... 😄

Tono34
Orosz vonalon eddig "csak" a KV4-el küzdöttem meg, bétában a Su85B-vel még.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez tök jól néz ki az elõzõ "orosz vonal az easy mód" hozzászólásod fényében.

Speciel én sem értek egyet ezzel az egész "orosszal könnyû játszani, némettel csak a prók tudnak" koncepcióval... inkább a német tankrajongók mankójának tartom ezt a hozzáállást, hogy azzal vigsztalják magukat ha néha nem jön össze a topgun a tigrisben... "oroszban biztos meglenne" alapon 😊

Bétában német vonalon játszottam. Nem sokat, Pz4-ig jutottam el. Utána, élesben az oroszt kezdtem el, de a hajamat téptem tõlük. Szóval ez is olyan, hogy stílusa válogatja.

Tono34
KV4, 2 meccs 4x gyulladtam ki. Mindkét csatában 2-2, le is égett a 2. után.
Jól fel is húztam magam vele, pedig idáig nem nagyon volt rá jellemzõ.

Másik, ma szinte folyamatosan "elkúrt csatába" (encounter battle) tesz. Ezt a módot ki nem állhatom, a rosszabbnál-rosszabb kialakítás miatt. Olyan az egész mintha sity-suty összedobtak volna valamit, mert rájöttek, hogy ez még nincs kész és holnap patch.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hát nem mondanám. Különösen annak fényében hogy némely tankjuk stock állapotban írtózatosan használhatatlan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
Ezért az orosz vonal a "easy" mód 😊

ez az e2es jumbo sherman az egész játék egyik legjobb tankja lenne a 90mmes ágyúval. ezzel a 76ossal, hiába lõ 3mp-enként, nem az igazi 300 méteren túl:/

I never asked for this.

Hát ez már nem igaz. 3artyból kettõ AFK. Lassan elérem a 8% win rate veszteséget és -40 átlag xp-nél járok. Délelõtt óta 2 Db normális meccsem volt.
Nekem még beta-ban (és most is) a VK3601 volt kedvencem. Szerintem jó neki a a 88-as ágyú, pontos.
A Tigris az kicsit csalódást okozott, de ezt vártam egy orosz játéktól, na meg az itt elhangzott véleményekbõl, de csak azért is kijátszottam, hogy legyen egy a garázsban, amúgy az sem olyan rossz, bár az új patch-ek lehet valamit változtattak rajta.
Én is ezt a 3002DB vonalat vagyis hát a Panther-t nyüstölöm, csak marha lassan haladok, nem sokat tudok játszani 😞

The Matrix has you...

<#vigyor>

Tiszta pikachunak nézik az embereket a virtuális játékukkal.
Master91
Köszi!

Hát , akkor PzIII/IV-vel kihúzom a 3001H-t és a 3601H-t, 3001H-val meg panther + 30002db. És akkor megyek panther-3002, meg talán rá ugrok a Tigrisre is....
Kb. 2. képen meg lehetne Player's rights? 😄

WoT: Nishizumi77

Szerintem is inkább bat lõjön meg mint a többi. A csúcs nálam az volt mikor fishermans bayen JTvel megfordultam és elindultam a város felé, erre 14:20 körül járt az idõ és BUMM meghaltam 100%ról. Obj. 212 lõtt ki 1 lövéssel. Ráadásul ez nem is T8, tovább fokozva egy T6os S-51 is meg tudta volna ezt tenni.

WoT: Nishizumi77

Tévedés... az IS3-at méretét csökkentenék le ebben az esetben 😊

"hogy az ember egy német tankkal jól játsszon, több gyakorlat szükséges, viszont egyáltalán nem rosszabbak "

Csak rosszabbnak kell lennie ha több gyakorlat kell hozzá hogy ugyanazt a teljesítményt elérd.