World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beírod, hogy a shörinek meg az IS3-nak közel egy méretûnek kell lennie a töri hûség miatt, akkor köv patchbe már benne is lenne a hatalmasra hízlalt shöri :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Összességében ha már lõ rám valami az inkább a bat arty legyen mintsem egy T92 vagy egy GWE. Persze lehet idegesítõbb az ha szép lassan ölnek meg mintha instant, ezt aláírom.
Félreértés ne essék, nem azt írtam, hogy rohadt OP 4et lõ fúú, más pályán mikor mozgok gyorsan akkor nem veszedelmes, és inkább ez találjon el 2x mint egy type E 1x, de nem fogok ugrálni örömömben mikor kiszed.
És ha már az összes többi artyt szidjuk itt, akkor erre én miért nem panaszkodhatok? 😄
WoT: Nishizumi77
Van E-50-em, többször találkoztam szemtõl szemben T-54-ekkel és azt kell mondjam ebben az esetben az E-50 viszi a pálmát. Havernál kipróbáltam a T-54-et és nagyon jó kis tanknak tûnt. mozgékony, lehet vele felfedezni, az ellenséges artyk csak erölködtek, pedig mind engem lõtt, miközben egy hegytetõrõl szénné szivattam egy IS-4-et. Ha meglesz a T-54, nem fogok megijedni az E-50-tõl, csak nem azt kell, amit szinte minden esetben csinálnak velem szemben, hoy satufék és tolat. Miközben én 60-al robogok felé lövöldözve és vígan lerammolva. A T-54-el valószínûleg ki lehet manõverezni az E-50-et. De majd meglátjuk, ha meglesz. 😊
E 50 892 csata 53% Vin
E 100 789 csata 59% vin
gw type 471 csata 56% vin
Maus 369 csata 56% vin
Ferdinand 445 csata 56% vin
Jagdtiger 304 csata 52% vin
nem rossz a német ág csak tudni kell vele játszani
+1
Tényleg rohadt op a bat arty, mert kitárazott a kollégán és úgy halt meg (4 löves) nem egybõl ahogy az US/DE SPGknél szokás.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
At least I hope that no one would claim that Sherman and KT should be of the same size.
Sherman-KT scale issue is a farfetched story.
Az E-100 témához annyit szólnék hogy amint meglett a nagy ágyú, toltam vele párat, azóta a garázsban áll, inkább nem erõltetem. Pár nap és meg van az IS-7, amire nagyon kíváncsi vagyok, mert az IS-4 és az IS-8 is nagyon bejön, ez meg valahol a kettõ egyvelege lehet (remélem)...
https://wotinfo.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sok mindenre jó az a tank, csak arra nem hogy egyedül egy random csatában vitézkedj vele gold ammo nélkül.
Így hát most nagy bátran nekikezdtem az Is-7 nek.
Mert az E-100 -at csak az támadja meg, aki meg is akarja. Én csak azt támadhatom vele, aki engedi és nem slisszol el. Ha tier8+ és nem hülye az illetõ akkor csukott szemmel is átlõ szembõl...
Ha meg végre elém kerül egy ellenfél, akkor ha nagy nehezen becélzom a 0.42-es gunnal a pici kis 235 penemmel.... stb stb...
Random csatában elõforduló type hadak, kv5 r2d2-k, és amx hegyek ellen talán jó lóra teszek a Joszip Sztálin Hét -tel. 😮
War. War never changes...
A páncélzat megadása is vicc, egyik legfontosabb érték, erre megadják hogy szembõl 150mm....találd ki hogy hol. Mert bevezették ugye ezt a 16 páncélcsoportot (armor group), vagyis most már sokkal részletesebb a páncélzat ahhoz képest ami a bétában volt. Van külön páncélzata a géppuskagömbnek, a vezetõnyílásnak, a kupolának stb.
De nekem az is elég lenne hogy mondjuk így lenne felbontva hogy: upper hull, lower hull, gun mantle, turret front...nem kéne megadni minden kis izének a vastagságát, de legalább a nagyobb részekét.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mondjuk az ágyú függõleges kitéríthetõségét, meg egy sematikus páncél ábrát csinálhatnának.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
#147587 Titokmiszter: Miért ne érthetném? Teljesen tisztán látom. Az megint más kérdés, hogy neked nem esett le, amit a tudomására akartam juttatni pár embernek. 😊
#147592 Eagle18: Az a baj, hogy az adatlapon nagyon kevés értéket tüntetnek fel. A páncél döntöttségét, az ágyú vertikális kitéríthetõségét vagy a modulsérülés esélyét is megadhatnák többet között.
Hivatalos fórumon sok ilyet látni. Vitatkoznak hogy melyik a jobb Tier 10-es tank, miközben Tier 8-asuk van max.
Meg hogy az SPG az teljesen rendben van, nem is érti mi vele a gond, és kiderül hogy Tier 5-ig jutott...hát ott még nekem se volt vele gondom.
Összehasonlításnál ez kevés, csak arra jó hogy megmond róla a véleményedet, láttad, pattogós, nagyot üt, izé.
Renegade: be lehet, de összehasonlításról volt szó, amikor leírod hogy ez vagy az bizony jobb mert...két tankot nem lehet összehasonlítani úgy hogy csak az egyikkel csatáztál.
No offense de nem mindenki játszik prémammóval állandóan szakaszban vagy TC-n CW-n persze te ezt nem értheted <#wave>#wave>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Marha jó, hogy minden másnap lehet játszani ezzel a szarral.
Páncélban nem csak a számok számítanak, hanem a döntöttség is (de ezt te is tudod). KT tornya simán átlõhetõ, míg az IS3-nál ugyanez igen kétséges kimenetelû... a csodaláncot meg inkább nem is említeném...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mind a két VK-t ki fogom húzni, mert ha jön majd a Leopard 1, arra már úgy akarok rákészülni hogy a 3002-es fullos, és van rajta vagy 60k exp.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De mondok mást pl jó kocsi a BMW valamilyen, van neked? nincs? akkor?
nyilván a mostani tech tree már kicsit más, mint ami volt.
SZERINTEM, ha szigorúan csak a német/ruszki vonalat nézzük:
KV1 szvsz még mindig szerethetõ, meg jól is néz ki
3k61 mint "hvy" tank a T50/KV2 combó ellen megy, nem holmi t34(t-34) ellen. Mondjuk a KV2 bármikor jó választás trollgunnal (egyedül a t-150et nem oneshotolja oldalról a t6-os bandából).
Taktikusan játszva pedig a sebességük miatt lesz mindig is jobb választás a szovjet (esetenként amcsi) vonal.
Nemhiába t8-ig IS3 companyk (ESL-en T32, de az más miatt). T10-ben is a gyors jármûvek a nyerõk.
Kellõen sok játék után meg tényleg röhej az az érzés, hogy ha campelsz IS3/8 jószágodba, lövöldözgetsz, aztán a kutya sem lát.Ha meg arra használod amire való, akkor sity-suty pozicióban vagy (persze ezen borítottak az fr tankok). Pláne, hogy a szovjet vasak még mindig hülyebiztosabbak (jaj de szép szó)a sloped armour miatt. A pontatlanabb duma szerintem egy kicsit túlzó, mert egy ügyes játékos kezében egy megfelelõen riggelt szovjet tank igen csak beteg jószág. :-)
szóval így 5 csilió csata után még mindig kitart nálam az a nézet, hogy, ha valaki azon tipródik, hogy ru vagy ger legyen a kezdõ parkja, akkor szigorúan ru. :-)